Razvan Lucescu V

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως αν τυχόν φύγει από τον ΠΑΟΚ εγώ δε φοβάμαι ότι αυτή τη φορά θα πάει σε ανταγωνιστή. Για Αραβία τον βλέπω γιατί είναι κουρασμένος. Λέμε ο ΠΑΟΚ έχει τοξικότητα. Κάτω νομίζετε είναι λιγότερη; Ουτε την ασυλία που έχει εδώ, δικαιολογημενη ως ενα βαθμό, λογω τίτλων, εκεί δεν πρόκειται να την απολαύσει.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει πέρυσι τον Ιβιτς και να γυρίσει σελίδα. Τώρα να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει. Ας κάνουν ότι γουσταρουν. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κύκλο : ξύνονται μεχρι να μπουκάρουν οι οπαδοί σε προπονήσεις κλπ. Μόλις θα εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου και η διοίκηση και οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει από την πλευρά τους.

Πάντως, να πω την αλήθεια, από όσα είδα μέχρι τώρα, πιστεύω οτι αν συνεχίζει ο Λουτσεσκου να επενδύει στην άμυνα και στο balance, ίσως ξεθάψει ένα πολύ δυνατό μενταλιτι που το ειχε η ομάδα των νταμπλ. Ο τελευταίος αγώνας αν γίνει 100 φορές, θα εχουμε 85 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες. Θεωρώ ότι ήταν ένας καλός αγώνας και τα X goals δείχνουν το αυτονόητο, ότι καναμε φάσεις για 3-0. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Εγώ όμως θα προβληματιζομουν περισσότερο αν ερχονταν 2-2 πχ. 10 βαθμοί σε 4 αγωνες είναι πολυ καλή συγκομιδή. Αυτό που έγινε στο κυπελλο όμως ήταν απαράδεκτο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Σεπ 2025, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Προπονητή αλλάζεις Ιουνίο

Πάμε παρακάτω
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
Apil44, aivas19, Papa9
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δέκα βαθμοί σε 4 αγώνες δεν είναι καλή συγκομιδή όταν οι 3 από αυτούς είναι στην Τούμπα με μικρο-μεσαίες ομάδες και ο τέταρτος εκτός σε ουδέτερο γήπεδο χωρίς κόσμο κόντρα σε μεσαία ομάδα.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Ettien26, Papa9
Patron

Δημοσίευση από Patron »

loukas karadimos έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 20:46 Προπονητή αλλάζεις Ιουνίο

Πάμε παρακάτω
Η αλήθεια είναι ότι το εξετάσαμε το ζήτημα αλλά δεν
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Μακάρι να έπαιζε και ο ρουμάνος το τοταλ φουτμπολ του μεντι
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγώ πάντως είδα εντάσεις και τρεξίματα ( κυρίως στο γαύρο) που εμείς ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.

Από την άλλη, δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πασα, παρά μόνο με ατομικές ενέργειες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”