Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Kostas_FI »

vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:54 Αστείο είναι; Τον είδες καθολου πέρυσι τον Ουρταδο; Δηλαδή ο Μύθου ειναι καλύτερος που λετε ολοι να παιξει βασικός, κι εγω μαζι με εσας βέβαια; Ποιος ηταν καλυτερος πέρυσι του Ουρταδο; Ο Τσαλοφ, ο Σαματα ή ο Μπραντον; Στην τελική ας έμπαινε αλλαγή έστω ο μικρός.
Τον είδα ναι , όσο μπόρεσα δηλαδή, πράγματι είναι γρήγορος, και αυτό είναι το μόνο καλό στοιχείο που είδα προσωπικά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι για το επίπεδο του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορούσε να σταθεί. Ο Σαματα και ο Μπράντον σίγουρα ναι. Ο Μύθου δεν ξέρω αν είναι καλύτερος αλλά ειναι δικός μας παίκτης απο τις ακαδημίες και Έλληνας καθώς και πιο μικρός σε ηλικία. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα στηρίξεις Μύθου
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

black death έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:43 Όχι οτι βλέπω θέμα προπονητή αυτη τη στιγμή αλλα οταν ας πούμε είναι ελεύθερος ο φαν μπομελ γιατι πρεπει να έχουμε πρωτο στοχο τον ιβιτς απ'το αμπου νταμπι;
Γιατί τον ξέρουμε και μας ξέρει. Δεν έκανα έρευνα αγοράς και έπαψα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πλέον. Έχω ξενερώσει τελείως εδω και καιρό. Προφανώς σταθερά υπάρχουν ποιοτικές λύσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πλούσιο ιδιοκτήτη και δε γίνεται να τον κάνει πλάκα ο κάθε Μπεκαλης.
black death

Δημοσίευση από black death »

Nikodiai έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:57 Να κάτσει φέτος να πάρει το χειροκρότημα που αξίζει και του χρόνου πάμε σε νέες ιδέες για σύγχρονο ποδόσφαιρο
Δυστυχώς, αν συνεχιστει αυτό το πραγμα, αντι για χειροκρότημα θα εχουμε περηφανη παραίτηση παλι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kostas εγώ διαφωνώ. Ο Ουρταδο για μένα είναι ο τέλειος φορ. Εχει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ενος συγχονου φορ. Μόνο εμπιστοσύνη και παιχνίδια ήθελε για να εξελιχτεί, οτι και ο Τζιμας, που έχει βέβαια ακόμη πιο υψηλό ταβανι.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

black death έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:00
Nikodiai έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:57 Να κάτσει φέτος να πάρει το χειροκρότημα που αξίζει και του χρόνου πάμε σε νέες ιδέες για σύγχρονο ποδόσφαιρο
Δυστυχώς, αν συνεχιστει αυτό το πραγμα, αντι για χειροκρότημα θα εχουμε περηφανη παραίτηση παλι.
Θέλει τρομερή προσπάθεια για να συνεχιστεί, αμα το καταφέρουν τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Ρε μάγκες νομίζετε με τέτοιο προγραμματισμό ο Ιβιτς και ο κάθε Ιβιτς θα κάτσει να κάνει στον ΠΑΟΚ τι ακριβως; Να παίζει με 2 χαφ και 0 φορ τέλος Αυγούστου; Είμαστε σοβαροί; Αν δεν έχετε καταλάβει ότι ο Ράζβαν έχει αναλάβει πολύ περισσότερες ευθύνες λόγω της ανοργανωσιάς που επικρατεί κάθε γαμημένο καλοκαίρι ε δεν ξέρω τι να πω.

Αν τώρα κουνήσει κάποοιος το μαγικό ραβδί και ξαφνικά αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν σοβαρό ευρωπαικό κλαμπ, τότε το άκουω, ναι ας αλλάξουμε προπονητή , ίσως έκλεισε ο κύκλος του Ράζβαν ίσως κανει καλό μια ανανέωση ίσως ίσως.

Αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος κοουτς και να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Προσωπική μου γνώμη, ίσως είμαι λαθος
These users thanked the author Kostas_FI for the post (total 3):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Developer4, keep_paokizein
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

embuji έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:29
john4serres έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:01
paoki19 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:43 Πονάνε τα μάτια μας; Ναι.

Είμαστε με χάπια κάθε Αύγουστο-Σεπτεμβρη; Ναι.

Όσο και να μας πονάνε τα μάτια ο Λουτσεσκου ξέρει αποδεδειγμένα να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτά πρωταθλήματα.
Με οποιοδήποτε άλλον ίσως βλέπαμε διαφορετική μπάλα αλλά...

Λογικά είναι η τελευταία του χρόνια για αυτό έχει τονίσει 2 φορές αν δεν κάνω λάθος ότι φέτος θέλει να το απολαύσει.

Πιστεύω τα τραγικά λάθη της περσινής χρονιάς (πούλμαν) δεν θα επαναληφθούν (αφού δεν έχει νευρα-ηρθε ο μειτε :mrgreen: ) και θα είμαστε καλά μέσα στην χρονιά.

Τον Αύγουστο θα τον ξεχάσουμε γρήγορα σε 2-3 μήνες.
Άρα και το Conference καλό είναι.
Δυο ματς λιγότερα μέσα στο καλεντάρι των league phase, τέλεια.
Αν υπαρχει μισος ανθρωπος που σκεφτεται ετσι στην ΠΑΕ θελει ξεριζωμα απο την ομαδα ΧΘΕΣ.
Έχω αρχίσει να πιστεύω μετά από μια ακόμα συνεχόμενη κάκιστη ευρωπαϊκή εμφάνιση ο πρώτος που σκέφτεται έτσι είναι ο Razvan. Δεν μπορεί όλη η ομάδα να είναι ντεφορμέ,να μην κάνει αλλαγές ώστε να αλλάξει την ροή του αγώνα,να κάνει δηλώσεις εκτός πραγματικότητας και να μην βλέπει ότι βλέπουν ακόμα και οι τυφλοί.Θα δείξει πολλά πιστεύω ο αγώνας της Κυριακής. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να έχουμε παρόμοια εικόνα που θα σημαίνει πως το πρόβλημα είναι βαθύτερο απ'οτι πιστεύουμε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ πιστεύω ο Ρασβαν θα απολαύσει την φετινή χρόνια και στην συνέχεια θα ξεκουραστεί για 1-2 χρόνια ή θα πάει σε εθνική ομάδα για κάποια περίοδο.
These users thanked the author Мир for the post:
Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:01 Kostas εγώ διαφωνώ. Ο Ουρταδο για μένα είναι ο τέλειος φορ. Εχει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ενος συγχονου φορ. Μόνο εμπιστοσύνη και παιχνίδια ήθελε για να εξελιχτεί, οτι και ο Τζιμας, που έχει βέβαια ακόμη πιο υψηλό ταβανι.
Δεκτό , μπορεί να έχεις δίκιο , ίσως δείξει η μετέπειτα πορεία του Ουρτάδο και σε 5 χρόνια να έχει αξία 25 μυρια και να λέμε τι λαλακες ήμασταν :(
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μητσοτάκης ή καταστροφή. Ο Έλληνας φοβάται και τη σκιά του.
These users thanked the author vs40 for the post:
embuji
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Kostas_FI έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:04 Ρε μάγκες νομίζετε με τέτοιο προγραμματισμό ο Ιβιτς και ο κάθε Ιβιτς θα κάτσει να κάνει στον ΠΑΟΚ τι ακριβως; Να παίζει με 2 χαφ και 0 φορ τέλος Αυγούστου; Είμαστε σοβαροί; Αν δεν έχετε καταλάβει ότι ο Ράζβαν έχει αναλάβει πολύ περισσότερες ευθύνες λόγω της ανοργανωσιάς που επικρατεί κάθε γαμημένο καλοκαίρι ε δεν ξέρω τι να πω.

Αν τώρα κουνήσει κάποοιος το μαγικό ραβδί και ξαφνικά αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν σοβαρό ευρωπαικό κλαμπ, τότε το άκουω, ναι ας αλλάξουμε προπονητή , ίσως έκλεισε ο κύκλος του Ράζβαν ίσως κανει καλό μια ανανέωση ίσως ίσως.

Αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος κοουτς και να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Προσωπική μου γνώμη, ίσως είμαι λαθος
Αυτοφωρακιας προπονητης. Κανει τα παντα.
Το εχουμε πει τοσες φορες. Και καφε ψηνει.
Εφυγαν δυο φορ. Ηρθε ενας πριν μια βδομαδα.
Ο Ιβανουσετς εχασε τη μιση προετοιμασια.
Ο Κενι ειναι κατωτερος του Οτο(μεχρι τωρα)
και ο Τειλορ αλλαγη. Αυτη ειναι ως τωρα η ενισχυση.
Σταματηστε τον οχετο εναντιον του Ραζβαν και παμε παρακατω.

Καντε κριτικη. Π.χ. Ιβανουσετς-Ντελιας. Φορμαρεσε οταν πρεπει.
Τωρα δεν πρεπει. Πρωτος στοχος ολων ειναι το πρωταθλημα.
Οταν και αν αλλαξουν οι στοχοι, οταν και αν το πρωταθλημα
μας και η προετοιμασια ξεκιναει νωριτερα θα εχουμε ολοι απαιτησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Παρ 22 Αύγ 2025, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Мир έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:07 Εγώ πιστεύω ο Ρασβαν θα απολαύσει την φετινή χρόνια και στην συνέχεια θα ξεκουραστεί για 1-2 χρόνια ή θα πάει σε εθνική ομάδα για κάποια περίοδο.
Κι εγω ετσι το βλεπω. Last Dance, με εμφαση στο πρωταθλημα για λογους εγωισμου-υστεροφημιας και μετα αποχωρηση απο κοινου.
Ειναι και αυτο που αξιζει στον μεγαλυτερο προπονητη της ιστοριας μας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kostas_FI έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:08
vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:01 Kostas εγώ διαφωνώ. Ο Ουρταδο για μένα είναι ο τέλειος φορ. Εχει ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά ενος συγχονου φορ. Μόνο εμπιστοσύνη και παιχνίδια ήθελε για να εξελιχτεί, οτι και ο Τζιμας, που έχει βέβαια ακόμη πιο υψηλό ταβανι.
Δεκτό , μπορεί να έχεις δίκιο , ίσως δείξει η μετέπειτα πορεία του Ουρτάδο και σε 5 χρόνια να έχει αξία 25 μυρια και να λέμε τι λαλακες ήμασταν :(
Όχι φίλος τα ταλέντα δεν κρίνονται έτσι ακριβώς. Τον βάζεις και παίρνει αξία. Τον χαντακωνεις και χαντακωνεται. Ο παίκτης ειχε τις προδιαγραφές. Τίποτα παραπάνω. Αν δεν παίξει, παπαλα. Ούτε λέω ότι αν τον έβαζε ο Ραζβαν και του εκανε mentoring ότι σίγουρα θα έπιανε. Απλά έτσι χτίζεις ομάδα, με νιάτα. Καποιοι θα πιάσουν. Ο Σαματα τι θα πιάσει; θα βγαλεις κατσαπλιαδικα τη χρονιά και το καλοκαίρι ελεύθερος. Το ίδιο και ο Μπραντον. Δεν είναι δυνατόν ο προπονητής να μη βλέπει ηλικίες και Διαβατήρια που λέει. Σοβαρά τωρα;
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Kostas_FI έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:04 Ρε μάγκες νομίζετε με τέτοιο προγραμματισμό ο Ιβιτς και ο κάθε Ιβιτς θα κάτσει να κάνει στον ΠΑΟΚ τι ακριβως; Να παίζει με 2 χαφ και 0 φορ τέλος Αυγούστου; Είμαστε σοβαροί; Αν δεν έχετε καταλάβει ότι ο Ράζβαν έχει αναλάβει πολύ περισσότερες ευθύνες λόγω της ανοργανωσιάς που επικρατεί κάθε γαμημένο καλοκαίρι ε δεν ξέρω τι να πω.

Bασικά ο Ραζβάν είναι one man show... Πληρώνεις έναν μισθό (ναι, αρκετά μεγάλο) και έχεις coach, ψυχολόγο, εκπρόσωπο τύπου, υπεύθυνο επικοινωνίας, αρχηγό ομάδας και ότι άλλο κατεβάσει το κεφάλι σου και αφορά την ομάδα... Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα... :mrgreen:

Είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν και οι αλλόθρησκοι και λένε μπλα μπλα μπλα ο Ρουμάνος έτσι, ο Ρουμάνος αλλιώς... Οτι δηλαδή ο Ρουμάνος ΔΕΝ είναι μόνο προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ., είναι πρακτικά η βιτρίνα του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ. για όλα!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

boogeyman77 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:04
embuji έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:29
john4serres έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 11:01
Άρα και το Conference καλό είναι.
Δυο ματς λιγότερα μέσα στο καλεντάρι των league phase, τέλεια.
Αν υπαρχει μισος ανθρωπος που σκεφτεται ετσι στην ΠΑΕ θελει ξεριζωμα απο την ομαδα ΧΘΕΣ.
Έχω αρχίσει να πιστεύω μετά από μια ακόμα συνεχόμενη κάκιστη ευρωπαϊκή εμφάνιση ο πρώτος που σκέφτεται έτσι είναι ο Razvan. Δεν μπορεί όλη η ομάδα να είναι ντεφορμέ,να μην κάνει αλλαγές ώστε να αλλάξει την ροή του αγώνα,να κάνει δηλώσεις εκτός πραγματικότητας και να μην βλέπει ότι βλέπουν ακόμα και οι τυφλοί.Θα δείξει πολλά πιστεύω ο αγώνας της Κυριακής. Το χειρότερο σενάριο θα είναι να έχουμε παρόμοια εικόνα που θα σημαίνει πως το πρόβλημα είναι βαθύτερο απ'οτι πιστεύουμε.
Τοτε να αποτελεσει παρελθον και ο ιδιος αμεσα. Το πρεστιζ και τα λεφτα που προσφερει το γιουροπα εχουν τεραστια διαφορα απο το κονφερενσ. Πως θα ψησεις παικτη με τετοια λογικη; Τι πρεσβευεις ως συλλογος; Αυτο ειναι οραμα μεγαλης ομαδας; Δεν θελω να πιστεψω οτι ο προπονητης σκεφτεται ετσι και ειναι ακομα στον παγκο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”