Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εδώ μέσα δεν είναι Τουίτερ να γράφει ο καθένας με ύφος καρδιναλίων ό,τι ψεκασμενη τοξική αρλουμπα του κατέβει για να παραστήσει τον σκληρό χιλιομετράκια που πουλάει ύφος και εξυπνάδα στους "χαζούς"
Κάποιοι άνθρωποι βάζουν πλάτη για να έχετε βήμα.
Μιλήστε τίμια και καλοπροαίρετα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ αλλιώς είστε εκτος
Να κι αν μας βαφτίζετε έτσι, να κι αν μας βαφτίζετε αλλιως
Εντιτ: @jibbie προφανώς δεν πάει στην ένσταση/ερωτημα σου αυτο
Κάποιοι άνθρωποι βάζουν πλάτη για να έχετε βήμα.
Μιλήστε τίμια και καλοπροαίρετα ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ αλλιώς είστε εκτος
Να κι αν μας βαφτίζετε έτσι, να κι αν μας βαφτίζετε αλλιως
Εντιτ: @jibbie προφανώς δεν πάει στην ένσταση/ερωτημα σου αυτο
jibbie έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:22 Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.
Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.
Είστε οκ μ αυτό; Πραγματικά τις προάλλες με έθεσαν εκτός φόρουμ για κουβέντα στην οποία δεν συμμετείχα καν και ο μοντ έκανε λάθος προφανώς στο όνομα χρήστη, και δω μέσα βλέπουμε τα τέρατα να γράφονται κατά του ιβαν χωρίς στοιχεία και με σαφή στόχευση, και είναι απλά παρασκευή. Τι να πω, αν δε σας ήξερα χρόνια θα έλεγα ότι μας διώχνετε.
Εχει τοσο καιρό ρε φίλε φωνάζω για το τρύπημα εις βάρος του κόσμου και μερικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
Αυτό ακριβώς είναι το έγκλημα ότι ο ΑΣ άνοιξε την πόρτα στο διχασμό, ο κάθε στημένος επικαλείται ότι ΝΟΜΙΖΕΙ πως εξυπηρετεί το σκοπό του καί απευθείας έχει πιάσει και πέντε μαλακες που δέχονται αμασητο ότι πει
jibbie έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:22 Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.
Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.
Είστε οκ μ αυτό; Πραγματικά τις προάλλες με έθεσαν εκτός φόρουμ για κουβέντα στην οποία δεν συμμετείχα καν και ο μοντ έκανε λάθος προφανώς στο όνομα χρήστη, και δω μέσα βλέπουμε τα τέρατα να γράφονται κατά του ιβαν χωρίς στοιχεία και με σαφή στόχευση, και είναι απλά παρασκευή. Τι να πω, αν δε σας ήξερα χρόνια θα έλεγα ότι μας διώχνετε.
Ψυχραιμία, αυτή η προπαγάνδα τους τους εκθέτει με έναν τρόπο και καταλαβαίνουν και πολλοί ουδέτεροι το παίζεται..
Εκτίθενται από μόνοι τους μερικοί. Ο χρόνος τους απομονώνει κι εδώ μέσα σιγά σιγά πάντως
- navigator11
Στο τουίτερ εν τω μεταξύ η ... εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ από χρήστες, μιλάμε για αυτούς που δε συντρέχουν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι ΠΑΟΚ ή ότι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποια άλλη τους ιδιότητα, είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική.
Επίσης, η αποτελεσματικότερη λύση για αυτούς που γράφει ο τζίμπαρος είναι η παντελής αδιαφορία και μη διάδραση μαζί τους οτιδήποτε κι αν γράφουν, εφόσον δεν στοιχειοθετείται λόγος για προσωρινό ή οριστικό μπούλο. Αφήστε τους να τα γράφουν και να αλληλοφαβάρονται "τα τεφτέρια της Μαρίας" κι "οι εγγυητικες νιετ".

Επίσης, η αποτελεσματικότερη λύση για αυτούς που γράφει ο τζίμπαρος είναι η παντελής αδιαφορία και μη διάδραση μαζί τους οτιδήποτε κι αν γράφουν, εφόσον δεν στοιχειοθετείται λόγος για προσωρινό ή οριστικό μπούλο. Αφήστε τους να τα γράφουν και να αλληλοφαβάρονται "τα τεφτέρια της Μαρίας" κι "οι εγγυητικες νιετ".

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- eorptol1, SCIFO, lkosmid, astral, Kabamaru11, Ιάσονας
- abc_o_ karpouzas
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:29 Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε να φυγει, ενώ τα μέσα του Ιβάν έγραφαν πιέζει να φύγει. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Εξακολουθείς και εσύ αλλά και....οι άλλοι....να βλέπεις τα πράγματα κοντοφθαλμα..
Το....αιωνιο όλον....του ΠΑΟΚ δεν είναι ο καθρέφτης του....τι έγινε τι να γίνει...στο ποδοσφαιρικό του τμήμα...
Εγινε.....καταπάτηση...και αλλοίωση...της ιστορίας του ΠΑΟΚ
Όπως επί παντελακη και περιμέναμε....εναν αιώνα...να έρθει αυτός που έκανε τα...προβληματα μας προβλήματα του....και έχτισε τον γκρεμό
Όπως και επί Απ. Οικονομιδη που μετά το ευρωπαϊκό στολίδι άρχισε την ελεύθερη πτώση που χάρη στον....παραπάνω...βρήκε σανίδα σωτηρίας...
Καταπάτηση και αλλοίωση της ιστορίας με την ανοχή....των άλλων....
.....οι άλλοι...που νομίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πώληση ή όχι του ντελια....
Με σκαρμουτσο και μαριφαλιεφ παίζαμε και φωνάζαμε....αθη...γαμη...ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 6):
- eorptol1, Apil44, lkosmid, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας, Χωρικός
+1926Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26 Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε δεν καταλαβαίνει γιατί μιλάω για έγκλημα, όσο και να ρωτάει άλλες εξηγήσεις δεν δινω. Ούτως ή αλλως και εγώ μια άποψη εχω όπως όλοι
Ακόμα κι αν τη Δευτέρα ο ΑΣ αποκαλυψει ότι ο Σαββίδης έκανε το προπατορικό αμάρτημα , ΠΑΛΙ ο ΑΣ έκανε στρατηγικό και πρακτικό εγκληματικό λάθος όπως χειρίστηκε τα πράγματα.
Αυτό δεν αλλάζει ούτε ο θεός στη γη να κατέβει
Από εκεί και πέρα το γήπεδο να το δώσουν σε όποιον θέλουν. Γιατί εγώ σύλλογο που να γκρεμίζει εσκεμμένα όλες τις ιδέες που ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ σε πείσμα των καιρών, δεν τον θέλω.
Να το πάρουν όλοι το γήπεδο και να το βάλουν στον πάτο τους.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Alchemist, paok apo epilogi
λοιπόν επειδή το Χ το χρησιμοποιώ καιρό στα θέματα ΠΑΟΚ όπως και γενικότερα στα αθλητικά η χρήση του από οπαδούς είναι ελάχιστηnavigator11 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:38 Στο τουίτερ εν τω μεταξύ η ... εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ από χρήστες, μιλάμε για αυτούς που δε συντρέχουν σοβαρές υπόνοιες ότι δεν είναι ΠΑΟΚ ή ότι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποια άλλη τους ιδιότητα, είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική.
![]()
![]()
δεν ειναι τυχαίο οτι περσόνες στο ΦΒ είτε δεν έχουν λογαριασμούς είτε κι αν έχουν και τους λειτουργούν η απήχησή τους ειναι μικρή
το τελευταίο διάστημα έχουν ενεργοποιηθει λογαριασμοί τρολ που παίζουν το θεμα που μας απασχολεί με θεση της άλλης πλευράς και ο ένας προωθεί τον άλλο με σχόλια ή κοινοποιησεις
αλλα και πάλι αυτοι δεν ειναι πολλοί
το χειρότερο που εχεις να κανεις ειναι να μπεις Χ και να πατήσεις στην ερευνα ΠΑΟΚ ιδιως με ελληνικους χαρακτήρες
κατευθειαν μπαίνεις στην επικράτεια των τρολ αλλά μετα ο αλγόριθμος θα στα βγαζει και στην αρχική σελίδα
πχ αν θες Γιακουμακης γράφεις Giakoumakis και οχι ΠΑΟΚ
όπως με τον προχθεσινό βραδινο παππα
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- navigator11
- Montrealiotis
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Βέβαια όταν άλλοι έγραφαν ότι τα μέλη του ΑΣ τα έχουν αρπάξει το άγχος για τις αποδείξεις δεν υπήρχε...
- These users thanked the author joshua for the post:
- john4serres
Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και υπομονή. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και να βγάλει τα αρώματά του. Δεν ανακατεύουμε συνέχεια με το κουτάλι. Δεν ανοιγοκλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιει τα υγρά του, ανακατεύοντας μόνο περιστασιακά για να μην κολλήσει. Όταν μείνει με τη σάλτσα του, χαμηλώνουμε εντελώς τη φωτιά και τον αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγα λεπτά πριν τον δημοσιεύσουμε.Montrealiotis έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:38Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
- These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
- navigator11, Ιάσονας
Ποιος έγραψε ότι τα μέλη του ΑΣ τα άρπαξαν χωρίς να αναφέρεται στις χορηγίες που μόνοι τους ανακοίνωσαν σε υστερόγραφο;
Εγώ θυμάμαι ένα ποστ που έλεγε ότι βεβαίως η χορηγία δεν είναι χρηματισμός
Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι βλέπω ΟΛΑ τα ποστ ίσα ίσα πολλάκις είπα ότι προσπαθώ να απέχω γιατί κάνει πλέον κακό στην υγεία μας αυτό που εσκεμμένα έκανε ο ΑΣ φέτος.
Εσύ βέβαια Τζόσουα κρυμμένος πίσω από τον "τεθλιμενο ισαποστακισμο" σου έχει καιρό που απλά ρίχνεις δηλητήριο και μετά κάνεις τον ανηξερο.
Αλλά αντί να δεχτείς έστω μια παρατήρηση, αντί αυτου κάνεις και τον ενοχλημένο όταν πάμε με τα νερά σου και συζητάμε νορμάλ έστω και για τα πιο απλά θεματα
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αρκετά έκανα και με την περίπτωσή σου τον χαζό
Όποιος θεωρεί ότι χάσαμε κάποιο ποστ που μιλούσε για ποινικα κολασιμες πράξεις προσώπων ή εταιρειών, να το στείλει με μεηλ ή με κουοτ ώστε να επιβληθούν αυστηρές ποινές
Εγώ θυμάμαι ένα ποστ που έλεγε ότι βεβαίως η χορηγία δεν είναι χρηματισμός
Ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι βλέπω ΟΛΑ τα ποστ ίσα ίσα πολλάκις είπα ότι προσπαθώ να απέχω γιατί κάνει πλέον κακό στην υγεία μας αυτό που εσκεμμένα έκανε ο ΑΣ φέτος.
Εσύ βέβαια Τζόσουα κρυμμένος πίσω από τον "τεθλιμενο ισαποστακισμο" σου έχει καιρό που απλά ρίχνεις δηλητήριο και μετά κάνεις τον ανηξερο.
Αλλά αντί να δεχτείς έστω μια παρατήρηση, αντί αυτου κάνεις και τον ενοχλημένο όταν πάμε με τα νερά σου και συζητάμε νορμάλ έστω και για τα πιο απλά θεματα
Δεν θα επανέλθω στο θέμα αρκετά έκανα και με την περίπτωσή σου τον χαζό
Όποιος θεωρεί ότι χάσαμε κάποιο ποστ που μιλούσε για ποινικα κολασιμες πράξεις προσώπων ή εταιρειών, να το στείλει με μεηλ ή με κουοτ ώστε να επιβληθούν αυστηρές ποινές
Εγώ κάνω τον ανηξερο η εσύ βγάζεις πάλι τη χολή σου; Τουλαχιστον δυο φορές έγραψα προστατέψτε το φορουμ ,προσεχτε τι γράφετε σε προηγούμενες σελίδες αλλά εσύ εκεί τον χαβα σου...
Εγώ τουλάχιστον έγινα έξαλλος με λόγο και τον έγραψα ρητά ότι αφορά τις αξίες και τις ιδέες του συλλόγου που θεωρούσα ότι υποστηρίζουμε όλοι
Δεν διαλέγω μέρος ούτε για τα λεφτά ούτε για προσωπική αισθητική ούτε για κόμμα ούτε για ρατσιστικούς λόγους, που για διάφορους άλλους ανθρώπους φαίνεται ότι παίζουν ρόλο καιρό τώρα
Άρα άμα βγάζω χολή πρώτον δεν χαίρομαι για αυτό, δεύτερον θεωρώ ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού τρίτον φώναζα εξ αρχής να κρατήσουν όλοι πολύ προσεκτική γραμμή και μόνο αυτό ΔΕΝ είδα. Πολύ πριν γυρίσω το κουμπί και αρχίσω να κραζω
Άρα λοιπόν για να επανέλθω, αν έχει χαθεί ποστ ποινικά κολάσιμο ΔΕΝ έγινε επίτηδες και παρακαλούμε να τονιστεί ώστε να εξεταστει
Τα συμπεράσματα ότι επίτηδες το προσπεράσαμε ούτε τίμια είναι ούτε έγκυρα και αυτός που τα βγάζει, καλύτερα να τα ξαναβαλει
Δεν διαλέγω μέρος ούτε για τα λεφτά ούτε για προσωπική αισθητική ούτε για κόμμα ούτε για ρατσιστικούς λόγους, που για διάφορους άλλους ανθρώπους φαίνεται ότι παίζουν ρόλο καιρό τώρα
Άρα άμα βγάζω χολή πρώτον δεν χαίρομαι για αυτό, δεύτερον θεωρώ ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού τρίτον φώναζα εξ αρχής να κρατήσουν όλοι πολύ προσεκτική γραμμή και μόνο αυτό ΔΕΝ είδα. Πολύ πριν γυρίσω το κουμπί και αρχίσω να κραζω
Άρα λοιπόν για να επανέλθω, αν έχει χαθεί ποστ ποινικά κολάσιμο ΔΕΝ έγινε επίτηδες και παρακαλούμε να τονιστεί ώστε να εξεταστει
Τα συμπεράσματα ότι επίτηδες το προσπεράσαμε ούτε τίμια είναι ούτε έγκυρα και αυτός που τα βγάζει, καλύτερα να τα ξαναβαλει
- Montrealiotis
Να ο άνθρωπος που ξέρει!Psaras έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:58Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και υπομονή. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και να βγάλει τα αρώματά του. Δεν ανακατεύουμε συνέχεια με το κουτάλι. Δεν ανοιγοκλείνουμε το καπάκι. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιει τα υγρά του, ανακατεύοντας μόνο περιστασιακά για να μην κολλήσει. Όταν μείνει με τη σάλτσα του, χαμηλώνουμε εντελώς τη φωτιά και τον αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγα λεπτά πριν τον δημοσιεύσουμε.Montrealiotis έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:38Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.

- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Psaras
Το να γράφεται χωρίς στοιχεία ότι οι ανατολικοι σύνδεσμοι τα παίρνουν από τον τέλη και οι δυτικοί από τον Σαββίδη, είναι οκ;