Με αυτή την οπτική θα κρίναμε, αν ο ΑΣ εκανε ολη την προεργασία για το γηπεδο, μελετες, σχεδια, διαπραγματευσεις για το ΠΔ κλπ, κι όταν ήταν έτοιμος να ετοίμαζε το μνημόνιο και να ζητούσε βάσει αυτού προσφορές για την ανέγερση του γηπέδου. Αφού επαιρνε τις προτάσεις να τις αξιολογούσε, να τις επαναδιαπραγματευόταν με τον κάθε ενδιαφερόμενο και να κατέληγε με διαφανείς διαδικασίες και με απόφαση της Γ.Σ.joshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 14:52 Εγω δεν ειδα οπτικα τη συνεντευξη ,διαβαζα μονο κατα τη διαρκεια της το τι λεγοταν, οπως αυτο αποτυπωνοταν στα σαιτ,οποτε δεν εχω αποψη ουτε για το υφος ,ουτε για τη γλωσσα του σωματος,τα οποια καυτηριασαν φιλοι. Επι της ουσιας και κυριως οσον αφορα τα λογια της νομικου που θα επρεπε να μας ενδιαφερουν και περισσοτερο ,δεν εχω καταλαβει, ποια ειναι τα κυριοτερα σημεια διαφωνιας?
Οπως ηταν προφανες η περιβοητη συμφωνια με τον Μυστακιδη ηταν ενα εγγραφο δηλωσης προθεσης ,το μονο ισως χαρτι που μπορει να υπογραφει χωρις δεσμευτικοτητα και χωρις τη ΓΣ του ΑΣ.
Ο ΑΣ αποδεχεται την αυτονοητη προτεραιτοτητα του Ιβαν στην κατασκευη του γηπεδου.
Ο ΑΣ δεν ζηταει εγγυητικη οπως αναγραφεται στο μνημονιο, καθως η ιδια η νομικος ειπε οτι τετοια απαιτειται μονο μετα το περας των μελετων.
Το μνημονιο που κατεθεσε η ΠΑΕ ,ενα 8 σελιδο για ονομα του Θεου, μνημονιο,δεν ηταν απλα μια προθεση βουλησης,αλλα ενα δεσμευτικο επι της ουσιας εγγραφο που εξασφαλιζε τη παραχωρηση του γηπεδου, κατι που προφανως δεν μπορουσε να υπογραψει κανενας με σωας τα φρενας.Τετοιου ειδους μνημονια απαιτουν τεραστια λεπτομερεια, η οποια σιγουρα δεν αποτυπωνεται σε 8 σελιδες.
Ναι ο ΑΣ ζηταει οικονομικες εγγυησεις. Εναν τροπο, που απομενει να καθοριστει ποιος ακριβως, που θα εξασφαλιζει σε ενα βαθμο την απροσκοπτη χρηματοδοτηση του εργου. Πως μπορει να διαφωνησει καποιος σε αυτο?
Μπορω να καταλαβω ολους τους φιλους που διαμαρτυρονται για τον τροπο,την ασεβεια,την προτιμηση που ισως μπορει να επιδεικνυουν,η οποια και εξοργιζει. Επι της ουσιας ομως και κυριως οσον αφορα το νομικο θεμα δεν εχω καταλαβει τι ζηταμε. Ανθρωπους στον ΑΣ που θα διαλεγουν πλευρα και θα υπογραφουν εν λευκω συμφωνιες κατα το δοκουν? Ευχη μας θα επρεπε να ειναι ανθρωποι στον ΑΣ που να βγαζουν την ψυχη απο ΟΛΟΥΣ προσπαθωντας να εξασφαλισουν το συμφερον του συλλογου ,ανθρωπους μακρια απο καθε δεσμευση και καθε συναλλαγη,που δεν θα τρεχουν πισω απο καθε Μυστακιδη και Σαββιδη. Με αυτη την οπτικη πρεπει να κρινουμε.
Το τι επραξε αντ αυτού ο ΑΣ, με μυστικότητα και εν αγνοία της ΠΑΕ, που ειναι η ναυαρχίδα του Συλλόγου, το γνωρίζουμε όλοι.
Το μόνο που φανέρωσε η σημερινή συνέντευξη ήταν να καταλάβουμε το ποιον των ανθρώπων αυτών, το οποίο αποτελεί προσβολή για το σύλλογο, την συνέχιση της συσκότισης ως προς τη συμφωνία με τον κ. Μυστακίδη, και την δήθεν προτεραιότητα στον Σαββίδη.
Καμία προτεραιότητα δεν εχει ο Σαββίδης όταν του ζητάνε σε μια περίοδο που οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες έχουν αποκλείσει τους Ρώσους επιχειρηματίες από τις τρέχουσες λίστες πελατών τους, να προσκομίσει, εκείνος, έγγραφο ευρωπαϊκής Τράπεζας!!!
Το παιχνίδι ειναι απολύτως στημένο.
Περα από τα παραπάνω πλέχθηκε από όλους τους ομιλητές το εγκώμιο του κ. Τελη Μυστακίδη. Τόσα επαναλαμβανόμενα εγκωμιαστικά επίθετα μέσα σε μία ώρα δεν άκουσα ειμαι βέβαιος ότι δεν ακούστηκαν για κανένα Παοκτσή από τη μάνα του Συλλόγου.