Razvan Lucescu V

Απάντηση
renegade

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από renegade »

Στην ουσία σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεις χάνεται ο στόχος του συστήματος που είναι η σύγκριση των παικτών μεταξύ τους και η σύγκριση των ομάδων μεταξύ τους.
Στην περίπτωση σου φτιάχνεις ένα εξατομικευμένο σύστημα παρακολούθησης ( σε μπασκετικά πρότυπα) και ένα σύστημα που ελέγχει τον εαυτό του πόσο accurate είναι
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που είπες με το μπάσκετ σκεφτόμουν και εγώ …
Που εκεί είναι τελείως διαφορετικό αφού φτάνεις εκεί που πρέπει να φτάσεις σε κάθε επίθεση σχεδόν αλλά θέλεις 100 πόντους για να κερδίσεις και οχι ένα γκολ . Οπότε δεν έχει νόημα .
Πάντως θενκς για το μάθημα …
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι
Οι αριθμοί δεν είναι για να αντικαταστήσουν το μάτι.
Είναι απλά για να σε βοηθήσουν δίνοντας σου ακόμα μια οπτική,η οποία οπτική μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Αν πχ πιστεύεις ότι αυτή είναι μια φάση που ο Πέλλας θα την έκανε 9/10 γκολ, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις αυτή σου την άποψη
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Αυτά που χάνουν αυτα τα metrics ειναι οτι δεν υπολογίζουν παραμέτρους όπως, μετα το 0-2 ο ΠΑΟΚ πιεσε αρκετά λιγότερο απ όσο θα πιεζε αν ηταν στο 0-0 το ματς. Επίσης ο Πελκας με το σκορ στο 0-1 εχει μεγαλύτερη ηρεμία απ το αν ηταν το σκορ στο 0-0. Λέγοντας αυτα, πιστεύω οτι πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όψη οι στατιστικές αλλα μαλλον σε βαθύτερη ανάλυση, που φαβταζομαι οτι γίνεται απο επαγγελματιες
These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
DamoN
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

warmeater έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 15:40
Ally Samagoal έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 06:56
warmeater έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:53 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ δηλαδη
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΑ
Οπως ικανοτητα του επιθετικου ειναι να βαζει γκολ
και του αμυντικου να κοβει
Τι θα λεμε δηλαδη απο τυχη βαζουμε γκολ και απο τυχη αμυνομαστε
Απλη ειναι η μπαλλα
Και ο τερματας ΠΑΙΚΤΗΣ ειναι
Όταν αποκρούει 2 τετ α τετ με τα πλευρά του ε τότε δεν είναι και η υπέρτατη ικανότητα. Είναι ξεκάθαρα κωλοφαρδία. Πχ στο τετ α τετ που βγάζει ο Παβλενκα είναι ικανότητα το ότι έχει τοποθετήσει το χέρι εκεί για να καλύψει την άλλη πλευρά του τέρματος.
Ρε φιλε εχεις παιξει μπαλλα ;;ή εισαι εντελώς αμπαλος;;;
Ο τερματας βγαινει με τετοιο τροπο με σωμα και χερια για να περιοσρισει το οπτικο πεδιο του επιτιθεμενου Γι' αυτο αποκρουει
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά όταν στον ίδιο αγώνα ο τερματοφύλακας βγάζει 2 σουτ από τα 5 μέτρα με τα πλευρά- ωμοπλάτη με διαφορά 3 λεπτών τότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν είχε τύχη. Ειδικά όταν στο ίδιο ματς γίνεται και η φάση με το δοκάρι. Και ο τέρμας της μακάμπι δεν νομίζω να είναι και κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του. Ο Παβλένκα έπαιζε 10+ χρόνια Μπουντεσλίγκα ας πούμε. Αναμένεις μια σπουδαία απόκρουση από αυτόν. Από κάτι άκυρους τερματάδες που μόνο με τον ΠΑΟΚ παίζουν σοβαρά δεν μπορεί να μου λες ότι είναι ικανότητα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ενέργειες είναι λίγο πολύ τυχαίες. Πολύ ρόντο και λίγοι αυτοματισμοί φέτος. Αυτό το ᾽᾽δεν επιτίθεμαι άμεσα αλλά με γύρω γύρω την μπάλα᾽᾽ επιτρέπει στον αντίπαλο να οργανωθεί και να κλείσει τους όποιους χώρους. Δύσκολο να σκοράρεις όταν δέν επιτίθεσαι κάθετα αλλά μόνο παράλληλα.

Παρόλαυτά, θα έδινα άλλα 5 παιχνίδια στην ομάδα πρίν βγάλω οτιδήποτε συμπέρασμα. Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι απλά θέμα χρόνου να συντονιστούν οι παίκτες και να δούμε έναν ΠΑΟΚ με αυτοματισμούς και άμεσες επιθέσεις. Η ομάδα δείχνει φόβο στο να χάσει την κατοχή, είμαι 100% σιγουρος γι αυτό, οπότε προτιμάει τις παράλληλες πάσες και να μήν περνάει την μπάλα στα χάφ (Ντέλια πχ, Οζντόεφ κλπ). Παίζουμε συνεχώς από τα ακρα όπου παίκτες όπως ο Αντριγια και ο Τάισον δεν κάνουν κάν τα βασικά ως ακραίοι. Τα πλάγια μπάκ έχουν μονο κακές σέντρες γιατί συνήθως δεν έχουν καθαρές επιλογές στην περιοχή αφού ο αντίπαλος έχει ήδη στηθεί αμυντικά.

Ας περιμένουμε μήπως και όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν γιατί τα 4 μάτς στο πρωτάθλημα και κάποια στην Ευρώπη δεν είναι και μεγάλο νούμερο για να βγάλεις συμπέρασμα. Το σίγουρο είναι οτι από πέρυσι είμαστε βελτιωμένοι συνολικά ως ομάδα.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
Pablo_Escobar, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Έχουμε δώσει 10 συνολικά επίσημα παιχνίδια που χωρίζονται από την διακοπή για τα παιχνίδια της εθνικής.Πριν την διακοπή η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά έπαιρνε αποτελέσματα. Μετά την διακοπή δεν βελτιώθηκε και άρχισαν οι γκέλες. ο Λουτσέσκου έχει μόνο μια συνταγή για να φτιάξει ομάδα και μόνο αυτή μπορεί να ακολουθήσει. Δεν μπορεί ή δεν θέλει να αλλάξει ούτε πρόσωπα,ούτε σχηματισμούς ,ούτε τακτικές.Θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε με το Λουτσέσκου μπολ μέχρι τέλους.
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Υπάρχει πάντως μεγάλη βελτίωση στο συνολικό αμυντικό κομμάτι σε σχέση με πέρυσι και σαφώς κίνητρο. Πέρυσι η ομάδα ήταν μεθυσμενη από το πρωτάθλημα. Κάτι που πρέπει κάποια στιγμή να διορθωθεί στον οργανισμό.
Συμφωνώ πάντως πως το τέμπο είναι αργό κι αυτό είναι όντως ασφάλεια για τον λουτσεσκου. Προς το παρόν νοιώθει καλύτερα μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα με αυτό. Θα βοηθήσει πολύ κι οζαφειρης όταν έρθει. Από το κεντρο και πίσω μόνο ο Μιχαηλίδης έχει γρήγορη μετάβαση. Ακόμα και ο Σβαμπ που ήταν αργός και βαρύ κορμί, είχε οξυδερκεια και γρήγορη μετάβαση, είχε κάθετη και είχε και μπούκα. Αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει σταθερό φετος. Το τσικι τσικι στα πλάγια προσφέρει ασφάλεια μεν όταν χαθεί η μπάλα αλλα προσπαθεις να βρεις χωρους μεσα οργανωμενες αμυνες.. Δεν ξέρω ίσως και να κάνω λάθος, αλλά το είδα με την Μακαμπι σε μεγάλο βαθμό. Από τον άξονα δεν είχαμε καμία ενέργεια, κι αυτό μάλλον είναι αντανακλαστικο της εποχής, αν χαθεί η μπάλα εκεί θα έχουμε τα περσινά και μάλλον υπάρχει φόβος.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26 Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ενέργειες είναι λίγο πολύ τυχαίες. Πολύ ρόντο και λίγοι αυτοματισμοί φέτος. Αυτό το ᾽᾽δεν επιτίθεμαι άμεσα αλλά με γύρω γύρω την μπάλα᾽᾽ επιτρέπει στον αντίπαλο να οργανωθεί και να κλείσει τους όποιους χώρους. Δύσκολο να σκοράρεις όταν δέν επιτίθεσαι κάθετα αλλά μόνο παράλληλα.

Παρόλαυτά, θα έδινα άλλα 5 παιχνίδια στην ομάδα πρίν βγάλω οτιδήποτε συμπέρασμα. Δεν είμαι σίγουρος εάν είναι απλά θέμα χρόνου να συντονιστούν οι παίκτες και να δούμε έναν ΠΑΟΚ με αυτοματισμούς και άμεσες επιθέσεις. Η ομάδα δείχνει φόβο στο να χάσει την κατοχή, είμαι 100% σιγουρος γι αυτό, οπότε προτιμάει τις παράλληλες πάσες και να μήν περνάει την μπάλα στα χάφ (Ντέλια πχ, Οζντόεφ κλπ). Παίζουμε συνεχώς από τα ακρα όπου παίκτες όπως ο Αντριγια και ο Τάισον δεν κάνουν κάν τα βασικά ως ακραίοι. Τα πλάγια μπάκ έχουν μονο κακές σέντρες γιατί συνήθως δεν έχουν καθαρές επιλογές στην περιοχή αφού ο αντίπαλος έχει ήδη στηθεί αμυντικά.

Ας περιμένουμε μήπως και όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν γιατί τα 4 μάτς στο πρωτάθλημα και κάποια στην Ευρώπη δεν είναι και μεγάλο νούμερο για να βγάλεις συμπέρασμα. Το σίγουρο είναι οτι από πέρυσι είμαστε βελτιωμένοι συνολικά ως ομάδα.
Αυτο με το συντονισμο παιχτων, σε μια ομαδα που 3 χρονια εχει 80% τον ιδιο κορμο, μου φαινεται καπως.
Ισως επειδη ειμαι απ εξω να το βλεπω αλλιως γιατι στο μυαλο μου μια ομαδα (ειτε ειναι ποδοσφαιρο ειτε ειναι επιχειρηση) ρολαρει επειδη υπαρχει χημεια που χτιστηκε. Ποσο μαλλον στον αθλητισμο που τα συναισθηματα ειναι πιο εντονα και αρα η χημεια/δεσιμο οταν επιτευχθει ειναι μονιμη. Στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον. Μπορει και οχι, προχωραμε.
dev

Δημοσίευση από dev »

απο το καλοκαιρι του την εχουν στημενη . ευτυχως ειναι η αποζημιωση και εμεινε
These users thanked the author dev for the post:
WestBlock4
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

DamoN έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 22:12 Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
Δεν το λέω προσωπικά, αλλά με αφορμή αυτό που λες. Πολλές φορές μπαίνω εδώ και διαβάζω για 5 κλασικές ευκαιρίες και ξαναβάζω τα χάιλαϊτς να δω τι έχασα βλέποντας το ματς. Πάντα μα πάντα γιγαντώνουμε τις ευκαιρίες μας λόγω αγανάκτησης που δεν μπήκαν. Πχ ένα σουτ με 0,25 χΓ φαίνεται πολύ πιθανό να μπει και θα λέμε ότι χάσαμε το άχαστο αν δεν έχει πάει στα δίχτυα. Εξ ορισμού όμως, μπαίνει μια φορά στις 4. Αλλά λέμε και άχαστο ένα σουτ με 0,1 χΓ, που μπαίνει μια στις 10. Πρέπει οι ίδιοι να καταλάβουμε ότι αν δεν μπει ένα σουτ υπό νορμάλ προϋποθέσεις δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι άτυχη ή ο παίκτης άσχετος, αλλά ότι είναι η καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο.

Κατά τ'άλλα είναι πάρα πολύ νωρίς να βγάλουμε τα σταστικά. Με τόσα λίγα παιχνίδια, 1 ή 2 ματς που είναι outlier μπορούν να αλλάξουν όλη την εικόνα, διαστρεβλώνοντάς την πλήρως. Ας πούμε το φετινό σκορ του ΠΑΟΚ είναι το 0-0. Ούτε τα 5 γκολ που βάλαμε στην Ριέκα, ούτε τα 4 που φάγαμε από την Λιβαδειά, που επηρεάζουν ελαφρώς τον μέσο όρο μπορούν να μας πείσουν ότι είμαστε άνετοι μπροστά αν δεν είμαστε άτυχοι ή τρύπιοι πίσω αν δεν ξεκωλωθεί ο Παβλένκα. Αλλά ούτε το 0-0 είναι σωστό, γιατί βάσει των χΓ πρέπει να βάζουμε σίγουρα ένα μπροστά και να τρώμε ένα πίσω. Χάος, ας περιμένουμε 1-2 μήνες για να βγουν συμπεράσματα. Ως τότε μόνο το υποκειμενικό eye test μπορεί να βοηθήσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26 Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ενέργειες είναι λίγο πολύ τυχαίες. Πολύ ρόντο και λίγοι αυτοματισμοί φέτος. Αυτό το ᾽᾽δεν επιτίθεμαι άμεσα αλλά με γύρω γύρω την μπάλα᾽᾽ επιτρέπει στον αντίπαλο να οργανωθεί και να κλείσει τους όποιους χώρους. Δύσκολο να σκοράρεις όταν δέν επιτίθεσαι κάθετα αλλά μόνο παράλληλα.
Magpies επειδη το ματι σου κοβει δε νομιζεις οτι κραταμε περισσοτερο την μπαλα στα ποδια στο τελ τεταρτο αντι να παιξουμε με τη μια? Στο ροντο αυτο μαθαίνεις παντως.
Δε ξερω αν ειναι αργη σκεψη η ελλειψη κινησης απ τους αποδεκτες της πασας.
Θα θελα τη γνωμη σου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”