ηταν μέτριος με την εθνική σε μια κάτω του μετρίου εθνική . η εθνική έγινε θελκτική όταν μπήκαν στα χάφ ο ζαφειρης και ο μουζακίτηςΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:36Με την Εθνική ήταν καλός πάντωςΤρόμος έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:52 Το ότι είναι 32 χρόνων με φθίνουσα καριέρα και συμβόλαιο φθάνει για να ξεγράψει τον Κουρμπέλη;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
παιδια σε λιγο θα καταληξουμε να ζηταμε τον πελκα ..... η χαρμανα δεν θα μας κανει να ριξουμε την ποιοτητα ποιον ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρώην ποδοσφαιριστής ο Κουρμπέτης, αθλητικά είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα 27-28 του, το μόνο καλό που έχει είναι τελικές εντός περιοχής και συμμετοχή σε κόρνερ/φάουλ εντός περιοχής. Σε εμάς θα ήταν και ο πρώτος καρτάκιας με το καράτε που παίζει για να κόψει, ότι καριέρα έκανε ήταν με τις πλάτες του ΠΟΚ.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:34Είναι καλύτερος κόφτης ο Κουρμπέλης και πολύ καλύτερος κεφαλοσφαιριστής.
Επίσης μας είχε ρηξει άκυρο παλαιότερα οπότε ας πάει πίσω στον αφραγκουζο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 22 Αύγ 2025, 22:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
pagotatzis έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:18ΩχAmsterdamer_87 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
Για ποιον χτυπάει ή καμπάνα ;
@ΑποστόληςΑ

Ρε παλικάρια κομπλεξικός είναι αυτός που δεν αισθάνεται καλά με κάποιον, όχι αυτός που τον θέλει στην παρέα.
-
Προσωπικά από το να φέρουν τον κουρμπελη
(δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση) ,
καλύτερα τον Τσιγγαρα
Εγώ από την αρχή των μεταγραφών ήθελα τον Αλεξανδρόπουλο γιατί τον θεωρούσα το τέλειο Μπακ απ του Καμαρά και μετά ήθελα να φέρουν ένα εξαρι καλύτερο του μεϊτε....
Το είχα πει και προχθές πόσο λάθος ήταν πέρσι που δεν πήραν τον σιωπή
Τώρα θα είχαμε κέντρο με
Μεϊτε , Καμαρά, Οζντοεφ, σιωπή και θα περιμέναμε τον Ζαφείρη...
(δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση) ,
καλύτερα τον Τσιγγαρα
Εγώ από την αρχή των μεταγραφών ήθελα τον Αλεξανδρόπουλο γιατί τον θεωρούσα το τέλειο Μπακ απ του Καμαρά και μετά ήθελα να φέρουν ένα εξαρι καλύτερο του μεϊτε....
Το είχα πει και προχθές πόσο λάθος ήταν πέρσι που δεν πήραν τον σιωπή
Τώρα θα είχαμε κέντρο με
Μεϊτε , Καμαρά, Οζντοεφ, σιωπή και θα περιμέναμε τον Ζαφείρη...
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Polichni1926
Του Ζαφείρη είναι στάνταρ ότι πάει για Γενάρη;;;αν ναι θέλουμε υπερβαρβατο χαφ αύριο να είναι εδώ κ έτοιμο όχι κανένα κομμένο από την ομάδα του να θέλει 2 μήνες να έρθει στα ίσια του .νομίζω τον Γιακουμάκη θα τον δούμε μετά την διακοπή κ νομίζω θα προσφέρει αλλά πρέπει να ξεφορτωθούν τον τσαλοφ κ να έρθει κ άλλο φορ .δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τόση μεγάλη δυσκολία να σπάσουμε ένα συμβόλαιο !ο γαύρος έφερε τον παικταρα wiliam πέρσυ ο.κ αλλά δεν του βγήκε τα Χριστούγεννα τον χαιρέτησε.φαγαμε στην μάπα τον σαματα κ ενώ βρέθηκε ομάδα από την Κύπρο να τον πάρει εμείς θέλαμε κ κάτι παραπάνω !! Εκτός από το θέμα με τα λεφτά που θα γλυτώνεις θα άνοιγε κ μια θέση στο ρόστερ κ δεν θα έχουμε παίκτες βαρυδια.περιμενω να δω τον μουρνκ τι θα τον κάνουν ...
- ΑποστόληςΑ
- WestBlock4
Άμα φτάσαμε να μιλαμε για το τσιγγαρα κ το κουρμπελη κατάντια η κατασταση
- Σουριναμέζος
Είναι διαφορετική συζήτηση αν μιλάμε για το σενάριο που ο Ζαφείρης έρχεται από τώρα και παίρνουμε Κουρμπέλη σαν 5ο και διαφορετική συζήτηση αν ο Ζαφείρης έρθει τον Γενάρη και πάρουμε τον Κουρμπέλη σαν 4ο για μέχρι τότε.
Καλό είναι να διευκρινίζουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρχει βάση στην συζήτηση. Εκτός αν δεν το βλέπουμε ποδοσφαιρικά και μένουμε στο κομμάτι των "συμπαθειών".
Καλό είναι να διευκρινίζουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρχει βάση στην συζήτηση. Εκτός αν δεν το βλέπουμε ποδοσφαιρικά και μένουμε στο κομμάτι των "συμπαθειών".
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Мир
- Panx Romana
Κουβέντα να γίνεται αφού δεν παίζει τίποτα φρέσκο ή κάνας γρίφος ν' αρχίσουμε να ψαχνομαστε να περάσει το βράδυWestBlock4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:49 Άμα φτάσαμε να μιλαμε για το τσιγγαρα κ το κουρμπελη κατάντια η κατασταση
Λογικά μιλάμε για τον 5ο χάφ στην ιεραρχία με δανεισμό 4ου στην προϋπόθεση ο Ζαφειρης να έρθει οριστικά Ιανουάριο.WestBlock4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:49 Άμα φτάσαμε να μιλαμε για το τσιγγαρα κ το κουρμπελη κατάντια η κατασταση
- PaokPatraG4
Νομίζω λίστα για την Ευρώπη δηλώνεις 1-2 Σεπτεμβρίου
- These users thanked the author PaokPatraG4 for the post:
- Magdi Tolba 4
Και βγαίνει αύριο μεθαύριο ότι βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας για το θέμα του Ζαφείρη γιατί διάλεξε εμάς ο Βελτεσεν αντί για την Σλάβια....πόσο ΠΑΟΚ το θέλεις????
Ποιος μιλησε για στοπερ; Για το πεμπτο χαφ μιλαω.JohnDag έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:34 Ο Παβλενκα ήρθε συνειδητά για 2ος στην ιεραρχία γκολκιπερ ρε συ icue γνωρίζοντας ότι θα πάρει 5-10 παιχνίδια όλο τον χρόνο.
Τι παράδειγμα είναι αυτό τώρα και τι σχέση έχει με τον στόπερ που θέλουμε να πάρουμε που προορίζεται για βασικός;