Πάντως αν τυχόν φύγει από τον ΠΑΟΚ εγώ δε φοβάμαι ότι αυτή τη φορά θα πάει σε ανταγωνιστή. Για Αραβία τον βλέπω γιατί είναι κουρασμένος. Λέμε ο ΠΑΟΚ έχει τοξικότητα. Κάτω νομίζετε είναι λιγότερη; Ουτε την ασυλία που έχει εδώ, δικαιολογημενη ως ενα βαθμό, λογω τίτλων, εκεί δεν πρόκειται να την απολαύσει.
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει πέρυσι τον Ιβιτς και να γυρίσει σελίδα. Τώρα να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει. Ας κάνουν ότι γουσταρουν. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κύκλο : ξύνονται μεχρι να μπουκάρουν οι οπαδοί σε προπονήσεις κλπ. Μόλις θα εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου και η διοίκηση και οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει από την πλευρά τους.
Πάντως, να πω την αλήθεια, από όσα είδα μέχρι τώρα, πιστεύω οτι αν συνεχίζει ο Λουτσεσκου να επενδύει στην άμυνα και στο balance, ίσως ξεθάψει ένα πολύ δυνατό μενταλιτι που το ειχε η ομάδα των νταμπλ. Ο τελευταίος αγώνας αν γίνει 100 φορές, θα εχουμε 85 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες. Θεωρώ ότι ήταν ένας καλός αγώνας και τα X goals δείχνουν το αυτονόητο, ότι καναμε φάσεις για 3-0. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Εγώ όμως θα προβληματιζομουν περισσότερο αν ερχονταν 2-2 πχ. 10 βαθμοί σε 4 αγωνες είναι πολυ καλή συγκομιδή. Αυτό που έγινε στο κυπελλο όμως ήταν απαράδεκτο!
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author vs40 for the post:
- paokkerkir
- loukas karadimos
Προπονητή αλλάζεις Ιουνίο
Πάμε παρακάτω
Πάμε παρακάτω
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
- Apil44, aivas19, Papa9
Δέκα βαθμοί σε 4 αγώνες δεν είναι καλή συγκομιδή όταν οι 3 από αυτούς είναι στην Τούμπα με μικρο-μεσαίες ομάδες και ο τέταρτος εκτός σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς κόσμο κόντρα σε μεσαία ομάδα.
Μακάρι να έπαιζε και ο ρουμάνος το τοταλ φουτμπολ του μεντι
- These users thanked the author pavlos06 for the post:
- AspromavriDrama
-
Εγώ πάντως είδα εντάσεις και τρεξίματα ( κυρίως στο γαύρο) που εμείς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.
Από την άλλη, δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πασα, παρά μόνο με ατομικές ενέργειες.
Από την άλλη, δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πασα, παρά μόνο με ατομικές ενέργειες.