Ο Βαζελος ειναι τοσο στερημενος που θα τον κανει παρακαλια μπας και κατεβει. Αυτοι δεν εχουν καμια αξιοπρεπεια. Την κωλοτουμπα την εχουν εθνικο σπορ. Ειναι καθαρα θεμα Λουτσεσκου που τους κραζει εδω και χρονια αν θα γινει ο μιστερ γυρναω μπιφτεκα. Αυτοι ξεβρακωνονται για χαρη του.boogeyman77 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:45Σε οποιαδήποτε από τα πόκεμον θα τον πάρουν με τις κλωτσιές πάνω στον μήνα! Η ασυλία που έχει εδώ είναι για άλλους λόγουςembuji έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 09:41 Αυτο που αν φυγει ο Λουτσεσκου θα παει στην ζελα ας παει. Ας παει σε αυτους που εβριζε τοσα χρονια. Μεγαλυτερη ξεφτιλα δε μπορω να σκεφτω.
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.
Σε εμάς θεωρώ ότι έχει βαλτώσει. Ψυχικά, ψυχολογικά.
Δε βλέπω ένταση, δε βλέπω καυλα.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει διάθεση να χτίσει την επόμενη μέρα. Θα αποσυρθεί ο Ταισον και θα φύγει κι αυτός από την ομάδα. Αυτά τα συστατικά όταν υπάρχουν, μεταδιδονται, περνάνε μέσα στην ομάδα. Η απουσία τους ,επηρεάζει αντίστοιχα όλους κι όλα στην ομάδα.
Σε όλα τα πράγματα θες ένα restart. Στις επαγγελματικες σχέσεις, στις φιλίες, στους έρωτες.
Έχει κουραστεί. Δεν έχει διάθεση να χτίσει την επόμενη μέρα. Θα αποσυρθεί ο Ταισον και θα φύγει κι αυτός από την ομάδα. Αυτά τα συστατικά όταν υπάρχουν, μεταδιδονται, περνάνε μέσα στην ομάδα. Η απουσία τους ,επηρεάζει αντίστοιχα όλους κι όλα στην ομάδα.
Σε όλα τα πράγματα θες ένα restart. Στις επαγγελματικες σχέσεις, στις φιλίες, στους έρωτες.
Σε εναν ποδοσφαιρικο οργανισμο που όλα λειτουργουν καλα, τοτε ναι.Papa9 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:20 Καλησπέρα
Εγώ δεν είμαι φαν του Λουτσεσκου, ούτε όμως και πολέμιος του. Θεωρώ βέβαια ότι ο οργανισμός θα πρέπει να σχεδιάσει κάποια στιγμή σύντομα η αργότερα την επόμενη μέρα, γιατί νομοτελειακά θα έλθει κάποτε η επόμενη μέρα.
Σε σχέση με τον Λουτσεσκου ο ως ως προπονητή, θα πρέπει δε παιδιά να παραδεχτούμε ότι έχει ΚΑΙ μειονεκτήματα, και Πολλές φορές ευθύνη για πράγματα που συμβαίνουν.
Μερικά παιδιά εδώ, που τα διαβάζω και συμφωνω γενικά με τις απόψεις τους, μου φαίνεται ότι είναι 24/7 on alert μόλις γραφτεί κάτι από κάποιον αρνητικό για τον μπουφέ, να παρέμβουν και να θέσουν ένα επιχείρημα υπέρ του.
Αυτό για μένα δεν είναι σωστό. Όλοι κρίνονται, ουδείς πάνω από τον ΠΑΟΚ και φυσικά ουδείς αναντικαταστατος
Σε εμας ομως που ο προπονητης ειναι κατι παρπανω, ειναι λιγο δυσκολο.
Προσφατο παραδειγμα το καλοκαιρι που ενω ειχαμε περισσοτερο χρονο που με κοπο κερδισαμε , καταφεραμε να βγαλουμε τα ματια μας και να ζησουμε ολα αυτά τα τραγελαφικα .
Δυστυχως οσα γινονται στην ομαδα, επηρεαζουν το αγωνιστικο και αυτος που φαινεται και τα ακουει ειναι μονο ο προπονητης (που ειναι και λιγο προεδρος και λιγο εκπρόσωπος τυπου κλπ κλπ)
Οποιος νομιζει οτι μια αλλαγη προπονητή θα φερει κατι παραπανω απο (ισως) μια προσκαιρη βελτιωση, πλαναται πλανην οικτρα .
Ο οργανισμός νοσεί .. ούτε ενότητα υπάρχει ούτε ομοψυχία ούτε καυλα . Ο ένας κοιτάει πως να βγάλει το μάτι του άλλου .
Ο ιβαν απών, ο Γιώργης σαν φάντασμα που κινείται στα υπόγεια της τούμπας , η γκοτζαρεβα με όποιο ρόλο έχει σαν αρχηγός της μαφίας και δεν συμμαζεύεται …
Υ.γ είναι τουλάχιστον υποκριτικό από κάποιους «μπαλατους» που ήταν εξαφανισμένοι στο τελευταίο πρωτάθλημα (για προσωπικούς λόγους ντε) και δεν είπαν ένα μπράβο , να προσπαθούν στη συνέχεια να μας πείσουν ότι ο Μπακαγιόκο με το πλούσιο βιογραφικό από Μίλαν κλπ, θα ήταν πολύ ανώτερος του Μειτε, οπωσ Και οι τωρινές μεταγραφές ,
να εμφανίζονται στις στραβές κ να βγάζουν χολή για τον προπονητή
συμφωνώ πολύgiapas έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 15:34 Εγώ δε βλέπω καυλα. Σαν προπονητή τον εκτιμάω γιατί αν έχει τους παίκτες που θέλει και υπάρχει όρεξη θα κάνει παπάδες. Αν πάει στο βαζελο θα παίρνει σερί πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος.
εκτός από αυτόν όμως, έχουμε κουραστεί κι εμείς
βλέπουμε από την ομάδα να παίζει το ίδιο πράγμα εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να γίνεται καλύτερη
πλέον τον διαβάζουν πανεύκολα οι αντίπαλοι, γιατί δεν υπάρχουν νέες ιδέες. εδώ εμείς που το βλέπουμε "απ'έξω", ξέρουμε τι θα κάνει ο κάθε παίχτης, πριν καν το κάνει
τελευταία χρονιά εύχομαι, γιατί χρειαζόμαστε ανανέωση στο ποδόσφαιρο που παίζουμε