Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:03 Υπαρχει κανενας αλλος που ετσι οπως παει το πραγμα , λεει μαλακια που δεν ανανεωσαμε Σβαμπ ή μονο εγω αρχιζω και το ψελλιζω!!
Και έτσι να μην πηγαινε το πραγμα παίκτες και χαρακτήρες σαν τον Σβαμπ είναι παντοτε χρήσιμοι σε μια ομάδα. Δεν τον θες για πρωτο βιολί, σαν αλλαγή όμως είναι πολυτελεια.
Από την μια λέω καλά θα ήταν να έμενε, από την άλλη θεωρώ θετικό στοιχείο το ότι έγινε σημαντικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Αν ήταν να παρω εγώ την απόφαση δεν ξέρω τι θα επέλεγα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:33 ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΧΑΦ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ.
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ.
Δε βγαινει η χρονια ετσι.Καντε κατι.
Δεν θα φέρουν ρε Κάτ;
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

feria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:32 Το sport24 δίνει συμφωνία της Δανικής Οντένσε με Ατρόμητο για τον Ουεντραόγκο κοντά στο 1 εκατομμύριο. Είχαμε διατηρήσει ποσοστό πέρυσι το καλοκαίρι που τον δώσαμε αν θυμάμαι καλά.
Ο ατρόμητος είχε πρόταση για τον παίκτη 600χιλ από σαουδική αραβία τον Ιούλιο αλλά την αρνήθηκε μια που το ποσοστό του ΠΑΟΚ είναι 50% δλδ συνιδιοκτησία. Τώρα που είναι 1εκ τη δέχτηκε, οπότε θα πάρουμε 500χιλ. Πάντως μπράβο στον παίκτη που με ύψος μόλις 1,65 και χωρίς ταχύτητα αλλά με πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και άριστη πάσα, κάνει μεταγραφή εκατομμυρίου.
Στα παραλειπόμενα της ιστορίας του παίκτη ξέρετε ποιός τον έφερε; ποιανού "σκάουτινγκ" ήταν; Της Γκονταρόβα!!!! Είχε βρεθεί ένα ταξίδι στη Μπορκίνα φάσο (δε θυμάμαι για ποιό λόγο) και της είχαν προτείνει τον παίκτη και αυτή με τη σειρά της τον πρότεινε στην ομάδα και μια και ήταν σχεδόν μηδενικού κόστους αποκτήθηκε. Να που τώρα φέρνει και λεφτά......Να τα λέμε όλα, όχι μόνο να κράζουμε!!! :D :D :D
These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 8):
giaxxo, thomas Murg, Aigle_Noir, zaffodb, Jean Valjean, sakis_the_fraud, Anwnimos, thanente
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Jean Valjean έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:27
sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:54 Εμείς από πέρσι ψάχνουμε αντικαταστατη του Κουλιερακη

Μη ξαναλέμε τα ίδια
Είναι λιγάκι παγιδα αυτός ο συλλογισμός.
Αν θέλουμε αντικαταστάτη ισάξιο με τον Κουλιερακη, φοβάμαι ότι θα ψάχνουμε και δεν θα βρίσκουμε για κάμποσα χρόνια ακόμη. Το παιδι είναι world class παικτης.
Είναι σαν να λέμε ότι η Σπόρτινγκ ψάχνει αντικαταστάτη του Ρονάλντο εδώ και είκοσι χρόνια. Αν θέλει ισάξιο θα ψάχνει για άλλα είκοσι. Αν θέλει απλώς έναν καλό αντικαταστάτη αλλάζει το ζήτημα.
Στην ομάδα μας δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνουν. Στόπερ για βασικό; για αναπληρωματικό; δεξιά; αριστερά;.... Από όσα διαβάζω εδώ μέσα, κι είναι τα μόνα που διαβάζω, δεν έχω βγάλει άκρη.
Βασικό στόπερ που προσφέρει σιγουριά και ποιότητα ανώτερης του Μιχαηλίδη.
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
thios4, Jean Valjean
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Δεν πάμε στη Ζενίτ να τους προτείνουμε ανταλλαγή Τσάλοφ-Οζντόεφ με Ντρούγκιτς. 4εκ τον αγοράσανε πέρσι, 3εκ εμείς τον Τσάλοφ συν ένα ο Οζντόεφ, είμαστε ακριβώς. Αφού και αυτοί το Ντρούγκιτς δεν τον πολυχρησιμοποιούν. Στη θέση του Οζντόεφ παίρνουμε Μίσιτς που θέλει να έρθει σαν τρελός (συν το χαφ φυσικά για τη θέση του Ζαφ) και παίρνουμε και ένα φορ ακόμα και είμαστε μια χαρά!!
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Δεν υπάρχει εξήγηση να μην είναι ο Σβαμπαρος εδώ!
Δυστυχώς ψάχνουμε ακόμα δύο χαφ τέλη Αυγούστου και μας χαλούσε να ήταν ο Σβαμπ 5ος;
Στο ζουμί να κάνουμε καμιά σούμα στα rumors?
τι ακούγεται πλέον και ποιοι δεν έχουν κάνει ήδη μεταγραφή;;;
Δυστυχως ακόμα είμαστε 3 κινήσεις μακρυά από πρωτάθλημα όπως ήμασταν και τον Ιούλιο...
Τέλη εμφανίσου λίγο πάλι...
Αν είναι να περιμένω για Μαυροπανο,Κραλ και της Μαρσέιγ τον κοντό φορ χαλάλι
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Παιδιά για τον Σβαμπ ξέρουμε αν ο ίδιος ήθελε να παραμείνει ως 5ος χαφ;
Πέρα από το γεγονός πως εμείς οι ίδιοι θα λέγαμε που πας με Σβαμπ για άλλη μια χρονιά.
Το θέμα είναι να έρθει ο επόμενος Σβαμπ, είτε στα 30 του όπως ήρθε ο Αυστριακός ήταν ακόμα καλύτερα 10 χρόνια νεότερος.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:03 Υπαρχει κανενας αλλος που ετσι οπως παει το πραγμα , λεει μαλακια που δεν ανανεωσαμε Σβαμπ ή μονο εγω αρχιζω και το ψελλιζω!!
Εγώ προτιμώ Ομάρ!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
paokovios1974 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11 Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ακυρα απο τις αντιπρωσοπειες.
Κοψτε το δουλεμα λοιπον .
Αναφερομαι στους αρδ που τα λενε ε.
Τι σημαίνει μόνο εμείς; Ο βαζελος ακόμα ψάχνει το 10 του. Η αεκ παίζει τον ρόμβο με 6αρι τον Μάνταλο. Ο γαύρος χθες κατέβηκε χωρίς μεταγραφή.
Όλοι θα πάνε ακόμα για 2-3 προσθήκες σίγουρα.
Πώς μόνο εμείς;
Πω ρε φίλε το ερωτηματικό δεν το είδες?
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:09
black death έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:07
Οταν το ειχα αναφέρει, αρχες καλοκαιριου, μου την επεσαν εδω περα.
Βασικα μονο κατα τυχη μπορουν να βρουν σβαμπ. Ολα τα χαφ που έχουν ακουστεί ειναι κοντοι, σβούρες που "κουραζουν" τη μπαλα.
Ο Μπενες και ο Μπερο που είχε αναφέρει ο παπάς ήταν οι μόνοι αντι-Σβαμπ (βάσει σωματοδομής και τρόπου παιχνιδιού) που ακούστηκαν
τι απεγιναν αυτοι αραγε? τους κλεψανε αλλες ομαδες? Κρουλ?
tonipap801

feria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:32 Το sport24 δίνει συμφωνία της Δανικής Οντένσε με Ατρόμητο για τον Ουεντραόγκο κοντά στο 1 εκατομμύριο. Είχαμε διατηρήσει ποσοστό πέρυσι το καλοκαίρι που τον δώσαμε αν θυμάμαι καλά.
ναι νομιζω 50%
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

O Μπερο όπως και ο Κραλ παραμένουν σε Μπόχουμ και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα.

Ο Μπενες πήγε δανεικός στην Καϊσερίσπορ
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Είπα να μπω να χαζέψω λίγο πληροφορίες για τον Enzo Bardeli που γράψαν χθες οι Γάλλοι πως μπορεί να κλείσει αυτό το ΣΚ σε εμάς. Φαντάζομαι επειδή είναι παίκτης της Wasserman θα έχει άμεσα να κάνει με την απόκτηση Ζαφείρη, ίσως αποτελεί εναλλακτική σε περίπτωση που ο παίκτης δεν έρθει τώρα.
Αρχικά μιλάμε για Γάλλο, 24 χρόνων, με ύψος 1,74, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Ο παίκτης έχει βγει από τις ακαδημίες της Λιλ και τα 4 τελευταία χρόνια παίζει στην Dunkerque. Έχει 2 γεμάτες χρονιές στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ φαίνεται να έχει και το γκολ. Παίζει κυρίως ως κεντρικό χαφ, στην τετράδα στο 4-1-4-1 που παίζει η ομάδα του.
https://www.sofascore.com/football/play ... nzo/996974
Στο sofascore ό παίκτης έχει γενικά καλές βαθμολογίες, με πλεονέκτημα το πρεσινγκ και τη δημιουργία. Τέτοιες περιπτώσεις παικτών, όπως και του Ουρμπάνσκι θεωρώ πως έχουν πολύ ενδιαφέρον για τη θέση του 5ου χαφ.
Στην λογική του παίρνεις έναν παίκτη με σκοπό να τον πας ένα βήμα παρακάτω.
Βέβαια αν έρθει ως 4ο χαφ αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω πως θα λύσει κάποιο πρόβλημα, γιατί δεν είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Επίσης μου δημιουργεί απορία πως γίνεται να βλέπουμε κοντούς μέσους σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Ράζβαν δεν φαίνεται να τους προτιμάει.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
Ettien26
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Και από το πουθενά 500χιλ , έτσι επειδή το τολμησαμε και φέραμε ένα παλικαράκι από την Μπουρκίνα Φασο
tonipap801

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 16:29 O Μπερο όπως και ο Κραλ παραμένουν σε Μπόχουμ και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα.

Ο Μπενες πήγε δανεικός στην Καϊσερίσπορ
Καλη κινηση η Καισερι για τον Μπενες. Οι αλλοι δυο θα μπορουσαν να λυσουν προβληματα στα χαφ μας. Ειδικα ο Μπερο.
Ο Σοταρντ θα ηταν ιδανικος βεβαια, αλλα ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”