PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Kabamaru11
-
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε τώρα αυτή την περίοδο;
Καλό το LoLάκι αλλά πολύ κάψιμο. Αυτά τα παιχνίδια με έχουν κρατήσει αιχμάλωτο πολλά χρόνια και ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω καταφέρει στη ζωή μου να ξεκολλήσω από αυτά. 

-
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Μονο ολντσκουλιες αντέχω πλεον. Πριν κατι μηνες ειχα καει με αυτο. Είναι σαν gothic (ή γενικα piranha bytes - risen, elex) σε 2d.
Πολύ ενδιαφέρον. Γενικά αν έχετε προτάσεις εννοείται παραθέστε τες σε στυλ "είναι στη λογική των τάδε παιχνιδιών κλπ".black death έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:28
Μονο ολντσκουλιες αντέχω πλεον. Πριν κατι μηνες ειχα καει με αυτο. Είναι σαν gothic (ή γενικα piranha bytes - risen, elex) σε 2d.
Ξεκινησα το Mafia Old Country για να μπω στο κλιμα των δυο Ιταλων που πηραμε
Πρωτη εικονα θετικη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- vasgias, st4this, john4serres
- PAOKevolution
Age of Mythology (remastered).
Σε αναμονή για Battlefield.
Κάνα Fifa στο Xbox.
Lord of the Rings (strategy).
Rise and Fall(strategy).
Όλα αυτά όταν υπάρχει χρόνος και διάθεση.
Σε αναμονή για Battlefield.
Κάνα Fifa στο Xbox.
Lord of the Rings (strategy).
Rise and Fall(strategy).
Όλα αυτά όταν υπάρχει χρόνος και διάθεση.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- vasgias
Βλέπω πολύ κόσμο εδώ να είναι StrategoRPGάκιδες και μόνο καλό είναι αυτό! Έχει κανείς γνώμη για Disco Elysium;
Μην ντρεπεσαι. Το civ ή το παιζεις ή δεν το παιζεις.giapas έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:48 Civilization 6 και ντρέπομαι να γράψω πόσες ώρες.
Επίσης Imperator Rome

Επιτελους κατι για gaming ρε φιλε μπραβο. Πριν λιγο καιρο πηρα ενα patch για το FIFA25 με ελληνικες λιγκες (ΑΒΓ κ μερικες γνωστες εκτος εθνικων) και το εχω καψει. Στα σοβαρα games πηρα cyberpunk αν και δεν επαιξα πολυ λογω δουλειας..
3η!? Με ng+ ; Μαζοχισμοςvasgias έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05 Καλησπέρα ξετσίπωτοι.

Αδελφέ είχα κάνει pre-order το 3 χωρίς να έχω επαφή με τα προηγούμενα παρά μόνο με το Witcher που είχα τερματίσει εκείνον τον καιρό το Witcher 3.vasgias έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05 Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Ε λοιπόν 4 ώρες έχω δεν έχω στο dark souls 3, το παράτησα, είχα συνηθίσει σε πιο Fast paced games και δεν μπόρεσα καθόλου να προσαρμοστώ