Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν αυτός ήταν έστω και λίγο ΠΑΟΚτσης θα ήξερε τουλάχιστον πότε έφυγε ο μποτο από την ομάδα.
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 26 Σεπ 2025, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 10:15Σου έχω βάλει το ψέμα με bold στο κείμενό σου.Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:09Τί σχέση έχει το παρακάτω με αυτό που γράφεις ?mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 08:08
Ένα ψέμα που είπες είναι ότι όσοι στηρίζουν τον Σαββίδη σε αυτή την υπόθεση έχουν συμφέροντα ή είναι επικίνδυνα αφελείς, σε ρώτησα για αυτό δύο φορές και δεν μου απάντησες τι συμφέροντα έχουν.
Για να είμαι ειλικρινής εγώ την άποψη ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης και να έρθει ο μυστακίδης την ακούω αν και δεν συμφωνώ. Ο ισχυρισμός όμως ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο τρίμηνο είναι φυσιολογικά και συνέπεια της αδιαφορίας του Σαββίδη και όχι ένα απόλυτα ενορχηστρωμένο σχέδιο απλά δεν είναι σοβαρός και τινάζει κάθε διάλογο στον αέρα.
Επίσης μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως η ομάδα δεν διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα που έχει και που βάζει ο Σαββίδης. Όταν όμως υπάρχουν οι υπόνοιες ότι ο Σαββίδης σταμάτησε να βάζει λεφτά και απλά κάνει διαχείριση χρημάτων εντός ΠΑΕ και μάλιστα ότι ξεπουλαει παίκτες για να βγάλει και λεφτά από πάνω ενώ αυτο καταρρίπτεται από τους ισολογισμούς τότε τι συζήτηση περιμένεις να γίνει.
Και τέλος για την 4 να πω πως η ανακοίνωση που έβγαλε την ημέρα της ανακοίνωσης του ΑΣ για την ανάθεση του γηπέδου στον Μυστακίδη θα είναι για πάντα μία μαύρη σελίδα στο ομαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Προσωπικά το μόνο που με έχει εκπλήξει αρνητικά σε αυτή την ιστορία είναι η στάση του Τσακαλεα. Πραγματικά δεν το περίμενα, ίσως να μην καταλαβαίνει και ο ίδιος πόσο λάθος είναι. Απ' όλους τους άλλους (ερασιτέχνη, οργανωμένους, μετροπολις, Κατσαρή, ησαιαδη, δημοσιογράφους) δεν περίμενα τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτοί είναι.
ΥΓ.2 Ποτέ δεν θα ξεχάσω την απόλυτα αξιοπρεπή στάση του κ. Χατζόπουλου, τον οποίο φυσικά ανέλαβε το μετροπολις να μικρύνει
Δημοσίευση από mi8rio » 25 Σεπ 2025 08:23
Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να υπάρχει πάντα ως κανόνας, όταν μιλάμε για την Νέα Τούμπα.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα , σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Ή τεράστια αφέλεια, που ενίοτε γίνεται και επικίνδυνη.
Αν δεν υπάρξουν κουβέντες με ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου, και εγγυήσεις ότι χρήματα υπάρχουν και εξασφαλίσεις για μη καθηστερήσεις, τότε ας μείνουμε παρατηρητές . Μην βγάζουμε συμπεράσματα με αοριστολογίες και υποσχέσεις.
Το ψέμα που είναι για εξήγησέ μου...
Για όλα τα παρακάτω που αναφέρεις με αφορμή το δήθεν ψέμα μου είναι πράγματα που δεν έχουν σχέση με εμένα.
Κατηγορείς καποιον για ψεύτη γράφοντας ψέματα?![]()
Ο ισχυρισμός λοιπόν πως εγώ πχ βάζω τον Σαββίδη πάνω απ όλα στο θέμα του γηπέδου και έχω κάποιο συμφέρον από αυτό ή είμαι ηλίθιος (επειδή είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όντως θεωρώ πως μόνο αυτός δικαιούται να φτιάξει το γήπεδο) γιατί θεωρώ γελοίο να μην έχει η ομάδα τα έσοδα που θα αποφέρει το καινούργιο γήπεδο αλλά η τσέπη του Χ Μυστακίδη και τα σπόρια το Λακκωμα Χαλκιδικής, και βλεποντας το παράδειγμα της αελ που σκοτώνεται με τον Πηλαδακη κάθε χρόνο για τα ενοίκια και γιατί στο γκαζόν βοσκάνε πρόβατα και το αλλάζει η ΠΑΕ λαρισα κάθε χρόνο και πάλι σε χωράφι παίζει, τι συμφέρον έχω ή πόσο επικίνδυνα ηλίθιος είμαι?
Στο έκανα ταληράκια?
Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.
Εγώ απορώ όταν ερχετε η κουβέντα στην συμπεριφορά τού ΑΣ ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο οι κατηγοροροι τού Σαββίδη την προσπερνάνε και αλλάζουν αμέσως κουβέντα ΟΛΟΙ , δεν σχολιάζουν και πάνε στα γνωστά αντικειμενικοί καί ισαποστακηδες
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Guitarman, leomatos88
Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:06Ιάσονα αδυνατώ να παραδεχτώ το "ψέμα" μου διότι έχεις μπερδέψει την έννοια της λέξης. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 10:15Σου έχω βάλει το ψέμα με bold στο κείμενό σου.Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:09
Τί σχέση έχει το παρακάτω με αυτό που γράφεις ?
Δημοσίευση από mi8rio » 25 Σεπ 2025 08:23
Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να υπάρχει πάντα ως κανόνας, όταν μιλάμε για την Νέα Τούμπα.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα , σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Αν δεν υπάρξουν κουβέντες με ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου, και εγγυήσεις ότι χρήματα υπάρχουν και εξασφαλίσεις για μη καθηστερήσεις, τότε ας μείνουμε παρατηρητές . Μην βγάζουμε συμπεράσματα με αοριστολογίες και υποσχέσεις.
Το ψέμα που είναι για εξήγησέ μου...
Για όλα τα παρακάτω που αναφέρεις με αφορμή το δήθεν ψέμα μου είναι πράγματα που δεν έχουν σχέση με εμένα.
Κατηγορείς καποιον για ψεύτη γράφοντας ψέματα?![]()
Ο ισχυρισμός λοιπόν πως εγώ πχ βάζω τον Σαββίδη πάνω απ όλα στο θέμα του γηπέδου και έχω κάποιο συμφέρον από αυτό ή είμαι ηλίθιος (επειδή είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όντως θεωρώ πως μόνο αυτός δικαιούται να φτιάξει το γήπεδο) γιατί θεωρώ γελοίο να μην έχει η ομάδα τα έσοδα που θα αποφέρει το καινούργιο γήπεδο αλλά η τσέπη του Χ Μυστακίδη και τα σπόρια το Λακκωμα Χαλκιδικής, και βλεποντας το παράδειγμα της αελ που σκοτώνεται με τον Πηλαδακη κάθε χρόνο για τα ενοίκια και γιατί στο γκαζόν βοσκάνε πρόβατα και το αλλάζει η ΠΑΕ λαρισα κάθε χρόνο και πάλι σε χωράφι παίζει, τι συμφέρον έχω ή πόσο επικίνδυνα ηλίθιος είμαι?
Στο έκανα ταληράκια?
Αυτά που έγραψα είναι μία άποψη. Δική μου. Διαφωνείς. Δεν υπάρχει ψέμα, ούτε χρειάζεται ψέμα για το "ψέμα".
Υποστηρίζεις και πιστεύεις κάτι άλλο σε σχέση με εμένα.
Μένω "πιστός" στην άποψη ότι κανένα συμφέρον επιχειρηματία δεν είναι πάνω από την ομάδα.
Αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο δικαίωμά σου. Ψέμα δεν υπάρχει. Άποψη υπάρχει.
Τώρα αν σε βολεύει αυτός ο χαρακτηρισμός οκ και πάλι δικαίωμά σου.
Ρε συ mi8rio αλήθεια δεν θέλω να το συνεχίσω όπως φαντάζομαι ούτε και εσύ. Επίσης πιστεύω δεν είσαι τρολ ή σαν κάτι άλλα φρούτα που εμφανίστηκαν εδώ μέσα ξαφνικά και ο τρόπος που γράφεις δείχνει μία σοβαρότητα. Αλλά δεν αποσύρεις μια κωλοπρόταση και με έχεις τρελάνει.
Γράφεις αυτό.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα, σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Και σου λέω, εγώ είμαι τέτοια περίπτωση. Βάζω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ πάνω απ όλα στο θέμα του γηπέδου. Αν ήταν ο Μυστακίδης ιδιοκτήτης αυτόν θα έβαζα αλλά είναι ο Σαββίδης. οπότε λες πως είτε έχω συμφέρον είτε είμαι επικίνδυνα αφελής. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν ισχύει μόνο για μένα πολλοί έχουν την ίδια άποψη με μένα. Σου λέω λοιπόν πως όλοι αυτοί (άσε εμένα) δεν είναι ούτε ηλίθιοι ούτε τα παίρνουν και για αυτό ότι γράφεις παραπάνω είναι ψέμα.
Πάρε πίσω τον χαρακτηρισμό λοιπόν να τελειώνουμε και να μην καθόμαστε να ασχολούμαστε με τέτοιες μαλακίες και εσύ και εγώ.
Γράφεις αυτό.
Και σου λέω, εγώ είμαι τέτοια περίπτωση. Βάζω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ πάνω απ όλα στο θέμα του γηπέδου. Αν ήταν ο Μυστακίδης ιδιοκτήτης αυτόν θα έβαζα αλλά είναι ο Σαββίδης. οπότε λες πως είτε έχω συμφέρον είτε είμαι επικίνδυνα αφελής. Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν ισχύει μόνο για μένα πολλοί έχουν την ίδια άποψη με μένα. Σου λέω λοιπόν πως όλοι αυτοί (άσε εμένα) δεν είναι ούτε ηλίθιοι ούτε τα παίρνουν και για αυτό ότι γράφεις παραπάνω είναι ψέμα.
Πάρε πίσω τον χαρακτηρισμό λοιπόν να τελειώνουμε και να μην καθόμαστε να ασχολούμαστε με τέτοιες μαλακίες και εσύ και εγώ.
Μάλιστα. Παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό.Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:39 Ρε συ mi8rio αλήθεια δεν θέλω να το συνεχίσω όπως φαντάζομαι ούτε και εσύ. Επίσης πιστεύω δεν είσαι τρολ ή σαν κάτι άλλα φρούτα που εμφανίστηκαν εδώ μέσα ξαφνικά και ο τρόπος που γράφεις δείχνει μία σοβαρότητα. Αλλά δεν αποσύρεις μια κωλοπρόταση και με έχεις τρελάνει.
Γράφεις αυτό.
δεν είναι τρολΙάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:39 Ρε συ mi8rio αλήθεια δεν θέλω να το συνεχίσω όπως φαντάζομαι ούτε και εσύ. Επίσης πιστεύω δεν είσαι τρολ ή σαν κάτι άλλα φρούτα που εμφανίστηκαν εδώ μέσα ξαφνικά και ο τρόπος που γράφεις δείχνει μία σοβαρότητα. Αλλά δεν αποσύρεις μια κωλοπρόταση και με έχεις τρελάνει.
Γράφεις αυτό.
Ενδιαφερόμενος είναι
Θα σου κάνω μία ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις. Αλλά σε παρακαλω να το σκεφτείς.mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 17:09Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά που μας "καίνε" το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να το θέσω για συζήτηση με συνομιλητές εχθρικούς, το λιγότερο, προς την αντίθετη άποψη.
Οπότε όλα καλά, δεν χρειάζεται να ψάξεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος να αποδομήσεις τα γραφόμενά μου. Ψάχνετε μέχρι και το "και" που γράφω για να βρείτε το ύπουλο των γραφόμενων μου. Απίστευτα πράγματα.
Τέτοια καχυποψία ούτε στον Πανελλήνιο στην Ομόνοια δεν αντιμετώπισα όταν πήγα μετά από χρόνια για μία μπίρα. Ακόμα και εκεί δυο τρεις κουβέντες ήταν αρκετές να συνεννοηθούμε με άγνωστα για εμένα άτομα, όπου εκεί πραγματικά πρέπει να αποδείξεις τί είσαι. Άλλα χνώτα μάλλον έχουν τα στόματα μερικών....
Καθένας από το δικό του μετερίζι ας υποστηρίζει τον σύλλογο όπως νομίζει αυτός καλύτερα και να λέει και να γράφει ό,τι θέλει.
Αυτό είναι δημοκρατία.
Και αν έρθουν τα πράγματα ανάποδα και μάθουμε ή δούμε όλοι κάτι διαφορετικό, δεν είναι κακό να αλλάξουμε άποψη.
Κανένας αληθινός ΠΑΟΚτσής δεν περιμένει στην γωνία άλλον ΠΑΟΚτσή για να του την πει. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω.
Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για να το δω , όμως τουλάχιστον προσωπικά δεν τρέφομαι από κοκορομαχίες πάσης φύσεως, ούτε περιμένω στην γωνία να "δικαιωθώ" τρόπον τινά.
Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε.
Καλή συνέχεια.
Στην δουλειά που κάνεις. Όποια και αν είναι αυτή. Πες ας πούμε ότι είσαι διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία. Ξεκινάς και δουλεύεις και μέσα σε μια 5ετια εκεί που η εταιρία σου είχε το 4ο - 5ο μερίδιο στην αγορά (και αυτό συχνά ελλείψει πραγματικού ανταγωνιστή), ανεβάζεις το μερίδιο αγοράς της εταιρίας σου στην 1η - 2η θέση και κονταροχτυπιέσαι στα ίσια με τους μεγάλους παίχτες. Ενώ λοιπόν έχεις ρίξει άπειρο ιδρώτα και έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα ότι έχεις ΣΚΙΣΕΙ (όχι απλώς πήγες καλούτσικα), έρχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας και σου λέει "απολύεσαι επειδή πριν τρία χρόνια δεν κράτησες εκείνον τον φοβερό πωλητή που είχαμε στο τμήμα σου και επειδή πριν δύο χρόνια τα αποτελέσματα στο προϊον Χ ήταν πεσμένα". Θα γύριζε το μάτι σου ή όχι?
Οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις που αναφερεις στις τελευταίες σελίδες δεν είναι καθόλου συμπτωματική...