Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μπορούμε να πάρουμε παίκτη κανονικά με μεταγραφή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.
Από την άλλη καλή τύχη στο να βρεις σοβαρό παίχτη να δεχτεί να ρθει και να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Θυμίζω ότι πέρσι αφήσαμε τον στόπερ για μετά τις 2/9 και καταφέραμε και πήραμε τελευταία στιγμή τον..Λόβρεν.
Ας το ξαναδοκιμάσουμε και φέτος μιας που μας "βγήκε" πέρσι..
Από την άλλη καλή τύχη στο να βρεις σοβαρό παίχτη να δεχτεί να ρθει και να μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Θυμίζω ότι πέρσι αφήσαμε τον στόπερ για μετά τις 2/9 και καταφέραμε και πήραμε τελευταία στιγμή τον..Λόβρεν.
Ας το ξαναδοκιμάσουμε και φέτος μιας που μας "βγήκε" πέρσι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 22 Αύγ 2025, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν χωρανε τετοια παικτακια της σειρας σε ομαδα που εχει σοβαρους στοχους, για καναν αρη να κανει τα ρεπα του μοντσου καλος ειναι, και ευχαριστω θα πει
Βεβαια αν εισαι οριακα στην λιστα με τους ξενους το να παρεις παικτη 3 Σεπτεμβριου σου λυνει αυτοματα αυτο το προβλημα.
Ο κουρμπελης θα έρθει ως αλλαγή του θυμιανη που δεν παίζει?
Δηλαδή θέλουμε να υπάρχει ακόμα ένας παίκτης στο πάγκο όπου τα λεπτά συμμετοχής του παίζει να είναι σε διψήφιο αριθμό?
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα πάρω...
Δηλαδή θέλουμε να υπάρχει ακόμα ένας παίκτης στο πάγκο όπου τα λεπτά συμμετοχής του παίζει να είναι σε διψήφιο αριθμό?
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα πάρω...
Βέβαια ξένος που θα δεχτεί αψήφιστα να πάει σε ομάδα και να είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας μάλλον δεν θα είναι και πολύ σόι σαν παίκτης.
Άρα επιστρέφουμε στο αρχικό μας πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- soigol, Polichni1926
Γίνεται κανονικά αρκεί να υπάρχουν δύο προϋποθέσεις. Το συμβόλαιο να αρχίζει από 1 Ιανουαρίου και να υπάρχει γραπτή συμφωνία και με την Σλάβια για την παραχώρησή του από το νέο έτος. Δεν τρεχουν δηλαδή ταυτόχρονα τα συμβόλαια. Φαντάσου δηλαδή την περίπτωση που κλείνεις με συμβόλαιο έναν παίκτη που βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 19:18 Δεν επιτρέπεται, αν δεν κάνω λάθος ο παίκτης να έχει δύο συμβόλαια υπογεγραμμένα. Προφανώς θα διακοπεί το συμβόλαιό του στην Σλάβια και θα υπογράψει σ' εμάς, από τώρα. Και θα υπογράψει και άλλο συμβόλαιο που θα είναι δανεικός μέχρι 31/12.
Φυσικά όπως προείπα η μεταγραφή και ταυτόχρονα δανεισμός είναι καλύτερη περίπτωση και να καλύψει η Σλάβια τις μισές αποδοχές.
- Amsterdamer_87
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
- Polichni1926, giaxxo
-
Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ότι είναι βρωμοχαμουτζής...Amsterdamer_87 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Αλλά ότι ακόμα και στα "καλά" του ήταν μια μετριότητα... Πόσο μάλλον τώρα...

- These users thanked the author Developer4 for the post (total 3):
- obanebane, Polichni1926, giaxxo
Έχουν σπαταληθεί 3 σελίδες για τον 32χρονο κουρμπελη;;;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- Panx Romana, Anwnimos, Polichni1926, PAOKevolution, Dimpatra, astral
- pagotatzis
ΩχAmsterdamer_87 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:10Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μαςrenegade έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:46 Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Για ποιον χτυπάει ή καμπάνα ;
@ΑποστόληςΑ
-
οποιος ερθει θα παρει ενα εκατομμυριο με 1.200.000 .....στοιχημα
θα επιμεινω βρειτε παικτες τυπου ζαφειρη απο το πουθενα .
θα επιμεινω βρειτε παικτες τυπου ζαφειρη απο το πουθενα .
Σαν τον Παβλενκα ας πουμε;JohnDag έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:09 Βέβαια ξένος που θα δεχτεί αψήφιστα να πάει σε ομάδα και να είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας μάλλον δεν θα είναι και πολύ σόι σαν παίκτης.

- ΑποστόληςΑ
Είναι καλύτερος κόφτης ο Κουρμπέλης και πολύ καλύτερος κεφαλοσφαιριστής.
Ο Παβλενκα ήρθε συνειδητά για 2ος στην ιεραρχία γκολκιπερ ρε συ icue γνωρίζοντας ότι θα πάρει 5-10 παιχνίδια όλο τον χρόνο.
Τι παράδειγμα είναι αυτό τώρα και τι σχέση έχει με τον στόπερ που θέλουμε να πάρουμε που προορίζεται για βασικός;
Τι παράδειγμα είναι αυτό τώρα και τι σχέση έχει με τον στόπερ που θέλουμε να πάρουμε που προορίζεται για βασικός;
- ΑποστόληςΑ
Με την Εθνική ήταν καλός πάντωςΤρόμος έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:52 Το ότι είναι 32 χρόνων με φθίνουσα καριέρα και συμβόλαιο φθάνει για να ξεγράψει τον Κουρμπέλη;