Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Unpsofable78, paok apo epilogi, WeWillRockYou, PAOKevolution
-
Πάντως και τη Σλάβια εν όψει ΤσουΛου δεν τη βολεύει ο παίκτης να παραμένει στον αέρα. Ήδη χθες γκελαραν με τη Γιαμπλονετς. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
Η τριτη προταση θα γινει οταν ξεκαθαρισουν μεσα στην Σλαβια τι σκατα θελουν να κανουν.
Επισης ποιο τσουλου ρε παιδια. Σακος του μποξ θα ειναι η Σλαβια με ή χωρις Ζαφειρη. Και το ξερουν πολυ καλα και οι ιδιοι.
Επισης ποιο τσουλου ρε παιδια. Σακος του μποξ θα ειναι η Σλαβια με ή χωρις Ζαφειρη. Και το ξερουν πολυ καλα και οι ιδιοι.
Όλα κυλούν φυσιολογικά στην υπόθεση Ζαφείρη...λογικά αύριο θα γίνει η τελική επαφή - πρόταση και θα δούμε το αποτέλεσμα...νομίζω έχουμε αρκετές πιθανότητες αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί η Σλάβια δεν καίγεται να πουλήσει
Σωστός για τις εναλλακτικές λύσεις και deadline. Αλλά πόσο παραπάνω να δώσουμε ότι ήδη έχουμε προσφέρει σχεδόν 3 φορές παραπάνω από την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας μας ?Mīngus έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:57 Νομίζω ότι η φάση είναι ξεκάθαρα "κάντε μου μια προσφορά που δεν μπορώ να αρνηθώ".
Πολύ δυνατή κίνηση, τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πρέπει να βάλουμε ένα deadline με μία τελική προσφορά και μετά αν δεν, να δούμε τις εναλλακτικές.
- smoothcriminal1926
Nassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15 Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
Η Λίβερπουλ δεν έχει ελλείψεις στην αντίστοιχη θέση. Εσυ έχεις. Και άτοπο μέτρο σύγκρισης... 17 Αυγούστου 3 χαφ. Όλα καλά τα κάνουν όντως...
Πάντως τελείως φιλικά στο γράφω, ένας μήνας μπαν γι αυτά που έγραψαν τα παιδιά είναι τελείως δυσανάλογοςBlackgr4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:04Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.DamoN έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:54
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 8):
- theo G4, paok apo epilogi, adam04, Unpsofable78, margas, icue, zaffodb, Hayate
- WestBlock4
Η παε έχει ευθύνη απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως κ αυτη τη στιγμή. Φτάσαμε τέλη Αυγούστου να εχουμε πόσα κενα. Λογικό ο μουρλός απο σλαβια οταν βλεπει οτι καιγόμαστε να παιζει το παιχνιδι του. Θα το παει μεχρι τέλους, το θέμα ειναι εμείς ποτε θα πάρουμε αυτα που μας λειπουνNassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15 Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- smoothcriminal1926, WeWillRockYou
Εγω δεν είπα ότι τα κάνουν όλα καλά. Το όλα ή τίποτα είναι ρητορική τεχνική των πολιτικών κυρίως. Εγω λεω ότι στην υποθεση Ζαφείρη μια χαρά το πάνε ειδικά αν παραλληλα δουλεύουν εναλλακτικά πλάνα.
Υγ. Δεν τα ξέρω καλά τα της Λίβερπουλ καθότι Μάντσεστερ απο παιδί, αλλά ποιο άλλο σέντερ φορ εχουν?
Υγ. Δεν τα ξέρω καλά τα της Λίβερπουλ καθότι Μάντσεστερ απο παιδί, αλλά ποιο άλλο σέντερ φορ εχουν?
Οτι και να γίνει το Τσου Λου δίνει αφορμή για αύξηση της υπεραξίας ενός παίκτη...Σε ότι αφορά το θέμα της δυναμικής της Σλάβια κανείς δεν ξέρει τι αποτελέσματα μπορεί να έχει... προς το παρόν είναι στο 3ο γκρούπ δυναμικότητας (και όχι στο τελευταίο) και εκεί θα είναι αν δεν θα αλλάξει κάτι στα πλει οφ.icue έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:16 Η τριτη προταση θα γινει οταν ξεκαθαρισουν μεσα στην Σλαβια τι σκατα θελουν να κανουν.
Πάντως αυτό που είπε ο Τσέχος ότι μας τον πουλάνε τώρα αλλά για Γενάρη, είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει.
Δηλαδή ο παίκτης θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά;
Αγωνιστικά το όφελος θα είναι τελείως ανύπαρκτο για τη Σλάβια, να έχει έναν πουλημένο παίκτη για 5 μήνες.
Δηλαδή ο παίκτης θα βάζει τα πόδια του στη φωτιά;
Αγωνιστικά το όφελος θα είναι τελείως ανύπαρκτο για τη Σλάβια, να έχει έναν πουλημένο παίκτη για 5 μήνες.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- Azrael, navigator11
- pirate_salonica
Ε ναι, εφόσον δε λήγει το συμβόλαιο του παίκτη είναι μέγιστη μπαρούφα και μπορεί και να καρφώθηκε τώρα, γι' αυτό να έσβησε τα μηνύματα αν τα έσβησε...
Ο μουρλός γιατί βλέπει ότι καιγόμαστε? Δηλαδή άμα είχαμε 6 χαφ θα τον αφηνε πιο εύκολα? Στο γαυρο με την υπερομαδα γιατί δεν τον έδωσε? Η άποψή μου είναι ότι απλά θέλει να βγαλει όσα περισσότερα μπορεί.WestBlock4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:24Η παε έχει ευθύνη απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως κ αυτη τη στιγμή. Φτάσαμε τέλη Αυγούστου να εχουμε πόσα κενα. Λογικό ο μουρλός απο σλαβια οταν βλεπει οτι καιγόμαστε να παιζει το παιχνιδι του. Θα το παει μεχρι τέλους, το θέμα ειναι εμείς ποτε θα πάρουμε αυτα που μας λειπουνNassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15 Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
Σιγή ασυρμάτου από όλα τα σάιτ πάντως.
Και ο χρόνος γενικά αρχίζει και πιέζει. Πάει και ο δεκαπενταύγουστος και η ομάδα έχει 3+1 κενά.
3 παίκτες πρώτης γραμμής και έναν για συμπλήρωμα.
Και έχουμε 17 Αυγούστου
Και ο χρόνος γενικά αρχίζει και πιέζει. Πάει και ο δεκαπενταύγουστος και η ομάδα έχει 3+1 κενά.
3 παίκτες πρώτης γραμμής και έναν για συμπλήρωμα.
Και έχουμε 17 Αυγούστου
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
- Developer4
Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε καλέσουν σε τελικές συζητήσεις και σου εγγυηθούν πως με μία αύξηση στο ποσό, ή στο ποσοστό μεταπώλησης κλείνει η δουλειά.
Αν και πιστεύω πως τελικά θα κλείσει θετικά, δεν πιστεύω πως θα κλείσει γρήγορα. Πιο πιθανό μου φαίνεται οι Τσέχοι να χρησιμοποιήσουν το χρονικό όριο της Ευρωπαϊκής λίστας μας ως μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία, και εφόσον οι δικοί μας δεν τσιμπήσουν, και δουν τον παίκτη να είναι σχεδόν εκτός ομάδας να μας καλέσουν για τελικές συζητήσεις και συμφωνία.
Η μικρή εμπειρία μου από διαπραγματεύσεις και η μηδενική από ποδόσφαιρο, μου λένε πως πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε κλείσιμο της δουλειάς Πέμπτη ή Παρασκευή. Μακάρι να διαψευστώ και να έχουμε λευκό καπνό σήμερα ή αύριο.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε καλέσουν σε τελικές συζητήσεις και σου εγγυηθούν πως με μία αύξηση στο ποσό, ή στο ποσοστό μεταπώλησης κλείνει η δουλειά.
Αν και πιστεύω πως τελικά θα κλείσει θετικά, δεν πιστεύω πως θα κλείσει γρήγορα. Πιο πιθανό μου φαίνεται οι Τσέχοι να χρησιμοποιήσουν το χρονικό όριο της Ευρωπαϊκής λίστας μας ως μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία, και εφόσον οι δικοί μας δεν τσιμπήσουν, και δουν τον παίκτη να είναι σχεδόν εκτός ομάδας να μας καλέσουν για τελικές συζητήσεις και συμφωνία.
Η μικρή εμπειρία μου από διαπραγματεύσεις και η μηδενική από ποδόσφαιρο, μου λένε πως πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε κλείσιμο της δουλειάς Πέμπτη ή Παρασκευή. Μακάρι να διαψευστώ και να έχουμε λευκό καπνό σήμερα ή αύριο.
- These users thanked the author Anthimox for the post:
- Unpsofable78