Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- paokovios1974
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κατάλαβα....Πάμε για 31 Αυγούστου....Όπως πάντα.....Athens έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:03καλα για τον Ζαφειρη δεν ειχε διαψευσει?PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 19:56 Αφού διέψευσε η ΠΑΕ για Μαυροπανο δεν θα έπρεπε να ανακοινώσει το στόπερ που θα κλείσουμε ή έχουμε χρόνο ακόμα;;;;
- ΑποστόληςΑ
Είτε έρθει ο Ζαφείρης από τώρα είτε όχι, ένα 6ρι στυλ Κουρμπέλη το θέλουμε
-
κανέναν κουρμπελη δεν θέλω στον ΠΑΟΚ καλύτερα να πάρουν τσιγγαρα αν είναι να έρθει κουρμπέλης .ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:22 Είτε έρθει ο Ζαφείρης από τώρα είτε όχι, ένα 6ρι στυλ Κουρμπέλη το θέλουμε
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 4):
- Nikodiai, Anwnimos, tsario73, giaxxo
- Panx Romana
Έναν στυλ κουρμπελη μια χαρά
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο πρωτάθλημα έκανε
Όλα τα παραπάνω αν πας σε λύση τύπου κουρμπελη
Γιατί εγώ θέλω σαφώς ποιοτικότερο παίκτη
Τον συγκεκριμένο με την καμία
Είπαμε μην το ξεφτιλισουμε τελείως.Χαθηκαν οι παίκτες;
Μέχρι πρότινος υπήρχε ο λιαβας ο οποίος πουλήθηκε στον γαύρο στην Πορτογαλία για 500 χιλιάρικα
Και στην τελική ο Χάρης και τα συστήματα του Ρουμάνου ξέρει και αξιοπρεπέστατο πρωτάθλημα έκανε
Όλα τα παραπάνω αν πας σε λύση τύπου κουρμπελη
Γιατί εγώ θέλω σαφώς ποιοτικότερο παίκτη
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- giaxxo
- Σουριναμέζος
Ναι αλλά ο Χάρης δεν είναι "στυλ Κουρμπέλη"
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Panx Romana, Polichni1926
- Panx Romana
Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Το ότι είναι 32 χρόνων με φθίνουσα καριέρα και συμβόλαιο φθάνει για να ξεγράψει τον Κουρμπέλη;
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
- paokspren, Polichni1926
- Panx Romana
Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό στο οποίο έχεις απόλυτο δίκιο
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το βράδυ συμφώνησε και το πρωί ξεσυμφωνησε με τον ΠΑΟΚ και δικαίωμα του έτσι; Οι βαζελοι δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του οπότε προτιμώ να είμαι κομπλεξικος παρά να βάλω στην ομάδα για τέταρτη λύση και να τον χρυσόοληρωσω και να μου κάνει και πουτανα τα αποδυτήρια
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που το βράδυ συμφώνησε και το πρωί ξεσυμφωνησε με τον ΠΑΟΚ και δικαίωμα του έτσι; Οι βαζελοι δεν λένε και τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του οπότε προτιμώ να είμαι κομπλεξικος παρά να βάλω στην ομάδα για τέταρτη λύση και να τον χρυσόοληρωσω και να μου κάνει και πουτανα τα αποδυτήρια
- pagotatzis
Ακριβός !
Το είχα γράψει πριν μερικές μέρες και κάποιος μου απάντησε ότι μόνο ελεύθερους μπορούμε να πάρουμε και ότι δεν μπορούν να δηλωθούν για Ευρώπη !
Αυτό με την ευρωπαϊκή λίστα οκ αλλα νομίζω ότι μπορούμε μέχρι 12.Σεπτεμβρίου να πάρουμε παίχτες κανονικά και ας έχουν συμβόλαιο !
Έχεις 100% δίκιο. Το μόνο του πλεονέκτημα είναι ότι ίσως είναι ο μοναδικός διαθέσιμος Έλληνας μέσος τον οποίο ο Λουτσέσκου θα έβαζε, ίσως, να παίζει. Δεν αξίζει τον κόπο/κόστος πάντως.Τρόμος έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 21:52 Το ότι είναι 32 χρόνων με φθίνουσα καριέρα και συμβόλαιο φθάνει για να ξεγράψει τον Κουρμπέλη;