Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Pablo_Escobar έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:06 Κάτι πονηρό γιατί έχει ξεκινήσει η συζήτηση δημόσια για αποπομπή Λουτσεσκου. Το καλοκαίρι από Αθήνα μεριά θεωρουσαν βέβαιο ότι ο Ρασβαν δε θα πιάσει παρέλαση. Τόσο που στις στοιχηματικες μπηκε μπετ με χαμηλό ποσοστό σε σχέση με τους άλλους. Δε ξέρω, ήρθε και η συγκυρία με τον πορτογαλο στη ζελα. Μακάρι να είναι λάθος ο συνειρμός, για μένα πάντα, γιατί θεωρώ λάθος τις αλλαγές προπονητή εν μέσω στόχων και αρχή της χρονιάς. Αν όλα αυτά είναι μια χαζομάρα του μυαλού μου, ευελπιστώ ο κόουτς να βρει τον τρόπο να γυρίσει το κουμπί. Δεν εχει άλλη επιλογή, δεν εχει χαθεί τιποτα. Ίσα ίσα σε οικονομία πρωτάθλημα κι Ευρώπη είμαστε καλά. Το κουμπί πρέπει να γυρίσει πνευματικά...
Καμία αλλαγή δεν είναι κακή αν ο αντικαταστάτης είναι στα μέτρα μας και όχι άρπα κόλλα
Αν φύγει ο Λουτσέσκου -που κ εγώ νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος του- θα κριθεί η επιλογή μας αυτή ανάλογα απ' το ποιος θα ναι ο επόμενος και τίποτα άλλο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:37
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 17:58
marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 17:36 ...

υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,

αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...

κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...

ολα τα χρόνια με αυτον τον προπονητή ....ξέρουμε...οτι η ομάδα κάποιαν στιγμή ...παίζει μπαλα...

η αεχ και ο βάζελος περίπου δείχνουν το περσινό πρόσωπο...θα δούμε αυτό που είδαμε την προηγούμενη χρονιά...

η έκπληξη...για εμένα...είναι ο γαυρος ο οποιος είναι κακός...μετά απο 5 αγώνες συν της ευρώπης...εξακολουθεί και ...μπάζει νερά...
Καρπουζα επίτρεψέ μου να διαφωνήσω λίγο με το πέρυσι.
Ο βάζελος, ναι ειναι ίδιος.
Η αεκ δεν είναι ίδια. Ειναι πολύ πιο σοβαρή στα παιχνίδια της. Δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι, όμως σοβαρή και μετρημένη είναι και αυτό κάνει διαφορά στην Ελλάδα. Συν ότι πλέον έχει θετική αύρα και συσπείρωση κατι που λείπει απο εμάς και που επίσης ειναι σημαντικό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Επίσης για τον οσφπ θα διαφωνήσω. Μην έχεις την εικόνα που είχε στη μέση και στο κλείσιμο της σεζόν. Στα πρώτα 5 ματς επίσης έμπαζε νερά έχοντας φέρει 0-0 με Αγρίνιο εντός, είχε χάσει στον αρη, είχε κερδίσει με το ζόρι την Καλλιθέα στο τέλος, η Λαμία στο 0-0 ειχε χασει μαλλιά και τώρα στα κοντινά ειχε φέρει 2-2 εντός με Λιβαδειά απο 2-0. Επισης στην Ευρώπη ειχε5 ξεκινησει στραβά με μια ήττα στη Λυών με κάτω τα χέρια. Οπότε μη βιαζόμαστε να τον κρίνουμε. Φέτος έχει παραπάνω αυτοπεποίθηση και έχει πιο γεμάτο ρόστερ. Προφανώς δεν είναι αχτύπητος αλλά ίδια και χειρότερη εικόνα είχε πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα.
Το θέμα όμως δεν είναι των άλλων. Το θέμα είναι εμείς ανασανουμε. Πρέπει να έρθει ένα αποτέλεσμα τώρα στα κοντινά να γυρίσει το πετάλι.
Κάλε μου φίλε μου Σαντος ούτε ο βαζελος είναι ίδιος , έχει μια πληθώρα επιλογών που χωρίς να χαρακτηρίζονται σούπερ του επέτρεψαν να παίξει μετά από ένα ντέρμπι , ευρωπαϊκό ματς με εννέα αλλαγές. Και επίσης έχει προπονητή τώρα έναν άνθρωπο που έχει τις βάσεις της προπονητικής του καριέρας δίπλα σε ένα άνθρωπο που αποδίδει γενικώς καλά αποτελέσματα με την δουλεια του. Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ μας έχει να αντιμετωπίσει μια σνευ προηγούμενου αρνητική αποδοκιμασία από πολύ μεγάλος μέρος των δικών φιλάθλων του στον ψηφιακό και μιντιακό κόσμο. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα απίστευτο κύμα αντιδράσης από το ματς με τον Παναιτωλικό που ειλικρινά τρομάζει.και πέρσι είχε συμβεί όταν και στιγμές που είμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είχαμε απίστευτα κατεβατά μέχρι κι κατάρες για τον τρόπο που διαχειριζόταν ο προπονητης πχ τα φορ της ομάδας . Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε τέτοιες αφόρητες συνθήκες πίεσης ο κάθε εργαζόμενος θα λειτουργήσει με φόβο. Κι ο ψυχολογικός αυτοματισμός που αναπτύσσεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να λειτουργείς με ότι σου είναι πιο οικείο. Και έτσι ερχόμαστε και στην ουσία της συζητήσεις που γίνεται για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μας , μια δημόσια συζήτηση που έχει μονο στρατόπεδα κι όχι συνομιλητές . Με τρομάζει η βεβαιότητα που εκφράζουν τόσοι πολύ φίλοι ότι για τα αποτελέσματα της ομαδος είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητης, όπως με τρομάζει κι η συζήτηση ότι πρέπει ο λουτσεσκου να αντιμετωπίζεται σαν ιερό τοτέμ . Πχ ζωντανή απόδειξη ότι ο προπονητής μας κάνει λάθη είναι η παρουσία του τωρινού μας τερματοφύλακα που δεν πήρε μια ουσιαστική ευκαιρία ακόμη και στην περίοδο που ο κοταρσκι ήταν πραγματικά ντεφορμέ . Από εκεί κι μετά όμως όλη αυτή η σκόνη που σηκώνεται στον περίγυρο είναι αδύνατον να μην επηρεάσει την ομάδα. Ο πανηγιρισμος της ίδιας της ομαδος στο δεύτερο γκολ όταν τρεξαν όλοι στον πάγκο γιατί γνωρίζουν ότι βάλλονται κι αυτό που θα τους στηρίξει είναι ο άμεσος περίγυρος τους. Εγώ σαν πολύ παλιός φίλαθλος έχω μεγαλώσει κι μεταφορικά κι πραγματικά με την ηθική ευθύνη ότι πρώτιστος εγώ θα είμαι ο βράχος που θα στηρίζεται η ομάδα στα δύσκολα κι ότι η παρουσία μου στην εξέδρα θα δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν τα παιδιά μας . Ποσό μάλλον τώρα που το οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί η ομάδα δεν έχει καμία σχέση ( κι ευτυχώς ) με παρατράγουδα του παρελθόντος . Νομίζω ότι μας λείπει μια πολύ γερή δόση ψυχραιμίας που με την σειρά της θα φτάσει και στην ομάδα για να αλλάξει αυτό το κακο φεγγάρι που βρίσκεται .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
trouman, marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Andrew R έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11 ...
Φιλαράκι Andrew να ξέρεις είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού.
Βλέπω ομως τι γίνεται στην απέναντι οχθη γι' αυτό θέλω απεγνωσμένα ένα αποτέλεσμα.
Δεν αμφιβάλλω για την ομάδα.
Το θέμα είναι μήπως η αλλόκοτη και ακαιρη πίεση την συνθλίψει και της φτιάξει μια χρονιά αντίστοιχη με την περυσινή της αεκ.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Αν χάσει την Κυριακη με το γαυρο χαιρετάει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”