Στην ουσία σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεις χάνεται ο στόχος του συστήματος που είναι η σύγκριση των παικτών μεταξύ τους και η σύγκριση των ομάδων μεταξύ τους.
Στην περίπτωση σου φτιάχνεις ένα εξατομικευμένο σύστημα παρακολούθησης ( σε μπασκετικά πρότυπα) και ένα σύστημα που ελέγχει τον εαυτό του πόσο accurate είναι
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Αυτό που είπες με το μπάσκετ σκεφτόμουν και εγώ …
Που εκεί είναι τελείως διαφορετικό αφού φτάνεις εκεί που πρέπει να φτάσεις σε κάθε επίθεση σχεδόν αλλά θέλεις 100 πόντους για να κερδίσεις και οχι ένα γκολ . Οπότε δεν έχει νόημα .
Πάντως θενκς για το μάθημα …
Που εκεί είναι τελείως διαφορετικό αφού φτάνεις εκεί που πρέπει να φτάσεις σε κάθε επίθεση σχεδόν αλλά θέλεις 100 πόντους για να κερδίσεις και οχι ένα γκολ . Οπότε δεν έχει νόημα .
Πάντως θενκς για το μάθημα …
Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι
Οι αριθμοί δεν είναι για να αντικαταστήσουν το μάτι.
Είναι απλά για να σε βοηθήσουν δίνοντας σου ακόμα μια οπτική,η οποία οπτική μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Αν πχ πιστεύεις ότι αυτή είναι μια φάση που ο Πέλλας θα την έκανε 9/10 γκολ, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις αυτή σου την άποψη
Οι αριθμοί δεν είναι για να αντικαταστήσουν το μάτι.
Είναι απλά για να σε βοηθήσουν δίνοντας σου ακόμα μια οπτική,η οποία οπτική μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Αν πχ πιστεύεις ότι αυτή είναι μια φάση που ο Πέλλας θα την έκανε 9/10 γκολ, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις αυτή σου την άποψη
-
Αυτά που χάνουν αυτα τα metrics ειναι οτι δεν υπολογίζουν παραμέτρους όπως, μετα το 0-2 ο ΠΑΟΚ πιεσε αρκετά λιγότερο απ όσο θα πιεζε αν ηταν στο 0-0 το ματς. Επίσης ο Πελκας με το σκορ στο 0-1 εχει μεγαλύτερη ηρεμία απ το αν ηταν το σκορ στο 0-0. Λέγοντας αυτα, πιστεύω οτι πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όψη οι στατιστικές αλλα μαλλον σε βαθύτερη ανάλυση, που φαβταζομαι οτι γίνεται απο επαγγελματιες
- These users thanked the author Luigi Vampa for the post:
- DamoN
-
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά όταν στον ίδιο αγώνα ο τερματοφύλακας βγάζει 2 σουτ από τα 5 μέτρα με τα πλευρά- ωμοπλάτη με διαφορά 3 λεπτών τότε δεν μπορείς να πεις ότι δεν είχε τύχη. Ειδικά όταν στο ίδιο ματς γίνεται και η φάση με το δοκάρι. Και ο τέρμας της μακάμπι δεν νομίζω να είναι και κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του. Ο Παβλένκα έπαιζε 10+ χρόνια Μπουντεσλίγκα ας πούμε. Αναμένεις μια σπουδαία απόκρουση από αυτόν. Από κάτι άκυρους τερματάδες που μόνο με τον ΠΑΟΚ παίζουν σοβαρά δεν μπορεί να μου λες ότι είναι ικανότητα.warmeater έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 15:40Ρε φιλε εχεις παιξει μπαλλα ;;ή εισαι εντελώς αμπαλος;;;Ally Samagoal έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 06:56Όταν αποκρούει 2 τετ α τετ με τα πλευρά του ε τότε δεν είναι και η υπέρτατη ικανότητα. Είναι ξεκάθαρα κωλοφαρδία. Πχ στο τετ α τετ που βγάζει ο Παβλενκα είναι ικανότητα το ότι έχει τοποθετήσει το χέρι εκεί για να καλύψει την άλλη πλευρά του τέρματος.warmeater έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:53 Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ δηλαδη
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΑ
Οπως ικανοτητα του επιθετικου ειναι να βαζει γκολ
και του αμυντικου να κοβει
Τι θα λεμε δηλαδη απο τυχη βαζουμε γκολ και απο τυχη αμυνομαστε
Απλη ειναι η μπαλλα
Και ο τερματας ΠΑΙΚΤΗΣ ειναι
Ο τερματας βγαινει με τετοιο τροπο με σωμα και χερια για να περιοσρισει το οπτικο πεδιο του επιτιθεμενου Γι' αυτο αποκρουει