Ο Βαζελος ειναι τοσο στερημενος που θα τον κανει παρακαλια μπας και κατεβει. Αυτοι δεν εχουν καμια αξιοπρεπεια. Την κωλοτουμπα την εχουν εθνικο σπορ. Ειναι καθαρα θεμα Λουτσεσκου που τους κραζει εδω και χρονια αν θα γινει ο μιστερ γυρναω μπιφτεκα. Αυτοι ξεβρακωνονται για χαρη του.boogeyman77 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:45Σε οποιαδήποτε από τα πόκεμον θα τον πάρουν με τις κλωτσιές πάνω στον μήνα! Η ασυλία που έχει εδώ είναι για άλλους λόγουςembuji έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 09:41 Αυτο που αν φυγει ο Λουτσεσκου θα παει στην ζελα ας παει. Ας παει σε αυτους που εβριζε τοσα χρονια. Μεγαλυτερη ξεφτιλα δε μπορω να σκεφτω.
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.
Σε εμάς θεωρώ ότι έχει βαλτώσει. Ψυχικά, ψυχολογικά.
Δε βλέπω ένταση, δε βλέπω καυλα.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει διάθεση να χτίσει την επόμενη μέρα. Θα αποσυρθεί ο Ταισον και θα φύγει κι αυτός από την ομάδα. Αυτά τα συστατικά όταν υπάρχουν, μεταδιδονται, περνάνε μέσα στην ομάδα. Η απουσία τους ,επηρεάζει αντίστοιχα όλους κι όλα στην ομάδα.
Σε όλα τα πράγματα θες ένα restart. Στις επαγγελματικες σχέσεις, στις φιλίες, στους έρωτες.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει διάθεση να χτίσει την επόμενη μέρα. Θα αποσυρθεί ο Ταισον και θα φύγει κι αυτός από την ομάδα. Αυτά τα συστατικά όταν υπάρχουν, μεταδιδονται, περνάνε μέσα στην ομάδα. Η απουσία τους ,επηρεάζει αντίστοιχα όλους κι όλα στην ομάδα.
Σε όλα τα πράγματα θες ένα restart. Στις επαγγελματικες σχέσεις, στις φιλίες, στους έρωτες.
Σε εναν ποδοσφαιρικο οργανισμο που όλα λειτουργουν καλα, τοτε ναι.Papa9 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:20 Καλησπέρα
Εγώ δεν είμαι φαν του Λουτσεσκου, ούτε όμως και πολέμιος του. Θεωρώ βέβαια ότι ο οργανισμός θα πρέπει να σχεδιάσει κάποια στιγμή σύντομα η αργότερα την επόμενη μέρα, γιατί νομοτελειακά θα έλθει κάποτε η επόμενη μέρα.
Σε σχέση με τον Λουτσεσκου ο ως ως προπονητή, θα πρέπει δε παιδιά να παραδεχτούμε ότι έχει ΚΑΙ μειονεκτήματα, και Πολλές φορές ευθύνη για πράγματα που συμβαίνουν.
Μερικά παιδιά εδώ, που τα διαβάζω και συμφωνω γενικά με τις απόψεις τους, μου φαίνεται ότι είναι 24/7 on alert μόλις γραφτεί κάτι από κάποιον αρνητικό για τον μπουφέ, να παρέμβουν και να θέσουν ένα επιχείρημα υπέρ του.
Αυτό για μένα δεν είναι σωστό. Όλοι κρίνονται, ουδείς πάνω από τον ΠΑΟΚ και φυσικά ουδείς αναντικαταστατος
Σε εμας ομως που ο προπονητης ειναι κατι παρπανω, ειναι λιγο δυσκολο.
Προσφατο παραδειγμα το καλοκαιρι που ενω ειχαμε περισσοτερο χρονο που με κοπο κερδισαμε , καταφεραμε να βγαλουμε τα ματια μας και να ζησουμε ολα αυτά τα τραγελαφικα .
Δυστυχως οσα γινονται στην ομαδα, επηρεαζουν το αγωνιστικο και αυτος που φαινεται και τα ακουει ειναι μονο ο προπονητης (που ειναι και λιγο προεδρος και λιγο εκπρόσωπος τυπου κλπ κλπ)
Οποιος νομιζει οτι μια αλλαγη προπονητή θα φερει κατι παραπανω απο (ισως) μια προσκαιρη βελτιωση, πλαναται πλανην οικτρα .
Ο οργανισμός νοσεί .. ούτε ενότητα υπάρχει ούτε ομοψυχία ούτε καυλα . Ο ένας κοιτάει πως να βγάλει το μάτι του άλλου .
Ο ιβαν απών, ο Γιώργης σαν φάντασμα που κινείται στα υπόγεια της τούμπας , η γκοτζαρεβα με όποιο ρόλο έχει σαν αρχηγός της μαφίας και δεν συμμαζεύεται …
Υ.γ είναι τουλάχιστον υποκριτικό από κάποιους «μπαλατους» που ήταν εξαφανισμένοι στο τελευταίο πρωτάθλημα (για προσωπικούς λόγους ντε) και δεν είπαν ένα μπράβο , να προσπαθούν στη συνέχεια να μας πείσουν ότι ο Μπακαγιόκο με το πλούσιο βιογραφικό από Μίλαν κλπ, θα ήταν πολύ ανώτερος του Μειτε, οπωσ Και οι τωρινές μεταγραφές ,
να εμφανίζονται στις στραβές κ να βγάζουν χολή για τον προπονητή
συμφωνώ πολύgiapas έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:34 Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.
εκτός από αυτόν όμως, έχουμε κουραστεί κι εμείς
βλέπουμε από την ομάδα να παίζει το ίδιο πράγμα εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να γίνεται καλύτερη
πλέον τον διαβάζουν πανεύκολα οι αντίπαλοι, γιατί δεν υπάρχουν νέες ιδέες. εδώ εμείς που το βλέπουμε "απ'έξω", ξέρουμε τι θα κάνει ο κάθε παίχτης, πριν καν το κάνει
τελευταία χρονιά εύχομαι, γιατί χρειαζόμαστε ανανέωση στο ποδόσφαιρο που παίζουμε
Φταίει που επηρεαζόμαστε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα της πόλης.
Έχει προσφέρει τόσα πολλά και τον φωνάζουν ο ρουμάνος (λέγοντάς το υποτιμητικά χωρίς ποτέ να κατάλαβα το γιατί) - ο κλεφτοκοτάς κ.ο.κ.
Ο φερειρα όταν ήταν εδώ τον λέγαν ζωγράφο και ποητή, όταν έφυγε κράζαν την διοίκηση που τον έδιωξε. Ότι να ναι είμαστε.
Anyway να δούμε πως θα πάζει η σεζον όμως καλύτερα να είναι η τελευταία του.
Από την άλλη σε περίοδο με προκριματικά θα είναι καλό να φύγει και να ξεγυμνωθεί η διοίκηση που τόσα χρόνια καταφέρνει και την καλύπτει με το αγωνιστικό ?
Έχει προσφέρει τόσα πολλά και τον φωνάζουν ο ρουμάνος (λέγοντάς το υποτιμητικά χωρίς ποτέ να κατάλαβα το γιατί) - ο κλεφτοκοτάς κ.ο.κ.
Ο φερειρα όταν ήταν εδώ τον λέγαν ζωγράφο και ποητή, όταν έφυγε κράζαν την διοίκηση που τον έδιωξε. Ότι να ναι είμαστε.
Από την άλλη σε περίοδο με προκριματικά θα είναι καλό να φύγει και να ξεγυμνωθεί η διοίκηση που τόσα χρόνια καταφέρνει και την καλύπτει με το αγωνιστικό ?
μεχρι και τον Σαντος καρπουζα του εστοριλ δε λεγαμε?pavlos06 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:39 Φταίει που επηρεαζόμαστε από την περιρέουσα ατμόσφαιρα της πόλης.
το εχουμε σαν λαος, ολοι τα παιρνουνε (πχ ραβασιακια, δωροδοκιες κλπ) και ειναι ολοι ειναι μυρωδιαδες.
Ελληνικο μενταλιτε...
Σιγουρα πρεπει να ειναι η τελευταια του, οπως και καποιοι παιχτες.
Ναι γιατί τον Μειτέ τον έφερε ο Λουτσέσκου ενώ τον Μπακαγιόκο ο Σαβίδης....-keeper- έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:54
Υ.γ είναι τουλάχιστον υποκριτικό από κάποιους «μπαλατους» που ήταν εξαφανισμένοι στο τελευταίο πρωτάθλημα (για προσωπικούς λόγους ντε) και δεν είπαν ένα μπράβο , να προσπαθούν στη συνέχεια να μας πείσουν ότι ο Μπακαγιόκο με το πλούσιο βιογραφικό από Μίλαν κλπ, θα ήταν πολύ ανώτερος του Μειτε, οπωσ Και οι τωρινές μεταγραφές ,
να εμφανίζονται στις στραβές κ να βγάζουν χολή για τον προπονητή
Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα και που διάβασες κάτι τέτοιο ; Φαντάσματα παντού
@keeper
Δε διαφωνώ για τον οργανισμό, αλλά η απάντηση σου είναι ακριβώς αυτό που λέω. Στο post μου δεν τον κατηγόρησα για κάτι και ομως αμέσως κάποιος (αυτή τη φορά εσύ, άλλοτε θα είναι άλλος) προσέτρεξε σε υπεράσπιση του.
Καλώς, αλλά κάποια στιγμή θα φύγει, και πίστεψέ με, ΔΕΝ θα έλθει η καταστροφή τότε.
Αυτό προσπαθώ να πω, όχι ότι πρέπει να φύγει, σε καμία περίπτωση.
Και από το φόβο ότι θα φύγει, του δικαιολογουμε τα πάντα, το οποίο είναι λάθος.
Όσο κακό και λάθος είναι κάποιοι να τον περιμένουν συνεχώς στη γωνία, άλλο τόσο κακό είναι κάποιοι να τον έχουν διαρκώς στο απυρόβλητο και να του προσδίδουν το αλάθητο του Πάπα.
Άποψη μου πάντα!
Δε διαφωνώ για τον οργανισμό, αλλά η απάντηση σου είναι ακριβώς αυτό που λέω. Στο post μου δεν τον κατηγόρησα για κάτι και ομως αμέσως κάποιος (αυτή τη φορά εσύ, άλλοτε θα είναι άλλος) προσέτρεξε σε υπεράσπιση του.
Καλώς, αλλά κάποια στιγμή θα φύγει, και πίστεψέ με, ΔΕΝ θα έλθει η καταστροφή τότε.
Αυτό προσπαθώ να πω, όχι ότι πρέπει να φύγει, σε καμία περίπτωση.
Και από το φόβο ότι θα φύγει, του δικαιολογουμε τα πάντα, το οποίο είναι λάθος.
Όσο κακό και λάθος είναι κάποιοι να τον περιμένουν συνεχώς στη γωνία, άλλο τόσο κακό είναι κάποιοι να τον έχουν διαρκώς στο απυρόβλητο και να του προσδίδουν το αλάθητο του Πάπα.
Άποψη μου πάντα!
@Papa9
Δε διαφωνώ με αυτά που λες
Αφορμή ήταν τα λόγια σου. Τα του καίσαρα στον καίσαρα όμως..
Αυτός είναι μπροστά και τρώει όλο το «ξύλο» αντί το αγωνιστικό και ο προπονητής να είναι προστατευμένα
Ή κατάσταση από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από την διαμάχη με τον Ιβαν μοιάζει με … μένει μέχρι να φύγει
Αυτήν την ξενερα βγάζει η κατάσταση και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο λουτσε ξενερωμένος και η διοίκηση παγιδευμένη γιατί αυτός καλύπτει ένα κάρο ανορθογραφίες
Δε διαφωνώ με αυτά που λες
Αφορμή ήταν τα λόγια σου. Τα του καίσαρα στον καίσαρα όμως..
Αυτός είναι μπροστά και τρώει όλο το «ξύλο» αντί το αγωνιστικό και ο προπονητής να είναι προστατευμένα
Ή κατάσταση από το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από την διαμάχη με τον Ιβαν μοιάζει με … μένει μέχρι να φύγει
Αυτήν την ξενερα βγάζει η κατάσταση και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο λουτσε ξενερωμένος και η διοίκηση παγιδευμένη γιατί αυτός καλύπτει ένα κάρο ανορθογραφίες
Παιδια εδω ας μεινουμε λιγο παραπανω στο κομματι λουτσεσκου. Καταλαβαινω η συζητηση να παει και προς την διοικηση καθως εχει και αυτη μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Και η υπομονη εχει αρχισει να στερευει. Προς ολους. Ας μεινουμε στο κομματι Λουτσεσκου εδω.
Στα ματια τα δικα μου ειναι μονοδρομος η αλλαγη. Δε τραβαει πλεον. Κουραστηκε ο ιδιος και φαινεται πως εχει αρχισει να κουραζεται και ολο και μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου. Καποια πραγματα απλα εχουν ενα τελος. Πολλοι θελουμε να δουμε κατι καινουριο. Χρεος της ΠΑΕ να φροντισει να ειναι και κατι καλυτερο. Οι ανθρωποι εκει μεσα πληρωνονται ΠΟΛΛΑ λεφτα για να βρουν το καλυτερο, το πιο συγχρονο κλπ. Πολυ φοβαμαι οτι με τον τροπο που λειτουργει η διοικηση Σαββιδη στην ΠΑΕ ομως θα τα κανουν πιο σκατα, αυτο ομως δε θα με κανει να εχω λιγοτερες απαιτησεις. Να βρουν τροπο να μην τα κανουν.
Στα ματια τα δικα μου ειναι μονοδρομος η αλλαγη. Δε τραβαει πλεον. Κουραστηκε ο ιδιος και φαινεται πως εχει αρχισει να κουραζεται και ολο και μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου. Καποια πραγματα απλα εχουν ενα τελος. Πολλοι θελουμε να δουμε κατι καινουριο. Χρεος της ΠΑΕ να φροντισει να ειναι και κατι καλυτερο. Οι ανθρωποι εκει μεσα πληρωνονται ΠΟΛΛΑ λεφτα για να βρουν το καλυτερο, το πιο συγχρονο κλπ. Πολυ φοβαμαι οτι με τον τροπο που λειτουργει η διοικηση Σαββιδη στην ΠΑΕ ομως θα τα κανουν πιο σκατα, αυτο ομως δε θα με κανει να εχω λιγοτερες απαιτησεις. Να βρουν τροπο να μην τα κανουν.
Να φύγει ο Λουτσέσκου ? Και ο Σαββίδης ποιον άλλον να βρει να είναι και "ασπίδα" του ?
Και όλοι αυτοί που έχουν συνδέσει την προπονητική με τον Λουτσέσκου, πώς θα αντιδράσουν?
Είναι ο πλέον πετυχημένος και με τίτλους.
Θα μπορέσει ο οργανισμός με αυτό το μοντέλο διοίκησης να λειτουργήσει χωρίς τον Ρασβάν?
Και όλοι αυτοί που έχουν συνδέσει την προπονητική με τον Λουτσέσκου, πώς θα αντιδράσουν?
Είναι ο πλέον πετυχημένος και με τίτλους.
Θα μπορέσει ο οργανισμός με αυτό το μοντέλο διοίκησης να λειτουργήσει χωρίς τον Ρασβάν?
Τι έχει να κερδίσει η ομάδα με την απομάκρυνση αύριο του λουτσεσκου?embuji έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 19:37 Παιδια εδω ας μεινουμε λιγο παραπανω στο κομματι λουτσεσκου. Καταλαβαινω η συζητηση να παει και προς την διοικηση καθως εχει και αυτη μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Και η υπομονη εχει αρχισει να στερευει. Προς ολους. Ας μεινουμε στο κομματι Λουτσεσκου εδω.
Αυτή τη στιγμή των απομακρύνεις μόνο αν είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να βγεις στις δύο πρώτες θέσεις ή αν δημιουργείται κάποιο σοβαρό μη αγωνιστικό θέμα
Πάντως αν τυχόν φύγει από τον ΠΑΟΚ εγώ δε φοβάμαι ότι αυτή τη φορά θα πάει σε ανταγωνιστή. Για Αραβία τον βλέπω γιατί είναι κουρασμένος. Λέμε ο ΠΑΟΚ έχει τοξικότητα. Κάτω νομίζετε είναι λιγότερη; Ουτε την ασυλία που έχει εδώ, δικαιολογημενη ως ενα βαθμό, λογω τίτλων, εκεί δεν πρόκειται να την απολαύσει.
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει πέρυσι τον Ιβιτς και να γυρίσει σελίδα. Τώρα να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει. Ας κάνουν ότι γουσταρουν. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κύκλο : ξύνονται μεχρι να μπουκάρουν οι οπαδοί σε προπονήσεις κλπ. Μόλις θα εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου και η διοίκηση και οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει από την πλευρά τους.
Πάντως, να πω την αλήθεια, από όσα είδα μέχρι τώρα, πιστεύω οτι αν συνεχίζει ο Λουτσεσκου να επενδύει στην άμυνα και στο balance, ίσως ξεθάψει ένα πολύ δυνατό μενταλιτι που το ειχε η ομάδα των νταμπλ. Ο τελευταίος αγώνας αν γίνει 100 φορές, θα εχουμε 85 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες. Θεωρώ ότι ήταν ένας καλός αγώνας και τα X goals δείχνουν το αυτονόητο, αυτό που όλοι είδαμε. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Εγώ όμως θα προβληματιζομουν περισσότερο αν ερχονταν 2-2 πχ. 1 βαθμοί σε 4 αγωνες είναι πολυ καλή συγκομιδή. Αυτό που έγινε στο κυπελλο όμως ήταν απαράδεκτο!
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να φέρει πέρυσι τον Ιβιτς και να γυρίσει σελίδα. Τώρα να πω την αλήθεια έχω ξενερώσει. Ας κάνουν ότι γουσταρουν. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κύκλο : ξύνονται μεχρι να μπουκάρουν οι οπαδοί σε προπονήσεις κλπ. Μόλις θα εξαντληθεί η υπομονή του κόσμου και η διοίκηση και οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει από την πλευρά τους.
Πάντως, να πω την αλήθεια, από όσα είδα μέχρι τώρα, πιστεύω οτι αν συνεχίζει ο Λουτσεσκου να επενδύει στην άμυνα και στο balance, ίσως ξεθάψει ένα πολύ δυνατό μενταλιτι που το ειχε η ομάδα των νταμπλ. Ο τελευταίος αγώνας αν γίνει 100 φορές, θα εχουμε 85 νίκες, 10 ισοπαλίες και 5 ήττες. Θεωρώ ότι ήταν ένας καλός αγώνας και τα X goals δείχνουν το αυτονόητο, αυτό που όλοι είδαμε. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση. Εγώ όμως θα προβληματιζομουν περισσότερο αν ερχονταν 2-2 πχ. 1 βαθμοί σε 4 αγωνες είναι πολυ καλή συγκομιδή. Αυτό που έγινε στο κυπελλο όμως ήταν απαράδεκτο!