giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:50
Είπαμε ,
το δικό μας παιδί είναι είναι το ωραιότερο , αλλά ο καρπουζας το τερμάτισε.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πάντα αυτό λέει. Ε, μια φορά στα 5 χρόνια δικαιώνεται.
H συνολική δυναμική που έχει αναπτύξει ο γαύρος του επιτρέπει να μη μας βλέπει καν στον αγωνιστικό ορίζοντα. Ακόμα και να βρισκότανε Λουτσέσκου - Νίκολιτς - Κόντης , κάνανε μια σύσκεψη και απαγορεύανε από το γκει τους 6-7 πιο καλούς παίκτες , αυτοί που θα μένανε πάλι θα ήταν οριακό φαβορί για το πρωτάθλημα.
Όσο για τη κούλα , από τα τάρταρα το Μάιο έχει τόσα ματς αήττητη με τσουκου τσουκου μπολ και σαφές ενθουσιασμό και καύλα να πετύχει. Σε απείρως καλύτερο φεγγάρι από εμάς.
Κι εμείς ψάχνουμε να ανέβουμε το εβερεστ 2η φορά σε 3 χρόνια και αναλωνόμαστε σε αμπελοφιλοσοφίες και γουσιφουλ θινκινγκ που λένε και οι γραμματιζούμενοι.
διαβάζεις τι γράφω ...αλλα...δεν καταλαβαίνεις πως μετράω αυτο που γράφω...
δεν είναι το...δικο μας παιδι...
αλλα ενας προπονητης ο οποίος δουλεύει βασισμένος σε μια μεθοδολογία που είναι αποτυπωμένη σε πολλά βιβλία και δεν ξεφεύγει απο τις αρχές του ...οτι καιρο και να κάνει...
θεωρώ τον ποιο...προπονητη...που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ τον γκιούλα λοραντ...για τον ίδιο ακριβως λόγο...
και για να απαντήσω και στον ... marsantos ...και με κάποιον τρόπο και σε εσένα .....
βλέπω τις ...προσθαφαιρέσεις ...στα ρόστερ των ...αντιπάλων...απο την προηγούμενη στην φετινή χρονιά...
ποιοι ειναι ...αυτοί...οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά...ο τσιριφεύγα?? η αεχ ακόμη ρίχνει...ζάρια..με τον μάνταλο...
ο γαύρος εναν ...σοβαρό...αγώνα έδωσε και η θεωρία έπιασε ταβάνι...
μπορεί και να κάνω λάθος...ακόμη 5η αγωνιστική είμαστε...εγώ την ομάδα την βλέπω οτι ... παράγει ...ποδόσφαιρο...
προφανώς και έχουμε δει όλοι μας και τους ...αντίπαλοι...τι ακριβώς βλεπουμε διαφορετικό απο αυτα που μας έχουν δείξει τα τελευταια 3 χρόνια??
εγω ...βασικά...απο τα σχόλια δεν έχω καταλάβει γιατι γίνετε κουβέντα για ...αλλαγη...
να αλλάξει ο λουτσέσκου η να αλλαξει η ικανότητα του προπονητη...