δεν ειναι προβλημα το συνθημα υπερ του Ιβαν, αλλωστε αυτο συχνα πυκνα το κανουμε και ισως, αποψη μου, οχι οσο συχνα θα επρεπεtrouman έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:51Μια μικρή ένσταση, δε θα έβαζα στο ίδιο καλάθι ένα σύνθημα για Σαββίδη ( α. έχει ακουστεί πολλές φορές κα από όλους, β. Ο Σαββίδης είναι επικεφαλής του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας άσχετος, γ. Ο επικεφαλής του ΠΑΟΚ βάλλεται πισώπλατο και είναι αναμενόμενο κάποιοι να φωνάξουν, για εμένα επιβεβλημένο και αυτονόητη η στήριξη στον ΠΑΟΚ , στον Σαββίδη δηλαδή τώρα) κι ένα για Μυστακίδη ( κάποιος που δεν ξέρουμε και βλέπουμε κινήσεις περίεργες, προδοτικές λέω εγώ, πίσω από τις οποίες λέγεται και αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι και αυτός).loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.
που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ακομα χειροτερο ειναι οτι εγω προσωπικα πιστευω πως πολλα απ αυτα δεν γινονται κατ'εντολην, αλλα απο υπερβαλλοντα ζηλο ανθρωπων που εχουν μεινει στην απεξω και συμφερον τους ειναι η επομενη μερα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. αν ειναι αυτοι ΠΑΟΚ, εγω ειμαι ο βικτορ ουγκω
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολυ καλα εκανε και εθεσε τον ΚΜ προ των ευθηνων του γιατι πισω απ ολα αυτα ακομα και αν δε κρυβεται ο ιδιος, κρυβεται η πεποιθησ πως ο Ιβαν ειναι ανεπιθυμητος απο τον ιδιο και αρα μπορουμε να του κανουμε οτι θελουμε.
Σημερα το απογευμα στο γηπεδο θα ειναι οι δυτικες συνοικειες, η θ4, ο αμπαλαεα και αρκετοι συνδεσμοι ακομα. δεν θελει πολυ να ακουστει ενα συνθημα υπερ η κατα του Ιβαν και να γινουμε το απολυτο μπαχαλο και να ξεκινησει αυτη η χρονια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ. θελω να πιστευω οτι η νεα γεννια των συνδεσμων εχει το ελαχιστο μυαλο που χρειαζεται για να καταλαβει οτι σε περιπτωση που κατι τετοιο συμβει σημερα το απογευμα θα ειναι και το τελος της...
Κρυο αιμα και προστατεψτε την ομαδα.
οσον αφορα τον ΑΣ, ειστε πραγματικα αχαρακτηριστοι, ειστε οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει σε αυτον τον συλλογο στην πιο ιστορικη στιγμη του, ανθρωποι μια ζωη λιγοι και κατωτεροι των περιστασεων, που τρεχουν πισω απ οτι γυαλιζει σαν αντε μην πω τι. μην θυμηθω σαχπαζιδηδες, καμπανηδες και λοιπα κακοποια στοιχεια. ΝΤΡΟΠΗ σας και μονο ΝΤΡΟΠΗ σας. Βγειτε και μιληστε πριν παρετε, κυριολεκτικα, κοσμο στο λαιμο σασς...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
προβλημα ειναι λογω της συγκηριας οταν ακουστει αυτο το συνθημα να ακουστει και μια γιουχα και να γινουμε σμπαραλια εκει μεσα σε ζωντανη τηλεοπτικη μεταδοση