PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
- Kabamaru11
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Οταν πιασεις το rdr2 δωστου λιγο χρονο,ξεκιναει καπως βαρια στα χιονια,μετα απλως απολαυσε,γελα,κλαψε,νευριασε,στα δινει ολα.Maklaz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09 @vasgias δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να παίξω souls, Bloodborne, elden ring, ghost of Tsushima , wukong κτλ , τα αποφεύγω.
Τώρα είμαι σε φάση να κόβω βόλτες με την g923 παρέα με τον γιο μου, περιμένοντας να έρθει στο pc το death stranding 2 , αλλά με βλέπω να πιάνω μέχρι τότε το rdr2.
Ε ρε κ να οργανωθουμε σε κανα RDR online,οπως ειχα ωραιο παρεακι,να ριχνουμε δυναμιτες κ να μοιαζει με Τουμπα το ολο σκηνικο,το ψηνω ασχημα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- vasgias
@shearer4 οχι απλά υπάρχει το Lotro ακόμα αλλά βγάζει συνεχώς νέο περιεχόμενο οι σερβερ είναι γεμάτοι τέλη Αυγούστου μάλιστα έκλεισαν οι παλιοί 32bit και πήγαμε όλοι σε νέους 64
Όποιος ενδιαφέρεται ισχύει και κωδικός για κανένα μήνα ακόμη στο Lotro Store όπου σου δίνει το περιεχόμενο του 90% του παιχνιδιού τζαμπε
Όποιος θέλει πληροφορίες λέει
Όποιος ενδιαφέρεται ισχύει και κωδικός για κανένα μήνα ακόμη στο Lotro Store όπου σου δίνει το περιεχόμενο του 90% του παιχνιδιού τζαμπε
Όποιος θέλει πληροφορίες λέει
Rdr2 ότι καλύτερο έχω παίξει βάση storyline βάση μουσικής βάση ότι θες το έχω τερματίσει 3 φορές και δεν το χορταίνωKabamaru11 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:33Οταν πιασεις το rdr2 δωστου λιγο χρονο,ξεκιναει καπως βαρια στα χιονια,μετα απλως απολαυσε,γελα,κλαψε,νευριασε,στα δινει ολα.Maklaz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09 @vasgias δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να κάτσω να παίξω souls, Bloodborne, elden ring, ghost of Tsushima , wukong κτλ , τα αποφεύγω.
Τώρα είμαι σε φάση να κόβω βόλτες με την g923 παρέα με τον γιο μου, περιμένοντας να έρθει στο pc το death stranding 2 , αλλά με βλέπω να πιάνω μέχρι τότε το rdr2.
Ε ρε κ να οργανωθουμε σε κανα RDR online,οπως ειχα ωραιο παρεακι,να ριχνουμε δυναμιτες κ να μοιαζει με Τουμπα το ολο σκηνικο,το ψηνω ασχημα.
- These users thanked the author bicii82 for the post (total 2):
- vasgias, Kabamaru11
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το RDR2 δεν είναι απλά παιχνίδι.
Για μένα θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία με ρεκόρ Όσκαρ.
Πραγματικά αξίζει να το παίξεις μια φορά στην ζωή σου!
Για μένα θα μπορούσε άνετα να είναι ταινία με ρεκόρ Όσκαρ.
Πραγματικά αξίζει να το παίξεις μια φορά στην ζωή σου!
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 6):
- Mīngus, bicii82, Maklaz, Nikodiai, vasgias, Kabamaru11
-
CSακι 

- These users thanked the author blackzone44 for the post:
- vasgias
Mount and Blade Bannerlord
Rocket League
Cyberpunk 2077
RDR2 που συζητατε, οτι καλυτερο εχω παιξει μαζι με Witcher 3
Rocket League
Cyberpunk 2077
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ έδωσα χρόνο στο death stranding μέχρι να ανοίξει, το rdr2 θεωρώ ότι δεν θα με δυσκολέψει σε αυτό καθόλου.
Γενικά επειδή γράφω αρκετό κώδικα τελευταία και όποτε ανοίγω pc εκεί καταλήγω μέχρι αργά το βράδυ, τώρα απλά αράζω στο Forza και Asseto Corsa αλλά με βάζετε σε σκέψεις ρε αλήτες.
Γενικά επειδή γράφω αρκετό κώδικα τελευταία και όποτε ανοίγω pc εκεί καταλήγω μέχρι αργά το βράδυ, τώρα απλά αράζω στο Forza και Asseto Corsa αλλά με βάζετε σε σκέψεις ρε αλήτες.
Στην καραντίνα άραζα μεταμεσονύκτια και έπαιζα Disco Elysium. Τρομερά εγκεφαλικό. Ήταν σαν να διαβάζω μυθιστόρημα και να παίζω rpg ταυτόχρονα.
Τρομερά εθιστικό το Bannerlord.Nikodiai έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:52 Mount and Blade Bannerlord
Rocket League
Cyberpunk 2077