Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Πώς τα καταφέρνουν πάντως οι του ΑΣ να στρέφουν κάθε μέρα τον κόσμο όλο και περισσότερο εναντίον τους.
Ούτε αύριο θα βγούνε να μιλήσουν;
Ούτε αύριο θα βγούνε να μιλήσουν;
Αυτός ο Παοκτσης Παοκτσιδης θα πρέπει να είναι ο αντίθετος άλλος εαυτός του Τέλη πάντως, ο Τέλης θέλει να εκμεταλλεύεται το γήπεδο αλλά δεν θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ και ο Παοκτσιδης θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ χωρίς να θέλει να εκμεταλλεύεται το γήπεδο.Ιάσονας έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:19Αρα γιατί θέλουμε να γίνει αν δεν κερδίσει η ομάδα?gika έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:07Αν το γήπεδο το χτίσει ο Ιβάν και σε 10 χρόνια πουλήσει την ΠΑΕ σε έναν Παοκτση Παοκτσιδη αλλά όχι τον εταιρία ειδικού σκοπού που θα έχει τα δικαιώματα του γηπέδου για 50 χρόνια, πως εξασφαλίζεις ότι δεν θα χρεώσει υπέρογκο ενοίκιο στην ΠΑΕ;Parolos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 16:59 Βρε Gika.
Το γήπεδο πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας και όχι ενός ιδιώτη. Σωστά? Σωστά...
Στην ουσία, πάνω στον παροξυσμό σου, περιγράφεις/παραδέχεσαι ένα "σχέδιο" ώστε να στραγγαλιστεί οικονομικά η ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ξέρουμε όλοι, και αυτό λες κι εσυ. Σωστά? Σωστά..
Στην ουσία δλδ δε σε νοιάζει καν η πρόοδος της ομάδας, αλλά ένας ιδιώτης, ή άντε να σε πω αθώο και να πω σε νοιάζει το γήπεδο που δε θα έρχεσαι και ποτέ καθότι μένεις εξωτερικό.
Σωστά? Σωστά..
Πώς αγόρι μου καλό θα αποφασιστεί ενοίκιο χωρίς αυτόν που θα νοικιάζει?
Γίνεται? Δε γίνεται να αποφασιστεί μονομερώς.. παρα μονο με δόλο για κάτι άλλο από τα δύο μέρη, σε βάρος του τρίτου.
ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κατά τ άλλα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα εποφεληθει από το γήπεδο απευθείας εκτός αν πέρα από την ενοικίαση του για αγωνιστική χρήση πάρει δικαιώματα και για άλλες εμπορικές χρήσεις.
Είτε το χτίσει ο Ιβαν, είτε ο Warren Buffet.
Το προπονητικό στην Θερμή, αν γίνει, θα ανήκει σε εταιρία που θα ανήκει στον Ιβάν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πληρώνει ενοίκιο.
Η ΠΑΕ θα χάνει λεφτά - ενώ η Μεσημβρια είναι τζάμπα. Δεν ασχολείται όμως κανείς.
Κανένας απολύτως δεν θα κάνει γήπεδο επενδύοντας 200 εκατομμύρια χωρίς να βάλει προτεραιότητα να πάρει 400 πίσω σε βάθος 50 χρόνων.
Κανένας. Εχει ή δεν έχει την ΠΑΕ.
Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που ο Ιβάν με την υποθετική συμφωνία πώλησης κρατήσει για την πάρτη του ένα ποσοστό των εσόδων..
πχ. για να μειωθεί κάπως το τίμημα ή επειδή ο Παοκτσιδης κρίνει πως μπορεί να το αντέξει χωρίς κίνδυνο της επένδυσης στην ΠΑΕ ή επειδή θα εκβιαστεί από τον Ιβάν να αγοράσει κάτι στο οποίο <δεν θα κερδίζει> αλλά θα χάνει..
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό το επιχείρημα είναι η πιο ξεκάθαρη αποδοχή όλων όσων πολλοί συνοπαδοί εδώ μέσα λένε τόσες μέρες.. ότι η πρόταση της άλλης πλευράς είναι πρόταση εκμετάλλευσης του νέου γήπεδο σε βάρος της ΠΑΕ.
Δηλ όταν την κερδοσκοπία τρίτου την επιδιώκει ο ΑΣ, είναι real estate και wall street, και επειδή (θα) ή (αν θα) την κάνει με άλμα interstellar στο μέλλον και ο Ιβάν.. Όλα ok!
Και επειδή η φαντασία πάει σύννεφο, κι εμείς ειμαστε χοντροκέφαλοι έχουμε στηλώσει ποδάρια, και δεν βλέπουμε τη μεγάλη ευκαιρία που έρχεται μία φορά στα 50 χρόνια και ανοίγεται μπροστά μας αυτό το πεντάμηνο συγκεκριμένα όμως
Γιατί οι Telis' friends.. δεν λένε του Τέλη να πάει να πάρει ..το μπάσκετ να συνεννοηθεί με τον ΑΣ που θέλει real estate και wall street να ανταλλάξει με το κράτος που εχει και τα connect το Παλατάκι με ένα μεγαλύτερο φιλέτο λίγο παρακάτω που έχει και μεγάλη άπλα στην ίδια πλευρά δίπλα στο λιρόι..
Να κάνουν και mall και ν.Παλατάκι να τα κονομήσει διπλά ο Σύλλογος να τα χώνει και ο Τέλης να τον αποθεώσουμε να πάει την ΠΑΟΚΑΡΑ ευρωλίγκα και ΝΒΑλίγκ και πρωτάθλημα Ελλάδος να τρελαθούμε τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ομαδικώς οριζοντίως και καθέτως!
Αν είχα τον κ.Τέλη friend αυτό θα του λεγα ΧΩΣΟΥ
- iremidynami 4+
Η Τουμπα μίλησε ή μου φάνηκε;
- These users thanked the author iremidynami 4+ for the post (total 4):
- Montrealiotis, Taseos, Psaras, paok apo epilogi
Το ματς με τους Αυστριακούς πέρασε. η συνέντευξη του ΑΣ θα γίνει αύριο;;
- Montrealiotis
Νομίζω ότι μίλησε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- paok apo epilogi, iremidynami 4+
Το τι άγχος είχα σήμερα δεν περιγράφεται
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την αποσταθεροποίηση του ΠΑΟΚ με τρόπο ελεεινό
Και δεύτερον έδειξε ΟΧΙ την προσωπολατρεία όπως πολύ θα βιαστούν να πουν κρίνοντας επιδερμικά, αλλά την στήριξη του σε αυτό που ο λαός κρίνει ως τίμιο και παοκτσηδικο.
Άντε να δούμε τι αλλά σκατα μας επιφυλασσουν
Χεσμενο το έχω το αποτέλεσμα του ματς μπροστά σε όσα επιχειρήθηκαν, και συνεχίζουν να επιχειρούνται
Ευτυχώς ο κόσμος στη συντριπτική του πλειοψηφία ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ, μίλησε και έδειξε
Έδειξε πρώτον τα μεζεα του στα νοσηρα μυαλά που επιχείρησαν την αποσταθεροποίηση του ΠΑΟΚ με τρόπο ελεεινό
Και δεύτερον έδειξε ΟΧΙ την προσωπολατρεία όπως πολύ θα βιαστούν να πουν κρίνοντας επιδερμικά, αλλά την στήριξη του σε αυτό που ο λαός κρίνει ως τίμιο και παοκτσηδικο.
Άντε να δούμε τι αλλά σκατα μας επιφυλασσουν
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 14):
- navigator11, Grimson4, Taseos, Psaras, Apil44, Montrealiotis, paok apo epilogi, Kabamaru11, Χωρικός, leomatos88 and 4 more users
- Skoufos_tou_Lucescu
Εγω απ' όσα έμαθα σήμερα στο γήπεδο σε ότι έχει να κάνει με τους οργανωμενους, παρόλο που είμαι απ' την αρχή 100% με τον Ιβάν σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, θεωρώ ότι αύριο θα βρεθεί σε δυσκολη θέση και με τις τσιγκουνιες στα μεταγραφικά έχει φέρει σε ακόμα πιο δυσκολη θέση τον εαυτό του. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι η "αυτάρκεια" είναι ορθή πολιτική ο περισσότερος κόσμος είναι αγανακτισμενος
Μάνα εξ'ουρανου η εμφάνιση Μυστακιδη...Άλλοι βρήκαν λόγο για να στηρίξουν, άλλοι για να κράξουν...Πάλι καλά γιατί από ποδόσφαιρο λίγες οι ελπίδες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 08 Αύγ 2025, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυριο τελικα εχει ο ΑΣ συνεντευξη τυπου ή αναβαλλεται επ αοριστον? Γνωριζει κανεις? Αν οντως εχει, τοτε τι ωρα? 

Θα γινει τελικά η συνέντευξη αύριο?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:59 Εγω απ' όσα έμαθα σήμερα στο γήπεδο σε ότι έχει να κάνει με τους οργανωμενους, παρόλο που είμαι απ' την αρχή 100% με τον Ιβάν σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, θεωρώ ότι αύριο θα βρεθεί σε δυσκολη θέση και με τις τσιγκουνιες στα μεταγραφικά έχει φέρει σε ακόμα πιο δυσκολη θέση τον εαυτό του. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι η "αυτάρκεια" είναι ορθή πολιτική ο περισσότερος κόσμος είναι αγανακτισμενος
- Skoufos_tou_Lucescu
Δεν ξέρω αν άλλαξε κατι αδερφέ, με όσους μίλησα το απόγευμα έλεγαν θα γίνειGrimson4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:04Θα γινει τελικά η συνέντευξη αύριο?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:59 Εγω απ' όσα έμαθα σήμερα στο γήπεδο σε ότι έχει να κάνει με τους οργανωμενους, παρόλο που είμαι απ' την αρχή 100% με τον Ιβάν σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, θεωρώ ότι αύριο θα βρεθεί σε δυσκολη θέση και με τις τσιγκουνιες στα μεταγραφικά έχει φέρει σε ακόμα πιο δυσκολη θέση τον εαυτό του. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι η "αυτάρκεια" είναι ορθή πολιτική ο περισσότερος κόσμος είναι αγανακτισμενος
ωρα? Θα ειναι live?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:29Δεν ξέρω αν άλλαξε κατι αδερφέ, με όσους μίλησα το απόγευμα έλεγαν θα γίνειGrimson4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 00:04Θα γινει τελικά η συνέντευξη αύριο?Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:59 Εγω απ' όσα έμαθα σήμερα στο γήπεδο σε ότι έχει να κάνει με τους οργανωμενους, παρόλο που είμαι απ' την αρχή 100% με τον Ιβάν σε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, θεωρώ ότι αύριο θα βρεθεί σε δυσκολη θέση και με τις τσιγκουνιες στα μεταγραφικά έχει φέρει σε ακόμα πιο δυσκολη θέση τον εαυτό του. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν ότι η "αυτάρκεια" είναι ορθή πολιτική ο περισσότερος κόσμος είναι αγανακτισμενος
Με τη σοβαρότητα που τους διακρίνει φαντάζομαι η συνέντευξη θα ανακοινωθει κανα 2ωρο πριν γίνει και αν γινει. Ομορφες ευχες σημερα απο την "ΜΑΝΑ" του συλλογου οπως αυτοαποκαλείται, εξαιρετικό το rebranding δε λεω
- These users thanked the author george188 for the post:
- navigator11