Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εδώ μέσα υπάρχουν γενικά τ
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4) αυτοί που θέλουν αλλαγή στη διοίκηση γιατί κατά τη γνώμη τους ο Σαββίδης δεν χώνει όσα θα ήθελαν η δεν γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα σε βαθμό που δεν πάει άλλο
5) οι βαλτοί του νέου κύματος (λίγοι αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τετοιοι) οι οποίοι είτε εξυπηρετούν δικά τους μικροσυμφεροντα είτε ακόμα χειρότερα μεγαλοσυμφεροντα των από κάτω.
Θεωρώ τους 3 και 4 συνοπαδους λιγο πολύ αγνά ΠΑΟΚτσακια. Συμβουλη: μην παρασύρεστε από τους βαλτους, και μάθετε να τους ξεχωρίζετε.
Όσοι είμαστε σκεπτικοί και καχύποπτοι με το μπάσιμο του νέου ειναι ακριβώς με τον τρόπο που έγινε, που κάνει μπαμ ότι για διάφορους λόγους γίνεται προσπάθεια να φύγει ο Σαββίδης από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, η τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα.
Η πλειοψηφία (εκτός του γκρουπ 5) το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε. Ψάξτε λίγο όμως μην ζητάτε το καλό του ΠΑΟΚ με λάθος τρόπο, που μπορεί και να σε οδηγήσει ξανά στην 4η θέση του συμπαθητικού που δεν πάει κόντρα στους από κάτω. Κι άντε καλά οι κακομοίρηδες της Δεκελείας δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά τους βαζελους ειδικά που τα έχουν κάνει σκατα τόσα χρόνια και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, θα βόλευε πολύ τουλάχιστον να ξαναγίνουν δεύτερη δύναμη με το να χαμηλώσει ο ΠΑΟΚ, αφού δεν μπορούν να ψηλωσουν αυτοί. Ειναι πολυ απλοϊκό και χρησιμοποιείται ύποπτα το "εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ και όχι οι επιχειρηματίες ". Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, η γεννηθήκαμε χθες;
Έχουμε περάσει πολλά σαν λαός και το ελάχιστο που οφείλουμε στον Ιβάν που μας έβγαλε από τα σκατα και την ανυποληψία, είναι να μην εντυπωσιαζομαστε απο καθρεφτάκια και χαντρες. Ειδικα οταν πανε να μας τα πουλησουν τέτοια ύποπτα άτομα.
Έχω ξαναπεί και σε πιο παλιό ποστ, ο Ιβάν είναι ευλογία για μας και κατάρα για τους κάτω, γιατί απλά με επιχειρηματικά δεδομένα πάντα, είναι ο πιο ΠΑΟΚ ιδιοκτήτης που θα μπορούσαμε να έχουμε, με την ξεροκεφαλιά του, αλλά και την ντομπροσυνη και το φτύσιμο στα μούτρα στους από κάτω. Πότε δεν έκανε ότι έκαναν αυτοί, ποτέ την εύκολη λύση της εύνοιας, των φουρνοπυροτεχνηματων κλπ.
Το απρόβλεπτο, αυτό που δεν μπαίνει σε καλούπια με τίποτα, αυτό πάντα δεν άντεχαν οι από κάτω. Γι αυτό άλλωστε και προτιμούσαν να στήσουν και τα σημαιάκια, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, καμία αγωνία για τον αγώνα.
Απολα τα χρόνια ο ΠΑΟΚ και ο λαός του είναι μεγέθη απρόβλεπτα που δεν συμπεριφέρονται με τον αναμενόμενο τρόπο (πχ να ζητάνε οπαδοί να ρίξει το πέναλτι έξω παίχτης της ομάδας η να σκιζομαστε στα φόρουμ από μόνοι μας αν πάρουμε ένα έστω αμφισβητούμενο σφυριγμα). Αυτό είναι και ο Ιβάν, απρόβλεπτος. Επειδή όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτή η χημεία να σπάσει στο μέλλον, δλδ να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ, αυτό αν και όταν γίνει πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ για μια διάδοχη κατάσταση που θα είναι στο ίδιο μοτίβο και ΜΟΝΟ με σωστό και τίμιο τρόπο, όχι στα πουστικα. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε σαν ΠΑΟΚτσηδες.
Αυτά και συγγνωμη για το σεντόνι.
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4) αυτοί που θέλουν αλλαγή στη διοίκηση γιατί κατά τη γνώμη τους ο Σαββίδης δεν χώνει όσα θα ήθελαν η δεν γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα σε βαθμό που δεν πάει άλλο
5) οι βαλτοί του νέου κύματος (λίγοι αλλά δυστυχώς υπάρχουν και τετοιοι) οι οποίοι είτε εξυπηρετούν δικά τους μικροσυμφεροντα είτε ακόμα χειρότερα μεγαλοσυμφεροντα των από κάτω.
Θεωρώ τους 3 και 4 συνοπαδους λιγο πολύ αγνά ΠΑΟΚτσακια. Συμβουλη: μην παρασύρεστε από τους βαλτους, και μάθετε να τους ξεχωρίζετε.
Όσοι είμαστε σκεπτικοί και καχύποπτοι με το μπάσιμο του νέου ειναι ακριβώς με τον τρόπο που έγινε, που κάνει μπαμ ότι για διάφορους λόγους γίνεται προσπάθεια να φύγει ο Σαββίδης από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, η τουλάχιστον έτσι δείχνουν τα πράγματα.
Η πλειοψηφία (εκτός του γκρουπ 5) το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε. Ψάξτε λίγο όμως μην ζητάτε το καλό του ΠΑΟΚ με λάθος τρόπο, που μπορεί και να σε οδηγήσει ξανά στην 4η θέση του συμπαθητικού που δεν πάει κόντρα στους από κάτω. Κι άντε καλά οι κακομοίρηδες της Δεκελείας δεν είναι για πολλά πολλά, αλλά τους βαζελους ειδικά που τα έχουν κάνει σκατα τόσα χρόνια και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, θα βόλευε πολύ τουλάχιστον να ξαναγίνουν δεύτερη δύναμη με το να χαμηλώσει ο ΠΑΟΚ, αφού δεν μπορούν να ψηλωσουν αυτοί. Ειναι πολυ απλοϊκό και χρησιμοποιείται ύποπτα το "εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ και όχι οι επιχειρηματίες ". Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, η γεννηθήκαμε χθες;
Έχουμε περάσει πολλά σαν λαός και το ελάχιστο που οφείλουμε στον Ιβάν που μας έβγαλε από τα σκατα και την ανυποληψία, είναι να μην εντυπωσιαζομαστε απο καθρεφτάκια και χαντρες. Ειδικα οταν πανε να μας τα πουλησουν τέτοια ύποπτα άτομα.
Έχω ξαναπεί και σε πιο παλιό ποστ, ο Ιβάν είναι ευλογία για μας και κατάρα για τους κάτω, γιατί απλά με επιχειρηματικά δεδομένα πάντα, είναι ο πιο ΠΑΟΚ ιδιοκτήτης που θα μπορούσαμε να έχουμε, με την ξεροκεφαλιά του, αλλά και την ντομπροσυνη και το φτύσιμο στα μούτρα στους από κάτω. Πότε δεν έκανε ότι έκαναν αυτοί, ποτέ την εύκολη λύση της εύνοιας, των φουρνοπυροτεχνηματων κλπ.
Το απρόβλεπτο, αυτό που δεν μπαίνει σε καλούπια με τίποτα, αυτό πάντα δεν άντεχαν οι από κάτω. Γι αυτό άλλωστε και προτιμούσαν να στήσουν και τα σημαιάκια, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, καμία αγωνία για τον αγώνα.
Απολα τα χρόνια ο ΠΑΟΚ και ο λαός του είναι μεγέθη απρόβλεπτα που δεν συμπεριφέρονται με τον αναμενόμενο τρόπο (πχ να ζητάνε οπαδοί να ρίξει το πέναλτι έξω παίχτης της ομάδας η να σκιζομαστε στα φόρουμ από μόνοι μας αν πάρουμε ένα έστω αμφισβητούμενο σφυριγμα). Αυτό είναι και ο Ιβάν, απρόβλεπτος. Επειδή όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτή η χημεία να σπάσει στο μέλλον, δλδ να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ, αυτό αν και όταν γίνει πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ για μια διάδοχη κατάσταση που θα είναι στο ίδιο μοτίβο και ΜΟΝΟ με σωστό και τίμιο τρόπο, όχι στα πουστικα. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε σαν ΠΑΟΚτσηδες.
Αυτά και συγγνωμη για το σεντόνι.
- These users thanked the author billagorn for the post (total 5):
- gervasio artigas, theo-drama, ΚΩΣΤΑΣ2019, aivas19, Azrael
Ε πως δεν την έχουμεnavigator11 έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 13:21 Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο γκαϊλές είναι ότι, με βάση τα "θέλω" τους, ο Ιβάν δεν σκοπεύει να τα "στάζει". Οπότε κάλλιο να περάσουμε στον επόμενο, δίχως εννοείται να έχουμε την παραμικρή χειροπιαστή ένδειξη έστω ότι ο x Μυστακίδης έχει πρόθεση να "χώνει" ασύστολα εν συγκρίσει με τον "μπατίρη".
Τα αυθεντικά ΠΑΟΚτσήδικα 'μμε' και σοσιαλ μιντια που μετά από σκληρό ρεπορτάζ φωνάζουν εδώ και τρεις βδομάδες οτι "βάζει παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρείες για την ΚΑΕ ο Μυστακίδης" (την Deloitte δηλαδή για έλεγχο οικονομικών.... Λες και όλοι οι άλλοι βάζουν τον περιπτερά της γειτονιάς) και οτι "θα σαρώσει με τρομερή διοίκηση και θα αγοράζει όποιον γουστάρει εν ριπή οφθαλμού" δεν τα είδες;
Γιατί νομίζεις τα γράφουν;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Agopian έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18 Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να "εξασφαλίσουν" τη θέση τους. Έτσι λοιπόν, ο παλιόφιλος ΠΑΟΚτσης συνάδελφος από τη δουλειά, μου λέει εχτές για έναν ραδιουργό, μπροστά σε άλλους, άσχετους με τα του ΠΑΟΚ, στο τσιγάρο, "ο συνάδελφος μπερδεύτηκε και ακολουθεί τακτικές κυρ-Τέλη", συνωμοτικά το είπε σε μένα για να το πιάσω.
Είσαι στους 100 που πήγαν Λιβαδειά; βλέπεις 4αρα με κατεβασμένα χέρια; ε ναι, φώναξε για τη φανέλα και για όσους δεν μπορούν. Δεν είχα δει τα τελευταία ματς λόγω υποχρεώσεων και με τη Μακάμπι, που το είδα, όλοι οι παίκτες σκύλιασαν. Είναι δυνατόν να είναι ΠΑΟΚτσήδες αυτοί που φώναξαν το σύνθημα αυτό στο τέλος του ματς, αναρωτιέμαι. Πόση ακόμη "λευτεριά στα αδέρφια μας" να ανεχτούμε; Μας κόψανε το γήπεδο αυτά τα καλόπαιδα, να φέρω τον μικρό στο γήπεδο, να ακούσει λευτεριά στα αδέρφια μας και τι να του πω; Τι να του εξηγήσω; Να ακούσει γιούχα στο τέλος μετά από τόσο ωραίο ματς με την μπάλα πάνω κάτω, με ευκαιρίες, με μονομαχίες, με προσπάθεια, να του πω τι; ότι κάποιοι ψάχνουν ευκαιρία; Ότι η αρρώστια κόλλησε πια και το γήπεδο; Ποιά αρρώστια θα με ρωτήσει; Τι να του πω;
Ναι, πολύ παρατημένη η ομάδα... με όλους τους παίκτες και τους ποδοσφαιρανθρώπους και εκτός ΠΑΟΚ να μιλάν με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις, την στελέχωση στις ακαδημίες, την οργάνωση, το χρήμα, την προσπάθεια που έχει πέσει. Έχουν βγει 20-30 παίκτες τα τελευταία χρόνια που παίζουν σε επαγγελματικό καλό επίπεδο. Είναι όλα πληρωμένα, όλα τζιτζί. Και μιλάμε για μία ομάδα που δύο χρόνια πριν πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Λες και έχεις πολλά. Λες και δεν ήταν πριν δύο χρόνια, αλλά πριν 100. Λες και δεν έχεις τόσες επιτυχίες, δεν κάνεις πρωταθλητισμό κάθε χρόνο. Λες και ξεχνάμε πως ήταν τα πράγματα τα χρόνια, τις δεκαετίες πριν να έρθει ο Σαββίδης και πώς είναι έκτοτε. Λες και δεν βλέπεις τον πόλεμο που σε κάνουν από κάτω.
Και φτάσαμε στο σημείο κάποιοι κυρ Θανάσηδες , που αυτοπροσδιορίζονται ως η "μάνα του συλλόγου", που όποιος δει τη συνέντευξη τύπου τους και δεν ξέρει από ΠΑΟΚ θα νομίζει ότι είναι τρολς της Ανίτας Πάνια...αυτοί να θέλουν να γκρεμίσουν (!) την Τούμπα, το σπίτι μας, αυτοί να καταφέρουν να διχάσουν το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ όπως ποτέ δεν το κατάφερε κανένας. Τουλάχιστον πέσαν και κάποιες μάσκες.
Τι καταφέρνει το χρήμα και η προπαγάνδα τελικά εν έτη 2025...Σανόπολις ακούει ο Γκέμπελς από ψηλά (ή από χαμηλά) και ερεθίζεται.
Μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν ο Τσάλοφ που δε νοιώθει ή ο Μεϊτέ που δεν...πατάει περιοχή ή ο Γιακουμάκης που είναι παλαιστής ή ο Κένι που δεν κάνει σέντρα ή η κακή μεταγραφική πολιτική ή η υποστελέχωση της ΠΑΕ ή το επικοινωνιακό. Ο "το μάη θα 'μαστε καλά", με τα χίλια κακά του, είπε μία αλήθεια δυστυχώς στη συνέντευξή του στο σφηνουλάκη. Είπε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έχει άλλο προβλήμα σοβαρότερο να λύσει. Και όντως το πρόβλημα, το κακό μικρόβιο, το σκουλήκι, η αρρώστια αυτή γιγαντώνεται και πλέον κόλλησε και την κερκίδα. Ζόρικα τα πράγματα. Αν θέλετε ΠΑΟΚ με λευτεριά στα αδέρφια μας και όλα τα παρελκόμενα της 12ης Ιουνίου, με γεια σας με χαρά σας. Μετά από 30 χρόνια παράνοιας, μπορούμε (;) να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να σας αφήσουμε να χαίρεστε και να σας φέρουν και τον... Αλέκο τον Αλεξανδρή τεχνικό διευθυντή, αρκεί να έχει λεφτά και να ξαναφέρει το μπάσκετ στο βορρά. Μικραίνουνε(δεν απευθύνομαι σε κανέναν συνοπαδό στο Forum συγκεκριμένα) τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ που δεν έχουμε το κουράγιο πια...περαστικά μας
+ 1926
ΜΠΡΑΒΟ αδερφέ.
Μίλησες μες την καρδιά μου.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- Agopian
@mi8rio
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει μέχρι τώρα κάθε χαρακτηρισμό για τον Τέλη. Θέλω να πιστεύω ότι ένας ΠΑΟΚτσής και επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν θα επέλεγε επικοινωνιακά όπλα τύπου Γρηγοριάδη και Μπουζά. Ελπίζω απλώς ότι κάποιοι όψιμοι επικοινωνιολόγοι εμφανίστηκαν για να εξυπηρετήσουν δικά τους μελλοντικά αιτήματα (μπορεί να είμαι αφελής). Από τον Ιούνιο, όμως, οι ενέργειες του ΑΣ με βρίσκουν σφόδρα απέναντι: πρόχειροι, άγαρμποι και ανεξήγητοι χειρισμοί που τραυματίζουν τη συνοχή του συλλόγου. Ζητάω διαφάνεια, θεσμικότητα και καθαρές απαντήσεις με συνήθως δομημένο λόγο (λίγο χειρότερο από του equalizer που συμφωνώ σε σημείο παρεξηγήσεως).
Ναι μεν ρομαντικός, αλλά και λογικός. Σέβομαι τους πάντες (εκτός απο τον ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ
) και θυμίζω ότι, παρότι γράφουν μόνο τα μέλη, το φόρουμ το διαβάζουν χιλιάδες. Άρα, ό,τι γράφουμε οφείλει να είναι υπεύθυνο και τεκμηριωμένο, γιατί μπορεί να επηρεάσει κόσμο.
Ακόμη και στην προτελευταία απάντησή σου αναφέρεις: "Τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ είναι γνωστά... αντικείμενο συζήτησης είναι μόνο τα έξοδα…". Αυτή η διατύπωση αφήνει υπονοούμενα. Δεν είμαστε ραδιόφωνο να πετάμε ατάκες...εδώ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρίες και κυρίως αγάπη για τον σύλλογο. Όποιος υπονοεί κάτι, φέρνει τεκμηρίωση και μπαίνει σε διάλογο. Το γράφω για να γράφω και πετάω χαρταετό δεν είναι συζήτηση. Αν δεν θέλεις, δεν μπορείς ή βαριέσαι να κάνεις συζήτηση, δεν υπάρχει λόγος να πετάς φυτίλια.
Δεν είμαι δογματικός. Έχω άποψη (ίσως και τάση προς την προσωπολατρία
) αλλά αν με πείσεις με επιχειρήματα, μπορεί να αλλάξω γνώμη. Η ευθύνη της απόδειξης όμως ανήκει σε αυτόν που κάνει τον υπαινιγμό. Ουσιαστικά, εμείς ζητάμε να μας πείσεις, όχι να σου αποδείξουμε κάτι που δεν ισχύει.
Ως τώρα δεν πείθεις.
Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.
Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω αποφύγει μέχρι τώρα κάθε χαρακτηρισμό για τον Τέλη. Θέλω να πιστεύω ότι ένας ΠΑΟΚτσής και επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν θα επέλεγε επικοινωνιακά όπλα τύπου Γρηγοριάδη και Μπουζά. Ελπίζω απλώς ότι κάποιοι όψιμοι επικοινωνιολόγοι εμφανίστηκαν για να εξυπηρετήσουν δικά τους μελλοντικά αιτήματα (μπορεί να είμαι αφελής). Από τον Ιούνιο, όμως, οι ενέργειες του ΑΣ με βρίσκουν σφόδρα απέναντι: πρόχειροι, άγαρμποι και ανεξήγητοι χειρισμοί που τραυματίζουν τη συνοχή του συλλόγου. Ζητάω διαφάνεια, θεσμικότητα και καθαρές απαντήσεις με συνήθως δομημένο λόγο (λίγο χειρότερο από του equalizer που συμφωνώ σε σημείο παρεξηγήσεως).
Ναι μεν ρομαντικός, αλλά και λογικός. Σέβομαι τους πάντες (εκτός απο τον ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ

Ακόμη και στην προτελευταία απάντησή σου αναφέρεις: "Τα έσοδα και τα έξοδα της ΠΑΕ είναι γνωστά... αντικείμενο συζήτησης είναι μόνο τα έξοδα…". Αυτή η διατύπωση αφήνει υπονοούμενα. Δεν είμαστε ραδιόφωνο να πετάμε ατάκες...εδώ υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις, εμπειρίες και κυρίως αγάπη για τον σύλλογο. Όποιος υπονοεί κάτι, φέρνει τεκμηρίωση και μπαίνει σε διάλογο. Το γράφω για να γράφω και πετάω χαρταετό δεν είναι συζήτηση. Αν δεν θέλεις, δεν μπορείς ή βαριέσαι να κάνεις συζήτηση, δεν υπάρχει λόγος να πετάς φυτίλια.
Δεν είμαι δογματικός. Έχω άποψη (ίσως και τάση προς την προσωπολατρία

Ως τώρα δεν πείθεις.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11
Τα δύο αυτά ποστ πρέπει να ανανεώνονται κάθε δυο σελίδες τουλrenegade έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37 Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Psaras
Ψεμα νο1: Ο Ιβάν Σαββίδης, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1, 6 Μαΐου 2017), ανακοίνωσε δημόσια στη φιέστα της Τούμπας ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.george188 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00Ωραια η προπαγανδα σου αλλα το κακο ειναι οτι δεν ζουμε αλλου και με μια απλη αναζητηση τα ψεματα καταρρίπτονται. Παμε λιγο οποτε.IBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε πανάκριβα αλλά η λατρεία, η Γκοντσαρεβα (αντ' αυτού) έπαιρνε ό,τι περίσσευε τον Σεπτέμβριο...
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ)....
Απλώς δεν είχε στελέχη και πλήρωνε τον Λουτσεσκου για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, τον εκπρόσωπο τύπου και τον δικηγόρο της ομάδας...
Απλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη...
Απλώς έβαλε τον Λουτσεσκου να πει ευχαριστώ για τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου λες και του έκαναν χάρη...
Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον...
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό...
Απλώς για να εμφανιστεί έπρεπε να απειληθεί από άλλον επενδυτή...
Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του...
1)Ψέμα νο1. "Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ". Απλη αναζητηση, google λεγεται για να μη ζοριζεσαι. Η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ για συμφωνια και masterplan με populous και salfo ειναι το 2022, 21 Ιουνίου 2022. Το προεδρικο διαταγμα υπογράφηκε 7 Ιουνίου του 2022. Τις αηδιες περι 6-7 ετων να τις πεις σε ατομα χωρις ιντερνετ και χωρις μνημη. Ναι καθυστερησε αλλα υπηρχαν και καποια αλλοι λογοι, μη στο χαλαω. Ο κυρ κυρ δεν ειπε επισης οτι δεν θα το κανει, απλη αναζητηση και αυτο.
2) Ψεμα νο2." πλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη." Την επομενη πηρες τιτλο, αλλα μπορει να μην παρακολουθουσες και πολυ την ομαδα οποτε δεν σε παρεξηγω, καλη καρδια.
3) Ψεμα νο3."Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον.". ναι και?
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό." Εχεις παρει παικτες που διαπραγματευοντουσαν και οι αλλοι μεγαλοι, μειτε-καμαρα τα πιο προσφατα αλλα μαλλον ουτε αυτο το θυμασαι, δεν πειραζει παμε παρακατω.
Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2018, σε εκδήλωση για τα 92 χρόνια του συλλόγου, παρουσιάστηκαν πιο επίσημα τα πρώτα σχέδια και η πρόθεση για την “Νέα Τούμπα”.
Απλη αναζητηση google
Ψεμα νο2: Το πρωτάθλημα το πήρε ο Λουτσεσκου με Μπράιτον και Σαμάτα σέντερ φορ!!!
Ψεμα νο3: Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τότε (καλοκαίρι 2024), ο ΠΑΟΚ “κέρδισε” τον Μαντί Καμαρά κυρίως με συνδυασμό παραγόντων:
Όσο για τον Μεϊτέ όλοι ξέρουν πως ο ίδιος τηλεφώνησε στον Λουτσέσκου και του είπε πως έχει προσφορά από τον βαζέλα αλλά θέλει να γυρίσει σε ' μας.
Παιδιά, όλοι ξέρετε πως αυτά που έγραψα είναι αλήθεια. Όποιος θέλει να ζει το μύθο του , ας πιει μια σουρωτή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IBAN την Παρ 26 Σεπ 2025, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αληθεια ειναι οτι οταν διαβασα τις φανφαρες περι παγκοσμίου βεληνεκους, γελασα παρα πολυ μιας και εργαζομαι σε ελεγκτική εταιρεία και εχω περασει απο Deloitte. Οταν θες να βαλεις ορκωτους η συγκεκριμενη εταιρεια μαζι με 4-5 ακομα και πολυ κανουν τη δουλεια και είναι οι γνωστες (πολυεθνικες λεγονται ασχετοι του μετρο). Της παπαρολογιας το ανάγνωσμα με λιγα λογια για να φουσκωσουμε κατι που σχεδον ολοι κανουνEqualizer έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 13:26Ε πως δεν την έχουμεnavigator11 έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 13:21 Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο γκαϊλές είναι ότι, με βάση τα "θέλω" τους, ο Ιβάν δεν σκοπεύει να τα "στάζει". Οπότε κάλλιο να περάσουμε στον επόμενο, δίχως εννοείται να έχουμε την παραμικρή χειροπιαστή ένδειξη έστω ότι ο x Μυστακίδης έχει πρόθεση να "χώνει" ασύστολα εν συγκρίσει με τον "μπατίρη".
Τα αυθεντικά ΠΑΟΚτσήδικα 'μμε' και σοσιαλ μιντια που μετά από σκληρό ρεπορτάζ φωνάζουν εδώ και τρεις βδομάδες οτι "βάζει παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρείες για την ΚΑΕ ο Μυστακίδης" (την Deloitte δηλαδή για έλεγχο οικονομικών.... Λες και όλοι οι άλλοι βάζουν τον περιπτερά της γειτονιάς) και οτι "θα σαρώσει με τρομερή διοίκηση και θα αγοράζει όποιον γουστάρει εν ριπή οφθαλμού" δεν τα είδες;
Γιατί νομίζεις τα γράφουν;
Αυτός δεν είναι μεγαλομέτοχος. Ο ίδιος ο Εωσφόρος είναι που βάλθηκε να καταστρέψει τον ΠΑΟΚIBAN έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 14:07Ψεμα νο1: Ο Ιβάν Σαββίδης, αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1, 6 Μαΐου 2017), ανακοίνωσε δημόσια στη φιέστα της Τούμπας ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.george188 έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00Ωραια η προπαγανδα σου αλλα το κακο ειναι οτι δεν ζουμε αλλου και με μια απλη αναζητηση τα ψεματα καταρρίπτονται. Παμε λιγο οποτε.IBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε πανάκριβα αλλά η λατρεία, η Γκοντσαρεβα (αντ' αυτού) έπαιρνε ό,τι περίσσευε τον Σεπτέμβριο...
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ)....
Απλώς δεν είχε στελέχη και πλήρωνε τον Λουτσεσκου για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, τον εκπρόσωπο τύπου και τον δικηγόρο της ομάδας...
Απλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη...
Απλώς έβαλε τον Λουτσεσκου να πει ευχαριστώ για τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου λες και του έκαναν χάρη...
Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον...
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό...
Απλώς για να εμφανιστεί έπρεπε να απειληθεί από άλλον επενδυτή...
Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του...
1)Ψέμα νο1. "Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ". Απλη αναζητηση, google λεγεται για να μη ζοριζεσαι. Η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ για συμφωνια και masterplan με populous και salfo ειναι το 2022, 21 Ιουνίου 2022. Το προεδρικο διαταγμα υπογράφηκε 7 Ιουνίου του 2022. Τις αηδιες περι 6-7 ετων να τις πεις σε ατομα χωρις ιντερνετ και χωρις μνημη. Ναι καθυστερησε αλλα υπηρχαν και καποια αλλοι λογοι, μη στο χαλαω. Ο κυρ κυρ δεν ειπε επισης οτι δεν θα το κανει, απλη αναζητηση και αυτο.
2) Ψεμα νο2." πλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη." Την επομενη πηρες τιτλο, αλλα μπορει να μην παρακολουθουσες και πολυ την ομαδα οποτε δεν σε παρεξηγω, καλη καρδια.
3) Ψεμα νο3."Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον.". ναι και?
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό." Εχεις παρει παικτες που διαπραγματευοντουσαν και οι αλλοι μεγαλοι, μειτε-καμαρα τα πιο προσφατα αλλα μαλλον ουτε αυτο το θυμασαι, δεν πειραζει παμε παρακατω.
Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2018, σε εκδήλωση για τα 92 χρόνια του συλλόγου, παρουσιάστηκαν πιο επίσημα τα πρώτα σχέδια και η πρόθεση για την “Νέα Τούμπα”.
Απλη αναζητηση google
Ψεμα νο2: Το πρωτάθλημα το πήρε ο Λουτσεσκου με Μπράιτον και Σαμάτα σέντερ φορ!!!
Ψεμα νο3: Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν τότε (καλοκαίρι 2024), ο ΠΑΟΚ “κέρδισε” τον Μαντί Καμαρά κυρίως με συνδυασμό παραγόντων:
Δεν μπήκε σε πλειστηριασμό: Η πλευρά του Σαββίδη και του Ζοσέ Μπότο έστειλε από νωρίς το μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει σε “πόλεμο προσφορών” με άλλες ομάδες.
Καθαρό πλάνο ρόλου: Του έδειξαν ότι θα είναι βασικός πυλώνας στο κέντρο, σε μια ομάδα που παίζει Ευρώπη και διεκδικεί τίτλους. Αυτό είχε βαρύτητα, γιατί σε πολλές άλλες περιπτώσεις θα ήταν “μία από τις επιλογές”.
Συμβόλαιο άνω του 1 εκατ. € τον χρόνο: Παρότι δεν υπήρξε μεταγραφικό κόστος, ο ΠΑΟΚ του έδωσε συμβόλαιο από τα υψηλότερα στην ομάδα. Αυτό έπαιξε ρόλο, αλλά χωρίς να γίνει “ξεχείλωμα” των οικονομικών.
Η επιθυμία του ίδιου του Καμαρά: Ο παίκτης είχε ήδη ζήσει στην Ελλάδα, ήξερε το περιβάλλον, και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχε προσωπική επιθυμία να επιστρέψει σε γνώριμο πλαίσιο όπου θα μπορούσε να κάνει restart στην καριέρα του.
Όσο για τον Μεϊτέ όλοι ξέρουν πως ο ίδιος τηλεφώνησε στον Λουτσέσκου και του είπε πως έχει προσφορά από τον βαζέλα αλλά θέλει να γυρίσει σε ' μας.
Παιδιά, όλοι ξέρετε πως αυτά που έγραψα είναι αλήθεια. Όποιος θέλει να ζει το μύθο του , ας πιει μια σουρωτή...
- These users thanked the author alp920 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
- These users thanked the author astral for the post (total 6):
- george188, Psaras, Montrealiotis, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
Καμία
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη
"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- Psaras, astral, Montrealiotis, aivas19, keep_paokizein, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Kabamaru11