Και μετά προδικάζεις ένα υποθετικό καπρίτσιο για ένα υποθετικό γήπεδο λόγω ενός υποθετικού ποσού που θα ζητήσουν ως ενοίκιο που ο Ιβάν υποθετικά θα αρνηθεί.
Πασπαλισμενο με Τρίγλια , κανάλια, λιμάνια και ξενοδοχεία.
Τι γράφεις ?
Και μετά προδικάζεις ένα υποθετικό καπρίτσιο για ένα υποθετικό γήπεδο λόγω ενός υποθετικού ποσού που θα ζητήσουν ως ενοίκιο που ο Ιβάν υποθετικά θα αρνηθεί.
"Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ και μας ηρεμεί. Ουπς, ούτε αυτό συμβαίνει. Αποφάσισε ο Θανάσης να κάνει την επανάστασή του. Ποτέ δεν είναι αργά.WestBlock4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 16:49 Ακουσε κανεις να λεει ο κολκας πως ο ΠΑΟΚ θα παει καυτατζογλειο. Λόγω της κόντρας με τον ΑΣ ? Το διαβάζω στο twitter, βέβαια εχει κ πολλα ζωα που διαδίδουν οτι ναναι αλλα απο το κολκα ολα τα.περιμενψ
Αν το γήπεδο το χτίσει ο Ιβάν και σε 10 χρόνια πουλήσει την ΠΑΕ σε έναν Παοκτση Παοκτσιδη αλλά όχι τον εταιρία ειδικού σκοπού που θα έχει τα δικαιώματα του γηπέδου για 50 χρόνια, πως εξασφαλίζεις ότι δεν θα χρεώσει υπέρογκο ενοίκιο στην ΠΑΕ;Parolos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 16:59 Βρε Gika.
Το γήπεδο πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας και όχι ενός ιδιώτη. Σωστά? Σωστά...
Στην ουσία, πάνω στον παροξυσμό σου, περιγράφεις/παραδέχεσαι ένα "σχέδιο" ώστε να στραγγαλιστεί οικονομικά η ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ξέρουμε όλοι, και αυτό λες κι εσυ. Σωστά? Σωστά..
Στην ουσία δλδ δε σε νοιάζει καν η πρόοδος της ομάδας, αλλά ένας ιδιώτης, ή άντε να σε πω αθώο και να πω σε νοιάζει το γήπεδο που δε θα έρχεσαι και ποτέ καθότι μένεις εξωτερικό.
Σωστά? Σωστά..
Πώς αγόρι μου καλό θα αποφασιστεί ενοίκιο χωρίς αυτόν που θα νοικιάζει?
Γίνεται? Δε γίνεται να αποφασιστεί μονομερώς.. παρα μονο με δόλο για κάτι άλλο από τα δύο μέρη, σε βάρος του τρίτου.
ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κατά τ άλλα.
Καταλαβαίνεις βέβαια πως έχει λίγο πιο διαφορετική βαρύτητα το να γράφει επώνυμα ο Κόλκας για πιθανή μόνιμη αλλαγή έδρας έτσι;Equalizer έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:00 Αντί να ασχολείστε με το τι είπε ο Κόλκας, καθίστε διαβάστε τι έγραφα εγώ την πρώτη μέρα που ξέσπασε η αθλιότητα Κατσαρη
TylerDurden έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:10Καταλαβαίνεις βέβαια πως έχει λίγο πιο διαφορετική βαρύτητα το να γράφει επώνυμα ο Κόλκας για πιθανή μόνιμη αλλαγή έδρας έτσι;Equalizer έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:00 Αντί να ασχολείστε με το τι είπε ο Κόλκας, καθίστε διαβάστε τι έγραφα εγώ την πρώτη μέρα που ξέσπασε η αθλιότητα Κατσαρη