Insurgency Sandstrom
Hell let loose
iRacing
Και αρκετα συχνα τελευταία Battlefield 2 όπου εχει συνεχως γεματους server και παιζουμε λες κ ειναι 2006

Ναι αδερφέ, εχει συνεχως δυο τουλαχιστον γεματους σερβερ ευρωπαικους, απογευματα παμε στους 4-5. Και ειναι λιγο λυπηρο οτι ακομα δεν εχει βγει παιχνίδι να συνδυάζει casual sqaud play με τετοιο τροπο οπως το bf2.
Καλέ μου άνθρωπε σαν κατάταξη τα έχω 1, 2 και 3. Το 3 αντικειμενικά είναι το πιο σωστό, πλήρες και όμορφο. Παρόλα αυτά τα άλλα όσο "βρώμικα" και αν είναι έχουν τέτοια ολντσκουλιά που την αναζητώ πλέον σαν μανιακός, νοσταλγολάγνος γαρ.st4this έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:173η!? Με ng+ ; Μαζοχισμοςvasgias έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05 Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.. Αν και το 3 το εχω τερματισει 3 φορες τα αλλα 2 μου ειναι πολυ δυσκολα, το δε 2 δεν παλευεται αλλα το πηρα γιατι το βρηκα σε εκπτωση. Ισως καποια στιγμη το ξανα ανοιξω. Μεγαλο φαουλ του Steam να μην εχει cloud save στα DarkSouls... Ξενερωσα με το 3 που εχασα το save με τα 100+ lvl
![]()
![]()
Άρχισα να βλέπω Yellowstone και θέλω απλά να ξαναβάλω να παίξω άλλες 80 ώρες rdr2. Το εμπειρία ζωής το περιγράφει πλήρως. Εύγε.Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:57 Προχθες τερματισα στο 100% το τελευταιο spiderman,μολις τωρα θα βαλω το νεο Metal Gear Solid,εννοειται σε PC,γενικως μου αρεσουν τα open world,αγαπημενο μακραν το RDR2,το οποιο δεν θεωρω game αλλα εμπειρια ζωης.
Υ.Γ. χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ για εμας τους καμμενους.
Αν θεωρείς slow paced το 3 που να παίξεις και τα άλλα 2Maklaz έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:23Αδελφέ είχα κάνει pre-order το 3 χωρίς να έχω επαφή με τα προηγούμενα παρά μόνο με το Witcher που είχα τερματίσει εκείνον τον καιρό το Witcher 3.vasgias έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05 Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
Ε λοιπόν 4 ώρες έχω δεν έχω στο dark souls 3, το παράτησα, είχα συνηθίσει σε πιο Fast paced games και δεν μπόρεσα καθόλου να προσαρμοστώ
LOTRO ρε Sn0ufel???? Πωπω τι μου θυμησες τωρα, δεν ηξερα καν οτι εχει σερβερς ανοιχτους ακομα. Ασε να μην πιασουμε καλυτερα τα MMORPG γιατι δες χαλι.. Κι αυτα ειναι τον παλιο καλο καιρο πριν τα downloads που αγοραζαμε κουτια, ποσα αλλα ακομα ηταν σε clients μονο μετα απο αυταsn0ufel4 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:04 Lord of the Rings Online που έχω φάει μήνες σε χρόνο παιχνιδιού τα τελευταία χρόνια με ώρες καθημερινά
Στο ps4 έχω αφήσει στη μέση κ παίζω μια στο τόσο God of war και Assasins Creed Mirage
Τις προάλλες κατέβασα το Europa Universalis IV αλλά δεν το έψαξα ακόμα ιδιαίτερα πέραν του ακατανομαστου και του Age of Mythology