KalamarGiannis έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 00:00
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε παλιόπαιδα, ΟΚ θα σας το παραδεχτώ θέλατε με το ζόρι να μας χαλάσετε τη χαρά μας, εμας που χύσαμε ιδρώτα και αίμα 2.5 δεκαετίες για τη στιγμή αυτή. Και κάτι καταφέρατε.
Βάλατε την υποψία ότι ο κακός Τέλης θέλει Τούμπα ΑΣ ΠΑΕ ΟΛΘ, και όχι το μπάσκετ .
Και βάλατε στο παιχνίδι την πιθανότητα-λες και ο Θανάσης γεννήθηκε χθες-, να πάρει το μπασκετ και σε ένα τρίμηνο να το παρατήσει (επειδή δεν πήρε τα προαναφερθέρντα) πρωτού προλάβουμε να επωφεληθούμε σημαντικά. Αντε να προλάβουμε τα πρώτα 4 μύρια για το κλείσιμο των χρεών και κάνα ψιλό για το Παλατάκι. Άσχημα δεν είναι και πάλι!
απλά θα σταματήσουμε τα όνειρα για Ευρωπαικούς τίτλους και η ζωή συνεχίζεται με τον Γιούρι και τα άλλα παιδιά...
Γιάννη καλησπέρα.
Εγώ είμαι από αυτούς που χαίρονται που ο Μυστακίδης θα πάρει το μπάσκετ. Πιστεύω ότι είναι η ιδανική περίπτωση ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, και ως μέγεθος οικονομικό εννοείται και ως φυσικό πρόσωπο. Αν μάλιστα ο κ. Χατζόπουλος γίνει και αυτό που αντικειμενικά του ταιριάζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δηλαδή πρόεδρος του ΑΣ αντί για τα νούμερα που τώρα τον διοικούν, τότε οι εξελίξεις στον σύλλογο θα είναι καλύτερες απ ότι είχε ονειρευτεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του συλλόγου.
Στους οπαδούς του συλλόγου όμως, δεν υπάρχει εμείς του μπάσκετ και εσείς του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Όταν λοιπόν γράφεις αυτό
Βάλατε την υποψία ότι ο κακός Τέλης θέλει Τούμπα ΑΣ ΠΑΕ ΟΛΘ, και όχι το μπάσκετ
, πρέπει να σου πω πως την υποψία δεν την έβαλε κανένας οπαδός. Την υποψία την έβαλε ο μέχρι τώρα χειρισμός του Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ, ο χειρισμός του ΑΣ, ο χειρισμός της κυβέρνησης όταν εμφανίστηκε το θέμα και ο χειρισμός του μετρόπολις. Ο Μυστακίδης έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ εδώ και τρεις μήνες και όχι εδώ και μία βδομάδα και όσα έχουν συμβεί δεν γίνεται να ζητάμε να κάνουμε πως δεν έχουν συμβεί.
Για μένα η ουσία είναι η εξής. Θα είναι ευτυχία για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του αν ο Μυστακίδης αναλάβει το τμήμα. Καλό θα είναι να ασχοληθεί με αυτό και να μην το χρησιμοποιήσει ως όχημα για άλλους σκοπούς εντός ΠΑΟΚ. Καλό θα ήταν να έδινε και μία συνέντευξη τύπου για να μας πει και τι θέλει να κάνει, αγοράζοντας την ΚΑΕ.
Τέλος θέλω να αναφέρω πως αν και αυτή τη στιγμή, δηλαδή το να αναλάβει το μπάσκετ ένας επιχειρηματίας επιπέδου Μυστακίδη, ήταν κάτι που περιμένω από μικρό παιδί γιατί το μπάσκετ είναι το τμήμα που με ενδιαφέρει πάντα ένα κλικ περισσότερο από το ποδόσφαιρο και το βόλλευ, πρέπει να πω πως όσα έχουν προηγηθεί μου κόβουν μεγάλο μέρος από τη χαρά που θα ένιωθα διαφορετικά.