Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από loukas karadimos »

trouman έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:51
loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.

που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ακομα χειροτερο ειναι οτι εγω προσωπικα πιστευω πως πολλα απ αυτα δεν γινονται κατ'εντολην, αλλα απο υπερβαλλοντα ζηλο ανθρωπων που εχουν μεινει στην απεξω και συμφερον τους ειναι η επομενη μερα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. αν ειναι αυτοι ΠΑΟΚ, εγω ειμαι ο βικτορ ουγκω

η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολυ καλα εκανε και εθεσε τον ΚΜ προ των ευθηνων του γιατι πισω απ ολα αυτα ακομα και αν δε κρυβεται ο ιδιος, κρυβεται η πεποιθησ πως ο Ιβαν ειναι ανεπιθυμητος απο τον ιδιο και αρα μπορουμε να του κανουμε οτι θελουμε.

Σημερα το απογευμα στο γηπεδο θα ειναι οι δυτικες συνοικειες, η θ4, ο αμπαλαεα και αρκετοι συνδεσμοι ακομα. δεν θελει πολυ να ακουστει ενα συνθημα υπερ η κατα του Ιβαν και να γινουμε το απολυτο μπαχαλο και να ξεκινησει αυτη η χρονια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ. θελω να πιστευω οτι η νεα γεννια των συνδεσμων εχει το ελαχιστο μυαλο που χρειαζεται για να καταλαβει οτι σε περιπτωση που κατι τετοιο συμβει σημερα το απογευμα θα ειναι και το τελος της...

Κρυο αιμα και προστατεψτε την ομαδα.

οσον αφορα τον ΑΣ, ειστε πραγματικα αχαρακτηριστοι, ειστε οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει σε αυτον τον συλλογο στην πιο ιστορικη στιγμη του, ανθρωποι μια ζωη λιγοι και κατωτεροι των περιστασεων, που τρεχουν πισω απ οτι γυαλιζει σαν αντε μην πω τι. μην θυμηθω σαχπαζιδηδες, καμπανηδες και λοιπα κακοποια στοιχεια. ΝΤΡΟΠΗ σας και μονο ΝΤΡΟΠΗ σας. Βγειτε και μιληστε πριν παρετε, κυριολεκτικα, κοσμο στο λαιμο σασς...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Μια μικρή ένσταση, δε θα έβαζα στο ίδιο καλάθι ένα σύνθημα για Σαββίδη ( α. έχει ακουστεί πολλές φορές κα από όλους, β. Ο Σαββίδης είναι επικεφαλής του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας άσχετος, γ. Ο επικεφαλής του ΠΑΟΚ βάλλεται πισώπλατο και είναι αναμενόμενο κάποιοι να φωνάξουν, για εμένα επιβεβλημένο και αυτονόητη η στήριξη στον ΠΑΟΚ , στον Σαββίδη δηλαδή τώρα) κι ένα για Μυστακίδη ( κάποιος που δεν ξέρουμε και βλέπουμε κινήσεις περίεργες, προδοτικές λέω εγώ, πίσω από τις οποίες λέγεται και αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι και αυτός).
δεν ειναι προβλημα το συνθημα υπερ του Ιβαν, αλλωστε αυτο συχνα πυκνα το κανουμε και ισως, αποψη μου, οχι οσο συχνα θα επρεπε

προβλημα ειναι λογω της συγκηριας οταν ακουστει αυτο το συνθημα να ακουστει και μια γιουχα και να γινουμε σμπαραλια εκει μεσα σε ζωντανη τηλεοπτικη μεταδοση
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
trouman
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εσείς εκεί στον ΔΣ του ΑΣ μας απογοητευσατε πάρα πολύ ΈΡΓΟ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΤΖΌΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΙΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ... ΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ φτάσατε να είστε υποχείριο του γνωστού καταχρεωμενου συγκροτήματος ΜΜΕ..... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Grimson4
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εσείς εκεί στον ΔΣ του ΑΣ μας απογοητευσατε πάρα πολύ ΈΡΓΟ ΚΆΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΤΖΌΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΙΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ... ΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ φτάσατε να είστε υποχείριο του γνωστού καταχρεωμενου συγκροτήματος ΜΜΕ..... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΊΤΕ
Diaitoktonos

Δημοσίευση από Diaitoktonos »

keep_paokizein έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:29
GEOL έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 23:39 Φρατέλι ρε μλκ! Συγκινήθηκα!
Τι να πούμε και για τις πρώτες συναντήσεις στο ΝΟΑ στη Διογένους...
ΝΟΑ αξέχαστες στιγμές. 7 η ώρα έπαιζε ΠΑΟΚ γαύρος και απο τις 2 ήμασταν εκεί. Εκεί αγόρασα και το μπλουζάκι ΠΑΟΚμανια ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20 ... και το ακομα χειροτερο ειναι οτι εγω προσωπικα πιστευω πως πολλα απ αυτα δεν γινονται κατ'εντολην, αλλα απο υπερβαλλοντα ζηλο ανθρωπων που εχουν μεινει στην απεξω και συμφερον τους ειναι η επομενη μερα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. αν ειναι αυτοι ΠΑΟΚ, εγω ειμαι ο βικτορ Ουγκώ...
Και εγώ αυτό φοβάμαι πιο πολύ. Τους αυτενεργούντες προθύμους. Υποθετικά μιλώντας, αν κάποιος είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη, ακόμα και να έχει κυρηχθει εκεχειρία υπάρχει κίνδυνος να πέσει μπαταριά.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
loukas karadimos
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Βαζω στοιχημα οτι αν γινει γκελα στο ματς, βγαινει ανακοινωση (εννοειτε μεταμεσονυχτια) οτι η συνεντευξη τυπου θα γινει αυριο.
These users thanked the author CCCP for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πλάκα πλάκα, ακόμα δε μας έχουν κάνει τη χάρη να ενημερώσουν πότε θα "μιλήσουν", ε;; Εντάξει, όχι δα ότι θα χρειαστούν και καμιά χρονοβόρο προετοιμασία. Και στις 9 το πρωί αύριο να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά, εύκολα μεταξύ 12 και 1 μπορούν να εμφανιστούν πανέτοιμοι.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Montrealiotis, loukas karadimos
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Και ύστερα υπάρχουν και οι και καλά «μόνο ΠΑΟΚ» που το θεωρούν όλο αυτό φυσιολογικό…
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

gika έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:07
Parolos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 16:59 Βρε Gika.

Το γήπεδο πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας και όχι ενός ιδιώτη. Σωστά? Σωστά...

Στην ουσία, πάνω στον παροξυσμό σου, περιγράφεις/παραδέχεσαι ένα "σχέδιο" ώστε να στραγγαλιστεί οικονομικά η ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ξέρουμε όλοι, και αυτό λες κι εσυ. Σωστά? Σωστά..

Στην ουσία δλδ δε σε νοιάζει καν η πρόοδος της ομάδας, αλλά ένας ιδιώτης, ή άντε να σε πω αθώο και να πω σε νοιάζει το γήπεδο που δε θα έρχεσαι και ποτέ καθότι μένεις εξωτερικό.
Σωστά? Σωστά..

Πώς αγόρι μου καλό θα αποφασιστεί ενοίκιο χωρίς αυτόν που θα νοικιάζει?
Γίνεται? Δε γίνεται να αποφασιστεί μονομερώς.. παρα μονο με δόλο για κάτι άλλο από τα δύο μέρη, σε βάρος του τρίτου.

ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κατά τ άλλα.
Αν το γήπεδο το χτίσει ο Ιβάν και σε 10 χρόνια πουλήσει την ΠΑΕ σε έναν Παοκτση Παοκτσιδη αλλά όχι τον εταιρία ειδικού σκοπού που θα έχει τα δικαιώματα του γηπέδου για 50 χρόνια, πως εξασφαλίζεις ότι δεν θα χρεώσει υπέρογκο ενοίκιο στην ΠΑΕ;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα εποφεληθει από το γήπεδο απευθείας εκτός αν πέρα από την ενοικίαση του για αγωνιστική χρήση πάρει δικαιώματα και για άλλες εμπορικές χρήσεις.

Είτε το χτίσει ο Ιβαν, είτε ο Warren Buffet.

Το προπονητικό στην Θερμή, αν γίνει, θα ανήκει σε εταιρία που θα ανήκει στον Ιβάν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πληρώνει ενοίκιο.

Η ΠΑΕ θα χάνει λεφτά - ενώ η Μεσημβρια είναι τζάμπα. Δεν ασχολείται όμως κανείς.

Κανένας απολύτως δεν θα κάνει γήπεδο επενδύοντας 200 εκατομμύρια χωρίς να βάλει προτεραιότητα να πάρει 400 πίσω σε βάθος 50 χρόνων.

Κανένας. Εχει ή δεν έχει την ΠΑΕ.
Αρα γιατί θέλουμε να γίνει αν δεν κερδίσει η ομάδα?
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
SCIFO
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Ιάσονας έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:19
Αρα γιατί θέλουμε να γίνει αν δεν κερδίσει η ομάδα?
Και η ομαδα θα κερδισει και ο επιχειρηματιας.

Αν υποθεσουμε ενα ενοικιο πχ 5 εκατομμυρια τον χρονο, σε 20 χρονια ειναι 100 εκατομμυρια.
Ενα καινουργιο γηπεδο θα φερει πολυ αυξημενα εσοδα απο εισητηρια και λογω αυξημενων τιμων και λογω αυξημενης ζητησης αλλα και λογω αυξημενης χωριτικοτητας. Αυτα θα ειναι κατα πολυ πανω απο +5 απο οσα κερδιζουμε τωρα με διαρκειας και εισητηρια ολης της χρονιας.
100% αυτο και αποδεδειγμενο παγκοσμιως.

Αρα ειτε ο Ιβαν κανει το γηπεδο ειτε ο Μυστακιδης ειτε ο Βουλινος, η ΠΑΕ θα βγει κερδισμενη.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

navigator11 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:02 Πλάκα πλάκα, ακόμα δε μας έχουν κάνει τη χάρη να ενημερώσουν πότε θα "μιλήσουν", ε;; Εντάξει, όχι δα ότι θα χρειαστούν και καμιά χρονοβόρο προετοιμασία. Και στις 9 το πρωί αύριο να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά, εύκολα μεταξύ 12 και 1 μπορούν να εμφανιστούν πανέτοιμοι.
Περιμένουν το νέον πεηπερ

Έχει βγάλει 30 βαθμούς στην Ελβετία και ο τελης έχει αράξει τ @@ του στο λεμαν
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:43
navigator11 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:02 Πλάκα πλάκα, ακόμα δε μας έχουν κάνει τη χάρη να ενημερώσουν πότε θα "μιλήσουν", ε;; Εντάξει, όχι δα ότι θα χρειαστούν και καμιά χρονοβόρο προετοιμασία. Και στις 9 το πρωί αύριο να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά, εύκολα μεταξύ 12 και 1 μπορούν να εμφανιστούν πανέτοιμοι.

Γαλλία είναι τελικά?
Κι εκεί καίγεται ο τόπος.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

theo-drama έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 16:13
loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:43

Γαλλία είναι τελικά?
Κι εκεί καίγεται ο τόπος.
Απ όσο ξέρω Ελβετία κάπου εκεί γύρω απ τη ζυριχη
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Εγώ νόμιζα ότι ήταν Θεσσαλονικεύς εκ δυτικών συνοικιών :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019