32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Μαύρη τρύπα στην άμυνα χθες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο Μειτε έτρεχε συνεχώς να τον καλύψει και αυτός δεν φαινόταν
Νομίζω ότι όλες οι αναφορές απ' έξω, όταν έγινε η μεταγραφή, λέγανε ότι η άμυνα δεν είναι το φόρτε του.
- pisakaipoupoula
Βγάζει τρομερή σοφτίλα.
Ξεκινάω από κει.
Τα υπόλοιπα θα περιμένω να τα δω, αλλά απ' το επόμενο κι όλας παιχνίδι που θα μπει, θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες εντάσεις και πάθος.
Ξεκινάω από κει.
Τα υπόλοιπα θα περιμένω να τα δω, αλλά απ' το επόμενο κι όλας παιχνίδι που θα μπει, θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες εντάσεις και πάθος.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Θα μπορούσαμε να παρουμε καλυτερο αριστερο μπακrenegade έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 00:35 Θα μπορούσε να μην είχε στοιχίσει το δικό του λάθος και να στύχηζέ του ζίφκο πού έβγαλε κάθετη στους αντιπάλους.
Το ζητούμενο δεν είναι ατομικό.
Μια ολόκληρη ομάδα παίζει με θολωμένο μυαλό.
Και στο αντίστοιχο σελτικομανια τα ίδια πάνω κάτω γραφοντουσαν.
Παλτό αμπαλος κτλ.
Οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Θα τον λουστούμε και αυτόν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Παλτό αμπαλος κτλ.
Οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Θα τον λουστούμε και αυτόν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Μέχρι τώρα διακρίνουμε πως έχει τρομερό ταλέντο στο να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ εντός γηπέδου
Δηλαδή αν ρωτήσεις 10 σκαουτερς "είναι υπαρκτό ον ο Τειλορ" θα σου απαντήσουν με σιγουριά "ΝΑΙ".
Νομίζω έχει υγιέστατη τρίχα …
Απλά Κ εκεί με τέτοιο κούρεμα τα έκανε κωλος.
Ποδοσφαιρικά πιστεύω το φορτε του είναι τα πλάγια καθώς δεν έχει υποπέσει ακόμη σε αλλαγή (νομίζω)
- These users thanked the author theo86 for the post:
- Ally Samagoal
Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Έχει κάνει κάτι τα τελευταία 50 χρόνια στην Ευρώπη;
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Καλοφόρετο το αριστερό μας κιλτ και πάμε για άλλον...
Αυτό ακριβώς εμένα με κάνει να ελπίζω ακόμη.scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Ναι σιγουρα απλα αντικατεστησε τον Tierney που πηγε Πρεμιερ Λιγκ. Δεν ειναι κανα λιμο η Σελτικ αλλα οχι και κατι ιδιαιτεροopap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Μέχρι και ο Τσολακ εκεί έκανε σοβαρά νούμερα.opap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Και τον Τσολακ τον είχε και ο Άμπελ και ο Γκαρσία, που δεν κατέστρεφαν τα φορ και δεν την έβρισκε ούτε με το καλάμι εδώ.
-
- Επικοινωνία:
Τι συμβόλαιο το κάναμε αυτό το "λαβράκι" ;
Αρχίζω ν'αναπολώ με την πάρτη του τον συνονόματο του που γελούσε μαζί του ο κάθε πικραμένος και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είναι το επόμενο δεξί μπακ της Σελεσάο...... Τουλάχιστον εκείνος έδειξε κάποια πραγματάκια επιθετικά.
Αυτός εδώ είναι λές και απήγαγαν τον ντελιβερά του Πρασσά και τον έβαλαν μέσα στο γήπεδο να παίξει.
Ταχύτητα δεν έχει, τεχνική δεν έχει, δυναμισμό άστα να πάνε, αμυντικά αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, επιθετικά μπροστά του ο Sznaucner μοιάζει υπερόπλο,κεφαλιά....... Ψάχνεις κάτι θετικό και δεν βρίσκεις ίχνος. Κρίμα για μία ομάδα που έχουν περάσει αριστερά μπακ όπως ο Βενετίδης,ο Σταφυλίδης( τι το λιγότερο θα πρόσφερε ο "βετεράνος" Κώστας που κάνει παπάδες ήδη στην Κύπρο) Γιαννούλης Olivares Lino Rat και φυσικά Baba
Αρχίζω ν'αναπολώ με την πάρτη του τον συνονόματο του που γελούσε μαζί του ο κάθε πικραμένος και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είναι το επόμενο δεξί μπακ της Σελεσάο...... Τουλάχιστον εκείνος έδειξε κάποια πραγματάκια επιθετικά.
Αυτός εδώ είναι λές και απήγαγαν τον ντελιβερά του Πρασσά και τον έβαλαν μέσα στο γήπεδο να παίξει.
Ταχύτητα δεν έχει, τεχνική δεν έχει, δυναμισμό άστα να πάνε, αμυντικά αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, επιθετικά μπροστά του ο Sznaucner μοιάζει υπερόπλο,κεφαλιά....... Ψάχνεις κάτι θετικό και δεν βρίσκεις ίχνος. Κρίμα για μία ομάδα που έχουν περάσει αριστερά μπακ όπως ο Βενετίδης,ο Σταφυλίδης( τι το λιγότερο θα πρόσφερε ο "βετεράνος" Κώστας που κάνει παπάδες ήδη στην Κύπρο) Γιαννούλης Olivares Lino Rat και φυσικά Baba