Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Στο πορτοκαλί, έβγαλαν ότι η Σλάβια βγήκε στην μανατζερικη αγορά για χαφ. Εύχομαι και εκτιμώ ότι θα έχουμε καλά μαντάτα σύντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Ο Μιχος και ο Σαμπρακος επιβεβαιωνόυν?
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- embuji, FreeWatcher
Εδω που έφτασε η υπόθεση θεωρώ απίθανο το να μην κλείσει.
Μόλις το ποσό αγγίξει τα 11 με 11.5 φιξ θα κλείσει οριστικά.
Ετσι λέω εγώ. Υπομονή.
Μόλις το ποσό αγγίξει τα 11 με 11.5 φιξ θα κλείσει οριστικά.
Ετσι λέω εγώ. Υπομονή.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- AntoniosK, navigator11
Εξαιρετικά δύσκολο να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή πιστεύω.
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ρόστερ.
Σε ένα τόσο έντονο καλοκαίρι ευνοημένη φαίνεται να βγαίνει η ομάδα, πράγμα ιδανικό για εμάς τους οπαδούς.
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ρόστερ.
Σε ένα τόσο έντονο καλοκαίρι ευνοημένη φαίνεται να βγαίνει η ομάδα, πράγμα ιδανικό για εμάς τους οπαδούς.
Τι ωραίο είναι αυτό το νέο κουμπάκι like όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη και δεν γράφονται σεντόνια με αναλύσεις...

Λαικό προσκύνημα εντωμεταξύ εδώ μέσα !! Πάμε όλοι θετική ενέργεια αδέρφια !!

- These users thanked the author Dillinger for the post (total 4):
- fcasys, kaltirim, AntoniosK, theodorsalonika
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση 

- These users thanked the author tolis14 for the post (total 13):
- Odi, giaxxo, nunies4, Χωρικός, loukas karadimos, PAOKevolution, icue, navigator11, theodorsalonika, Jim_Chatz and 3 more users
-
Προσωπικά καυλώνω που και οι δύο θέλουν να έρθουν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 7):
- Dimitris_L4, iremidynami 4+, zaffodb, Logistis, AntoniosK, FreeWatcher, theo G4
-
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 11):
- Logistis, magdy, Montrealiotis, 4NIKOS1986, margas, thios4, Budas73, Dimpatra, Alchemist, theo G4 and one more user
Ζαφείρη παλικάρι μου αυριο στην προπόνηση τα σουτ στα πουλιά, οι πάσες στην κερκίδα και τα 100μετρα σε 3 λεπτά...
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- loukas karadimos
Κλείσει δεν κλείσει τι καυλα είναι το φόρουμ όταν υπάρχει τέτοια διάθεση 

Φυσικά έχω θετική διάθεση.. Φαίνεται πως πέφτουν λεφτά με ποδοσφαιρικά κριτήρια , εγώ οπαδός είμαι, θέλω ο ΠΑΟΚ να γαμαει και να δέρνει.
Πριν λίγο καιρό έκραζα γιατί πήγε να γίνει ποδοσφαιρικό έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ. Τώρα φαίνεται να αλλάξαμε ρότα ευτυχώς.
Ακόμη απίστευτο μου φαίνεται για να πω την αλήθεια.