32. Greg Taylor
Re: 32. Greg Taylor
Μαύρη τρύπα στην άμυνα χθες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ο Μειτε έτρεχε συνεχώς να τον καλύψει και αυτός δεν φαινόταν
Νομίζω ότι όλες οι αναφορές απ' έξω, όταν έγινε η μεταγραφή, λέγανε ότι η άμυνα δεν είναι το φόρτε του.
- pisakaipoupoula
Βγάζει τρομερή σοφτίλα.
Ξεκινάω από κει.
Τα υπόλοιπα θα περιμένω να τα δω, αλλά απ' το επόμενο κι όλας παιχνίδι που θα μπει, θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες εντάσεις και πάθος.
Ξεκινάω από κει.
Τα υπόλοιπα θα περιμένω να τα δω, αλλά απ' το επόμενο κι όλας παιχνίδι που θα μπει, θα ήθελα να δω λίγο μεγαλύτερες εντάσεις και πάθος.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Θα μπορούσαμε να παρουμε καλυτερο αριστερο μπακrenegade έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 00:35 Θα μπορούσε να μην είχε στοιχίσει το δικό του λάθος και να στύχηζέ του ζίφκο πού έβγαλε κάθετη στους αντιπάλους.
Το ζητούμενο δεν είναι ατομικό.
Μια ολόκληρη ομάδα παίζει με θολωμένο μυαλό.
Και στο αντίστοιχο σελτικομανια τα ίδια πάνω κάτω γραφοντουσαν.
Παλτό αμπαλος κτλ.
Οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Θα τον λουστούμε και αυτόν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Παλτό αμπαλος κτλ.
Οπότε μην περιμένετε κάτι διαφορετικό.
Θα τον λουστούμε και αυτόν μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Μέχρι τώρα διακρίνουμε πως έχει τρομερό ταλέντο στο να ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ εντός γηπέδου
Δηλαδή αν ρωτήσεις 10 σκαουτερς "είναι υπαρκτό ον ο Τειλορ" θα σου απαντήσουν με σιγουριά "ΝΑΙ".
Νομίζω έχει υγιέστατη τρίχα …
Απλά Κ εκεί με τέτοιο κούρεμα τα έκανε κωλος.
Ποδοσφαιρικά πιστεύω το φορτε του είναι τα πλάγια καθώς δεν έχει υποπέσει ακόμη σε αλλαγή (νομίζω)
Στον αγώνα με τα τυριά, από την τηλεόραση βλέπαμε και λέγαμε "α, να τελικά γιατί δεν βγαίνει ποτέ ο Μπάμπα". Με τον Ατρόμητο, σκουντιόμασταν στην κερκίδα και λέγαμε "πώς σκατά έφεραν πάλι χειρότερο από τον Σοάρες αριστερά", εγώ προσωπικά είπα ότι μου θύμισε και τις εμφανίσεις του συνονόματού του αλλά με είπαν υπερβολικό. Το χθεσινό δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, δεν ξέρω αλήθεια πώς θα βελτιωθεί αυτός ο παίκτης (ναι ξέρω, βασικόςσεσέλτικ κλπ), μακάρι να γυρίσει κάνα κουμπί και να με κάνει ρόμπα αλλά προς το παρόν ψάχνουμε κολλύρια.