Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Στο Σλαβομανια ολοι εχουν παθει πλακα που μπορουμε να προσφερουμε τοσα λεφτα και ο αντιστοιχος equalizer εκφραζει σιγουρια οτι δεν θα φυγει γιατι θελει να παιξει ΤσΛ :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Του απαντανε οτι ο ΠΑΟΚ του δινει 40 εκατ κορωνες συμβολαιο και αυτοι δεν μπορουν με το ζορι να κλεισουν καποιον με 20 :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 5):
Dimitris_L4, Alastor, magdy, giaxxo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

blackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και σοβαρής πρότασης κοντά στα θέλω σου και με τον παίκτη να πιέζει, νομίζω δεν υπάρχει

Μακάρι να ξέρεις όντως.

Φοβάμαι πολύ όμως τις προσδοκίες που δημιουργούνται κι ούτε θέλω να φαντάζομαι τις αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν δικαιωθεις
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Scotch4
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Απλά σκεφτείτε πόσο απελευθερωμένος θα είναι ο Ντέλιας με την ύπαρξη ενός τέτοιου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ και τι μαγικά πράγματα θα δούμε απ'αυτόν φέτος. Αν κλείσει ο Ζαφείρης, με ένα αξιοπρεπές στόπερ για πρώτο στην ιεραρχία, ξεκινάμε επί ίσοις όροις με Γάβρο, απλά πολύ, πολύ πιο διψασμένοι.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
Franky
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
These users thanked the author gpap5 for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 24):
Taseos, john78, Montrealiotis, Baldur, PaokFiesta, epitropos, Ragnar1926, loukas karadimos, Amsterdamer_87, zaffodb and 14 more users
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο ένας είναι από το μαροκο ρε αδερφέ και οι άλλοι Έλληνες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

gpap5 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39 μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
Κάθε καλοκαίρι να υπογραφεί μνημόνια ο ηασιαδης με τον τέλη
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:38
Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και σοβαρής πρότασης κοντά στα θέλω σου και με τον παίκτη να πιέζει, νομίζω δεν υπάρχει

Μακάρι να ξέρεις όντως.

Φοβάμαι πολύ όμως τις προσδοκίες που δημιουργούνται κι ούτε θέλω να φαντάζομαι τις αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν δικαιωθεις
Η εχει συμφωνηθει απο πριν το τελικο ποσο και ολο αυτο ειναι ενα θελημενο επικοινωνιακο τρικ και απο τις 2 πλευρες για να πει η μια πλευρα ο προεδρος τρελαθηκε και η αλλη πλευρα ο προεδρος πουλησε ακριβα το τομαρι του. Φανταζομαι αυτο εννοει.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σαν να ηταν αλλος ΠΑΟΚ τοτε
που παλευαμε κεντιρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
soigol, theo G4
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Rexaris έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40 Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
Μην το πεις πουθενά πως τον γλιτώσαμε και πήραμε τον Γιακουμάκη. Να ναι καλά το παλικάρι, κι ας του στείλει η Νεβερκούπεν Παπαναστασίου ένα τρακτέρ από το απόθεμά της για να γυρνάει τα χωριά της Σέριε Β.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
GEOL, tsario73
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gpap5 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39 μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.

Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω 400εκ. στην τράπεζα και αγοράζω την ΠΑΕ
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
DamoN, prof, gpap5
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

embuji έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:42
Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:38

Μακάρι να ξέρεις όντως.

Η εχει συμφωνηθει απο πριν το τελικο ποσο και ολο αυτο ειναι ενα θελημενο επικοινωνιακο τρικ και απο τις 2 πλευρες για να πει η μια πλευρα ο προεδρος τρελαθηκε και η αλλη πλευρα ο προεδρος πουλησε ακριβα το τομαρι του. Φανταζομαι αυτο εννοει.
Δεν υπάρχουν αυτά που λες... Στήθηκε επικοινωνιακο σόου;Δε νομίζω

Εγώ ανησυχώ πολύ πάντως... Δεν απορρίπτεις έτσι γρήγορα τόσο μεγάλη πρόταση κοντά στα θέλω σου.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Sorry, off topic: Μεγάλε γκάνταλφ, μη τυχόν και σου περάσει ποτέ από το όποιο μυαλό κουβαλάς να αλλάξεις την τριάδα σιώπη - μάνταλου - μπακαπέφτα! :mrgreen: Ντέλιας, Ζαφείρης, Καρέτσας μόνο ως αλλαγή, ΟΚ?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αντε και οι προφητες βγηκαν στο μειντάνι.............CB

και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
These users thanked the author prist64 for the post (total 15):
kotorla4, thios4, magdy, giaxxo, ΑποστόληςΑ, Kabamaru11, Dimpatra, Maedhros4, WeWillRockYou, vasgias and 5 more users
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ορίστε εκεί τον καταντησατε σας δίνει και λυσάρι μαζί με τα κουίζ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
kotorla4, Psaras, Anwnimos, giaxxo, PAOK DreXleR, feria
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”