Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή γενικά από τον Απρίλιο του 2025 και μετά), να ξέρετε ότι την άποψή σας για το καλό του ΠΑΟΚ (ναι και ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να λέμε “ΚΑΕ” συνέχεια) την έχω γραμμένη στα @@ μου.
Μην με βρίσετε, είστε σε πολύ καλύτερη θέση από όσους νομίζουν ότι το καλό του μπασκετικού ΠΑΟΚ έχει το ονοματεπώνυμο Τέλης Mistakeίδης.
Το σημερινό (ψηφιακό) πρωτοσέλιδο της Mystasport το αφιερώνω εξαιρετικά σε όσους τον έπαιζαν τις τελευταίες μέρες με το ενδιαφέρον του Παγκόσμιου ΠΑΟΚτσή Των Έργων, αλλά υπερασπίζονταν τον Ιβάν στο θέμα της Νέας Τούμπας. Ηθική πιο ελαστική κι από τα άκρα του Luffy. Ντροπή σας. Να εκτυπώσετε το πρωτοσέλιδο και να το φάτε. Κι αν δεν το κάνετε, να σας το ταΐσει κάποιος με το ζόρι, πουλητάρια.
“Δεν τον θέλω στο ποδόσφαιρο και στη Νέα Τούμπα, αλλά ας πάρει το μπάσκετ και βλέπουμε!”
Σώπα ρε! Τι είναι το μπάσκετ, δοκιμαστικά; Χαρτί που μας παίρνει να το κάψουμε και στ’αρχίδια μας; Επειδή περισσότερο σας νοιάζουν οι κωλομεταγραφές στο ποδόσφαιρο και κάνετε σαν τοξικοεξαρτημένοι την ίδια ώρα που το μπάσκετ το έχετε γραμμένο στ’αρχίδια σας, να ρισκάρουμε την ύπαρξη του μπάσκετ; Ναι, έχει δισεκατομμύρια ο Μυστακίδης, δεν το αμφισβητώ. Αμφισβητώ τις προθέσεις του, διότι έχω δείγμα γραφής 3 μηνών, χωρίς να έχω δει καν τη μούρη του ή να έχω ακούσει τη φωνή του. Επίσης, μη ξεχνάτε ποτέ ότι αν ο μπαμπάς έχει 1 εκατομμύριο στην τράπεζα, δεν σημαίνει ότι και ο γιος έχει 1 εκατομμύριο. Το ότι ο Μυστακίδης έχει πχ 1 δισεκατομμύριο, δεν σημαίνει ότι την άλλη μέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει κι εκείνη ένα δισεκατομμύριο. Όπως ισχύει και για ΠΑΕ - Ιβάν.
Αν αυτό το πρωκτοσέλιδο δεν αποτελεί για κάποιον την πιο προφανή απόδειξη ότι Μυστακίδης-ΑΣ-Mystasport-Μυστατρολλς είναι ένα και το αυτό και εξυπηρετούν κοινό συμφέρον (και ενδεχομένως να λαμβάνουν κοινή γραμμή από ένα γραφείο), τότε αυτός ο κάποιος εθελοτυφλεί σε βαθμό αφέλειας και τον λυπάμαι πραγματικά. Αλλά περισσότερο λυπάμαι τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Βλέπω στα social μαζική επίθεση στο Χατζόπουλο. Από κάτι αχάριστα κατακάθια που δεν έχουν ιδέα από Χατζόπουλο, ιδέα από ΠΑΟΚ. Τα ίδια (πιο κεκαλυμμένα, διότι ας πούμε υπάρχουν κανόνες) βλέπω κι εδώ. Special 4, με στεναχωρεί η στάση σου. dev, είσαι κάτι παραπάνω από ύποπτος. Είσαι ψεύτης κατά συρροήν. Τόσα ψέματα μαζεμένα, ούτε σε μία ώρα allaboutkaris. Κρίμα στη mod team που σε κρατά ακόμα, αλλά με έχει ζητηθεί να μη λέω τη γνώμη μου (από Odi και Snoufel), οπότε το κόβω εδώ. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι πια εδώ, κάνε ό,τι θέλεις, πουτάνα όλα, πες όσα ψέματα γουστάρεις και ποιος τον γαμάει τον ΠΑΟΚ; Η αποψάρα και το ψέμα πάνω από όλα.
Φυσικά, αυτό δεν ισχύει μόνο για τον dev, ξέρετε και οι υπόλοιποι ποιοι είστε.
Ο Θανάσης Χατζόπουλος θα κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, όπως κάνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε επίσημα, την 1η Ιουλίου 2021. Είτε η καλύτερη πρόταση είναι του Μυστακίδη, είτε των Αμερικανών, είτε του Λάσκαρη. Όσοι το αμφισβητούν αυτό, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Και όταν ένας μιλάει για κάτι που δεν έχει ιδέα σαν να ξέρει για τι μιλάει, είναι και φαίνεται απλά ηλίθιος. Γι’αυτό όσοι παρακολουθούμε το μπάσκετ, γελάμε ή/και θυμώνουμε με τις μαλακίες που διαβάζουμε από εδώ κι από εκεί για το Θανάση. Ούτε οι αμερικανοί, ούτε ο Μυστακίδης είναι οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το 2021 που ανέλαβε ο Χατζόπουλος. Διαβάστε και καμιά συνέντευξη, δεν είναι κακό.
Α, τώρα θυμήθηκα τον Τοσκίτση που μίλησε για χρέος ΚΑΕ στα 4 εκατομμύρια… Να τους χαίρεστε αυτούς που εμπιστεύεστε. Τουλάχιστον για μπάσκετ να ρωτάτε κανέναν μπασκετικό δημοσιογράφο, ή έστω τσεκάρετε Πανάκα (αν και όχι ΠΛΗΡΩΣ αξιόπιστος πλέον) ή κανένα φιλαράκι που ξέρει άτομα στο Παλατάκι και ασχολείται με την ομάδα. Αυτοί οι ποδοσφαιράρδ είναι στην ίδια κατηγορία με τους οπαδούς που θυμήθηκαν το μπάσκετ τον Απρίλιο του 2025.
Ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν είναι καρεκλάκιας, δεν είναι μιζαδόρος, δεν είναι παραδόπιστος (σε αντίθεση με κάποιους οπαδούς). Έφαγε από τις οικονομίες του για να σώσει τον ΠΑΟΚ. Κουράστηκε σωματικά και ψυχικά, αλλά είναι εδώ και παλεύει για τον ΠΑΟΚ και σήμερα. ΑΛΛΑ, όπως ο ίδιος έχει πει ΠΟΛΛΑΚΙΣ, δεν θα πουλήσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο τυχόντα. Θα λάβει εγγυήσεις για ΠΛΗΡΗ αποπληρωμή των χρεών, για ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και μετά θα πουλήσει. Και μετά θα πάει να ξεκουραστεί.
Εύχομαι να ξεραθούν και να πέσουν κάτω οι γλώσσες όσων μίλησαν άσχημα για Θανάση Χατζόπουλο, Αντώνη Τσαλόπουλο, Χάρη Μάλλιο (for fuck’s sake), Βασίλη Τριλυράκη και Κωνσταντίνο Στεργίου.
Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα λεφτά. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ΑΕ (ή πολλές απλές ΑΕ), για κάποιους από εμάς πρεσβεύει κάποιες ηθικές αξίες. Όσοι θέλετε, μείνετε στις οικονομικές αξίες.
Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό κανενός, αντίθετα έχω αγχωθεί και όσα διαβάζω υπέρ Μυστακίδη και κατά Χατζόπουλου, με τρομάζουν και με θλίβουν. Την ημέρα που μαθεύτηκε για το ενδιαφέρουν Μυστακίδη για το μπάσκετ, βγήκα για περπάτημα μπας και ηρεμήσω.
ΥΓ1: Rexaris, Mitsospaoki, καλό κουράγιο.
ΥΓ2: Κατ, να είσαι καλά φίλε μου. Εύχομαι να τα πούμε σε κάποια κάθοδό μου στο Παλατάκι.
ΥΓ4: Η Τρύπα4 γιατί δεν βγάζει καμιά ανακοίνωση, όπως έβγαλε ΑΜΕΣΩΣ μετά την ανακοίνωση ΑΣ για το ενδιαφέρουν Μυστακίδη (σχεδόν μαζί με τη ΝΔ);; Α ναι, δεν τους νοιάζει το μπάσκετ.
ΥΓ5:
Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τετ 23 Απρ 2025, 23:48Και να κυνηγάτε με μανία και έξυπνο τρόπο, όποιον πάει να γαμήσει ύπουλα τον ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο.
ΥΓ6: ΚΟΡΝΙΖΑ