Του απαντανε οτι ο ΠΑΟΚ του δινει 40 εκατ κορωνες συμβολαιο και αυτοι δεν μπορουν με το ζορι να κλεισουν καποιον με 20

Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και σοβαρής πρότασης κοντά στα θέλω σου και με τον παίκτη να πιέζει, νομίζω δεν υπάρχειblackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Κάθε καλοκαίρι να υπογραφεί μνημόνια ο ηασιαδης με τον τέληgpap5 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39 μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.
Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
Η εχει συμφωνηθει απο πριν το τελικο ποσο και ολο αυτο ειναι ενα θελημενο επικοινωνιακο τρικ και απο τις 2 πλευρες για να πει η μια πλευρα ο προεδρος τρελαθηκε και η αλλη πλευρα ο προεδρος πουλησε ακριβα το τομαρι του. Φανταζομαι αυτο εννοει.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:38Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και σοβαρής πρότασης κοντά στα θέλω σου και με τον παίκτη να πιέζει, νομίζω δεν υπάρχειblackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Μακάρι να ξέρεις όντως.
Φοβάμαι πολύ όμως τις προσδοκίες που δημιουργούνται κι ούτε θέλω να φαντάζομαι τις αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν δικαιωθεις
Μην το πεις πουθενά πως τον γλιτώσαμε και πήραμε τον Γιακουμάκη. Να ναι καλά το παλικάρι, κι ας του στείλει η Νεβερκούπεν Παπαναστασίου ένα τρακτέρ από το απόθεμά της για να γυρνάει τα χωριά της Σέριε Β.Rexaris έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40 Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω 400εκ. στην τράπεζα και αγοράζω την ΠΑΕgpap5 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39 μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.
Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
Δεν υπάρχουν αυτά που λες... Στήθηκε επικοινωνιακο σόου;Δε νομίζωembuji έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:42Η εχει συμφωνηθει απο πριν το τελικο ποσο και ολο αυτο ειναι ενα θελημενο επικοινωνιακο τρικ και απο τις 2 πλευρες για να πει η μια πλευρα ο προεδρος τρελαθηκε και η αλλη πλευρα ο προεδρος πουλησε ακριβα το τομαρι του. Φανταζομαι αυτο εννοει.Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:38Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και σοβαρής πρότασης κοντά στα θέλω σου και με τον παίκτη να πιέζει, νομίζω δεν υπάρχειblackzone44 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
Μακάρι να ξέρεις όντως.
Φοβάμαι πολύ όμως τις προσδοκίες που δημιουργούνται κι ούτε θέλω να φαντάζομαι τις αντιδράσεις σε περίπτωση που δεν δικαιωθεις