32. Greg Taylor

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από omerta76 »

Μαύρη τρύπα στην άμυνα χθες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο Μειτε έτρεχε συνεχώς να τον καλύψει και αυτός δεν φαινόταν
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Νομίζω ότι όλες οι αναφορές απ' έξω, όταν έγινε η μεταγραφή, λέγανε ότι η άμυνα δεν είναι το φόρτε του.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

και απ ότι λέγανε ποιό είναι το φόρτε του??
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βγάζει τρομερή σοφτίλα.
Ξεκινάω από κει.
Τα υπόλοιπα θα περιμένω να τα δω, αλλά απ' το επόμενο κι όλας παιχνίδι που θα μπει, θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες εντάσεις και πάθος.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

renegade έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 00:35 Θα μπορούσε να μην είχε στοιχίσει το δικό του λάθος και να στύχηζέ του ζίφκο πού έβγαλε κάθετη στους αντιπάλους.
Το ζητούμενο δεν είναι ατομικό.
Μια ολόκληρη ομάδα παίζει με θολωμένο μυαλό.
Θα μπορούσαμε να παρουμε καλυτερο αριστερο μπακ
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Και στο αντίστοιχο σελτικομανια τα ίδια πάνω κάτω γραφοντουσαν.
Παλτό αμπαλος κτλ.
Οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Θα τον λουστούμε και αυτόν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:37 και απ ότι λέγανε ποιό είναι το φόρτε του??
Μέχρι τώρα διακρίνουμε πως έχει τρομερό ταλέντο στο να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ εντός γηπέδου

Δηλαδή αν ρωτήσεις 10 σκαουτερς "είναι υπαρκτό ον ο Τειλορ" θα σου απαντήσουν με σιγουριά "ΝΑΙ".
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:37 και απ ότι λέγανε ποιό είναι το φόρτε του??
Νομίζω έχει υγιέστατη τρίχα …
Απλά Κ εκεί με τέτοιο κούρεμα τα έκανε κωλος.
Ποδοσφαιρικά πιστεύω το φορτε του είναι τα πλάγια καθώς δεν έχει υποπέσει ακόμη σε αλλαγή (νομίζω)
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
opap

Δημοσίευση από opap »

scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;
Έχει κάνει κάτι τα τελευταία 50 χρόνια στην Ευρώπη;
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Καλοφόρετο το αριστερό μας κιλτ και πάμε για άλλον...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Αυτό ακριβώς εμένα με κάνει να ελπίζω ακόμη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

opap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57
scarsick έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:48 Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.
Λέτε Σέλτικ και Σέλτικ. Οκ η καλύτερη ομάδα στη Σκοτία. Έχετε δει ότι παίζει εναντίον 10 παμπ και 2 ματς το χρόνο εναντίον των μισητών Ρέιντζερς που είναι σχετικά πιο κοντά τους σε αξία;
Ξέρετε ότι το ρόστερ της κοστίζει καμιά 100Μ για όλες αυτές τις "επιτυχίες" που έχει; Όχι λεφτά τρασφερμά και μλκιες, κόστος ομάδας λέμε.
Λογικό είναι να έχει κι αυτή έναν "Λύρατζη/Τσαούση" που δεν χωρά εκεί και έφυγε.
Ναι σιγουρα απλα αντικατεστησε τον Tierney που πηγε Πρεμιερ Λιγκ. Δεν ειναι κανα λιμο η Σελτικ αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

opap έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:57
Μέχρι και ο Τσολακ εκεί έκανε σοβαρά νούμερα.
Και τον Τσολακ τον είχε και ο Άμπελ και ο Γκαρσία, που δεν κατέστρεφαν τα φορ και δεν την έβρισκε ούτε με το καλάμι εδώ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τι συμβόλαιο το κάναμε αυτό το "λαβράκι" ;
Αρχίζω ν'αναπολώ με την πάρτη του τον συνονόματο του που γελούσε μαζί του ο κάθε πικραμένος και κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν πως είναι το επόμενο δεξί μπακ της Σελεσάο...... Τουλάχιστον εκείνος έδειξε κάποια πραγματάκια επιθετικά.
Αυτός εδώ είναι λές και απήγαγαν τον ντελιβερά του Πρασσά και τον έβαλαν μέσα στο γήπεδο να παίξει.
Ταχύτητα δεν έχει, τεχνική δεν έχει, δυναμισμό άστα να πάνε, αμυντικά αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, επιθετικά μπροστά του ο Sznaucner μοιάζει υπερόπλο,κεφαλιά....... Ψάχνεις κάτι θετικό και δεν βρίσκεις ίχνος. Κρίμα για μία ομάδα που έχουν περάσει αριστερά μπακ όπως ο Βενετίδης,ο Σταφυλίδης( τι το λιγότερο θα πρόσφερε ο "βετεράνος" Κώστας που κάνει παπάδες ήδη στην Κύπρο) Γιαννούλης Olivares Lino Rat και φυσικά Baba
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”