Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
-
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αλλο ενα πρωτοσελιδο εμετος.......
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
Να τους ενημερωσει καποιος οτι για τα 16 χρονια διοικησεων πρωτοδικειου, υπολογος ειναι ο Κατσαρης και η παρεα του Λακκωματος και οχι ο Χατζοπουλος που εσωσε την ομαδα απο την διαλυση.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, st4this, leomatos88
Αν σε ειχαν χαρακτηρισει εχθρο του ΠΑΟΚ, προσωπολατρη και οτι πηρες το ρολο των ασπονδυλων Ν.Ελβετιας μπορεις να εισαι το ιδιο επιθετικος; Καθιστε να δουμε το ενδιαφερον και ποιοι ειναι αυτοι οι υποψηφιοι επενδυτες. Το καλυτερο για τον συλλογοOdi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:37Κιθαρίστα αν σε είχαν χαρακτηρίσει «τρύπιο», «πελάτη», «δεν είσαι ΠΑΟΚ», «σε αναζητηση sugar daddy” χωρίς καμία επίπτωση κ εσύ επιθετικός θα ήσουν.Guitarman έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:31Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα το καλό της ομαδας). Που κολλάνε οι Σαββιδηδες κ οι Αμερικανοί? Γιατί έχεις τρελαθεί με το ενδεχόμενο να μην είναι ο Μυστακίδης ο τελικός νέος ιδιοκτήτης? Τι ακριβώς σε χαλάει?Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:25
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Απο εκεί και πέρα κ εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο 100% και πιστεύω ότι θα πράξει με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Επίσης δεν έχω τρελαθεί με κανένα ενδεχόμενο , δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει και πως θα τον λένε.
Με νοιάζει σε αυτή την ιστορική ευκαιρία να μην μείνει ανεκμετάλλευτη και να παραμείνει το μπάσκετ ο φτωχός συγγενής.
Επίσης θα το γράψω για πολλοστή φορά : Αν ο ιβαν ήθελε το μπάσκετ, θα το είχε πάρει τόσα χρόνια. Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν το θέλει, δεν μπορεί να μπαίνει σε συζήτηση ως εμπόδιο για οποιονδήποτε άλλον θέλει να μπει στο μπάσκετ.
Νομίζω απλά τα γράφω.
Προς αποκατασταση της αλήθειας και για ο,τι αξία έχει:
1. Δεν έχει δεχθεί Μπαν ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή πίστευε και εξέφραζε μια διαφορετική άποψη. Μπαν έχουν φάει ΜΟΝΟ όσοι επιδίδονται σε επιθέσεις, ειρωνίες, συχνές αντεγκλήσεις, προκλήσεις, ύβρεις και όσοι έχουν διπλούς λογαριασμούς. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των Μπαν έχει συζήτηση η ομάδα διαχείρισης και υπάρχει άτυπη ψηφοφορία ακόμα κι όταν διαφωνούμε στο μέγεθος μιας τιμωρίας πχ άλλος θέλει μια μέρα άλλος δέκα για την ίδια περίπτωση. Προφανώς περιπτώσεις καταφανους παραβίασης κανόνων ή ύβρεων ή μεταμεσονύχτια, πέφτει το Μπαν χωρίς να συγκληθεί γενική συνέλευση...
2. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά πιστεύω και κανείς από τη διαχείριση του σάιτ δεν έχει χαρακτηρίσει "τρύπιο" κανένα μέλος ή επισκέπτη του φόρουμ. Όσο κι αν έψαξα στις αναρτήσεις μου, δεν βρήκα τίποτα τέτοιο.
Αν έχει συμβεί πρώτον είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Και θα ζητούσα συγγνώμη αλλά δεν είναι καν μια λέξη που χρησιμοποιώ συχνά, ή και ποτέ, άρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω ειδικά ελλείψει στοιχείων.
Αναφέρομαι σε αυτό καθώς είναι άσχημο.
Για τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν μετά από συζήτηση
Από εκεί και πέρα όποιος έχει προσωπικό πρόβλημα ή παράπονα ή νεύρα μπορεί να στείλει και ένα μεηλ στο σάιτ να τα εκφράσει και όχι να μπαίνει κάθε πρωί να στήνει καυγά με δέκα άτομα οφ τοπικ για άσχετα θέματα στηριγμένα επί ίσως όχι ψεμματων αλλά σίγουρα υπερβολικών υπερβολών
Η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχιστεί
1. Δεν έχει δεχθεί Μπαν ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή πίστευε και εξέφραζε μια διαφορετική άποψη. Μπαν έχουν φάει ΜΟΝΟ όσοι επιδίδονται σε επιθέσεις, ειρωνίες, συχνές αντεγκλήσεις, προκλήσεις, ύβρεις και όσοι έχουν διπλούς λογαριασμούς. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των Μπαν έχει συζήτηση η ομάδα διαχείρισης και υπάρχει άτυπη ψηφοφορία ακόμα κι όταν διαφωνούμε στο μέγεθος μιας τιμωρίας πχ άλλος θέλει μια μέρα άλλος δέκα για την ίδια περίπτωση. Προφανώς περιπτώσεις καταφανους παραβίασης κανόνων ή ύβρεων ή μεταμεσονύχτια, πέφτει το Μπαν χωρίς να συγκληθεί γενική συνέλευση...
2. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά πιστεύω και κανείς από τη διαχείριση του σάιτ δεν έχει χαρακτηρίσει "τρύπιο" κανένα μέλος ή επισκέπτη του φόρουμ. Όσο κι αν έψαξα στις αναρτήσεις μου, δεν βρήκα τίποτα τέτοιο.
Αν έχει συμβεί πρώτον είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Και θα ζητούσα συγγνώμη αλλά δεν είναι καν μια λέξη που χρησιμοποιώ συχνά, ή και ποτέ, άρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω ειδικά ελλείψει στοιχείων.
Από εκεί και πέρα όποιος έχει προσωπικό πρόβλημα ή παράπονα ή νεύρα μπορεί να στείλει και ένα μεηλ στο σάιτ να τα εκφράσει και όχι να μπαίνει κάθε πρωί να στήνει καυγά με δέκα άτομα οφ τοπικ για άσχετα θέματα στηριγμένα επί ίσως όχι ψεμματων αλλά σίγουρα υπερβολικών υπερβολών
Επειδή απο παλιά και όταν ήσουν mod σε θυμάμαι να είσαι ψύχραιμος και αν μου επιτρέπεις να σου πω το εξης: όταν βγαίνει ο θυμός που μπορεί να έχεις με τον Χ Ψ σε όλα τα ποστ σου, εγώ προσωπικά καταλαβαίνω ότι έχεις νεύρα με το τι γίνεται στην ΚΑΕ - όχι με το πώς σε χαρακτήρισαν κάποιοι εδώ μέσα. Και τουλάχιστον σε εμένα δημιουργείται λαθος εντύπωση. Το γράφω εντελώς φιλικά.Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:37Κιθαρίστα αν σε είχαν χαρακτηρίσει «τρύπιο», «πελάτη», «δεν είσαι ΠΑΟΚ», «σε αναζητηση sugar daddy” χωρίς καμία επίπτωση κ εσύ επιθετικός θα ήσουν.Guitarman έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:31Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα το καλό της ομαδας). Που κολλάνε οι Σαββιδηδες κ οι Αμερικανοί? Γιατί έχεις τρελαθεί με το ενδεχόμενο να μην είναι ο Μυστακίδης ο τελικός νέος ιδιοκτήτης? Τι ακριβώς σε χαλάει?Odi έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:25
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Απο εκεί και πέρα κ εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο 100% και πιστεύω ότι θα πράξει με γνώμονα το καλό της ομάδας.
Επίσης δεν έχω τρελαθεί με κανένα ενδεχόμενο , δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει και πως θα τον λένε.
Με νοιάζει σε αυτή την ιστορική ευκαιρία να μην μείνει ανεκμετάλλευτη και να παραμείνει το μπάσκετ ο φτωχός συγγενής.
Επίσης θα το γράψω για πολλοστή φορά : Αν ο ιβαν ήθελε το μπάσκετ, θα το είχε πάρει τόσα χρόνια. Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν το θέλει, δεν μπορεί να μπαίνει σε συζήτηση ως εμπόδιο για οποιονδήποτε άλλον θέλει να μπει στο μπάσκετ.
Νομίζω απλά τα γράφω.
Στα υπόλοιπα:
Η χρονική σειρά των γεγονότων είναι η εξής (χοντρικά):
1) ΑΣ-Τελης κίνηση να ξεκινήσουν γήπεδο χωρίς την εμπλοκή της ΠΑΕ
2) Ρελανς ΠΑΕ με ανακοινώσεις, μεταγραφές, παραμονές, απομάκρυνση ΚΚ κτλ
3) Σιγή ΑΣ..... με τη πλάστιγγα να γέρνει εντελώς υπέρ του Ιβάν (όχι σύμφωνα με σοσιαλ μύδια αλλά σύμφωνα με την Τούμπα)
4) Μπάσιμο του Τέλη στο μπάσκετ
5) Πιθανή αναθερμανση (?) παλιού ενδιαφέροντος (από τον Ιουλιο) Αμερικανών για το μπάσκετ.
Το (1) με κάνει επιφυλακτικο απέναντι στον Τέλη. Δε νομίζω ότι θέλει την ΚΑΕ για να τρέξει την ΚΑΕ αλλά για να χωθεί στην κατασκευή της Τούμπας. Και γιατι να με προβληματίζει αυτό?
Το να χωθεί στην κατασκευή της Τούμπας ο Τελης θα φέρει αντίδραση από την ΠΑΕ-Ιβαν. Κάποια παιδιά θεωρούν ότι η αντίδραση θα είναι επωφελής όπως έγινε φέτος το καλοκαίρι με μεταγραφή Ζαφείρη παραμονή Ντελια κτλ κτλ. Εγώ το λέω εδώ και μέρες ότι αυτό είναι ονειρικό αλλά όχι ρεαλιστικό. Αν η πίεση του Τελη προς τον Ιβαν για το γηπεδο συνεχιστεί τότε το παιχνίδι θα χοντρυνει και θα είναι αβέβαιο αν ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από τέτοιες κόντρες δισεκατομμυριουχων. Για αυτο ειναι σημαντικοτατο να ξεκαθαρισει τις προθεσεις του ο Τελης το συντομότερο. Αυτή η άποψη αντιμετωπιστηκε υποτιμητικά από κάποιους και επίσης έγινε και σύσταση να μη χαλάμε τη "γιορτη" του μπασκετ.
Και τι γίνεται μέρα από 2 μέρες? Το (5). Και βγαίνει από τα πιο επίσημα και έμπιστα χείλη έτσι? Και τότε ξεκινάνε οι "αισιόδοξοι" "ονειρικοι" του χθες να αναρωτιουνται για τα κίνητρα αυτής της κίνησης, ποιος είναι από πίσω κτλ. Κάποιοι φτάνουν στο ακραίο να κατηγορούν τον Χατζόπουλο. Επειδή αυτοί που τα γράφουν αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι πιστεύουν ότι πίσω από την κίνηση κρύβετε με κάποιον τρόπο ο Ιβάν, αν και προσωπικα το θεωρω αστειο κατι τέτοιο, να το δεχτω για χαρη του διαλογου και να ρωτήσω το εξής απλό: Αν υποθεσουμε οτι οντως ο Ιβαν κινει τα νηματα των Αμερικανών, βλέπετε πόσο εύκολα θα γίνουμε μπουρδελο αν δεν ξεκαθαρίσει ο Τελης τι θέλει? Βλέπετε πόσο επικίνδυνο είναι να λέμε "εμένα δε με νοιάζει το τι και το πως - αρκει να μας παρει ο Τελης"? Βλεπετε πόσο άκυρο είναι να λέμε "τι σχέση έχει η ΠΑΕ με την πώληση της ΚΑΕ?"
Και ξαναλέω, το θεωρώ αστειο να πιστεύουν κάποιοι ότι πίσω από τους Αμερικανούς κρύβεται ο Σαββίδης. Αλλά κάποιοι το πιστεύουν: αλλοι το φωναζουν και αλλοι το ψελλιζουν.
Και κάπως έτσι φίλε Odi όλα μπλέκονται μεταξύ τους. Εν κατακλειδι η προσωπική μου άποψη έχει ως εξης:
- Ο αμαρτωλός ΑΣ να δώσει ειλικρινή ευκαιρία στον Ιβάν να προχωρήσει το γήπεδο. Όχι αστεία χρόνια deadline όχι επιτροπές με ημιμαθείς μαριονέτες όχι ύπουλες κινήσεις.
- Ο Μυστακιδης εφόσον θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ να το κάνει και να αποσυρθεί στην παρούσα φάση από τα της ΠΑΕ και Τούμπας. Αν θελει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να μην προκαλέσει πόλεμο. Εξάλλου αν ο ΑΣ δώσει μια ειλικρινή και ρεαλιστική ευκαιρία στον Ιβάν και ο Ιβάν την πετάξει στα σκουπίδια, τότε ο Τελης δεν θα έχει κάποιο εμπόδιο να αναλάβει τη Νέα Τούμπα....
- Θεωρω αστειο να λεγεται οτι πισω απο τους Αμερικανούς κρυβεται ο Σαββιδης με οποιοδηποτε τροπο. Οι Αμερικανοί καλώς να ορίσουν αν θέλουν να ρίξουν χρήμα. Εκεί εμπιστεύομαι ότι ο Χατζόπουλος θα επιλέξει το καλύτερο (Αμερικάνους vs Τελης)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- Jean Valjean, trouman, prist64
Με εξαίρεση το «τρύπιος», όλα τα υπόλοιπα τα έχεις γράψει εσύ.Equalizer έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:08 Προς αποκατασταση της αλήθειας και για ο,τι αξία έχει:
- john4serres
#KeepPAOKAliveAgain ωχ συγγνώμη είμαι ένα χρόνο μπροστάOdi έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:10 Τι προθέσεις έχουν οι αμερικανοί;
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα μωρέ, ας προκηρύξουμε μια ΑΜΚ ακόμη , έχω ένα 50€ που περίσσεψε από τις διακοπές.
Δεν είμαστε για τίποτα.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Odi, st4this
-
Εγώ πάλι όχι ...όσο δε βγαίνει να μιλήσει,markos4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:19 Μέσα σε λίγες μέρες ο Μυστακίδης εμφάνισε ξαφνικά τον Σαββιδη στην Τούμπα και τους Αμερικανούς στην Πυλαία.
Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο.
Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει καλή επιτυχία στους Αμερικανούς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους
-
Φίλε αυτό θα έδειχνε πως δεν έχει σοβαρές βλέψεις για το τμήμαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:24Τέλεια.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12 Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
Τέλη να ευχηθείς καλή επιτυχία στο μπάσκετ και στους αμερικάνους επενδυτές της ΚΑΕ.
Απόσυρση από το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ χθες.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- Psaras
ελπιζω σε κανα εξαμηνο να μην μας παρακαλανε να αγορασουμε μετοχες παλι με ανταποδοση εκπτωση σε μπρελοκ #KeepPAOKAliveAgainandagainandagainjohn4serres έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16#KeepPAOKAliveAgain ωχ συγγνώμη είμαι ένα χρόνο μπροστάOdi έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:10 Τι προθέσεις έχουν οι αμερικανοί;
Μας αγαπάνε;
Να περιμένουν 3-7 χρόνια;
Θέλουν το λιμάνι;
Θέλουν το γήπεδο;
Στηρίζουν νδ ; Ανδρουλακη; Κασελάκη;
Θέλουν να χτίσουν νέα τούμπα πάνω στη νέα τούμπα που θα είναι πάνω από την τούμπα;
Πάνω από ποια νέα τούμπα; Του Ιβαν; Του Τέλη;
Άστο καλύτερα μωρέ, ας προκηρύξουμε μια ΑΜΚ ακόμη , έχω ένα 50€ που περίσσεψε από τις διακοπές.
Δεν είμαστε για τίποτα.
- sourmenetes
- Moderator
Όποιος θέλει να γράψει κάτι επί της ουσία να το γράψει!!
Οποίος θέλει να στήσει παρτάκι μαλακιας και να σπέρνει φήμες ειρωνείες εξυπνακισμους θα φεύγει!
Οποίος θέλει να στήσει παρτάκι μαλακιας και να σπέρνει φήμες ειρωνείες εξυπνακισμους θα φεύγει!
- WestBlock4
Χορτάσαμε απο επενδυτές στο μπασκετ κ εχουμε κ τις ειρωνιες που δε μας κανει ο μυστακιδης. Κ μετα αναρωτιομαστε γιατι εχουμε καταντήσει ετσι στο μπασκετ.
ΟΤΑΝ Ο λαός σταματήσει να ασχολείται με γεωπολιτικά, πολιτικά κλπ κ ασχοληθεί μονο με τον ΠΑΟΚ ίσως δουμε μια άσπρη μερα σαν λαος
ΟΤΑΝ Ο λαός σταματήσει να ασχολείται με γεωπολιτικά, πολιτικά κλπ κ ασχοληθεί μονο με τον ΠΑΟΚ ίσως δουμε μια άσπρη μερα σαν λαος
- Jean Valjean
Είναι πολυ νωρίς για να πει κανείς το οτιδήποτε σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θανάση Χατζόπουλο. Η μέχρι τώρα πορεία του και το έργο που έχει παρουσιάσει, είτε ως επιχειρηματίας είτε ως επικεφαλής της ΚΑΕ, είναι υποδειγματικό.
Θυμίζω ότι η σωστή διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πρώτα να αποσταλεί επίσημη επιστολή προθέσεων από την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή όπου θα εκθέτει συνοπτικά τον στόχο του και τα απαραίτητα έγγραφα που ζητά από την ΚΑΕ, ώστε αυτός να στοιχειοθετήσει την οικονομική θέση της εταιρείας και να καθορίσει το ασφαλές ύψος της επένδυσής του.
Ακολούθως η ΚΑΕ παρέχει τα έγγραφα που ζητήθηκαν και οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ζητηθεί.
Όλα τα παραπάνω βεβαίως καλύπτονται από συμφωνία εμπιστευτικότητας.
Στη συνέχεια ο αγοραστής αφου ξεψαχνισει τα έγγραφα που του δόθηκαν αλλά και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε, διατυπώνει την επίσημη πρόταση για αγορά της ΚΑΕ. Η επίσημη προταση είναι αναλυτική και οφείλει να είναι τεκμηριωμένη.
Η ΚΑΕ έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ζητήσει διευκρινίσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί αυτή η ίδια σημαντικό και ο αγοραστής οφείλει να απαντήσει. Αντιλαμβάνεστε ότι το στάδιο αυτό μπορεί να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα.
Συνήθως ένα "μνημόνιο αλληλοκατανόησης" (MoU) υπογράφεται σε αυτό το χρονικό διάστημα, είτε ο υποψήφιος αγοραστής είναι ένας είτε περισσότεροι.
Εννοείται ότι η εμπιστευτικότητα παραμένει σε ισχύ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται είτε με αποδοχή είτε με απόρριψη της πρότασης και οφείλει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη ως προς τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν.
Συμπέρασμα: μη βιάζεστε....
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θανάση Χατζόπουλο. Η μέχρι τώρα πορεία του και το έργο που έχει παρουσιάσει, είτε ως επιχειρηματίας είτε ως επικεφαλής της ΚΑΕ, είναι υποδειγματικό.
Θυμίζω ότι η σωστή διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πρώτα να αποσταλεί επίσημη επιστολή προθέσεων από την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή όπου θα εκθέτει συνοπτικά τον στόχο του και τα απαραίτητα έγγραφα που ζητά από την ΚΑΕ, ώστε αυτός να στοιχειοθετήσει την οικονομική θέση της εταιρείας και να καθορίσει το ασφαλές ύψος της επένδυσής του.
Ακολούθως η ΚΑΕ παρέχει τα έγγραφα που ζητήθηκαν και οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ζητηθεί.
Όλα τα παραπάνω βεβαίως καλύπτονται από συμφωνία εμπιστευτικότητας.
Στη συνέχεια ο αγοραστής αφου ξεψαχνισει τα έγγραφα που του δόθηκαν αλλά και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε, διατυπώνει την επίσημη πρόταση για αγορά της ΚΑΕ. Η επίσημη προταση είναι αναλυτική και οφείλει να είναι τεκμηριωμένη.
Η ΚΑΕ έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ζητήσει διευκρινίσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα θεωρεί αυτή η ίδια σημαντικό και ο αγοραστής οφείλει να απαντήσει. Αντιλαμβάνεστε ότι το στάδιο αυτό μπορεί να κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα.
Συνήθως ένα "μνημόνιο αλληλοκατανόησης" (MoU) υπογράφεται σε αυτό το χρονικό διάστημα, είτε ο υποψήφιος αγοραστής είναι ένας είτε περισσότεροι.
Εννοείται ότι η εμπιστευτικότητα παραμένει σε ισχύ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται είτε με αποδοχή είτε με απόρριψη της πρότασης και οφείλει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη ως προς τους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν.
Συμπέρασμα: μη βιάζεστε....
- sourmenetes
- Moderator
Τι εννοείς αναρωτιόμαστε;;WestBlock4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:53 Χορτάσαμε απο επενδυτές στο μπασκετ κ εχουμε κ τις ειρωνιες που δε μας κανει ο μυστακιδης. Κ μετα αναρωτιομαστε γιατι εχουμε καταντήσει ετσι στο μπασκετ.
Έχει υπάρξει την τελευταία 20ετια κάτι άλλο που χάσαμε;
Με διοικήσεις του Μπανε και του Χατζόπουλο είμαστε.
Γιατί διογκωνεις το θέμα;;
Ολοι εμείς που αναρωτιόμαστε πήγαμε στα κάλεσματα του ΠΑΟΚ να βοηθησουμε..
Από κει και πέρα δεν είδα κανεναν να πει να μη δοθεί η ομάδα σε καλά χέρια.
Σταματήστε επιτέλους να θέλετε να περάσετε την άποψη σας, σε όλους αναφέρομαι, πως μόνο αυτή είναι σωστή.
Το μπάσκετ κατάντησε έτσι, όχι από τον κόσμο. Μη λέμε ότι θέλουμε.
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Azrael, gervasio artigas