Το γήπεδο θα ανήκει πάλι στον ΑΣ μετά από 50 χρόνια ας πούμε. Το σενάριο στην ερώτηση που κάνω δεν είναι πολύ πιθανό; Τι θα γίνει τότε; Θα πούμε άλλος το χρησιμοποιεί, άλλος έχει τα κέρδη;aivas19 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 05:43Το γηπεδο θα ανηκει στον ΑΣ. Οποτε το σεναριο που επλασες δεν εχει καν νοημα.fossa έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 01:26 Τα περί ηθικής είναι για γέλια.
Όπως κι ότι "ας έπαιρνε πρώτα το μπάσκετ και μετά θα το βλέπαμε αλλιώς για το γήπεδο".
Παπάγια. Το ίδιο και χειρότερο θα το βλέπαμε.
Αλλά να κάνω μια ερώτηση.
Ας υποθέσουμε πως η οικογένεια Σαββίδη χτίζει το γήπεδο και είναι μεγαλομέτοχος τα επόμενα 20 χρόνια κάτι που δεν είναι φανταστικό σενάριο αλλά μάλλον το πιθανότερο και μακάρι κιόλας.
Και έρχεται η ώρα να δώσει την ομάδα.
Τότε θα μας νοιάζει, θα απαιτούμε -αν ζούμε τέλος πάντων- το γήπεδο να το 'χει αυτός που θα έχει την ομάδα; Τι θα κάνει, θα πρέπει ν'αγοράσει απ'τον Σαββίδη (ή όπου ανήκει το γήπεδο) και ένα γήπεδο 200 εκατομμυρίων ξερωγω;
«Το ίδιο και χειρότερο θα το βλέπαμε.« ξεκαθαρα οχι, απλα οκ οτι βολευει
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fossa την Παρ 05 Σεπ 2025, 10:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι - άγιοι είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ούτε ο Τέλης είναι καθαρός, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς. Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να ανθίζουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να ανθίσει επιτέλους και το κατακαημένο μπασκετάκι, το οποίο έχω σταματήσει να παρακολουθώ επειδή ΛΥΠΑΜΑΙ να σκέφτομαι τα όσα έχει περάσει. Αν λοιπόν ο σωτήρας του μπασκετικού τμήματος είναι ο Τέλης καλώς να ορίσει. Αν είναι ο Σαββίδης καλώς να ορίσει. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ακολουθώ και να αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε να τσακώνομαι με συνοπαδούς μου επειδή οι δισεκατομμυριούχοι παίζουν σκάκι και πολιτικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ. Ας κερδίσουν όση επιρροή θέλουν αλλά να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό με νοιάζει. Αν θέλετε καθαρά λεφτά και καθαρές ομάδες σας προτείνω να σταματήσει να παρακολουθείτε επαγγελματικό αθλητισμό, στις εποχές μας τα λεφτά μετράνε και το ξέρετε καλά. Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "με πορδές δε βάφεις αυγά". Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω και ελπίζω ΟΠΟΙΟΣ και να έρθει να αναγεννήσει το ένδοξο και πολύπαθο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
- These users thanked the author aristeidis4 for the post (total 8):
- Panx Romana, Odi, Kostas_FI, st4this, Nikodiai, elvetos giatros, Special 4, flash4
- Panx Romana
Κουράσαμε εδώ μέσα να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και την ηθική του Σαββίδη που γεννήθηκε βεβαίως βεβαίως με ασπρόμαυρο αίμα και το δικαίωμα του διάττοντα αστέρα Μυστακιδη που θυμήθηκε ότι ο θείος του βοήθησε στο χτίσιμο της Τούμπας
Και μιλάμε για δισεκατομμύριουχους και ηθική έννοιες ασύμβατες
Και μιλάμε για επαγγελματικους συλλόγους που διαχειρίζονται εκατομμύρια και ηθική
Αστεία ή μάλλον γελοία πράγματα
ΠΑΟΚ μόνο για μένα και για σένα
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι μπίζνες είσαι άξιος της τύχης σου
Και επειδή είμαι στο τόπικ που μιλάει για την ΚΑΕ συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω ( βγάζω απ'έξω τα παιδιά εκτός Θεσσαλονίκης) αλλά δεν μπορούμε να έχουμε λόγο όταν γεμίζουμε το Παλατάκι μια φορά το χρόνο με το σκουλίκι .
Ευγνωμοσύνη στο Χατζόπουλο και ας έρθει ο Μυστακιδης και να μας αναγκάζει κάθε χρόνο να τρέχουμε να κλείσουμε διάρκειας.
Αν νιώσει απειλή ο Σαββίδης ας το κάνει αυτός.
Αυτά
Μπορείτε να συνεχίσετε αυτό που κάνετε τόσο καιρό.
Και μιλάμε για δισεκατομμύριουχους και ηθική έννοιες ασύμβατες
Και μιλάμε για επαγγελματικους συλλόγους που διαχειρίζονται εκατομμύρια και ηθική
Αστεία ή μάλλον γελοία πράγματα
ΠΑΟΚ μόνο για μένα και για σένα
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι μπίζνες είσαι άξιος της τύχης σου
Και επειδή είμαι στο τόπικ που μιλάει για την ΚΑΕ συγνώμη που θα σας στεναχωρήσω ( βγάζω απ'έξω τα παιδιά εκτός Θεσσαλονίκης) αλλά δεν μπορούμε να έχουμε λόγο όταν γεμίζουμε το Παλατάκι μια φορά το χρόνο με το σκουλίκι .
Ευγνωμοσύνη στο Χατζόπουλο και ας έρθει ο Μυστακιδης και να μας αναγκάζει κάθε χρόνο να τρέχουμε να κλείσουμε διάρκειας.
Αν νιώσει απειλή ο Σαββίδης ας το κάνει αυτός.
Αυτά
Μπορείτε να συνεχίσετε αυτό που κάνετε τόσο καιρό.
- These users thanked the author Panx Romana for the post (total 5):
- aristeidis4, st4this, Nikodiai, elvetos giatros, flash4
Η σύγκριση Ιβαν-Τέλης με συγχωρείτε αλλά είναι εκ του πονηρου. Η σύγκριση είναι πρόεδρος ΠΑΕ - Τέλης. Οπότε τα περί προσωπολατρειας ας μείνουν απέξω.
Κλείνω λέγοντας μακαρι να πάρει ο Μυστακιδης το μπάσκετ και όλα να πάνε καλά και ν απογειωθεί. Εγώ δεν τρελαίνομαι για το ταπα ταπα φάουλ. Μπαλίτσα και αντε και λιγο βόλεϊ, όμως θέλω το καλύτερο για όλο το σύλλογο.
Κλείνω λέγοντας μακαρι να πάρει ο Μυστακιδης το μπάσκετ και όλα να πάνε καλά και ν απογειωθεί. Εγώ δεν τρελαίνομαι για το ταπα ταπα φάουλ. Μπαλίτσα και αντε και λιγο βόλεϊ, όμως θέλω το καλύτερο για όλο το σύλλογο.
- Panx Romana
Τα είπες όλα αδερφέaristeidis4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36 Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι - άγιοι είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ούτε ο Τέλης είναι καθαρός, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς. Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να ανθίζουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να ανθίσει επιτέλους και το κατακαημένο μπασκετάκι, το οποίο έχω σταματήσει να παρακολουθώ επειδή ΛΥΠΑΜΑΙ να σκέφτομαι τα όσα έχει περάσει. Αν λοιπόν ο σωτήρας του μπασκετικού τμήματος είναι ο Τέλης καλώς να ορίσει. Αν είναι ο Σαββίδης καλώς να ορίσει. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ακολουθώ και να αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε να τσακώνομαι με συνοπαδούς μου επειδή οι δισεκατομμυριούχοι παίζουν σκάκι και πολιτικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ. Ας κερδίσουν όση επιρροή θέλουν αλλά να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό με νοιάζει. Αν θέλετε καθαρά λεφτά και καθαρές ομάδες σας προτείνω να σταματήσει να παρακολουθείτε επαγγελματικό αθλητισμό, στις εποχές μας τα λεφτά μετράνε και το ξέρετε καλά. Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "με πορδές δε βάφεις αυγά". Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω και ελπίζω ΟΠΟΙΟΣ και να έρθει να αναγεννήσει το ένδοξο και πολύπαθο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Μπράβο
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- aristeidis4
Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και το εργο ανθρωπων αλλα με πρωτο κριτηριο οταν μιλαμε για αθλητικα επαγγελματικα σωματεια το καλο αυτων και οχι των προσωπων.
- These users thanked the author joshua for the post (total 4):
- Panx Romana, Odi, Kostas_FI, Special 4
Απορία μεγάλη το έχω πώς είναι δυνατόν κάποιος να έχει αντίθετη άποψη σε αυτά που λες.aristeidis4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36 Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι - άγιοι είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ούτε ο Τέλης είναι καθαρός, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς. Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να ανθίζουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να ανθίσει επιτέλους και το κατακαημένο μπασκετάκι, το οποίο έχω σταματήσει να παρακολουθώ επειδή ΛΥΠΑΜΑΙ να σκέφτομαι τα όσα έχει περάσει. Αν λοιπόν ο σωτήρας του μπασκετικού τμήματος είναι ο Τέλης καλώς να ορίσει. Αν είναι ο Σαββίδης καλώς να ορίσει. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ακολουθώ και να αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε να τσακώνομαι με συνοπαδούς μου επειδή οι δισεκατομμυριούχοι παίζουν σκάκι και πολιτικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ. Ας κερδίσουν όση επιρροή θέλουν αλλά να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό με νοιάζει. Αν θέλετε καθαρά λεφτά και καθαρές ομάδες σας προτείνω να σταματήσει να παρακολουθείτε επαγγελματικό αθλητισμό, στις εποχές μας τα λεφτά μετράνε και το ξέρετε καλά. Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "με πορδές δε βάφεις αυγά". Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω και ελπίζω ΟΠΟΙΟΣ και να έρθει να αναγεννήσει το ένδοξο και πολύπαθο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Είναι τόσο μα τόσο απλό.
Έχεις ένα ετοιμοθάνατο μουλάρι 40 ετών.
Σε χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια; Κι όχι γάιδαρο ακριβώς, αλλά αραβικό άτι ιπποδρομιών ; Και λες όχι εγώ θέλω του αλλουνού; Γιατί με είχε δώσει ένα καλό πριν 10 χρόνια;
Τρελαθήκαμε εντελώς;
Καλά, εσυ ειδικά έχεις τρελάνει κόσμο και ντουνιά.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:55Τοσο καιρο δεν εβλεπες που κολλαει το γηπεδο;Odi έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:41Φυσικά και βλέπω πόλεμο, δεν είμαι χαζός. Το έχω γράψει πολλές φορές.Iznogoud4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 08:58
3 μήνες δηλαδή εσύ δεν βλέπεις κανέναν πόλεμο; Που ακόμα και μόνο στο φόρουμ να μπαίνεις, τα τρολάκια τα καταλαβαίνεις…
Το μπάσκετ δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.
Τωρα αλλαξαμε τροπαριο;
Δε θα μας τρελανετε εσεις, εμεις θα σας τρελανουμε.
Που είναι οι ωραίες εποχές με τις καταλήψεις στα γραφεία, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που γνωρίσαμε.
Κ όμως ναι. Αν κρίνω από τα γραφόμενα, θα σταματήσουν.PAOKevolution έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:58 Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
aristeidis4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:36 Καλημέρα σε όλους. Δύο πραγματάκια θέλω να πω για το μπάσκετ αλλά και γενικότερα να τα έχουμε στο νου μας. Τσακωνόμαστε εδώ μέσα για το αν ο Τέλης είναι βαλτός του Κούλη, για το αν πήγε να τρυπήσει τον Σαββίδη, για το αν το ένα και αν το άλλο. Αν έχετε λοιπόν την εντύπωση ότι υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι - άγιοι είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ούτε ο Τέλης είναι καθαρός, ούτε ο Σαββίδης, ούτε κανείς. Το μόνο που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να ανθίζουν τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να ανθίσει επιτέλους και το κατακαημένο μπασκετάκι, το οποίο έχω σταματήσει να παρακολουθώ επειδή ΛΥΠΑΜΑΙ να σκέφτομαι τα όσα έχει περάσει. Αν λοιπόν ο σωτήρας του μπασκετικού τμήματος είναι ο Τέλης καλώς να ορίσει. Αν είναι ο Σαββίδης καλώς να ορίσει. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ακολουθώ και να αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλά ούτε να τσακώνομαι με συνοπαδούς μου επειδή οι δισεκατομμυριούχοι παίζουν σκάκι και πολιτικά συμφέροντα στον ΠΑΟΚ. Ας κερδίσουν όση επιρροή θέλουν αλλά να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό με νοιάζει. Αν θέλετε καθαρά λεφτά και καθαρές ομάδες σας προτείνω να σταματήσει να παρακολουθείτε επαγγελματικό αθλητισμό, στις εποχές μας τα λεφτά μετράνε και το ξέρετε καλά. Ωραίος ο ρομαντισμός αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "με πορδές δε βάφεις αυγά". Αυτά τα ολίγα είχα να καταθέσω και ελπίζω ΟΠΟΙΟΣ και να έρθει να αναγεννήσει το ένδοξο και πολύπαθο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
joshua έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45 Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και το εργο ανθρωπων αλλα με πρωτο κριτηριο οταν μιλαμε για αθλητικα επαγγελματικα σωματεια το καλο αυτων και οχι των προσωπων.
Η ηθική (για μένα) δεν έχει να κάνει με τον Τέλη και τη x στρατηγική του, έχει να κάνει με συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του ΑΣ, που ευτυχώς ή δυστυχώς είναι κοινοί θνητοί. Είχα γράψει από την αρχή ότι η αγαρμποσύνη τους δεν βλάπτει μόνο τον Ιβάν, αλλά και τον Τέλη. Τον έναν τον βάφτισαν εν μία νυκτί αναξιόπιστο και περίπου αδιάφορο, και τον άλλο τον κατέστησαν ύπουλο και τυχοδιώκτη. Πρέπει να είσαι πολύ μάνα για να τα καταφέρεις και τα δύο.
Δεν θα διαφωνήσω με μόνη ένσταση την άγνοια μας περί του παρασκηνίου ,άγνοια γνώσης του τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Ειναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούν να βγουν προς τα έξω καθώς δεδομένα αυτοί οι κοινοί θνητοί δεν είναι μόνο θύτες όπως θα μας αρεσε να πιστεύουμε αλλά και θύματα του πολέμου. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το τι έχουν δει και ακούσει από όλες τις πλευρες; Το τι πιέσεις έχουν δεχτεί από όλες τις πλευρές; Εγώ όχι. Ξύπνησε μια μέρα ο Κατσαρης και είπε τι θα κάνω σήμερα,θα προδωσω τον Ιβαν;Psaras έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:04joshua έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:45 Εχω πει πολλες φορες οτι η αναφορα σε θεματα ηθικης οταν μιλαμε για ανθρωπους που εχουν καταστρατηγησει καθε τετοια εννοια για να φτασουν εκει που εφτασαν ειναι τουλαχιστον ρομαντικη και μακρια απο τα κριτηρια που εχουμε εμεις οι κοινοι θνητοι. Ειναι απολυτα θεμιτο να αναγνωριζουμε τη προσφορα και το εργο ανθρωπων αλλα με πρωτο κριτηριο οταν μιλαμε για αθλητικα επαγγελματικα σωματεια το καλο αυτων και οχι των προσωπων.
Η ηθική (για μένα) δεν έχει να κάνει με τον Τέλη και τη x στρατηγική του, έχει να κάνει με συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του ΑΣ, που ευτυχώς ή δυστυχώς είναι κοινοί θνητοί. Είχα γράψει από την αρχή ότι η αγαρμποσύνη τους δεν βλάπτει μόνο τον Ιβάν, αλλά και τον Τέλη. Τον έναν τον βάφτισαν εν μία νυκτί αναξιόπιστο και περίπου αδιάφορο, και τον άλλο τον κατέστησαν ύπουλο και τυχοδιώκτη. Πρέπει να είσαι πολύ μάνα για να τα καταφέρεις και τα δύο.
Σε ποιο σταδιο βρισκονται οι συζητησεις ΚΑΕ-Μυστακιδης γνωριζουμε; Δεν περναν οι μερες ρε γμτ
@joshua Αν βάλεις την τελευταία σου ερώτηση σε ψηφοφορία με ναι ή όχι....Το 95% θα βγει ναι..