magdy έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55
Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.
Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ήταν η αφορμή για μια 4 ετή καθυστέρηση όπως είπαν. Ίσως να υπήρχε μια υποβόσκουσα κόντρα.
2. Τους πιστεύω ότι η συζήτηση με τον Τέλη ήταν φιλολογική σε επίπεδο πρόθεσης χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, ώς μια αντίδραση σε μια άστοχη δήλωση Κυριάκου, ή ακόμη ακόμη για να ενεργοποιησουν την πλευρά Σαββίδη (δική μου εικασία)
3. Έίναι δεδομένο ότι τα στελέχη της ΠΑΕ τα έχουν κάνει μουσκεμα στην επικοινωνία με τον ΑΣ όπως μάλλον τα κάνουν σε όλες τις καταστάσεις που πρέπει να χειριστούν επικοινωνιακά.
4. Ηταν ξεκάθαροι ότι δίνουν στον Σαββίδη προτεραιότητα αλλά ταυτόχρονα ότι από τα συνφραζομενα κυρίως του Κωνσταντινίδη φαίνεται ότι έχουν σοβαρες επιφυλάξεις ότι μπορεί να φέρει τα κεφάλαια απο το εξωτερικό.
5. Αν είναι αλήθεια ότι η ΠΑΕ τους εστειλε το μνημόνιο για υπογραφή χωρίς να υπάρξει συνεργασία ή διαπραγμάτευση, όσο λάθος έκανε ο ΑΣ στην αρχή αλλο τόσο λάθος έκανε και η ΠΑΕ. Ούτε εγω θα υπέγραφα σε 2 ώρες μια τοσο σοβαρή δέσμευση όσο κι αν αγαπάω τον Ιβαν ή την αδελφή μου την ίδια.
6. Υποχρέωση του ΑΣ είναι να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Π.Α.Ο.Κ και όχι του Ιβαν ή του Τέλη άρα ας είναι σκληροί στη διαπραγμάτευση ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ πορτες όμως απο εδώ και μπρος.
Ναι ο Ιβαν μας έσωσε απο την απαξίωση αλλά ρε μάγκες εσείς θα το δίνατε το γήπεδο με λευκή επιταγή?
Απο την άλλη και ο Ιβάν πρέπει πια να προχωρήσει άμεσα σε δράσεις, είδαμε την μακέτα είναι τέλεια, έγινε προεργασία αλλά πρόοδος δεν έχει γίνει.
Είναι ευθύνη όλων να κατέβουν οι τόνοι και να καθήσουν σε ένα τραπέζι να βρούν μια λύση με αισθημα συνεργασίας. Εγώ δεν θα ξανασχολιασώ και νομίζω ότι πρέπει να όλοι να είμαστε προσεκτικοί απο εδώ και πέρα.
ΥΓ: Τα πολύ σοβαρά: τα περι τρίτου συμβαλλόμενου που αναφέρονται στο μνημόνιο της ΠΑΕ - Ότιι τα τετραγωνικά του ΑΣ θα πρέπει να μεγαλώσουν αν υπαρξει επιχορήγηση απο το Κράτος - Μια διαπραγμάτευση για αυτή την παραχώρηση πρεπει να διαρκέσει μήνες κανονικά.- Δεν γκρεμίζουν χωρίς εγγυήσεις.