Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από mi8rio »

Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:09
mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 08:08
jibbie έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 07:37 Προφανώς και πετάς λάσπη όταν λες ψέμματα εν γνώσει σου , απ τη στιγμή που τα επίσημα δεδομένα σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Ο καθρέφτης όντως είναι το γήπεδο , κι εκεί προς το παρόν αυτό που βλέπουμε είναι αφενός ο ξεπεσμός μιας μερίδας της 4 και η στήριξη της πλειοψηφίας στον ιβαν. Κουράγιο.
Ποια είναι τα ψέματα?
Αναμένω να τα παραθέσεις.
Ποια επίσημα δεδομένα με διαψεύδουν ?
Ποιος είναι ο ξεπεσμός της 4 ?
Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβετε ότι όλοι εσείς που δεν τολμάτε να πείτε αυτά που γίνονται, εσείς που το μόνο που ξέρετε είναι να χαιδεύετε αυτάκια κάνετε το μεγαλύτερο κακο?
Που βλέπεις εσύ πόλεμο στον Ιβάν, θα μου πεις για να τον δω και εγώ?

Για να δούμε, έχεις επιχειρήματα ή μόνο non paper?
Ένα ψέμα που είπες είναι ότι όσοι στηρίζουν τον Σαββίδη σε αυτή την υπόθεση έχουν συμφέροντα ή είναι επικίνδυνα αφελείς, σε ρώτησα για αυτό δύο φορές και δεν μου απάντησες τι συμφέροντα έχουν.

Για να είμαι ειλικρινής εγώ την άποψη ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης και να έρθει ο μυστακίδης την ακούω αν και δεν συμφωνώ. Ο ισχυρισμός όμως ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο τρίμηνο είναι φυσιολογικά και συνέπεια της αδιαφορίας του Σαββίδη και όχι ένα απόλυτα ενορχηστρωμένο σχέδιο απλά δεν είναι σοβαρός και τινάζει κάθε διάλογο στον αέρα.
Επίσης μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως η ομάδα δεν διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα που έχει και που βάζει ο Σαββίδης. Όταν όμως υπάρχουν οι υπόνοιες ότι ο Σαββίδης σταμάτησε να βάζει λεφτά και απλά κάνει διαχείριση χρημάτων εντός ΠΑΕ και μάλιστα ότι ξεπουλαει παίκτες για να βγάλει και λεφτά από πάνω ενώ αυτο καταρρίπτεται από τους ισολογισμούς τότε τι συζήτηση περιμένεις να γίνει.
Και τέλος για την 4 να πω πως η ανακοίνωση που έβγαλε την ημέρα της ανακοίνωσης του ΑΣ για την ανάθεση του γηπέδου στον Μυστακίδη θα είναι για πάντα μία μαύρη σελίδα στο ομαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Προσωπικά το μόνο που με έχει εκπλήξει αρνητικά σε αυτή την ιστορία είναι η στάση του Τσακαλεα. Πραγματικά δεν το περίμενα, ίσως να μην καταλαβαίνει και ο ίδιος πόσο λάθος είναι. Απ' όλους τους άλλους (ερασιτέχνη, οργανωμένους, μετροπολις, Κατσαρή, ησαιαδη, δημοσιογράφους) δεν περίμενα τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτοί είναι.
ΥΓ.2 Ποτέ δεν θα ξεχάσω την απόλυτα αξιοπρεπή στάση του κ. Χατζόπουλου, τον οποίο φυσικά ανέλαβε το μετροπολις να μικρύνει
Τί σχέση έχει το παρακάτω με αυτό που γράφεις ?

Δημοσίευση από mi8rio » 25 Σεπ 2025 08:23
Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να υπάρχει πάντα ως κανόνας, όταν μιλάμε για την Νέα Τούμπα.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα , σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Ή τεράστια αφέλεια, που ενίοτε γίνεται και επικίνδυνη.
Αν δεν υπάρξουν κουβέντες με ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου, και εγγυήσεις ότι χρήματα υπάρχουν και εξασφαλίσεις για μη καθηστερήσεις, τότε ας μείνουμε παρατηρητές . Μην βγάζουμε συμπεράσματα με αοριστολογίες και υποσχέσεις.

Το ψέμα που είναι για εξήγησέ μου...
Για όλα τα παρακάτω που αναφέρεις με αφορμή το δήθεν ψέμα μου είναι πράγματα που δεν έχουν σχέση με εμένα.
Κατηγορείς καποιον για ψεύτη γράφοντας ψέματα? :lol:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

GREATANASTASIOS έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 03:25 Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
Η εγγραφή στον ΑΣ είναι ορθάνοικτη.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ουσία δεν υπάρχει.
Επίσης το να προτείνουμε, διαρκείας ποδοσφαίρου και μέλος είναι αχρείαστο.
Πρώτον εγώ μπορεί να μη θέλω να δώσω νταβατζηλικι 50 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας του ποδοσφαίρου (κι ας το κάνουν άλλες ομάδες). Αφού μπορώ να το κάνω μόνος μου.
Δεύτερον το μέλος που θα γραφτεί μόνο και μόνο επειδή θίχτηκε ο τάδε ή ο δείνα είναι σίγουρο ότι την επόμενη χρονιά ή όταν βγάλει τον δικό του, θα γράψει τον ΑΣ στα τέτοια του.
Δηλαδή αν κατηγορούμε τα 200-300 εγγεγραμμένα μέλη τί πρέπει να κάνουμε για τους εαυτούς μας;
Συγγνώμη αλλά αν θέλουμε να γραφτούμε επειδή μας θίξανε τον Σαββίδη και μετά αντίο, είμαστε χειρότεροι.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

@mi8rio

""Και για το γήπεδο, ας απαντήσει με πράξεις και δέσμευση χρημάτων για το γήπεδο και ας βουλώσει στόματα σε κάθε έναν που προσπαθεί κάτι με υπόγειο τρόπο."""

Τί σημαίνει δέσμευση χρημάτων, ποίου ποσού και ποιος το εχει κάνει αυτό???

Στις συμβάσεις εργων εκδίδονται εγγυητικές επιστολες προ της υπογραφής της σύμβασης η οποια συνοδεύεται απ όλα τα στοιχεία(συγγραφή υποχρεώσεων,μελετες, τεχνικές προδιαγραφές κλπ) ετσι ώστε να προσδιορίζεται επακριβώς το αντικέμενο για το οποίο εγγυάται ο εκδοτης(Τράπεζα και Επενδυτής) της εγγυητικής επιστολής.
Η εγγυητική επιστολή αφορά σε ποσό που ανερχεται σε ποσοστό του προυπολογισμού του εργου.
Αυτά ισχύουν παγκοσμίως και διαχρονικά.
Γράψε μας εσύ, τι απ όλα αυτά ζητάς(εσύ, ο ΑΣ, ο Μπούζας, ...) και τι θελεις να αλλάξεις απ αυτά που ισχύουν σ όλον τον πλανήτη.

Σημ. Ολα τα παραπάνω ειχαν συμπεριληφθει και στο προταθέν μνημόνιο της ΠΑΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Παρ 26 Σεπ 2025, 11:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η στάση του ΑΣ και των υπερασπιστών του σε ότι αφορά τα λεφτά του Σαββίδη είναι ούτε λίγο ούτε πολύ:

"δεν ζητάμε εγγυητική - ζητάμε εγγυήσεις - δεν σας λέμε τι εννοουμε εγγυήσεις - αποφεύγει τις εγγυήσεις ο Σαββίδης επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα"

Πότε ισχυρίστηκε κανείς ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις για να γίνει το εργο; Απολύτως ποτέ.

Όποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο που να καταρρίπτει τον ισχυρισμό μου ΕΚΛΙΠΑΡΩ να το παραθέσει
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, george188, theo-drama, leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Οταν ban...αρεται κάποιος δεν μπορεί να μπει καθολου στο φορουμ ή απλώς δε μπορεί να γράψει αλλά μπορεί να διαβάζει τι γράφεται;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

fossa έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 10:54
GREATANASTASIOS έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 03:25 Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ουσία δεν υπάρχει.
Πρώτον εγώ μπορεί να μη θέλω να δώσω νταβατζηλικι 50 ευρώ παραπάνω στο διαρκείας του ποδοσφαίρου (κι ας το κάνουν άλλες ομάδες). Αφού μπορώ να το κάνω μόνος μου.
Δεύτερον το μέλος που θα γραφτεί μόνο και μόνο επειδή θίχτηκε ο τάδε ή ο δείνα είναι σίγουρο ότι την επόμενη χρονιά ή όταν βγάλει τον δικό του, θα γράψει τον ΑΣ στα τέτοια του.
Δηλαδή αν κατηγορούμε τα 200-300 εγγεγραμμένα μέλη τί πρέπει να κάνουμε για τους εαυτούς μας;
Συγγνώμη αλλά αν θέλουμε να γραφτούμε επειδή μας θίξανε τον Σαββίδη και μετά αντίο, είμαστε χειρότεροι.
Κανεις δεν θελει να μπει επειδη «του θιξανε τον Σαββιδη» αλλα αυτό το ξέρεις ηδη
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
george188, ΚΩΣΤΑΣ2019
george188

Δημοσίευση από george188 »

fossa έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 10:54
36 ευρώ το χρόνο.
Οι εγγραφες στον ΑΣ αρχες αυγουστου πάγωσαν, δεν ξερω αν εχουν ξανα ανοιξει. Ο προεδρος του ΑΣ τοτε στη συνεντευξη με περισπουδαστο υφος ουσιαστικα απειλησε με ελεγχο και μομφες για το ποιοι γράφονται. Θα πρεπει να χαιρομαστε, εστω κ με αφορμη το γηπεδο (και οχι τον ιβαν) οτι κοσμος θα κινητοποιηθεί και την αποφαση δεν θα την παρουν 200-300 ατομα (τα μισα απο τα οποια ειναι απο γνωστο χωριο πρωην προεδρου). Ο ΑΣ οπως και οι υπολοιποι ερασιτεχνες γαυρου βαζελου θα πρεπει να μεγαλώσει, οχι να ειναι κλειστο κλαμπ. Καιρος να το καταλαβουμε ολοι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ούτως ή άλλως είναι έγκλημα του ΑΣ ΚΑΙ του ΚΟΣΜΟΥ του ΠΑΟΚ που τόσα χρόνια έχουμε ένα κλειστό κλαμπ με το γελοίο αριθμό των 300 ατόμων που επι σειρά ετών λέγονταν πως είναι φίλοι και γνωστοί απ το χωριό του προέδρου

Δεν έχει σχέση με την τωρινή κρίση.

Όμως η τωρινή κρίση είναι αποτέλεσμα ΚΑΙ της παντελούς έλλειψης ελέγχου των διοικήσεων του ΑΣ από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου.

Ανύπαρκτοι ΚΑΙ σε αυτό είμαστε.

Θα μου πεις εδώ ένα συντονισμένο σύνθημα δε μπορούμε 20 χρόνια να πουμε στο γήπεδο, προσήλωση και συνέπεια στα του συλλόγου θα έχουμε;

Προτιμάμε να έχουμε έναν να δίνει λεφτά και εντολές, μέχρις ότου τον βαρεθούμε και τον κατηγορήσουμε οτι δεν δίνει αρκετά λεφτά και δε γουστάρουμε εντολές γιατί είμαστε ανεξάρτητοι
These users thanked the author Equalizer for the post:
vasgias
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

QUIZ 1
Ποσα απο τα 220 οικονομικα τακτοποιημενα μελη του ΑΣ, ειναι απο το Λακκωμα ή εργαζονται στο εργοστασιο του παραιτηθεντα προεδρου?

QUIZ 2
Τι επαγγελεται ο Μπεκιαρης (εκτος απο κολλητος του Ησαιαδη) και ειναι Α αντιπροεδρος του ΑΣ και εκπροσωπος επικοινωνιας , οταν αδυνατει να βαλει με σωστο τροπο, τρεις λεξεις στην σειρα?
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Γερασίμου, george188
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?

QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους" εμπειρογνωμονες στην επιτροπη, δικης του επιλογης, γιατι αμφισβητει το πορισμα τους και το χαρακτηριζει συμβουλευτικο?
Αφου οι ιδιοι θα συνταξουν το τελικο κειμενο, οπως ευθαρσως δηλωνουν, ποιο το νοημα της διαδικασιας?
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 6):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Γερασίμου, george188, aivas19, gervasio artigas, icue
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Cylon-4 έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08 QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?

QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους" εμπειρογνωμονες στην επιτροπη, δικης του επιλογης, γιατι αμφισβητει το πορισμα τους και το χαρακτηριζει συμβουλευτικο?
Αφου οι ιδιοι θα συνταξουν το τελικο κειμενο, οπως ευθαρσως δηλωνουν, ποιο το νοημα της διαδικασιας?
ΚΟΥΙΖ 5
ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΕΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ;;
ΠΟΙΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΟΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΗΚΕ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ;;
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;
ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ;;
Ετσι για ...το καλό του σωματειου
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

gervasio artigas έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 12:36
Cylon-4 έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08 QUIZ 3

QUIZ 4
ΚΟΥΙΖ 5
ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ;;
ΠΟΙΑ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ;;
ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΗΚΕ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ;;
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;
ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ;;
Ετσι για ...το καλό του σωματειου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 07:12
jibbie έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:26 όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί
δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ομως δε σε εμποδισε απ το να πεταξεις λασπη στον Ιβαν, απλα οταν σ εβαλε στην θεση σου ο Taseos κανεις το παγωνι. εντωμεταξυ φιλε, εξαφανισμενος κατα τα αλλα ο Ιβαν, αλλα και συ απ το 2019 εχεις να εμφανιστεις στο φορουμ. για δες κατι συμπτωσεις. να ξερεις λοιπον, οσοι και οσο και να προσπαθειτε να πεταξετε λασπη για να κανετε το κομματι σας, αλλο τοσο θα σας απανταμε. την αγαπη μου.
Που τον κατάλαβες εσύ τον εκνευρισμό?
Και εννοείται δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάποιον που δεν θέλει διάλογο, αλλά εντυπώσεις.
Τι στοιχεία ψάχνεις από εμένα? Τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ είναι γνωστά , αντικείμενο συζήτησης είναι μόνο τα έξοδα , τί περίεργο πράγμα...
Αφού λοιπόν με έβαλε στην θέση μου ο Taseos, εσύ τί ρόλο παίζεις, γιατί συνεχίζεις , αποκαλύψατε ότι είμαι αυτό που σας βολεύει να λέτε μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι?
Τί είδους Παοκόμετρο είναι αυτό? Τί σημασία έχει αν και πότε επιλέγω να μπαίνω και να γράφω? Δηλαδή πιο ΠΑΟΚ είστε εσείς που μπαίνετε κάθε μέρα ενώ αυτοί που δεν συνδέονται και δεν γράφουν είναι ύποπτοι?
Δεν αντέχετε κάποιοι την αντίθετη άποψη και έτσι βγαίνει ο αληθινός σας εαυτός.
Καμία λάσπη δεν πέταξα, αλλά είναι το αφήγημα τέτοιο που πρέπει όλοι να είναι στημένοι και κακοί όταν δεν λένε αυτό που εκφράζει την πλειοψηφία , αν και καμία σφυγμομέτρηση δεν έχει γίνει.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άρρωστος επειδή κάποιοι λένε κάτι που δεν αρέσει στους άλλους.
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μόνιμο αυτοάνοσο , αυτό που τον κάνει να βάζει μονίμως τρικλοποδιές στον εαυτό του.
Καθεστωτικές απόψεις δεν θα γίνονται απόδεκτές και πάντα κάποιοι θα πουν την αλήθεια όπως την νιώθουν αυτοί.
Βάζετε λόγια συνεχώς στο στόμα μου που δεν είπα αλλά αυτά είναι η καθημερινότητα σας.
Το γήπεδο είναι η εικόνα λοιπόν, πάντα έτσι λέγατε.
Ορίστε, εμένα μπορείτε να με διαγράψετε, την φωνή της Τούμπας και τον "κακών" που δεν πάνε με τα κέφια σας, να δώ πως θα "αντιμετωπίσετε".

Καλή αντάμωση στα τσιμέντα.
ο taseos ειναι εκπληκτικος και εχω διαφωνησει παλιοτερα μαζι του ειναι ΠΑΟΚ νοιωθει και πραγματικα σε αποστομωσε .....ναι το γηπεδο ειναι εικονα δυστυχως για σενα αυτοι ειναι λιγοι που συμφωνουν μαζι σου χειροκροτησαμε πολλοι παρα πολλοι στο τελος .....δεν σχολιαζεις τις αθλιοτητες του ΑΣ και γραφεις σαν να εισαι ο φουρναρης....εμενα με αηδιαζουν ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΗΔΕΣ....ξανα μπραβο taseos τα αυτονοητα σε ειπε και δυστυχως για σενα εδειξε πραγματα ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”