Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Sera4 »

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
navigator11, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, astral, leomatos88
black death

Δημοσίευση από black death »

Τη γιαννακοπουλου τη ρωτησανε; Καθε φορά τωρα θα της κόβουν τις διακοπες; Αλλη ορεξη δεν ειχε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Την Δευτέρα εντελει, που θα γίνει η συνέντευξη του ΑΣ στο παλατάκι, 13.00,θα ειναι κ εκπρόσωποι τύπου, που θα το ΔΗΛΩΣΟΥΝ.

ΝΑ φανταστώ ότι πρώτοι πρώτοι θα είναι του ξακουστού ραδιοφώνου εκει.

Έχω την περιέργεια να δω, αν θα αφήσουν κ ποιους.

Ωω ρε τιεχεινα γίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 08 Αύγ 2025, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα emails τους μέχρι αύριο στις 3 το μεσημέρι να τα ελέγξουν όμως εγκαίρως οι θεματοφύλακες, ε; "Προωθήσεις", "Κοινωνικά", τα πάντα όλα. Και τα "ανεπιθύμητα". Μη γίνει κανένα ανυστερόβουλο μπερδεγουέι και βρεθούν να συνομιλούν μόνο με τις αρδοσερβιέτες του ομίλου μετροσέκσουαλ, του πρώκτου φλέγματος κλπ, το λέω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 08 Αύγ 2025, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Hμουνα στην 3, δίπλα στην 4. Ο Πρόεδρος Ιβαν Σαββίδης αποθεωθηκε. Περνούσα από κάτω από το μπαλκόνι την ώρα που βγήκε να χαιρετισε τον κοσμο. Ιστορική εμφάνιση.

Δεν μου άρεσαν οι κλασσικές μεμονωμενες βρισιες προς τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πας στο γήπεδο για να βρισεις το σπίτι του τάδε παίκτη του ΠΑΟΚ ρε ξεφτίλα?

Ελπίζω να είναι ψέματα ότι "υπήρξε θεμα" προς τον κ.Τσαλοπουλο. Από τους λίγους ανθρώπους με Όραμα στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο κ.Μυστακιδης πρέπει να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ, ειδικα στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Να τον αγκαλιάσει η οικογενεια του ΠΑΟΚ όπως τον ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη.

Η ΝΔ ετοιμάζει άλλον μπροστινό συμφεροντων απο κατω και το ονομα δεν θα σας αρέσει καθόλου.... μα καθόλου. Είναι αναμεσα στα ονόματα που έπεσαν στις προηγούμενες σελίδες.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Franky έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:59 Hμουνα στην 3, δίπλα στην 4. Ο Πρόεδρος Ιβαν Σαββίδης αποθεωθηκε. Περνούσα από κάτω από το μπαλκόνι την ώρα που βγήκε να χαιρετισε τον κοσμο. Ιστορική εμφάνιση.

Δεν μου άρεσαν οι κλασσικές μεμονωμενες βρισιες προς τους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πας στο γήπεδο για να βρισεις το σπίτι του τάδε παίκτη του ΠΑΟΚ ρε ξεφτίλα?

Ελπίζω να είναι ψέματα ότι "υπήρξε θεμα" προς τον κ.Τσαλοπουλο. Από τους λίγους ανθρώπους με Όραμα στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο κ.Μυστακιδης πρέπει να παραμείνει κοντά στον ΠΑΟΚ, ειδικα στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Να τον αγκαλιάσει η οικογενεια του ΠΑΟΚ όπως τον ευεργέτη Ιβάν Σαββίδη.

Η ΝΔ ετοιμάζει άλλον μπροστινό συμφεροντων απο κατω και το ονομα δεν θα σας αρέσει καθόλου.... μα καθόλου. Είναι αναμεσα στα ονόματα που έπεσαν στις προηγούμενες σελίδες.
Μυτιληναιο?
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:54 Δηλαδή δεν έγινε η συνέντευξη πριν το ματς με τους Αυστριακούς για να μη διαταραχθεί η ισορροπία της ποδοσφαιρικής ομάδας και γίνεται ενδιάμεσα, με κακή εμφάνιση και αποτέλεσμα που αφήνει αρκετά περιθώρια αποκλεισμού?
Νομιζω περισσοτερο για να μην διαταραχθει η ισορροπια της Τουμπας δεν εγινε, παρα της ποδοσφαιρικης ομαδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Psagmenos4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:41 Αν δεν είναι λάθος διατύπωση, μεγάλη εντύπωση ότι ξεκινανε και γράφουν.
"Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει" όχι ο ΑΣ ΠΑΟΚ , για να καταλάβετε πως βλέπουν τους εαυτούς τους.
Ας ελπίσουμε ότι εινςι λάθος του μαθηματικου του μετροπολις.
Επίσης για ποιο λόγο δεν έγινε την προηγούμενη Δευτέρα? Αφού πάλι Δευτέρα θα γίνει πριν από παιχνίδι
Το έχουν κάψει στον ΑΣ όσο για το σύνθημα στην 6 ειμουν ακουγόταν σε όλο το γήπεδο για τον Ιβάν μια χαρά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

iremidynami 4+ έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:13 Η Τουμπα μίλησε ή μου φάνηκε;
Μίλησε αποθέωσε τον Ιβάν
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sera4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:56 Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.

Μα εξ αρχής ο τρόπος σύνταξης μιας ανακοίνωσης ήταν που έπεισε πως πρόκειται για έγκλημα εσκεμμενο
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:11 Μπορείτε να μου πείτε όλοι αυτοί που λέτε πόσα άτομα είναι;

Όλοι και οι μεν και οι δε
Σε μας στην 6 η ιαχη Ιβάν σάββιδης κάλυπτε τα πάντα τώρα τι λέγανε μεταξύ τους αρχισυνδεσμιτες της 4 σεν ξέρω α λέγανε σε άλλες φάσεις την αθλιότητα λευτεριά στα αδέλφια μας και δεν ακολουθούσε κανένας
These users thanked the author eorptol1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:15 Δυτικοί και Ανατολικοί
Και ο ηλίθιος διαχωρισμός συνεχίζεται.
Συγνώμη άλλα 'ηλιθιοι :είναι όσοι ακόμη και τώρα υποστηρίζουν αυτόν τον τραγελαφικό ΔΣ του ΑΣ...
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Azrael, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους

Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.

Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε δεν καταλαβαίνει γιατί μιλάω για έγκλημα, όσο και να ρωτάει άλλες εξηγήσεις δεν δινω. Ούτως ή αλλως και εγώ μια άποψη εχω όπως όλοι

Ακόμα κι αν τη Δευτέρα ο ΑΣ αποκαλυψει ότι ο Σαββίδης έκανε το προπατορικό αμάρτημα , ΠΑΛΙ ο ΑΣ έκανε στρατηγικό και πρακτικό εγκληματικό λάθος όπως χειρίστηκε τα πράγματα.

Αυτό δεν αλλάζει ούτε ο θεός στη γη να κατέβει

Από εκεί και πέρα το γήπεδο να το δώσουν σε όποιον θέλουν. Γιατί εγώ σύλλογο που να γκρεμίζει εσκεμμένα όλες τις ιδέες που ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ σε πείσμα των καιρών, δεν τον θέλω.

Να το πάρουν όλοι το γήπεδο και να το βάλουν στον πάτο τους.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 13):
navigator11, eorptol1, Montrealiotis, astral, lkosmid, Azrael, Grimson4, paok apo epilogi, abc_o_ karpouzas, ΑΜΠΑΛΑΕΑ and 3 more users
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:29 Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε να φυγει, ενώ τα μέσα του Ιβάν έγραφαν πιέζει να φύγει. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ότι ναναι
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

eorptol1 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:27
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:29 Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε να φυγει, ενώ τα μέσα του Ιβάν έγραφαν πιέζει να φύγει. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ότι ναναι
Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε ΠΑΟΚ όχι Ιβάν. Δε θα βαράμε παλαμάκια και στα εγκλήματα ούτε θα κάνουμε μουγγα για να μην παρεξηγηθεί ο ιδιοκτήτης. Το λέω και σε σένα όπως και στον άλλο πριν, μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις αν ισχύει αυτό που εγραψα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”