Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Montrealiotis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Αλήθεια ξέρει κανένας αν στα γήπεδα της Αμερικής έχουν πολλές θέσεις πάρκινγκ;
Έρχονται φανταστικές μερες για το Μπάσκετ μας!!
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 9):
- Guitarman, Мир, ΚΩΣΤΑΣ2019, Psaras, aivas19, Maklaz, demo4, theo-drama, paok apo epilogi
Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.george188 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:08Δεν θελω να παρεξηγηθω, ο Χατζο την εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας, δεν θεωρω οτι θα δουλευε κατά της ομαδας. Όμως επειδη είμαστε σε περίεργες φάσεις και για να μην συνεχίσει αυτη η διχόνοια κάθε μερα (μιας και ο ιδιος ξερει τι γινεται) θα πρέπει να μιλήσει ανοιχτα στο αν τους θεωρει σοβαρη λυση και σε τι επιπεδο βρίσκεται. Πχ δεν μ λεει κατι το να ενδιαφερονται απλα σε μελλοντικο χρονο. Θα φανει συντομαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:03Αγαπητέ μου.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:56 Υπαρχει τιποτα ομαλό στον πλανήτη ΠΑΟΚ? Κυλούσε πολυ ήρεμα η φάση και δεν αναγνώριζα το συλλογο, σημερα επανήλθαμε στις εργοστασιακες. Θεωρώ οτι αφου μιλησε για αμερικάνους θα πρέπει να τους ονοματίσει κιολας, να ξερουμε περι τινος πρόκειται γιατι απο την Ελλαδα τον ξερουμε
Πού τον ξέρουμε τον Τέλη - Χαλκό; Τον έχουμε ακούσει να μιλάει;
Τον έχουμε δει σε κανένα βίντεο;
Να φύγει να πάει αλλού άμα βιάζεται. Χρόνος...υπάρχει.
Εδώ έχουμε ενδιαφέρον από Αμέρικα.
Δεν ξέρουμε ποιοί είναι ή τι είναι οι αμερικλάνοι, αλλά αφού το λέει ο Χατζό, θα περιμένουμε, να μάθουμε.
Τι, όχι;
Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον στηρίζαμε τόσα χρόνια, από το υστέρημά μας, για να μην διαλυθεί το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και τώρα...θου κύριε φυλακί τω στοματί μου.
-
Αν πρόσεξες όλοι οι 4 εδώ μέσα ,με κάποιες εξαιρέσεις βεβαια,ξέρουν ...Guitarman έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:04Και που ξέρεις εσύ ότι είναι ψόφια?paok_athens_g4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:02 Εγώ θα έλεγα στον Χατζόπουλο κ στον κάθε Χατζόπουλο να αφήσει τα ψόφια για ενδιαφέρον απο Αμερική που πριν 2 μήνες μας έλεγε ότι δεν προχώρησε κ να κοιτάξει το καλό της ομάδας...το ίδιο θα έλεγα κ στον κύριο Σαββιδη...αφήστε το μπάσκετ να εκτοξευτεί, ειναι ιστορική ευκαιρια..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- Guitarman, aivas19, paok apo epilogi
1. Έχω 100% εμπιστοσύνη στον Χατζό, ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή εταιρεία και άλλο κάνα fund στυλ χυσιαο, που κανένας δεν ξέρει ποιανού είναι τα λεφτά (αν υπάρχουν και πόσα).
3. Και ο Ιβάν πριν μπει, είχε ανταγωνισμό. Δεν είναι κακό, που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι. Μακάρι και τρίτος. Ίσως έτσι (με λεπτούς χειρισμούς πάντοτε) να μπορέσει ο Χατζο να πάρει περισσότερα/καλύτερα εχέγγυα για το μέλλον της ΚΑΕ.
4. Fingers crossed ότι ο Οκτώβρης θα μπει με την ΚΑΕ να προετοιμάζεται να μεγαλουργήσει και πάλι.
5. Μην γίνει το τοπικ Ιβάν vs Τέλη vs Αμερικανών, ολοι εναντίων ολων και έτσι...δεν θα αντέξω
2. Επειδή δεν γνωρίζουμε το ποιον των Αμερικανών, καλό είναι να μην προτρέχουμε. Τι εννοώ; Διαφορετικά τα δεδομένα αν είναι κάποιος δισεκατομμυριούχος Ελληνοαμερικάνος, κάποιος γνωστός επιχειρηματίας, κάποια μεγάλη/γνωστή εταιρεία και άλλο κάνα fund στυλ χυσιαο, που κανένας δεν ξέρει ποιανού είναι τα λεφτά (αν υπάρχουν και πόσα).
3. Και ο Ιβάν πριν μπει, είχε ανταγωνισμό. Δεν είναι κακό, που υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι. Μακάρι και τρίτος. Ίσως έτσι (με λεπτούς χειρισμούς πάντοτε) να μπορέσει ο Χατζο να πάρει περισσότερα/καλύτερα εχέγγυα για το μέλλον της ΚΑΕ.
4. Fingers crossed ότι ο Οκτώβρης θα μπει με την ΚΑΕ να προετοιμάζεται να μεγαλουργήσει και πάλι.
5. Μην γίνει το τοπικ Ιβάν vs Τέλη vs Αμερικανών, ολοι εναντίων ολων και έτσι...δεν θα αντέξω

- These users thanked the author Psaras for the post (total 5):
- george188, Kabamaru11, demo4, theo-drama, paok apo epilogi
Εξαιρετική ιδέα.Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:14Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.george188 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:08Δεν θελω να παρεξηγηθω, ο Χατζο την εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας, δεν θεωρω οτι θα δουλευε κατά της ομαδας. Όμως επειδη είμαστε σε περίεργες φάσεις και για να μην συνεχίσει αυτη η διχόνοια κάθε μερα (μιας και ο ιδιος ξερει τι γινεται) θα πρέπει να μιλήσει ανοιχτα στο αν τους θεωρει σοβαρη λυση και σε τι επιπεδο βρίσκεται. Πχ δεν μ λεει κατι το να ενδιαφερονται απλα σε μελλοντικο χρονο. Θα φανει συντομαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:03
Αγαπητέ μου.
Πού τον ξέρουμε τον Τέλη - Χαλκό; Τον έχουμε ακούσει να μιλάει;
Τον έχουμε δει σε κανένα βίντεο;
Να φύγει να πάει αλλού άμα βιάζεται. Χρόνος...υπάρχει.
Εδώ έχουμε ενδιαφέρον από Αμέρικα.
Δεν ξέρουμε ποιοί είναι ή τι είναι οι αμερικλάνοι, αλλά αφού το λέει ο Χατζό, θα περιμένουμε, να μάθουμε.
Τι, όχι;
Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον στηρίζαμε τόσα χρόνια, από το υστέρημά μας, για να μην διαλυθεί το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και τώρα...θου κύριε φυλακί τω στοματί μου.
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- paok apo epilogi
Μέσα σε λίγες μέρες ο Μυστακίδης εμφάνισε ξαφνικά τον Σαββιδη στην Τούμπα και τους Αμερικανούς στην Πυλαία.
Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο.
Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει καλή επιτυχία στους Αμερικανούς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο.
Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει καλή επιτυχία στους Αμερικανούς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αντικειμενικα οι Αμερικανοι παντως (αν υπαρχουν, αν δεν ηταν ο Χατζοπουλος που εκτιμω θα ελεγα οτι ολο αυτο ειναι ασχημο παιχνιδι) ειναι αρκετα μεγαλυτερο ρισκο για το μελλον του συλλογου απο Ελληνα επιχειρηματια.
ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι χορηγοι υπηρχαν πριν απο αυτον και ποσοι κατα την διαρκεια διοικησης του (καλα για τα μποξ που κλεινουν προτου τελειωσει η χρονια δεν το αναφερω καν)
αυτος ο ανθρωπος εν μεσω κοβιντ αναλαβε μια σχεδον υποβιβασμενη ομαδα και μια διαλυμενη εταιρεια με κανα 7 χαρτια σε χρεη και σιγα-σιγα εφτασε να ειναι ορατη η εξοδος απο το τουνελ.
η εμπιστοσυνη σε αυτον τον τυπο απο εμενα ειναι τυφλη ,του δινω και τις δικες μου μετοχες απο τις 2 αμκ αμα γουσταρει,αν ολοι μας θελουμε 10 φορες να γιγαντωθουμε αυτος 10 επι το άπειρο.
υγ θαναση σε ειχα πει σε ανύποπτο χρονο(νομιζω την δευτερη σου χρονια) μην εχεις και πολλα πολλα με το ....οπολις δεν με ακουσες ,συνεχισες να βγαινεις σε μπουζους και συν αυτο ,μαλωνες στον αερα με κατι αρειανους ,τους ειχες πρωτη μουρη περσι ολη την χρονια στα μποξ και διοργανωτες σε ιβεντ και πως σε αντάμειψαν ?
να σε σταυρωνουν σε εκπομπες μετα απο την δηλωση για την πισωπλατη μαχαιρια στον ιβαν αλλα και το γιατι πηρες θεση σε ενα ζητημα του συλλογου οντας θεσμικος(αν ηθελες δεν επαιρνες βεβαια) αλλα και με ενα εμετικο σημερινο ηλεκτρονικο πρωκτο-σελιδο ,ντροπη και μονο σε οποιον δημοσιογραφο(?) σκεφτηκε να κανει κατι τετοιο σε αυτον τον ανθρωπο ,ξεφτιλες αλλα ποιος εχασε την ηθικη και τα παντελονια για να τα βρειτε εσεις ,οπως σας και ελεγε και ο συγχωρεμενος ο νικολας ο τζαντζαρας.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
αυτος ο ανθρωπος εν μεσω κοβιντ αναλαβε μια σχεδον υποβιβασμενη ομαδα και μια διαλυμενη εταιρεια με κανα 7 χαρτια σε χρεη και σιγα-σιγα εφτασε να ειναι ορατη η εξοδος απο το τουνελ.
η εμπιστοσυνη σε αυτον τον τυπο απο εμενα ειναι τυφλη ,του δινω και τις δικες μου μετοχες απο τις 2 αμκ αμα γουσταρει,αν ολοι μας θελουμε 10 φορες να γιγαντωθουμε αυτος 10 επι το άπειρο.
υγ θαναση σε ειχα πει σε ανύποπτο χρονο(νομιζω την δευτερη σου χρονια) μην εχεις και πολλα πολλα με το ....οπολις δεν με ακουσες ,συνεχισες να βγαινεις σε μπουζους και συν αυτο ,μαλωνες στον αερα με κατι αρειανους ,τους ειχες πρωτη μουρη περσι ολη την χρονια στα μποξ και διοργανωτες σε ιβεντ και πως σε αντάμειψαν ?
να σε σταυρωνουν σε εκπομπες μετα απο την δηλωση για την πισωπλατη μαχαιρια στον ιβαν αλλα και το γιατι πηρες θεση σε ενα ζητημα του συλλογου οντας θεσμικος(αν ηθελες δεν επαιρνες βεβαια) αλλα και με ενα εμετικο σημερινο ηλεκτρονικο πρωκτο-σελιδο ,ντροπη και μονο σε οποιον δημοσιογραφο(?) σκεφτηκε να κανει κατι τετοιο σε αυτον τον ανθρωπο ,ξεφτιλες αλλα ποιος εχασε την ηθικη και τα παντελονια για να τα βρειτε εσεις ,οπως σας και ελεγε και ο συγχωρεμενος ο νικολας ο τζαντζαρας.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 14):
- Kabamaru11, Guitarman, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimitrisou, george188, Psaras, aivas19, Мир, leomatos88, thanente and 4 more users
Αυτο το αρθρο εψαχνα. Κοιτα να δειςGuitarman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:59Άρθρο του Ιουλιου που μιλάει για αμερικανικό ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Ποιος μου λέει εμένα ότι οι κινήσεις του Τέλη αναθερμαναν τους Αμερικανούς?gergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:59Retzi έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:45 Αλλα ακομα και αυτο να ισχύει ηθικό προβάδισμα εχει αυτός που έκανε την πρώτη πρόταση άρα ο Μυστακιδης. Γιατι το θεωρώ απίθανο να υπηρχε προταση και να μην διερρεε απευθείας μετα την προταση Μυστακιδη..
Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν εκδηλωθεί το αντίστοιχο από την πλευρά Μυστακίδη.
https://www.sdna.gr/mpasket/1329138_hat ... Xao-hfNN_Q
-
Βλέπω εκνευρισμό σε κάποιους.
Παιδιά ψυχραιμία
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Όποιος θα κάνει μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ αυτός να επιλεγεί.
Αν αυτός είναι ο κύριος Τέλης, καλώς
Αν όχι ο επόμενος, ο Αμερικάνος, φίλος του Γιώργη.
Προπαντός ψυχραιμία και όχι αναθέματα.
Παιδιά ψυχραιμία
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ
Όποιος θα κάνει μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ αυτός να επιλεγεί.
Αν αυτός είναι ο κύριος Τέλης, καλώς
Αν όχι ο επόμενος, ο Αμερικάνος, φίλος του Γιώργη.
Προπαντός ψυχραιμία και όχι αναθέματα.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 10):
- Dimitrisou, Kabamaru11, Guitarman, Montrealiotis, Maklaz, Black_Knight, demo4, Taseos, theo-drama, paok apo epilogi
Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12 Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.

Τέλεια.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12 Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Τέλη να ευχηθείς καλή επιτυχία στο μπάσκετ και στους αμερικάνους επενδυτές της ΚΑΕ.
Απόσυρση από το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ χθες.
-
Χωρίς ειρωνία παίρνω αφορμή από εσένα και επειδή το έχουν γράψει πολλοί να ρωτήσω αυτό το Έλληνα επιχειρηματία σε τι μας εξυπηρετεί;ο άνθρωπος έξω κάνει μπίζνες καλά καλά μέχρι πριν λίγο καιρό το πρόσωπο του δεν ξέραμε...μακάρι να πάρει την ΚΑΕ και να επενδύσει γιατί είναι γνωστή η οικονομική του επιφάνεια δεν χωραει καμιά αμφιβολία αλλά Έλληνας και Θεσσαλονίκιος είναι μόνο στην καταγωγή δεν προσθέτει κάτι στην υποψηφιότητα του αυτό ...Nikodiai έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:19 Αντικειμενικα οι Αμερικανοι παντως (αν υπαρχουν, αν δεν ηταν ο Χατζοπουλος που εκτιμω θα ελεγα οτι ολο αυτο ειναι ασχημο παιχνιδι) ειναι αρκετα μεγαλυτερο ρισκο για το μελλον του συλλογου απο Ελληνα επιχειρηματια.
Φίλε θα σου πω ένα "μυστικο"aivas19 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:22Αυτο το αρθρο εψαχνα. Κοιτα να δειςGuitarman έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:59Άρθρο του Ιουλιου που μιλάει για αμερικανικό ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Ποιος μου λέει εμένα ότι οι κινήσεις του Τέλη αναθερμαναν τους Αμερικανούς?gergeo4 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:59
Το ενδιαφέρον για το οποίο μίλησε δημόσια σήμερα ο Χατζόπουλος, εκφράστηκε λίγον πριν εκδηλωθεί το αντίστοιχο από την πλευρά Μυστακίδη.
https://www.sdna.gr/mpasket/1329138_hat ... Xao-hfNN_Q
Βάλε το chat gpt να σου ψαξει άρθρα και τα έχεις όλα σε 1 λεπτό: Web search articles for potential investors for PAOK BC. Articles should be published before August 2025

-
Άρα εσύ κάνεις αυτό που κατηγορείς τον Χατζόπουλο..βάζεις τα προσωπικά πάνω απ' τον ΠΑΟΚ..Special 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:24Τέλεια.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:12 Οι Αμερικανοί θα έχουν και τις γνωριμίες στο nba, άρα θα έχουμε και προτεραιότητα στο nba Europe. Ωρε να μας κάνουν και το παλατάκι προδιαγραφών nba.
Τέλη να ευχηθείς καλή επιτυχία στο μπάσκετ και στους αμερικάνους επενδυτές της ΚΑΕ.
Απόσυρση από το ενδιαφέρον για την ΚΑΕ χθες.