Μεταγραφές Καλοκαιριού V
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ένας άνθρωπος από τους υποτιθέμενους δημοσιογράφους μας δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι του και να πάρει τον πρώην συνάδελφό τους Κουβεντιδη και να μάθουν τι γίνεται? Αν θα γίνει κάτι μέχρι αργά το βράδυ η αν θα πρέπει να βγάλουν μια ανακοίνωση μεταγραφές τέλος? Για να μην ξεροσταλιαζει ο κόσμος? Τόσο δύσκολα ζητάω? Δεν είναι μαθηματικά ούτε πυρηνική φυσική!!!
Κλείνει Μιτροβιτς η ΚΑΕ ΠΑΟΚAye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:52 Ρε μήπως να κάνει πάλι καμια κίνηση ο Μυστακίδης για να ξανά σφίξουν κάποιοι κολ@ι έστω και στο 90' ?
- These users thanked the author Mpoz for the post (total 7):
- vasgias, dragon, Dimitris_L4, astral, demo4, paok apo epilogi, sakis_the_fraud
- Jean Valjean
Δεν έχω καμία πληροφορηση απο πουθενα, το διευκρινίζω.
Προσπαθω να προσεγγίσω με την ψυχρή λογική το ζήτημα του φορ.
Έχουμε ακούσει ότι προκειται για παίκτη πολυ γνωστό. Επιπλεον υποθέτω ότι ο Λου θέλει παικτη με πολλές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, παραγωγικό και με γεμάτη χρονιά περσι σε ένα από τα τοπ 5 πρωταθληματα.
Ειδικά στη θέση του φορ η εμπειρία είναι πολυ σημαντική. Και η σοβαρότητα του χαρακτήρα επίσης, τα αρχηγικά χαρακτηριστικά.
Τέλος, νομίζω ότι θέλουμε διαφορετικά ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Γιακουμάκης.
Αν έχω δίκιο ότι αυτό είναι το προφιλ που ψάχνουμε, κι αν έχω καταλάβει στο θέμα αυτό πως θέλει να παιξει ο Λουτσέσκου, τότε ένας παίκτης που τα καλύπτει αυτά θεωρώ ότι είναι ο Κράμαριτς.
Μαντεψιά. Ούτε inside info ούτε τίποτε.
Προσπαθω να προσεγγίσω με την ψυχρή λογική το ζήτημα του φορ.
Έχουμε ακούσει ότι προκειται για παίκτη πολυ γνωστό. Επιπλεον υποθέτω ότι ο Λου θέλει παικτη με πολλές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, παραγωγικό και με γεμάτη χρονιά περσι σε ένα από τα τοπ 5 πρωταθληματα.
Ειδικά στη θέση του φορ η εμπειρία είναι πολυ σημαντική. Και η σοβαρότητα του χαρακτήρα επίσης, τα αρχηγικά χαρακτηριστικά.
Τέλος, νομίζω ότι θέλουμε διαφορετικά ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικά από αυτά που έχει ο Γιακουμάκης.
Αν έχω δίκιο ότι αυτό είναι το προφιλ που ψάχνουμε, κι αν έχω καταλάβει στο θέμα αυτό πως θέλει να παιξει ο Λουτσέσκου, τότε ένας παίκτης που τα καλύπτει αυτά θεωρώ ότι είναι ο Κράμαριτς.
Μαντεψιά. Ούτε inside info ούτε τίποτε.
Παντως το οτι κανενας αρδ δεν εχει βγαλει ενα αρθρο ουτε για φορ ουτε για το θεμα καε δειχνει πως ειτε ειναι ακαταλληλοι ειτε γινονται σοβαρα πραγματα και γινει το μπαμ μεχρι τα μεσάνυχτα.
Το οτι ειναι ακατάλληλοι νομιζω με κερδιζει προς το παρον.
Το οτι ειναι ακατάλληλοι νομιζω με κερδιζει προς το παρον.
Προφανως και ξερουν. Απλα δεν μπορουν να πουν τιποτα. Το πιο ευκολο για αυτους θα ηταν να ανεβασουν αρθρο πως μεταγραφες τελος.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54 Ένας άνθρωπος από τους υποτιθέμενους δημοσιογράφους μας δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι του και να πάρει τον πρώην συνάδελφό τους Κουβεντιδη και να μάθουν τι γίνεται? Αν θα γίνει κάτι μέχρι αργά το βράδυ η αν θα πρέπει να βγάλουν μια ανακοίνωση μεταγραφές τέλος? Για να μην ξεροσταλιαζει ο κόσμος? Τόσο δύσκολα ζητάω? Δεν είναι μαθηματικά ούτε πυρηνική φυσική!!!
- nikos_algio
- john4serres
Όχι και εξαιρετική.Hayate έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:48 Κλείσανε οι μεταγραφές....Ως απολογισμός μπορώ να πω ότι έγινε εξαιρετική δουλειά.Τωρα μενει να γίνει καλή δουλειά και στην προπόνηση .
Εξαιρετική θα ήταν με ένα ακόμη φορ και Ζαφείρη τώρα.
Αν κλείσει έτσι τη βάζω ένα 6/10.
Μην μας κάνετε το μαρτύτιο της σταγόνας πείτε αν θα πάρουμε ναι η οχι μην λέτε όνομα εννοήτε...
-
Ρε μάγκες για να μην βγαίνει διαρροή τόσες ώρες ότι τελείωσαν η μεταγραφές κάτι θα δουλεύετε υπομονή, με τα νεύρα σας παίζουν? αν δεν υπήρχε τίποτα θα είχε βγει εδώ και ώρα ότι τέλος.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 8):
- Theios, kz1111, geobila, epitropos, dentex4, Unpsofable78, margas, sakis_the_fraud
ρωτα αυτους που εχουν πληροφοριες και χρησμουςEagle1980 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:59 Μην μας κάνετε το μαρτύτιο της σταγόνας πείτε αν θα πάρουμε ναι η οχι μην λέτε όνομα εννοήτε...
Από όσο γνωρίζω από τις δικές μου πηγές θα έρθει ή αυτός που όλοι γνωρίζουμε σαν "το αγόρι πεταλίδας" ή μετά κανένας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν. Για να δούμε...Eagle1980 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:59 Μην μας κάνετε το μαρτύτιο της σταγόνας πείτε αν θα πάρουμε ναι η οχι μην λέτε όνομα εννοήτε...
Δεν είναι προφανές ότι αυτή την στιγμή όλοι ακολουθούν οδηγίες;Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 19:54 Ένας άνθρωπος από τους υποτιθέμενους δημοσιογράφους μας δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι του και να πάρει τον πρώην συνάδελφό τους Κουβεντιδη και να μάθουν τι γίνεται? Αν θα γίνει κάτι μέχρι αργά το βράδυ η αν θα πρέπει να βγάλουν μια ανακοίνωση μεταγραφές τέλος? Για να μην ξεροσταλιαζει ο κόσμος? Τόσο δύσκολα ζητάω? Δεν είναι μαθηματικά ούτε πυρηνική φυσική!!!
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, prist64
-
Με την μαλακια που έγινε με τον Πενία πέρσι και την λίστα μπορεί να θέλουν να κλείσει ο επιθετικός μετά την διωρια .
Έρχεται άλλος ένας
- These users thanked the author northend4 for the post:
- paok apo epilogi