Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Άλλο το μέγεθος του Μυστακίδη (και του Ιβάν) και άλλο του Αλαφούζου, του Μελισσανίδη κτλ. Οι διαφορές είναι μεγάλες και σημαντικές.
Φυσικά και βλέπω πόλεμο, δεν είμαι χαζός. Το έχω γράψει πολλές φορές.Iznogoud4 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 08:583 μήνες δηλαδή εσύ δεν βλέπεις κανέναν πόλεμο; Που ακόμα και μόνο στο φόρουμ να μπαίνεις, τα τρολάκια τα καταλαβαίνεις…
Το μπάσκετ δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.
Το λαϊκό DNA του ΠΑΟΚτση αλλοιώθηκε απ' την στιγμή που έχει ηγέτη δισεκατομμυριούχο....
Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Και έφτασε ο ΠΑΟΚτσης να μαλώνει με "αδερφούς" για το που θα πάνε τα εκατομμύρια που φέρνει το όνομα του ΠΑΟΚ μας...
Αν σε μερικούς τους ενδιέφερε η τσέπη τους όπως τώρα τους ενδιαφέρει η τσέπη των δισεκατομμυριούχων που συγκρούονται για τον ΠΑΟΚ...θα είχαν μια πολύ καλύτερη ζωή...
Και έφτασε ο ΠΑΟΚτσης να μαλώνει με "αδερφούς" για το που θα πάνε τα εκατομμύρια που φέρνει το όνομα του ΠΑΟΚ μας...
Αν σε μερικούς τους ενδιέφερε η τσέπη τους όπως τώρα τους ενδιαφέρει η τσέπη των δισεκατομμυριούχων που συγκρούονται για τον ΠΑΟΚ...θα είχαν μια πολύ καλύτερη ζωή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Παρ 05 Σεπ 2025, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ήρθαν με την Σολε, την Μπιλμπάο και με το ληκιKalamarGiannis έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 08:29 Τώρα είναι απλά αντιπάθειες. Ας συνεχίσουν να ζητάνε να φύγει. Το μπάσκετ θα πάει μπροστά και χωρίς αυτούς.
Απορία; Παλατάκι θα έρχονται για την ομάδα του Τέλη; πατούσαν ποτέ; ή μόνο Τούμπα και ξερό ψωμί;
Τοσο καιρο δεν εβλεπες που κολλαει το γηπεδο;Odi έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:41Φυσικά και βλέπω πόλεμο, δεν είμαι χαζός. Το έχω γράψει πολλές φορές.
Το μπάσκετ δεν καταλαβαίνω πού κολλάει.
Τωρα αλλαξαμε τροπαριο;
Δε θα μας τρελανετε εσεις, εμεις θα σας τρελανουμε.
- PAOKevolution
Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- Refused1337
Εσυ πρωτος το κανεις αυτο , οσο και αν κατηγορεις ολους τους αλλους πως το κανουν.
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- paok apo epilogi, astral, Montrealiotis
Ιστοριες και θεωριες. Κανενος η τσεπη δεν ενδιαφερει, οσο και αν σε βολευει να το λες. Δεν ειναι θεμα οικονομικωνpsykoman έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:48 Το λαϊκό DNA του ΠΑΟΚτση αλλοιώθηκε απ' την στιγμή που έχει ηγέτη δισεκατομμυριούχο....
-
Προφανως δε διαβαζεις πως κρινω τον Σαββιδη.PAOKevolution έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:58 Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
Ειμαι ο μιζερος των μεταγραφων. Μετα το αρχικο σοκ απο εμενα
αν αναλαβει ο Μυστακιδης προεδρος στην ΚΑΕ θα κριθει
αναλογως των πραξεων του σε αυτο και ειδικα αρχικα
δυστυχως μας αρεσει ή οχι θα κρινεται βαση αυτων που εδειξε πριν αναλαβει.
Με μονοκοντυλιες και αμνησια δεν πας μπροστα.
Ας μας κερδισει και μακαρι το μπασκετ που ολοι αγαπησαμε
και βρεθηκαμε στα 18 μας στην Γενευη να σηκωνουμε το κυπελλο,
να ξαναγινει αυτο που ητανε και εμεις θα ειμαστε διπλα του
σε οτι καλο κανει και απεναντι σε οτι λαθος, οπως και στον Σαββιδη....
- PAOKevolution
Αμπαλαέα, με σεβασμό σου λέω πως όχι, δε διαβάζω και πολύ όσα γράφεις γιατί με δυσκολεύει η γραφή σου. Μην με κακίσεις, εγώ είμαι περίεργος.
Από το τελευταίο σου ποστ, αυτό που θα έπρεπε να επικρατεί εδώ μέσα, είναι η τελευταία σου παράγραφος.
Αν κυλήσουν όλα ομαλά, να είμαστε αγκαλιά και όχι χωρισμένοι. Αν δούμε κάτι μεμπτό, να το κατακρίνουμε. Αλλά με αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Ούτε για τον Τέλη, ούτε για τον Ιβάν, που κι εγώ αγαπάω και εκτιμώ.
Από το τελευταίο σου ποστ, αυτό που θα έπρεπε να επικρατεί εδώ μέσα, είναι η τελευταία σου παράγραφος.
Αν κυλήσουν όλα ομαλά, να είμαστε αγκαλιά και όχι χωρισμένοι. Αν δούμε κάτι μεμπτό, να το κατακρίνουμε. Αλλά με αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Ούτε για τον Τέλη, ούτε για τον Ιβάν, που κι εγώ αγαπάω και εκτιμώ.
-
Καλος ήρθες στο Ivanomania.grPAOKevolution έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 09:58 Αυτός είναι ο σκοπός; Ποιος θα τρελάνει ποιον; Αντί να αγκαλιάσουμε τα τμήματά μας; Δηλαδή αν αύριο μπει ο Μυστακίδης, θα πάψετε να υπο(στηρίζετε) το μπασκετικό τμήμα; ΗΡΕΜΗΣΤΕ!
-
Εγώ πάλι που περιμένω, από όταν έσκασε το γηπεδικό τον Ιούνιο και το μπασκετικό τώρα, όχι να δω (γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά έστω να διαβάσω μια λιτή προσωπική δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, μάλλον είμαι καχύποπτος ε?
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 5):
- panta, paok apo epilogi, Apil44, Iznogoud4, Montrealiotis
- PAOKevolution
@Refused1337 δεν κατάλαβες παλικάρι μου. Σε όσα έχουν να κάνουν με το γηπεδικό, είμαι με τον Ιβάν όσο και να σε πονάει.
Απλά στην περίπτωση του μπάσκετ θέλω Τέλη να εκτοξεύσει το τμήμα!
-
Ναι δεν θα κοιμηθώ το βράδυPAOKevolution έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:27 @Refused1337 δεν κατάλαβες παλικάρι μου. Σε όσα έχουν να κάνουν με το γηπεδικό, είμαι με τον Ιβάν όσο και να σε πονάει.