Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από black death »

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:03 Υπαρχει κανενας αλλος που ετσι οπως παει το πραγμα , λεει μαλακια που δεν ανανεωσαμε Σβαμπ ή μονο εγω αρχιζω και το ψελλιζω!!
Οταν το ειχα αναφέρει, αρχες καλοκαιριου, μου την επεσαν εδω περα.
Βασικα μονο κατα τυχη μπορουν να βρουν σβαμπ. Ολα τα χαφ που έχουν ακουστεί ειναι κοντοι, σβούρες που "κουραζουν" τη μπαλα.
These users thanked the author black death for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

black death έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:07
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:03 Υπαρχει κανενας αλλος που ετσι οπως παει το πραγμα , λεει μαλακια που δεν ανανεωσαμε Σβαμπ ή μονο εγω αρχιζω και το ψελλιζω!!
Βασικα μονο κατα τυχη μπορουν να βρουν σβαμπ. Ολα τα χαφ που έχουν ακουστεί ειναι κοντοι, σβούρες που "κουραζουν" τη μπαλα.
Ο Μπενες και ο Μπερο που είχε αναφέρει ο παπάς ήταν οι μόνοι αντι-Σβαμπ (βάσει σωματοδομής και τρόπου παιχνιδιού) που ακούστηκαν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

paokovios1974 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11 Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ακυρα απο τις αντιπρωσοπειες.
Κοψτε το δουλεμα λοιπον .
Αναφερομαι στους αρδ που τα λενε ε.
Τι σημαίνει μόνο εμείς; Ο βαζελος ακόμα ψάχνει το 10 του. Η αεκ παίζει τον ρόμβο με 6αρι τον Μάνταλο. Ο γαύρος χθες κατέβηκε χωρίς μεταγραφή.
Όλοι θα πάνε ακόμα για 2-3 προσθήκες σίγουρα.
Πώς μόνο εμείς;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Kourdos, sakis_the_fraud
black death

Δημοσίευση από black death »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:09
black death έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:07
Ο Μπενες και ο Μπερο που είχε αναφέρει ο παπάς ήταν οι μόνοι αντι-Σβαμπ (βάσει σωματοδομής και τρόπου παιχνιδιού) που ακούστηκαν
Ο μπενες μπορει, αν και νομιζω φερνει καπως σε μισιτς.
Ο μπερο πιο πολυ σαν λευκός καμαρα μου φαινοταν.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Νομιζω οτι πρεπει να αναφερθω λιγο σε καποια πραγματα που σκεφτομαι σε σχεση με αυτα που διαβαζω λιγο. Γνωμη μου παντα.

1)Εντυπωσιακη κινηση /= κινηση εντυπωσιασμου. Ο Ζαφειρης ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ και κανει τικ ΣΕ ΟΛΑ μα ΟΛΑ οσα χρειαζεται ο ΠΑΟΚ στο κεντρο. Δεν ειναι απλα μια κινηση εντυπωσιασμου ουτε για αστειο. Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο.

2) Λεμε για τα πιστολια το ενα πισω απο το αλλο απο παικτες κλπ κλπ. Αληθεια, τους δωσαμε αυτα που θελουν; Γιατι ο Ζαφειρης ειναι ζωντανη αποδειξη οτι SHOW ME THE MONEY. Μπορεις να φερεις μια ΠΑΙΚΤΑΡΑ σε καλη ηλικια αλλα πρεπει να α) του δειξεις οτι εχεις ενα προτζεκτ που αξιζει να ερθει και β) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Οτι πληρωνεις παιρνεις και στο συγχρονο ποδοσφαιρο τα λεφτα ανεβαινουν ολο και περισσοτερο. Ή λαβρακια θα προσπαθεις να βρεις με ψιχουλα μπας και σου βγουν ή θα πας σε ονοματα καλα αλλα ρισκα (βλ μπακαγιοκο) ή ΤΑ ΣΚΑΣ και φερνεις εναν παικτη που ξερεις οτι την τσουλαει.

3) Η ομαδα αργησε για αλλη μια φορα τρομακτικα πολυ να φερει παικτες ΒΑΣΙΚΟΥΣ που χρειαζομασταν, λογους αναφερω πιο πανω. Σε μια βδομαδα το ροστερ πρεπει να κλεισει μαζι με την Ευρωπαϊκη λιστα και εγω αισιοδοξος δεν ειμαι. Οσο καταχαρηκα που επιτελους καναμε μια κινηση ποδοσφαιρικη στο 1000000% με τον Ζαφειρη αλλο τοσο εχω απογοητευτει απο τα υπολοιπα.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
paokovios1974 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:11 Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ακυρα απο τις αντιπρωσοπειες.
Τι σημαίνει μόνο εμείς; Ο βαζελος ακόμα ψάχνει το 10 του. Η αεκ παίζει τον ρόμβο με 6αρι τον Μάνταλο. Ο γαύρος χθες κατέβηκε χωρίς μεταγραφή.
Πώς μόνο εμείς;
Τελικά μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή όχι; Μην λεμε επιλεκτικά πράγματα όμως. Η αεκ εχει 5 χαφ και ψάχνει να παρει κιαλλον. Ο Παναθηναϊκός απαρτία στο κέντρο, εχει παρει ενα σωρό παίχτες και ψάχνει ενα 10ρι να κλείσει. Εσυ απο την άλλη είσαι με 3 χαφ. 3! Και 2 σέντερ μπακ και τον Λοβρεν. Μπαταουλα εξω τον άφησε πάλι. Εεεε σορυ δεν είμαστε το ίδιο με τους κάτω ουτε καν στο αριθμητικό. Μην τους αναφέρουμε όμως σαν παράδειγμα όταν βολεύει όμως...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτό το ότι πληρώνεις παίρνεις είναι πολύ νωρίς όμως να το πούμε για τον ζαφειρη. Πρώτον αρχικά δεν φαίνεται να παίρνεις γενικά κάτι απλά επειδή έστρωσες λεφτά στο τραπέζι.δευτερον γιατί δεν ξέρεις προκαταβολικά αν η επένδυση αυτή θα σου βγει. Αυτό θα το πούμε όταν κάνουμε ταμείο για τον συγκεκριμένο παίκτη. Από εκεί και πέρα είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη μεταγραφή ελληνικής ομάδας γιατί η ομάδα του μάλλον θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης. ΧΡΗΣΤΑΡΑ καλώς όρισες στην μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:25
Πώς μόνο εμείς;
Τελικά μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι ή όχι; Μην λεμε επιλεκτικά πράγματα όμως. Η αεκ εχει 5 χαφ και ψάχνει να παρει κιαλλον. Ο Παναθηναϊκός απαρτία στο κέντρο, εχει παρει ενα σωρό παίχτες και ψάχνει ενα 10ρι να κλείσει. Εσυ απο την άλλη είσαι με 3 χαφ. 3! Και 2 σέντερ μπακ και τον Λοβρεν. Μπαταουλα εξω τον άφησε πάλι. Εεεε σορυ δεν είμαστε το ίδιο με τους κάτω ουτε καν στο αριθμητικό. Μην τους αναφέρουμε όμως σαν παράδειγμα όταν βολεύει όμως...
Προσωπικά με νοιάζει γιατί αυτούς ανταγωνιζομαι
Το νόημα του ποστ όμως ήταν για να δείξει το trend. Ότι δεν είναι και τόσο παράλογο τις τελευταίες εβδομάδες Αυγούστου να απομένουν 1-2 κινήσεις για βασικούς παίκτες
Αλλά ακόμα και συγκριτικά να το δεις η απαρτία του βαζελου στο κέντρο μετά την πώληση Μαξίμοβιτς ποια είναι; Η υπεροπλία της αεκ στα χαφ είναι να παίζει στο 6 ο Μάνταλος; Μάλλον λοιπόν ποσοτικά είναι καλυμμένοι. Με την ίδια λογική που είμαστε και εμείς με Τσοπουρογλου και Θυμιανη θα μπορούσε να πει κάποιος. Είναι αυτή λογική;
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Εεεε δεν ειναι το ίδιο ποσοτικό ο Τσοπουρογλου και ο θυμιαμης με αυτά που έχουν οι άλλοι.

Αυτοί έχουν Λιουμπισιτς, Μαριν, Πινεδα, περειρα, μανταλο

Και οι άλλοι Τσιριβεγια, Σιωπη, Τσεριν, Ρενάτο που πήραν τώρα .

Ολοι αυτοί πιστεύω θα περνούσαν σε ιεραρχια Τσοπουρογλου και θυμιανη δεν τίθεται θέμα . Το ζουμί της υποθεσης ειναι οτι αυτοί έχουν να κάνουν αλλαγή. Εσενα τα φτύνει ο Μειτε και δεν εχεις να τον αλλάξεις. Και μιλάμε για 24 Αυγούστου.

Όταν έρθει ο Ζαφείρης τον Γενάρη, ποιοτικά εγω προσωπικά πιστεύω οτι θα είσαι καλύτερος. Αλλα τα δεδομένα για την ώρα αυτά είναι.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Edit:Λάθος τοπικ στην αρχή

Αν δούμε Χατσίδη σήμερα βασικό αριστερά, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Από την μία πιστεύω ότι ο παίκτης θα είναι ο επόμενος Λημνιός για τον Ράζβαν, από την άλλη ίσως πράγματι πάμε για αριστερό εξτρεμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
sakis_the_fraud
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:33
smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:25

Πώς μόνο εμείς;
Προσωπικά με νοιάζει γιατί αυτούς ανταγωνιζομαι
Το νόημα του ποστ όμως ήταν για να δείξει το trend. Ότι δεν είναι και τόσο παράλογο τις τελευταίες εβδομάδες Αυγούστου να απομένουν 1-2 κινήσεις για βασικούς παίκτες
Αλλά ακόμα και συγκριτικά να το δεις η απαρτία του βαζελου στο κέντρο μετά την πώληση Μαξίμοβιτς ποια είναι; Η υπεροπλία της αεκ στα χαφ είναι να παίζει στο 6 ο Μάνταλος; Μάλλον λοιπόν ποσοτικά είναι καλυμμένοι. Με την ίδια λογική που είμαστε και εμείς με Τσοπουρογλου και Θυμιανη θα μπορούσε να πει κάποιος. Είναι αυτή λογική;
Εντάξει νομίζω είσαι λίγο υπερβολικος. Το ότι παίζει εκεί ο Μανταλος στην αεκ είναι και επιλογή.Ψαχνει κάτι καλύτερο για βασικό. Αλλά στα χαφ έχει Περέιρα,Μάνταλο,Μαριν,Πινεδα, Γιονσον,Λουμπισιτς.
Και αν πάρει και ένα ποιοτικό 6αρι θα μπορεί να παίζει πιο εύκολα τον ρόμβο στο κέντρο και θα της δίνει την δυνατότητα να αλλάζει σύστημα.

Δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα των παιχτών που ανέφερα με τον Τσοπουρογλου και τον Θυμιανη.

Ο Βαζελος έχει Σιωπή, Τσιριβεγια,Ρενατο Σάντσες,Τσεριν. Έφυγε ο Μαξίμοβιτς και αμεσως έκλεισε παίχτη. Το ίδιο και με τον Βαγιαννιδη,έφερε Καλαμπρια.

Εμείς ακόμα ψάχνουμε από Ιούνιο 4ο χαφ.Μη πω 3ο γιατί εδώ και 2 χρόνια λέμε ότι ο Οζντοεφ δεν κάνει.Αλλα οκ.
24 Αυγούστου παιδιά, έχουμε ακούσει φήμες για 1500 παίχτες καταφέραμε να δώσουμε 12 μύρια για Ζαφείρη και να τον πάρουμε από Γενάρη και η ομάδα έχει μεγάλα κενά.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
smoothcriminal1926, Ettien26
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εμείς από πέρσι ψάχνουμε αντικαταστατη του Κουλιερακη

Μη ξαναλέμε τα ίδια
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 3):
soigol, Blackgr4, sakis_the_fraud
trouman

Δημοσίευση από trouman »

hariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:31
trouman έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:08
hariskastoria έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 13:04 Μα οπως βλεπεις στο τελος καταληγω πως αν ερθει ενα χαφ και ενας στοπερ θα μπορουμε να μιλησουμε για μια οκ μεταγραφικη περιοδο. Αυτη τη στιγμη ακροβατουμε αναμεσα στο οκ με την πανωλεθρια. Στο χερι τους ειναι να κανουν τα στοιχειωδη και να παμε στην νεα σεζον με ενα ροστερ τσιμα τσιμα μεν αλλα χωρις σχετικα καποιο εντονο αριθμητικο κενο. Αλλα αν δεν φερουν χαφ και στοπερ τοτς τι να πει κανεις..

Πώς θα τη θεωρήσεις οκ, αφού ο Ζαφείρης είναι κίνηση εντυπωσιασμού;
Παρακολουθω τον τροπο και το υφος γραφης σου εδω και μερες. ...
Παρακολουθείς κι άλλους...;

Είναι που λέμε ,μας πιάσανε στα πράσα...

Είμεθα και οφ τοπικ
Τις λοιπές ανακρίβειες δεν τις σχολιάζω..

Τα επί της ουσίας έχουν σχολιαστεί αναλυτικά , δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω χιλιοστή φορά τα ίδια.

scripta manent
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:02 Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το ημερολόγιο γράφει 24 Αυγούστου και σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ζήτημα να έχουν ακουστεί 2-3 ονόματα στα στόπερ.

Επίσης ο προπονητής φαίνεται να μην εμπιστεύεται ακόμα τον Μπαταουλα, αφού τον άφησε εκτός αποστολής για σήμερα.
Αυτή είναι μία πρακτική του κλαμπ και του προπονητή που μπάζει λίγο γενικά. Το να εμπιστεύεται το Λόβρεν είναι πιο φυσιολογικό δηλαδή για το Ραζβάν. Δεν βάζει νερό στο κρασί του με τίποτα. Να βάζουμε δηλαδή να παίζει ένας 36άρης με τις πολλές αδυναμίες που αποδεδειγμένα έχει, ο οποίος του χρόνου δεν θα βρίσκεται καν εδώ, από το να βάζουμε έναν παίκτη με τις όποιες αδυναμίες και τις πολλές προοπτικές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ζυγαριά γέρνει τόσο πολύ προς το πρώτο.
These users thanked the author Outsider1926 for the post:
PaokFiesta
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:45 Edit:Λάθος τοπικ στην αρχή

Αν δούμε Χατσίδη σήμερα βασικό αριστερά, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Από την μία πιστεύω ότι ο παίκτης θα είναι ο επόμενος Λημνιός για τον Ράζβαν, από την άλλη ίσως πράγματι πάμε για αριστερό εξτρεμ.
Όπως και να έχουν τα πράγματα δεν πιστεύω ότι θα πάμε για εξτρέμ. Αφενός γιατί οι ανάγκες της ομάδας είναι διαφορετικές. Θα είναι πλεονασμός αν πάμε για παίκτη στα άκρα την στιγμή που ψάχνουμε για χαφ και μπακ. Αφετέρου στα αριστερά υπάρχουν πολλές λύσεις.
Και στο κάτω - κάτω της γραφής ας φροντίσει ο προπονητής να ενσωματώσει στην 11αδα τους Αντρίγια και Ντεσπότοφ. Αυτά που θα κερδίσεις θα είναι περισσότερα από αυτά που θα χάσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”