Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ξανά βγαίνουν άρθρα ότι είμαστε ανάμεσα στους υποψήφιους για Αντρέ Σίλβα, ενώ πριν λίγες μέρες που υπήρχαν αντίστοιχα tweets που έλεγαν ότι είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που έχει απορρίψει ο παίκτης, μάλλον οι εγχώριοι ρεπόρτερ ήταν διακοπές. Εντωμεταξύ ένας δεν έχει σηκωσει ένα τηλέφωνο να πάρει τον μάνατζερ του παίκτη και να ρωτήσει για να κάνει ρεπορτάζ.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:38
Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:32 Η μόνη μας ελπίδα είναι το μάνατζερικο γραφείο του παίχτη που απ ότι έμαθα είναι πολύ μεγάλο, και αν αρχίζει να πιέζει δύσκολα η Σλαβια θα πάει κόντρα αφού είναι η δεξαμενή που ψαρεύουν παίχτες.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κάνει μια τρίτη και τελική πρόταση δίνοντας διορία να βρουν λύση ο παίχτης με την Σλαβια και αφήνει τον καιρό να περνάει.
Επίσης γιατί δεν πάμε στον δανεικό χαφ ,ώστε να υπάρχει χρόνος να περιμένουμε τον Ζαφείρη λίγο ακόμα?
Γιατί προφανώς οι υπόλοιπες υποθέσεις σχετίζονται με την έκβαση της υπόθεσης του Ζαφείρη.
Το βασικό μου ερωτήμα είναι γιατί ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει την υπόθεση? Μια τρίτη πρόταση, διορία αν δεν θέλουν ας κρατήσουν έναν στεναχωρημενο παίχτη.
Πάντως κάτι παρόμοιο έκανε και η αεκ με τον πίνεδα που παρόλο την πίεση του παίχτη και του μάνατζερ δεν τον πούλησαν και τελικά έπαιξε κιόλας.
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Οι today γράφουν για διαπραγματεύσεις με Μπακαμπου,δεν έχουμε παρατήσει την υπόθεση. Άντε πάλι.... Χίλιες φορές Αντρέ Σίλβα!!!!
These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
margas
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Βλέπω ο Κουλιανος που τόσες ημέρες γράφει για το θέμα και είχε πει ότι θα βγει να πει πράγματα μετά το ματς ακόμα δεν είπε τίποτα

Κάτι γίνεται, τώρα καλό κακό είναι θα φανεί. Εμένα δεν μ αρέσει αυτό πάντως.
Psagmenos4

leftosss4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:43 Βλέπω ο Κουλιανος που τόσες ημέρες γράφει για το θέμα και είχε πει ότι θα βγει να πει πράγματα μετά το ματς ακόμα δεν είπε τίποτα

Κι ο Τοσκιτσης που απαντούσε σε όλους με σίγουρια ότι θα έρθει σήμερα δεν λέει κάτι
Ορτζονικίδης

Δημοσίευση από Ορτζονικίδης »

Εμένα όλο αυτό μου κάνει προσπάθεια για επίρριψη της λέζας στον παίχτη.”Το τσογλανι μας τρυπάει στην πιο κρίσιμη περίοδο». Αλλιώς όλοι θα ήταν ενήμεροι για τα πάντα , ο ΠΑΟΚ θα είχε κάνει προσύμφωνο (ή τέλος πάντων τι κάνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις ), ο παίκτης θα έπαιζε θα είχαμε κλείσει άλλον κλπ.
Κατά τα άλλα Κυριακή σήμερα μπαίνω για βουτιά
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:31
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:55
Nassos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:48 Εγώ δεν πιστεύω οτι ο εγχώριος ανταγωνισμός εχει καλύτερη τετράδα απο μειτε, Ζαφείρη, καμαρα, οζντοεφ.
Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.

Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς

Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος - Γκατσίνοβιτς

Αν εξαιρέσουμε τον βάζελο, κανείς δεν έχει 3 χαφ διαθέσιμα. Όλοι τους έχουν αρκετά.
Το ποιος θα έχει συνολικά καλύτερο κέντρο θα φανεί στο χορτάρι όχι στα λόγια.
Σκέψου το ως εξής, θες περίπου 2,5 παίκτες ανά θέση για να είσαι καλυμμένος σε σημείο αηδίας. Ο Γάβρος έχει 6 παίκτες για 3 θέσεις, ο Βάζελος 3 για 2 (θα έχει 4 σύντομα), η ΑΕΚ 6-7 για 4 (άντε ίσως δούμε και κανέναν Κοϊτά στο 10, αλλά και πάλι). Αντίστοιχα δηλαδή στα ίδια είμαστε ποσοτικά, πολύ κοντά στο υπερβολικό για μένα των 5 "ισάξιων" χαφ για 2 θέσεις, όπως οι άλλοι θα πρέπει να έχουν 7, 5, και 9-10 αντίστοιχα. Τα νούμερα αυτά όμως είναι υπερβολικά και κανείς δεν θα πάει για τόσα βαριά συμβόλαια με απαιτήσεις, χώρια του ότι θες και Έλληνες για τις λίστες. Ποσοτικά είμαστε όλοι σε νορμάλ επίπεδα. Ποιοτικά τώρα, μόνο το κέντρο του Γάβρου μπορεί να μας κοντράρει κι αυτό αν τους βγει ο Σκιπιόνι και φανεί αξιόπιστος ο Νασιμέντο (ή το αντίστροφο). Ειδικά το δίδυμο Ζαφείρης-Μειτέ δεν έχει προηγούμενο στον ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα μπορώ να σκεφτώ καλύτερο στην Ελλάδα τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια.

Με ένα πολύ καλό στόπερ έχουμε ίσως το καλύτερο ρόστερ στην χώρα. Χωρίς ίχνος υπερβολής.
Κακώς συνεχίζεται μια τόσο υποθετική συζήτηση και προφανώς κακώς συμμετείχα και εγώ εξαρχής.
Ο Ζαφείρης δεν έχει έρθει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει 5 ισάξια χαφ, άρα τσάμπα το αναλύουμε.
leftosss4

Δημοσίευση από leftosss4 »

Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:44
leftosss4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:43 Βλέπω ο Κουλιανος που τόσες ημέρες γράφει για το θέμα και είχε πει ότι θα βγει να πει πράγματα μετά το ματς ακόμα δεν είπε τίποτα

Κι ο Τοσκιτσης που απαντούσε σε όλους με σίγουρια ότι θα έρθει σήμερα δεν λέει κάτι
Ναι χθες βγήκε και είπε ότι αυτός ξέρει ότι όταν βρουν παίχτη θα φύγει. Αυτή ήταν η ενημέρωση στον ΠΑΟΚ. Βέβαια σήμερα σιγή ασυρμάτου από όλους.

Κάτι παίζει. Δεν έχω καλό προαίσθημα, μακάρι να κάνω λάθος.
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι ο πρόεδρος που απαντάει στα σόσιαλ μίντια, ο μεγαλομέτοχος με τον αθλητικό διευθυντή θα το πάρουν πάνω τους. Πολύ δύσκολο να θέλουν να τα σπάσουν με ατζέντη που δουλεύει στη βασερμαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kz1111 την Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author kz1111 for the post (total 2):
Nikodiai, sakis_the_fraud
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν γινεται να παρουμε στα σοβαρα αυτον τον ανθρωπο πλεον. Κανει ξεκαθαρα damage control. Ειναι ο αυτοφορακιας της Σλαβια. Ο Τσεχος Κυρ Κυρ.

Δεν βγαζουν κανενα απολυτως νοημα αυτα που λεει εδω και μια εβδομαδα.
These users thanked the author icue for the post:
sakis_the_fraud
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:24 Πάντως αν η εναλλακτική του Ζαφείρη είναι ο Μαροκινός από την Β Γαλλίας, μιλάμε για πολύ απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα.
Δεν μπορεί να είναι η πραγματικότητα αυτή.

Καλυτερα να κρατήσουν τα Χαφ όπως είναι και να προωθήσουν κάποιον απο τις Ακαδημίες.
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Εγώ καταλαβαίνω ότι η μουσιτσα το πάει βήμα βήμα… Δύο μέρες πριν δεν τον πουλάμε, τώρα οκ πιέζει ο παίχτης τον πουλάμε για Γενάρη αν θέλουν, και σε μια δυο μέρες ε,τι να κάνουμε ο παίχτης ήθελε να φύγει, η προσφορά που έγινε ήταν πολύ καλή,δεν θα ήταν σοφό να τον κρατήσουμε χωρίς να θέλει ο ιδιοσ κτλ κτλ
These users thanked the author Dio-4 for the post:
PAOK - 1926-
Psagmenos4

Εντάξει καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον Μπεο της Τσεχίας. Διέγραψε το ένα από τα 2 μυνηματα που ανέβασε.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Nikodiai, sakis_the_fraud
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

kz1111 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:48 Ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι ο πρόεδρος που απαντάει στα σόσιαλ μίντια, ο μεγαλομέτοχος με τον αθλητικό διευθυντή θα το πάρουν πάνω τους. Πολύ δύσκολο να θέλουν να τα σπάσουν με ατζέντη που δουλεύει στη βασερμαν
Ρε αδερφέ μαζί σου... Το πρόβλημα είναι ότι 10 μέρες τώρα δηλ. από τότε που διέρρευσε το υπαρκτό ενδιαφέρον για τον παίκτη, είμαστε απο εικασία σε εικασία...

Μοναδικό δεδομένο και τουλάχιστον όπως έχει βγει είναι ότι ο παίκτης θέλει να έρθει. Αρκεί αυτό; Αν ναι, μέχρι πότε εμείς μπορούμε να περιμένουμε, με δεδομένο πάντα ότι έχουμε απόλυτη ανάγκη για παίκτη στη θέση.
These users thanked the author Developer4 for the post:
margas
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:46
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:31
Blackgr4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:55

Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.

Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς

Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος - Γκατσίνοβιτς

Αν εξαιρέσουμε τον βάζελο, κανείς δεν έχει 3 χαφ διαθέσιμα. Όλοι τους έχουν αρκετά.
Το ποιος θα έχει συνολικά καλύτερο κέντρο θα φανεί στο χορτάρι όχι στα λόγια.
Σκέψου το ως εξής, θες περίπου 2,5 παίκτες ανά θέση για να είσαι καλυμμένος σε σημείο αηδίας. Ο Γάβρος έχει 6 παίκτες για 3 θέσεις, ο Βάζελος 3 για 2 (θα έχει 4 σύντομα), η ΑΕΚ 6-7 για 4 (άντε ίσως δούμε και κανέναν Κοϊτά στο 10, αλλά και πάλι). Αντίστοιχα δηλαδή στα ίδια είμαστε ποσοτικά, πολύ κοντά στο υπερβολικό για μένα των 5 "ισάξιων" χαφ για 2 θέσεις, όπως οι άλλοι θα πρέπει να έχουν 7, 5, και 9-10 αντίστοιχα. Τα νούμερα αυτά όμως είναι υπερβολικά και κανείς δεν θα πάει για τόσα βαριά συμβόλαια με απαιτήσεις, χώρια του ότι θες και Έλληνες για τις λίστες. Ποσοτικά είμαστε όλοι σε νορμάλ επίπεδα. Ποιοτικά τώρα, μόνο το κέντρο του Γάβρου μπορεί να μας κοντράρει κι αυτό αν τους βγει ο Σκιπιόνι και φανεί αξιόπιστος ο Νασιμέντο (ή το αντίστροφο). Ειδικά το δίδυμο Ζαφείρης-Μειτέ δεν έχει προηγούμενο στον ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα μπορώ να σκεφτώ καλύτερο στην Ελλάδα τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια.

Με ένα πολύ καλό στόπερ έχουμε ίσως το καλύτερο ρόστερ στην χώρα. Χωρίς ίχνος υπερβολής.
Κακώς συνεχίζεται μια τόσο υποθετική συζήτηση και προφανώς κακώς συμμετείχα και εγώ εξαρχής.
Ο Ζαφείρης δεν έχει έρθει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει 5 ισάξια χαφ, άρα τσάμπα το αναλύουμε.
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
epitropos, Unpsofable78, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”