PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Το RDR2 ήταν το δεύτερο παιχνίδι που με έκανε να κλάψω σαν μικρό παιδί. Και αυτό ήταν λόγω του ότι πρώτα έπαιξα το The Last Guardian.
Το Cyberpunk οριακά πάνω εκεί με witcher και rdr είναι. Δεν έχω παίξει το dlc του ακόμα δυστυχώς.Nikodiai έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:52 Mount and Blade Bannerlord
Rocket League
Cyberpunk 2077
RDR2 που συζητατε, οτι καλυτερο εχω παιξει μαζι με Witcher 3
Δεν το εχω τελειωσει(κοντα ειμαι) αλλα αν το βρεις σε sale αξιζει 1000%
Όσοι έχετε pc δώστε specs και οι κονσολακιδες να μας πούνε τι έχουν.
Cpu: Amd 7600x
Gpu: Amd rx 6700xt 12gb
Mobo: Gigabyte b650 aorus elite ax
Ram: Corsair 32gb ddr5 6400mhz
Δίσκους m2 2tb ,κάτι ssd 500gb & 1tb

Κονσόλες
Xbox series x
Xbox series s (για την γυναίκα)
Nintendo switch
Cpu: Amd 7600x

Κονσόλες
Xbox series x
Nintendo switch
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maklaz την Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- vasgias, shearer4, Kabamaru11
Άλλοι καμμένοι και πορωμένοι managerάκηδες σαν κι εμένα δεν υπάρχουν εδώ? Παίζω από το '98 και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό το παιχνίδι, και ίσα ίσα που ίσως να έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσω επαγγελματικά τον δρόμο του ποδοσφαίρου. 

Ποια χαλάρωση ρε πασά μουridergr έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:53 Ξεκινώ Hollow Knight Silksong σαν χαλάρωση ανάμεσα στα Age of Empires & Mythology!!!

CPU: AMD Ryzen 9 5900xMaklaz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:29 Όσοι έχετε pc δώστε specs και οι κονσολακιδες να μας πούνε τι έχουν.
Cpu: Amd 7600xt
Κονσόλες
Xbox series x
Nintendo switch
GPU: NVIDIA RTX4080 Super
Mobo: ROG STRIX B550-F GAMING
RAM: 64gb DDR4 Corsair
Samsung Odyssey G9 49"
Κι ενα PS5
Εννοειται αδερφε ανελλιπως απο το Championship Manager 2, το 1995! Κανα 2 ποστ εδω εχουμε ηδη αναφερθει στο "ακατανομαστο" πιο πισωthios4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:15 Άλλοι καμμένοι και πορωμένοι managerάκηδες σαν κι εμένα δεν υπάρχουν εδώ? Παίζω από το '98 και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό το παιχνίδι, και ίσα ίσα που ίσως να έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσω επαγγελματικά τον δρόμο του ποδοσφαίρου.![]()

Σε αναμονη του FM26 ειμαστε.
Μεχρι να αρχισει να με κραταει το παιχνιδι το ξεκινησα 3-4 φορες.. Πραγματι στην αρχη θελει χρονο αλλα μετα ειναι παιχνιδαρα, πρεπει να το τερματισω το εχω αφησει στο backlogKabamaru11 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:33Οταν πιασεις το rdr2 δωστου λιγο χρονο,ξεκιναει καπως βαρια στα χιονια,μετα απλως απολαυσε,γελα,κλαψε,νευριασε,στα δινει ολα.Maklaz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09 @vasgias δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να παίξω souls, Bloodborne, elden ring, ghost of Tsushima , wukong κτλ , τα αποφεύγω.
Τώρα είμαι σε φάση να κόβω βόλτες με την g923 παρέα με τον γιο μου, περιμένοντας να έρθει στο pc το death stranding 2 , αλλά με βλέπω να πιάνω μέχρι τότε το rdr2.
Ε ρε κ να οργανωθουμε σε κανα RDR online,οπως ειχα ωραιο παρεακι,να ριχνουμε δυναμιτες κ να μοιαζει με Τουμπα το ολο σκηνικο,το ψηνω ασχημα.
- These users thanked the author st4this for the post:
- Kabamaru11
Ryzen 5 500
GTX 1660 Super
Gigabyte DS3H B450M
Ram 2 4ρες Corsair Vengeance & 2 8ρες G skill Aegis, ολες τρεχουν στα 3000 οποτε τις αφησα μαζι συνολο 24GB
Κονσολες:
XBOX One S
Nintendo DSi XL
Σιγουρα θελω να παρω πιο νεα μητρικη αλλα βλεπουμε οσο παιζει το συστημα καλα ειμαστε. ΥΓ. insomnia το καναμε
GTX 1660 Super
Gigabyte DS3H B450M
Ram 2 4ρες Corsair Vengeance & 2 8ρες G skill Aegis, ολες τρεχουν στα 3000 οποτε τις αφησα μαζι συνολο 24GB

Κονσολες:
XBOX One S
Nintendo DSi XL
Σιγουρα θελω να παρω πιο νεα μητρικη αλλα βλεπουμε οσο παιζει το συστημα καλα ειμαστε. ΥΓ. insomnia το καναμε

- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- Maklaz, Kabamaru11
-
Καλά ρε αμαρτία να έχετε τέτοια pc build και μετά Xbox αντί για ps!
- These users thanked the author Ksenitemenos4 for the post (total 4):
- Maklaz, st4this, Kabamaru11, shearer4
Ζηλεύω όλους εσάς που έχετε game pass και θα παίξετε silksong σήμερα.
- Kabamaru11
Τα εχω λιωσει κ τα dlc του,χορταστικα κ δυσκολα.Παροτι δεν μου αρεσουν τα first person γιατι με ζαλιζουν,το cyberpunk ειναι εργο τεχνης,μονο αρνητικο,εντελως σπαστικο ηχο σε οτι οδηγεις.
Επισης ντρεπομαι που το λεω,παροτι εχω 250+ παιχνιδια στο στιμ κ αλλα ποσα κουτρα στο επικ,ειμαι κατα κυριο λογο πειρατης.
@Maklaz εχω κ εγω ωραια φαση,αλλα η δικια σου ειναι αντε γεια,μου εσηκωθει λιγο....
Να δηλωσω πως ειμαι υπερηφανος απεξαρτημενος απο το FM,απο το 1996 μεχρι το 2016 πανω απο 1.000ωρες τον χρονο,το κοψα μαχαιρι κ ηρεμησα.Δεν μου λειπει καθολου,νιωθω ζωντανος!

- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Maklaz
Καμμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε..
First look match engine FM26
First look match engine FM26