Razvan Lucescu V

Απάντηση
paokspren

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από paokspren »

Ρε παιδιά φαντασιώνεστε ότι ο Λουτσέσκου θέλει να χάνει και μετά τον κράζετε γι' αυτό? Τι σαχλαμάρες είναι αυτές? :lol:
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ωραία τα λες αλλά αν κάνω τον συνήγορο του διαβόλου η Καίτη μαζοχα έκανε καριέρα έτσι. :D :D :D
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:09 Μητσοτάκης ή καταστροφή. Ο Έλληνας φοβάται και τη σκιά του.
Φοβάται και τη σκιά του αλλά είναι ειδικός και στα πάντα. Από χρηματιστήριο και εμβόλια mrna μέχρι προπονητική και σκαουτινγκ. Άμα ο κουλης έφερνε στην Ελλάδα τις χαρές που μας έχει δώσει ο Λουτσε θα τον ψήφιζα και εγώ.
These users thanked the author Nassos for the post:
theo-drama
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν ξέρετε τι σας φταίει! Ο προπονητής, το ρόστερ, η διοίκηση που άργησε τις μεταγραφές.

Πάντως, πέντε καλοκαίρια, επί Λουτσέσκου, τα ίδια σχόλια εδώ, ανεξάρτητα πώς εξελίχθηκε η χρονιά. Επίσης, πέντε καλοκαίρια η ίδια εικόνα. Και για να προλάβω περί μοντέρνων προπονητών που ξέρουν από προετοιμασίες, ενώ ο υποδεκανέας είναι σκράπας, επί Άμπελ τη μια χρονιά αποκλεισμός από τη Σλόβαν και την άλλη χρονιά μια χαρά φρέσκια η ομάδα στα προκριματικά, αλλά δεν είδαμε και καμιά συνέχεια/κέρδος σ' αυτό μέσα στη χρονιά - εννοώ να τρέχει, να έχει εντάσεις.
These users thanked the author Miles for the post:
Nassos
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

"Οι ομαδες του Λουτσεσκου σερνονται στα προκριματικα για να πετανε τον χειμωνα"

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Мир έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:07 Εγώ πιστεύω ο Ρασβαν θα απολαύσει την φετινή χρόνια και στην συνέχεια θα ξεκουραστεί για 1-2 χρόνια ή θα πάει σε εθνική ομάδα για κάποια περίοδο.
Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2027.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Την ωραιοτερη γυναικα του κοσμου να παντρευτεις μετα απο 6-7 χρονια την ψιλόβαριεσαι .Καπου εκει νομιζω εφτασα κι εγω χθες.Κυριολεκτικα μπουχτησα χθες μ αυτο που εβλεπα στο β ημιχρονο.Σε σημειο που αλλαξα καναλι και ψιλοεβλεπα μια ταινια με ζάπινγκ .Ουτε διαθεση για σχολια ουτε τιποτε.Με πηρε ο υπνος απ τη βαρεμαρα.
Ξερω οτι ειναι η αρχη της χρονιας και ξερω οτι κατα Οκτώβρη μερια σιγουρα θα δουμε κατι καλυτερο.Ομως με κουρασε πλεον αυτο το καθε καλοκαιρι να σου βγαινει η ψυχη με Μαλτες ,Γιβραλταρ και σκοτσεζικες μπυραρίες .Θελω να δω και λιγο μπαλιτσα
Δε γινεται με μια ομαδα 80 εκατ να ζουμε αυτο το πραγμα καθε καλοκαιρι.
Νισαφι.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
Sera4, paokspren, hariskastoria
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

11/8/2017.

Έκανα μια ανασκόπηση, τότε όταν ήρθε, μέχρι να δω το 1ο σχόλιο μου,για να δω τι σχόλιο εκανα(31/8/2017 σελίδα 57η),μετα απο 20 μέρες που ήρθε.
Εγραψα πρώτη φορά, αφού παίξαμε κ αποκλείστηκε, από την Εστερσουντ κ ήμουν αρκετά αυστηρός μαζί του, αφού απαίτησα το ΝΤΑΜΠΛ, για εκείνη τη σεζόν, αφού δεν θα είχε Ευρώπη(με καλό ροστερ) κ ήμουν λίγο δύσπιστος.

Βέβαια ένα 5% ενθουσιαστηκαν με την πρόσληψη του, (έτσι πρόχειρα Τaseoς, Ιασονας, τhanix, gergeo4 , αντε κ ο abg12d34 κ κάποιοι λίγοι ακομη) κ πολύ ήταν πάλι θα πω

Ενα 35% σε μια μέση κατασταση(μέσα κι εγώ).

Κι ένα 60%,λογω κ του παρελθοντος του(κύπελλο με Ξάνθη, όταν παίξαμε), ούτε που τον ήθελε, να τον βλέπει ζωγραφιστό, γι αυτά που είχε πει τότε κι έκανε.

Αποτέλεσμα μας ξεβράκωσε κ τις 2 χρονιές τότε, αλλά και στην 2η θητεία του το 2023-2024.

Η ίδια κατάσταση, εδώ κ χρονια, του καλοκαιριου(εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όταν οι στόχοι ήταν να παίξουμε, με αντιπάλους καλύτερους για μπούμε ειδικά ομίλους Τσαμπιολι) κ μετά το Φθινόπωρο, όλοι μας διαψευδομασταν ως συνήθως, τις περισσότερες φορές.

Εγω θα πω, παρε ότι καλύτερο μπορείς ΦΕΤΟΣ (θα είναι ΝΤΑΜΠΛ, μόνο Πρωταθλημα, αντε έστω κι 1 Κύπελλο, μαζί με καλύτερη πορεία στην Ευρωπη(είτε προκριθούμε στο Γιουροπα, είτε παίξουμε στο Κονφερενς) κ φύγε Καβάλα στο άλογο τη φετινή σεζόν που θα λήξει,το 2026.

Και επειδή '' βαρεθήκαμε....

ΥΓ.
Ασε που βαρέθηκε κι ο καρπουζας....

Προβλεπω καταιγιδα, την Πέμπτη....
These users thanked the author theo-drama for the post:
Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”