Εγώ φίλε ΤΩΡΑ, θέλω να αποσύρει ο Τέλης το ενδιαφέρον του από το μπάσκετ. ΤΩΡΑ όμως.george188 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:08Δεν θελω να παρεξηγηθω, ο Χατζο την εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας, δεν θεωρω οτι θα δουλευε κατά της ομαδας. Όμως επειδη είμαστε σε περίεργες φάσεις και για να μην συνεχίσει αυτη η διχόνοια κάθε μερα (μιας και ο ιδιος ξερει τι γινεται) θα πρέπει να μιλήσει ανοιχτα στο αν τους θεωρει σοβαρη λυση και σε τι επιπεδο βρίσκεται. Πχ δεν μ λεει κατι το να ενδιαφερονται απλα σε μελλοντικο χρονο. Θα φανει συντομαSpecial 4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:03Αγαπητέ μου.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:56 Υπαρχει τιποτα ομαλό στον πλανήτη ΠΑΟΚ? Κυλούσε πολυ ήρεμα η φάση και δεν αναγνώριζα το συλλογο, σημερα επανήλθαμε στις εργοστασιακες. Θεωρώ οτι αφου μιλησε για αμερικάνους θα πρέπει να τους ονοματίσει κιολας, να ξερουμε περι τινος πρόκειται γιατι απο την Ελλαδα τον ξερουμε
Πού τον ξέρουμε τον Τέλη - Χαλκό; Τον έχουμε ακούσει να μιλάει;
Τον έχουμε δει σε κανένα βίντεο;
Να φύγει να πάει αλλού άμα βιάζεται. Χρόνος...υπάρχει.
Εδώ έχουμε ενδιαφέρον από Αμέρικα.
Δεν ξέρουμε ποιοί είναι ή τι είναι οι αμερικλάνοι, αλλά αφού το λέει ο Χατζό, θα περιμένουμε, να μάθουμε.
Τι, όχι;
Και ας μείνει ο Χατζόπουλος με τους αμερικλάνους.
Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα, γιατί τα μου την έδωσε πραγματικά στα νεύρα ο Χατζόπουλος, έτσι όπως το πάει το έργο,
ενώ εμείς οι τριμ@λ@κες οι ρομαντικοί, τον στηρίζαμε τόσα χρόνια, από το υστέρημά μας, για να μην διαλυθεί το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και τώρα...θου κύριε φυλακί τω στοματί μου.