Επειδή απο παλιά και όταν ήσουν mod σε θυμάμαι να είσαι ψύχραιμος και αν μου επιτρέπεις να σου πω το εξης: όταν βγαίνει ο θυμός που μπορεί να έχεις με τον Χ Ψ σε όλα τα ποστ σου, εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι έχεις νεύρα με το τι γίνεται στην ΚΑΕ - όχι με το πώς σε χαρακτήρισαν κάποιοι εδώ μέσα. Και τουλάχιστον σε εμένα δημιουργείται λαθος εντύπωση. Το γράφω εντελώς φιλικά.Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:37Κιθαρίστα αν σε είχαν χαρακτηρίσει «τρύπιο», «πελάτη», «δεν είσαι ΠΑΟΚ», «σε αναζητηση sugar daddy” χωρίς καμία επίπτωση κ εσύ επιθετικός θα ήσουν.Guitarman έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:31Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα το καλό της ομαδας). Που κολλάνε οι Σαββιδηδες κ οι Αμερικανοί? Γιατί έχεις τρελαθεί με το ενδεχόμενο να μην είναι ο Μυστακίδης ο τελικός νέος ιδιοκτήτης? Τι ακριβώς σε χαλάει?Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:25
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Απο εκεί και πέρα κ εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο 100% και πιστεύω ότι θα πράξει με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Επίσης δεν έχω τρελαθεί με κανένα ενδεχόμενο , δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει και πως θα τον λένε.
Με νοιάζει σε αυτή την ιστορική ευκαιρία να μην μείνει ανεκμετάλλευτη και να παραμείνει το μπάσκετ ο φτωχός συγγενής.
Επίσης θα το γράψω για πολλοστή φορά : Αν ο ιβαν ήθελε το μπάσκετ, θα το είχε πάρει τόσα χρόνια. Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν το θέλει, δεν μπορεί να μπαίνει σε συζήτηση ως εμπόδιο για οποιονδήποτε άλλον θέλει να μπει στο μπάσκετ.
Νομίζω απλά τα γράφω.
Στα υπόλοιπα:
Η χρονική σειρά των γεγονότων είναι η εξής (χοντρικά):
1) ΑΣ-Τελης κίνηση να ξεκινήσουν γήπεδο χωρίς την εμπλοκή της ΠΑΕ
2) Ρελανς ΠΑΕ με ανακοινώσεις, μεταγραφές, παραμονές, απομάκρυνση ΚΚ κτλ
3) Σιγή ΑΣ..... με τη πλάστιγγα να γέρνει εντελώς υπέρ του Ιβάν (όχι σύμφωνα με σοσιαλ μύδια αλλά σύμφωνα με την Τούμπα)
4) Μπάσιμο του Τέλη στο μπάσκετ
5) Πιθανή αναθερμανση (?) παλιού ενδιαφέροντος (από τον Ιουλιο) Αμερικανών για το μπάσκετ.
Το (1) με κάνει επιφυλακτικο απέναντι στον Τέλη. Δε νομίζω ότι θέλει την ΚΑΕ για να τρέξει την ΚΑΕ αλλά για να χωθεί στην κατασκευή της Τούμπας. Και γιατι να με προβληματίζει αυτό?
Το να χωθεί στην κατασκευή της Τούμπας ο Τελης θα φέρει αντίδραση από την ΠΑΕ-Ιβαν. Κάποια παιδιά θεωρούν ότι η αντίδραση θα είναι επωφελής όπως έγινε φέτος το καλοκαίρι με μεταγραφή Ζαφείρη παραμονή Ντελια κτλ κτλ. Εγώ το λέω εδώ και μέρες ότι αυτό είναι ονειρικό αλλά όχι ρεαλιστικό. Αν η πίεση του Τελη προς τον Ιβαν για το γηπεδο συνεχιστεί τότε το παιχνίδι θα χοντρυνει και θα είναι αβέβαιο αν ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από τέτοιες κόντρες δισεκατομμυριουχων. Για αυτο ειναι σημαντικοτατο να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του ο Τελης το συντομότερο. Αυτή η άποψη αντιμετωπιστηκε υποτιμητικά από κάποιους και επίσης έγινε και σύσταση να μη χαλάμε τη "γιορτη" του μπασκετ.
Και τι γίνεται μέρα από 2 μέρες? Το (5). Και βγαίνει από τα πιο επίσημα και έμπιστα χείλη έτσι? Και τότε ξεκινάνε οι "αισιόδοξοι" "ονειρικοι" του χθες να αναρωτιουνται για τα κίνητρα αυτής της κίνησης, ποιος είναι από πίσω κτλ. Κάποιοι φτάνουν στο ακραίο να κατηγορούν τον Χατζόπουλο. Επειδή αυτοί που τα γράφουν αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι πιστεύουν ότι πίσω από την κίνηση κρύβετε με κάποιον τρόπο ο Ιβάν, αν και προσωπικα το θεωρω αστειο κατι τέτοιο, να το δεχτω για χαρη του διαλογου και να ρωτήσω το εξής απλό: Αν υποθεσουμε οτι οντως ο Ιβαν κινει τα νηματα των Αμερικανών, βλέπετε πόσο εύκολα θα γίνουμε μπουρδελο αν δεν ξεκαθαρίσει ο Τελης τι θέλει? Βλέπετε πόσο επικίνδυνο είναι να λέμε "εμένα δε με νοιάζει το τι και το πως - αρκει να μας παρει ο Τελης"? Βλεπετε πόσο άκυρο είναι να λέμε "τι σχέση έχει η ΠΑΕ με την πώληση της ΚΑΕ?"
Και ξαναλέω, το θεωρώ αστειο να πιστεύουν κάποιοι ότι πίσω από τους Αμερικανούς κρύβεται ο Σαββίδης. Αλλά κάποιοι το πιστεύουν: αλλοι το φωναζουν και αλλοι το ψελλιζουν.
Και κάπως έτσι φίλε Odi όλα μπλέκονται μεταξύ τους. Εν κατακλειδι η προσωπική μου άποψη έχει ως εξης:
- Ο αμαρτωλός ΑΣ να δώσει ειλικρινή ευκαιρία στον Ιβάν να προχωρήσει το γήπεδο. Όχι αστεία χρόνια deadline όχι επιτροπές με ημιμαθείς μαριονέτες όχι ύπουλες κινήσεις.
- Ο Μυστακιδης εφόσον θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ να το κάνει και να αποσυρθεί στην παρούσα φάση από τα της ΠΑΕ και Τούμπας. Αν θελει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να μην προκαλέσει πόλεμο. Εξάλλου αν ο ΑΣ δώσει μια ειλικρινή και ρεαλιστική ευκαιρία στον Ιβάν και ο Ιβάν την πετάξει στα σκουπίδια, τότε ο Τελης δεν θα έχει κάποιο εμπόδιο να αναλάβει τη Νέα Τούμπα....
- Θεωρω αστειο να λεγεται οτι πισω απο τους Αμερικανούς κρυβεται ο Σαββιδης με οποιοδηποτε τροπο. Οι Αμερικανοί καλώς να ορίσουν αν θέλουν να ρίξουν χρήμα. Εκεί εμπιστεύομαι ότι ο Χατζόπουλος θα επιλέξει το καλύτερο (Αμερικάνους vs Τελης)