Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
3 μήνες δεν μπορούν να φέρουν παίκτες και έχουν φάει τόσα άκυρα λένε και θα καταφέρουν να φέρουν 2-3 παίχτες για βασικούς που να μας βγούν σε μια εβδομαδα? Οκ...
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Dimitris_L4
hariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα χωρις σχετικα καποιο εντονο αριθμητικο κενο. Αλλα αν δεν φερουν χαφ και στοπερ τοτς τι να πει κανεις..
Πώς θα τη θεωρήσεις οκ, αφού ο Ζαφείρης είναι κίνηση εντυπωσιασμού;
- paokovios1974
Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ακυρα απο τις αντιπρωσοπειες.
Κοψτε το δουλεμα λοιπον .
Αναφερομαι στους αρδ που τα λενε ε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ακυρα απο τις αντιπρωσοπειες.
Κοψτε το δουλεμα λοιπον .
Αναφερομαι στους αρδ που τα λενε ε.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 4):
- George Best4, boogeyman77, soigol, sakis_the_fraud
-
Εννοώ τος κρίσεις για τις έως τώρα μεταγραφεςhariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα χωρις σχετικα καποιο εντονο αριθμητικο κενο. Αλλα αν δεν φερουν χαφ και στοπερ τοτς τι να πει κανεις..
-
- Επικοινωνία:
Δεν θέλουμε τους Asencio, Pedri και Haaland δα.George Best4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 3 μήνες δεν μπορούν να φέρουν παίκτες και έχουν φάει τόσα άκυρα λένε και θα καταφέρουν να φέρουν 2-3 παίχτες για βασικούς που να μας βγούν σε μια εβδομαδα? Οκ...
Έναν center back να κάνει τα βασικά σε νορμάλ ηλικία και συμβόλαιο,έναν χαφ που να μπορεί έστω να καντρολάρει και να μην κάνει τα 100 μέτρα σε 10 λεπτά και ένα φορ που να μην πέφτει στο πρώτο τζαρτζάρισμα και να μην έχει μπαλοφοβία!
Δεν νομίζω να είναι υπερβολικά όλα αυτά τα ζητούμενα από επαγγελματίες που πληρώνονται γι'αυτόν ακριβώς το λόγο
-
Παρακολουθω τον τροπο και το υφος γραφης σου εδω και μερες. Δεν τοποθετεισαι σε τιποτα με προσωπικη αποψη. Ολα σου τα ποστ ειναι προς υπερασπιση της διοικησης του Ιβαν κλπ. Καλα κανεις. Ετσι θελεις ετσι πορευεσαι. Δεν αντιλαμβανομαι ομως πως απαιτεις εσυ να θεωρείσαι καλος και σωστος εδω μεσα και παραλληλα για να ενισχυσεις την επιχειρηματολογια σου διατρεβλωνεις ή χρησιμοποιεις αποσπασματικα και out of context τοποθετησεις των υπολοιπων. Το κανεις συνειδητα ή σου ξεφευγει?trouman έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:08hariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα χωρις σχετικα καποιο εντονο αριθμητικο κενο. Αλλα αν δεν φερουν χαφ και στοπερ τοτς τι να πει κανεις..
Πώς θα τη θεωρήσεις οκ, αφού ο Ζαφείρης είναι κίνηση εντυπωσιασμού;
Σε καθε περιπτωση εισαι απο τα μελη μς τα οποια δεν εχω διαθεση ουτε κουβεντα να ανταλλαξω.
Θα σχολιασω μονο την εξυοναδα τη συγκεκριμενη και θα ειναι η τελευταία φορα.
Παμε λοιπον απο την αρχη.
Τι σχεση εχει αν μια μεταγραφικη περιοδος θα θεωρηθει απο μενα ως οκ με το αν θεωρω ταυτοχρονα την μεταγραφη Ζαφειρη ως κινησει εντυπωσιασμου?
Επισης βρες ποτέ ακριβως ειπα οτι δεν ειναι καλη κινηση ο Ζαφειρης και οτι δεν μ αρεσει.
Αλλα το να κανεις μια κίνηση με 12 μυρια και ταυτοχρονα να αφηνεις την ομαδα με ποιοτικά κενα και ελλείψεις, ναι αυτο την καθιστα κινηση εντυπωσιασμου. Και αυτο γιατι μια διοικηση που λειτουργει με βαση πλανο και σχεδιασμο δεν θα ξοδευε ΟΛΟ το μπατζετ ή και πάνω απο αυτο σε εναν παιχτη.
Πιστευεις δηλαδη οτι το ποιοτικο κενο στα στοπερ αλλα και δτα μπακ θα το καλυψει ο Ζαφειρης? Και μαλιστα απο τον Γεναρη και μετα? Εγω σου λεω αντι για Ζαφειρη εφερνες Βιτινια σ αυτον τον ΠΑΟΚ. Και μαλιστα απο τωρα οχι απο τον γεναρη. Αρκει ενας παιχταρας για να συμμαζεψει την κακιστη μεσοαμυντικη συμπεριφορα μας? Να καλυψει τα κενα των στοπερ μας? Να βελτιωσει την επιθετικη συμπεριφορα των μπακ μας? Θα καλυπτει δλδ και τις επιστροφες του Μπαμπα και τα τσαφ του Μιχαηλιδη και ολα? Και θα δωσει και νεα πνοη στην ςπιθετικη αναπτυξη της ομαδας? Ολα αυτα θα τα εκανε ενας παιχτης? Ειτε λεγεται Ζαφειρης ειτε Βιτινια ειτε ο,τι αλλο θες?
Φυσικα και αν η ομαδα μεινει με τα κενα αυτα η ελευση του Ζαφειρη για την φετινη χρόνια παιζει να ειναι μια τρυπα στο νερο και να χει μονο επικοινωνιακο αντικτυπο. Του χρονου αν γινουν οι σωστες κινησεις μπορει να αποκτησει και ουσια. Αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.
Οποτε οπως προειπα, αν ερθει χαφ και στοπερ κανονικοι παιχτες τοτε ναι η μεταγραφικη ειναι οκ. Για να ναι αψογη θελει αντικατασταση Σαστρε αντικατασταση Τσαλωφ και αριστερο εξτρεμ βασικο. Αυτα θα πρεπε να κανει μια σοβαρη διοικηση. Αυτη ειναι η αποψη μου. Στο εξης αν θελεις να ασχολεισαι με την αποψη μου να μου απευθυνεις τον λογο με σοβαροτητα και οχι ειρωνιες. Το οτι εσυ λιστευεις πως βρισκεσαι στην σωστη πλευρα της ιστοριας εδω μεσα, δεν σημαινει ουτε οτι εισαι, ουτε οτι εχεις το δικαιωμα να λοιδωρεις οποιον δεν σ αρεσει. Αυτα.
Sorry για το οφ τόπικ αλλά από την στιγμή που ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα για αγορές και ο χρόνος πιέζει πλέον, γιατί δεν πάμε σε κανονικούς παίκτες που μπαίνουν στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου τους ? Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν παιχνίδια στα πόδια και είναι έτοιμοι παίκτες. Οταν λέμε για έξυπνες και προσιτές μεταγραφές κάτι τέτοιο μου έρχεται στο νου. Αρκεί βέβαια να έχουμε άδειες θέσεις ξένων.
Για παράδειγμα :
Σέντερ μπακ
https://www.transfermarkt.com/thuler/pr ... ler/549815
Αμυντικό χαφ
https://www.transfermarkt.com/kevin-gut ... ler/554799
Για παράδειγμα :
Σέντερ μπακ
https://www.transfermarkt.com/thuler/pr ... ler/549815
Αμυντικό χαφ
https://www.transfermarkt.com/kevin-gut ... ler/554799
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- boogeyman77
-
Μακαρι οι μεχρι τωρα μεταγραφες να αποδωσουν, αλλα κακα τα ψεματα ακομη και να αποδωσουν ειναι λιγοτερες, κατ εμε απο τις απαιτουμενες.Luigi Vampa έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:16Εννοώ τος κρίσεις για τις έως τώρα μεταγραφεςhariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα χωρις σχετικα καποιο εντονο αριθμητικο κενο. Αλλα αν δεν φερουν χαφ και στοπερ τοτς τι να πει κανεις..
- These users thanked the author hariskastoria for the post:
- Luigi Vampa
-
- Επικοινωνία:
Από τους ελεύθερους δεν μας κάνει κανείς; ( Εννοώ αυτούς που έμειναν ελεύθεροι πριν έναν μήνα)embuji έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:36 Μια βδομαδα μενει... 3 παικτες εξακολουθουμε να θελουμε. Στοπερ πρωτης γραμμης. Φορ αν φυγει ο τσαλοφ, και χαφ μπαλωμα (αν δεν ερθει απο τωρα ο ζαφ που αυτο δειχνει)
Από ομάδες που βάρεσαν διάλυση όπως πχ Salernitana & Vitesse; ( Μην ξεχνάμε πως κάπως έτσι βρήκαμε τα λαβράκια Matos & Shakhov)
Την ψάχνει κανείς την φάση; Τόσο καιρό είναι δυνατόν να μην έχουμε λίστες με παίκτες στα κυβικά μας που να έχουν τα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής; Αν όχι,ας βρούμε και εμείς κανένα μεροκάματο στην ΠΑΕ βρε παιδιά που τουλάχιστον την πονάμε την ομάδα και θα το παλέψουμε λίγο.
- Panx Romana
Είδα χτες το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό
Μιας και ο χρόνος τελειώνει και ψάχνεις τρεις τουλάχιστον παίκτες και αν βρεθεί και κανένα αριστερό εξτρέμ θέλω να ρωτήσω
Ο Ουεντραογκό κρίθηκε ανεπαρκής για τέταρτο πέμπτη επιλογή;;
Εγώ από αυτά που είδα χθες πάντως μια χαρά καλύπτει την ομάδα μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης
Μιας και ο χρόνος τελειώνει και ψάχνεις τρεις τουλάχιστον παίκτες και αν βρεθεί και κανένα αριστερό εξτρέμ θέλω να ρωτήσω
Ο Ουεντραογκό κρίθηκε ανεπαρκής για τέταρτο πέμπτη επιλογή;;
Εγώ από αυτά που είδα χθες πάντως μια χαρά καλύπτει την ομάδα μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης
-
Τσόρμπα σε ΣΠΟΡ FM, ερωτηθείς για το προφίλ του χαφ που κοιτάζει ο ΠΑΟΚ για να φέρει ως δανεικό, σχολίασε απλώς ότι είναι περισσότερο 8, απέφυγε να πει παραπάνω χαρακτηριστικά (είτε γιατί δεν γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, είτε γιατί δεν έχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά -εύχομαι το πρώτο) και είπε να μην περιμένουμε κάτι μεγάλο και εντυπωσιακό. Βέβαια το τι θεωρεί κάποιος εντυπωσιακό και μεγάλο είναι υποκειμενικό (πχ εγώ τον Σουριναμέζο τον θεωρώ εντυπωσιακή κίνηση με βάση τα χαρακτηριστικά του, αυτός μπορεί να τον θεωρεί μετριάτζα).
- These users thanked the author Outsider1926 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud
Δεν περιμένουμε κάτι εντυπωσιακό, κάτι κανονικό περιμένουμε
Έναν μικρότερο Σβαμπ θέλουμε. Δεν νομίζω ο Στέφανος να ήταν κάτι εντυπωσιακό
Έναν μικρότερο Σβαμπ θέλουμε. Δεν νομίζω ο Στέφανος να ήταν κάτι εντυπωσιακό
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Ettien26
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το ημερολόγιο γράφει 24 Αυγούστου και σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ζήτημα να έχουν ακουστεί 2-3 ονόματα στα στόπερ.
Επίσης ο προπονητής φαίνεται να μην εμπιστεύεται ακόμα τον Μπαταουλα, αφού τον άφησε εκτός αποστολής για σήμερα.
Επίσης ο προπονητής φαίνεται να μην εμπιστεύεται ακόμα τον Μπαταουλα, αφού τον άφησε εκτός αποστολής για σήμερα.
- Dimitris_L4
Υπαρχει κανενας αλλος που ετσι οπως παει το πραγμα , λεει μαλακια που δεν ανανεωσαμε Σβαμπ ή μονο εγω αρχιζω και το ψελλιζω!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- black death, giaxxo
Βρε καλά κάναμε και δεν τον ανανεώσαμε, απλά ποιος περίμενε ότι 24 Αυγούστου δεν θα είχε έρθει ο αντικαταστάτης του
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- sakis_the_fraud