Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Νομίζω ότι η φάση είναι ξεκάθαρα "κάντε μου μια προσφορά που δεν μπορώ να αρνηθώ".
Πολύ δυνατή κίνηση, τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πρέπει να βάλουμε ένα deadline με μία τελική προσφορά και μετά αν δεν, να δούμε τις εναλλακτικές.
Πολύ δυνατή κίνηση, τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά αλλά νομίζω ότι επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πρέπει να βάλουμε ένα deadline με μία τελική προσφορά και μετά αν δεν, να δούμε τις εναλλακτικές.
- navigator11
Εγώ πάλι έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι πως ο Ζαφείρης είναι προ των πυλών.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- PAOK - 1926-, Nikodiai, epitropos, margas, theo G4, Unpsofable78
- WeWillRockYou
Και στα σχόλια μερικοί έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται αν θα ήταν σοφό να κρατήσουν έναν παίκτη που έχει το μυαλό του αλλού. Όσο δεν έχει γραφτεί για τρίτη και τελική επίσημη πρόταση από μεριάς μας, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν όλο αυτό είναι προετοιμασία για τους δικούς τους οπαδούς.Dio-4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:51 Εγώ καταλαβαίνω ότι η μουσιτσα το πάει βήμα βήμα… Δύο μέρες πριν δεν τον πουλάμε, τώρα οκ πιέζει ο παίχτης τον πουλάμε για Γενάρη αν θέλουν, και σε μια δυο μέρες ε,τι να κάνουμε ο παίχτης ήθελε να φύγει, η προσφορά που έγινε ήταν πολύ καλή,δεν θα ήταν σοφό να τον κρατήσουμε χωρίς να θέλει ο ιδιοσ κτλ κτλ
Βέβαια το θέμα της αντικατάστασης του παίκτη είναι σοβαρό για αυτούς.
Το θέμα είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, εμείς πιεζομαστε χρονικά, γιατί αν δεν κλείσει ο Ζαφ, δεν θα ξέρουμε πως θα κινηθεί το μπάτζετ για τους υπόλοιπους.
Και μια χαρά αντικαταστάτη έχουν βρει απλά είναι σε διαπραγματεύσεις. Ο Βέτλεσεν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχε παίξει σε όλα τα ματς της Μπριζ βασικός και στα τελευταία δύο δεν έχει αγωνιστεί λεπτό
εν μερει δικό μας προβλημσ που ασχολούμαστε τοσο (και δεν εννοω της ομαδας, εννοω του κόσμου).. έχουμε γεμίσει 10χρονα που νόμιζουν ότι τα deal εκατομμυρίων κλείνουν με hype ή μπινελικια σε σπαστα αγγλικα στα social και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από το πως λειτουργούν οι διαπραγματεύσεις ΚΑΙ οι ποδοσφαιρικές ΑΕ.. μπαινουμε σε φαυλο κυκλο σπεκουλας για να μπουμε και φτιαχνουμε σεναρια απο το μυαλο μας.. ειναι διαφορετικο το να περιμένεις καποιο νέο και διαφορερικο το 24/7 τι εγινε πως εγινε ποτε εγινε ποτε θα γινει. Δεν δουλευει ετσι το συστημα. Αν έχουν ετοιμες εναλλακτικες απο πίσω είνα κατι που θα μαθουμε (ή όχι αργότερα) αλλα απλως και μόνο απο το βεβαρημένο παρελθόν δεν είναι και σωστό να κράζουμε a priori.Developer4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:53Ρε αδερφέ μαζί σου... Το πρόβλημα είναι ότι 10 μέρες τώρα δηλ. από τότε που διέρρευσε το υπαρκτό ενδιαφέρον για τον παίκτη, είμαστε απο εικασία σε εικασία...kz1111 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:48 Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι ο πρόεδρος που απαντάει στα σόσιαλ μίντια, ο μεγαλομέτοχος με τον αθλητικό διευθυντή θα το πάρουν πάνω τους. Πολύ δύσκολο να θέλουν να τα σπάσουν με ατζέντη που δουλεύει στη βασερμαν
Μοναδικό δεδομένο και τουλάχιστον όπως έχει βγει είναι ότι ο παίκτης θέλει να έρθει. Αρκεί αυτό; Αν ναι, μέχρι πότε εμείς μπορούμε να περιμένουμε, με δεδομένο πάντα ότι έχουμε απόλυτη ανάγκη για παίκτη στη θέση.
- These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
- Panx Romana, zaffodb
Μπορεί να του βάλανε χέρι και μέσα από την ομάδα. Να του λένε κόψε τις μαλακίες, άσχετα με το αν τελικά έρθει ή όχι ο Ζαφείρης.Nikodiai έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01 Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.DamoN έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:54
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
- These users thanked the author Blackgr4 for the post:
- Developer4
- Σουριναμέζος
Δεν είναι μόνο θέμα μπάτζετ είναι και θέμα χαρακτηριστικώνWeWillRockYou έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:59 Το θέμα είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, εμείς πιεζομαστε χρονικά, γιατί αν δεν κλείσει ο Ζαφ, δεν θα ξέρουμε πως θα κινηθεί το μπάτζετ για τους υπόλοιπους.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- zaffodb
Τι είν τούτος ωρε?
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- theo G4, Unpsofable78, paok apo epilogi, dragon
Από την στιγμή που ανανέωσε πρόσφατα τον Ζαφειρη τότε η ομάδα του δεν έχει καμιά πίεση χρόνου. Εχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Προφανώς προσδοκά μέσα από τις συμμετοχές του στους ομίλους του Τσου Λου και ενδεχόμενα στον Μουντιάλ του 2026 την αύξηση της τιμής της αξίας του.
Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ οπότε καλό θα είναι να έχουν και έτοιμη την εναλλακτική λύση.
Σε ότι αφορά τον Μπουτσουαρί είναι μια σβούρα μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως διαφορετικού τύπου παίκτης από τον Ζαφείρη και δεν ξέω κατά πόσο μπορεί να κολλήσει στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο Ράσβαν.
Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ οπότε καλό θα είναι να έχουν και έτοιμη την εναλλακτική λύση.
Σε ότι αφορά τον Μπουτσουαρί είναι μια σβούρα μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως διαφορετικού τύπου παίκτης από τον Ζαφείρη και δεν ξέω κατά πόσο μπορεί να κολλήσει στα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο Ράσβαν.
- smoothcriminal1926
Κουρασε ο τύπος και η όλη φάση. Πάντως ευθύνη εχει και η ΠΑΕ που το έχει αφήσει να σέρνεται τόσο. Που να μην είχαμε και τον παίχτη με το μέρος μας δηλαδή...
Τρικυμία εν κρανίω ο ναύαρχος.kz1111 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:02Μπορεί να του βάλανε χέρι και μέσα από την ομάδα. Να του λένε κόψε τις μαλακίες, άσχετα με το αν τελικά έρθει ή όχι ο Ζαφείρης.Nikodiai έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:01 Και οι Τσεχοι γελανε με τον δικο τους παντως που εσβησε τα τουιτ.Πιστευω θα κλεισει θετικα και συντομα.
Περιμένω σύντομα να γίνει η 3η επίσημη πρόταση που (πιστεύω και λέει και το ρεπορτάζ) θα κάνει ο ΠΑΟΚ και η οποία θα πρέπει να ορίσει σχεδόν άμεσο deadline, κατά την άποψή μου, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε και θα πηγαίνει πίσω και ο υπόλοιπος σχεδιασμός στις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση;
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε και θα πηγαίνει πίσω και ο υπόλοιπος σχεδιασμός στις θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση;