Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Мир »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:03 Εγώ πιστεύω ότι δεν θα παραιτηθεί κανείς τους, εδώ ούτε το καταστατικό δημοσιεύουν και για το συμφωνητικό με τον ιδιοκτήτη delikatessen ούτε καν λόγος.

Το πρόβλημα σε αυτή την πρόταση είναι η λήξη του ΠΔ και της έγκρισης για τα επιπλέον στρέμματα. Αυτό θα είναι και το επιχείρημα τους για να πακτωθουν στην καρέκλα φαντάζομαι.
Μπήκε ο Εικοσιδυος στον ΠΑΟΚ;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Taseos έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:04 Αυτό που θέλετε να δείξω την ίδια εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο πλην πλούσιο έναντι ενός ανθρώπου που γέμισε τα δημοτικά της χώρας ΠΑΟΚσακια και τις ψυχές μας αγαλίασή να το ψάξετε μέσα σας. Όσοι είστε ΠΑΟΚ ΒΕΒΑΙΑ. Όσο δεν είστε ψάξτε το στον πάτο σας . Συγγνώμη από το φόρουμ αλλά έσκασα
Καλά όλα αυτά, καλός κι ο ΠΑΟΚ , αλλά "τα λεφτά , τα λεφτά , δείξτε μας τα λεφτά , λεφτάκια με λεφτά"
These users thanked the author astral for the post (total 5):
Unpsofable78, mika, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά μου με τις φίλες της όταν ήταν 12 που καθόταν και συνεννοούνταν τι θα ποστάρει η μια και τι θα σχολιάσουν οι άλλες από κάτω. Το 0,01% το αφήνω για την περίπτωση που ο υπεύθυνος των σοσιαλ μιντια της κυβέρνησης έχει στα αγαπημένα feed τη μαμά ΑΣ και του έρχονται ειδοποιήσεις μόλις ανακοινώσει κάτι. Ε σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που εχω να πω θα είναι ένα μπράβο για τα ταχύτατα αντανακλαστικά και μακάρι να αντιδρούσε τόσο γρήγορα και σε άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας γενικότερα.
Αυτά που διάβασα για Καλαφάτη και Σια συμπληρώνουν την εικόνα. Πιέζουν τον Σαββίδη με το γήπεδο, ζητώντας αόριστες εγγυήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο με στόχο να πάρουν το λιμάνι. Πιστεύω πως χέστηκαν για το Γήπεδο και τα 250 που φλεξαρε ο άλλος θα τα επενδύσει τελικά στο λιμάνι. Του Σαββίδη δεν του δίνουν το δικαίωμα να φλεξάρει απλά και αυτός τα 190 που θα βάλει στο λιμάνι, του ζητάν να τα δεσμεύσει εδώ και τώρα για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχει βγει καν η άδεια, μια άδεια την οποία η κυβέρνηση μπορεί να καθυστερήσει όσο καιρό χρειάζεται ώστε να πιέσουν τον Ιβάν (να σημειώσω εδώ ότι ο Ιβάν αυτό τον καιρό τρέχει και το προπονητικό που και αυτό απαιτεί κεφάλαια) για να μπορέσουν αυτοί να πάρουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Τώρα ποιοι στον ΑΣ είναι στο κόλπο και ποιοι απλά αφελής δεν μπορώ να ξέρω. Γήπεδο πάντως δε βλέπω να κάνει η κυβέρνηση με τον Τέλη.

Τρέμω να μπω στο τοπικ των μεταγραφών μην τυχών και δω το επιχείρημα "γιατί δεν τα σκάει να πάρει τον Ροναλτο, 250 μύρια γλιτώνει τώρα που θα χτίσει ο Τέλης".

Επειδή τον τελευταίο καιρό δεν έχω χρόνο, ξέρει κάποιος να μου πει αν ο Κωνσταντέλιας πήγε όντος αεροδρόμιο και αν υπάρχουν φωτό και ποιο μέσο έβγαλε πρώτο την είδηση;

Απλά να συμπληρώσω οτι δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ και θα τον καταστρέψουν για να πάρουν το λιμάνι χωρίς δεύτερη σκέψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Δευ 04 Αύγ 2025, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author panta for the post (total 8):
zissos, astral, Unpsofable78, Azrael, Ιάσονας, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:03 Εγώ πιστεύω ότι δεν θα παραιτηθεί κανείς τους, εδώ ούτε το καταστατικό δημοσιεύουν και για το συμφωνητικό με τον ιδιοκτήτη delikatessen ούτε καν λόγος.

Το πρόβλημα σε αυτή την πρόταση είναι η λήξη του ΠΔ και της έγκρισης για τα επιπλέον στρέμματα. Αυτό θα είναι και το επιχείρημα τους για να πακτωθουν στην καρέκλα φαντάζομαι.
Όταν πιεστούν θα παραιτηθούν.
Η θα αλλάξουν Ρότα. Η τελευταία απόφαση από ομοφωνία πάρθηκε με μειοψηφία 7-5-3. Χωρίς ουσιαστικά να ανοιξει ρουθούνι.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@panta τη σύνδεση γήπεδο - λιμάνι δεν πολυκατάλαβα.
Λες δηλαδή ότι ο Σαββίδης αντί να τα σπρώξει στο λιμάνι θα τα δεσμεύσει για το γήπεδο, όπως έχει προταθεί εδώ μέσα;
Και αν κάνει το αντίθετο; Αν πει κάντε εσείς το γήπεδο, έχω να ασχοληθώ με το λιμάνι εγώ, τι γίνεται;
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
soigol
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Και κάτι πολύ σημαντικο αν γνωρίζει κάποιος. Το 7-5-3 της ψηφοφορίας, κάπου γράφτηκε και μετά το μεταφέραμε εδώ. Μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει;
Γιατί υπάρχει πιθανότητα η απόφαση να ήταν άκυρη καθόσον πιθανως οι 3 ψήφοι των παρόντων προσμετράται στην μειοψηφουσα γνώμη. Εκτός και αν δεν ψήφισαν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

@ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
These users thanked the author panta for the post (total 4):
astral, Unpsofable78, eorptol1, Apil44
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:28 @panta τη σύνδεση γήπεδο - λιμάνι δεν πολυκατάλαβα.
Λες δηλαδή ότι ο Σαββίδης αντί να τα σπρώξει στο λιμάνι θα τα δεσμεύσει για το γήπεδο, όπως έχει προταθεί εδώ μέσα;
Και αν κάνει το αντίθετο; Αν πει κάντε εσείς το γήπεδο, έχω να ασχοληθώ με το λιμάνι εγώ, τι γίνεται;
Ο Σαββίδης θέλει και τα 2 αλλά ισως αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ρευστότητα είναι αρκετή μόνο για το ένα (λιμάνι). Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει στο κοντινό μέλλον και να μπορεί να υποστηρίξει και τα 2 πρότζεκτ, για αυτό ισως και η διαφαινόμενη βιασύνη από την άλλη πλευρά που θέλει όλα τα λεφτά εδώ και τώρα χωρίς να υπάρχει καν το έργο ακόμα.

Φαίνεται να προσπαθούν να τον αναγκάσουν να διαλέξει κομμάτι.

Στο σκάκι λέγεται fork.
These users thanked the author astral for the post (total 4):
panta, Unpsofable78, paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν έχει προκυρηξει αύξηση ο ολθ για να μπουν 180 εκ. Τα έργα έχουν ξεκινήσει στο λιμάνι
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

panta έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:35 @ABOLEYTOI νομίζω πως αν φορτίσουν τον κόσμο και διώξουμε τον Ιβάν απο τον ΠΑΟΚ τους είναι πολύ πιο εύκολο παρασκηνιακά να πάρουν το λιμανι. Αυτή τη στιγμή εγώ βλέπω την προσπάθεια να αμαυρώσουν το προφίλ του Σαββίδη πιο έντονη απ ποτέ για να τον διώξει ο κόσμος.
μετά απο τόσο καιρό, το να αγνοούμε πως συνδέει η κυβέρνηση, τσιράκι των Αμερικάνων, το γηπεδικό του ΠΑΟΚ με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, είναι περίεργο.

Η απαίτηση λοιπόν φίλε μου, καταβολής οικονομικών δεσμεύσεων του Ιβάν για (και καλά) το γήπεδο, στοχεύει στο να αναγκαστεί να δείξει πως τα χρήματα έρχονται απο Ρωσία. Αν αποδειχθεί αυτό, τότε η κυβέρνηση προχωράει σε δήμευση περιουσίας (λόγω του εμπάργκο).

Τώρα που το έμαθες, πιστεύω να μπορείς να κατανοήσεις και το πόσο χυδαία είναι η στάση του ΑΣ.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 4):
Parolos, leomatos88, astral, Apil44
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

panta έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19 Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά μου με τις φίλες της όταν ήταν 12 που καθόταν και συνεννοούνταν τι θα ποστάρει η μια και τι θα σχολιάσουν οι άλλες από κάτω. Το 0,01% το αφήνω για την περίπτωση που ο υπεύθυνος των σοσιαλ μιντια της κυβέρνησης έχει στα αγαπημένα feed τη μαμά ΑΣ και του έρχονται ειδοποιήσεις μόλις ανακοινώσει κάτι. Ε σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που εχω να πω θα είναι ένα μπράβο για τα ταχύτατα αντανακλαστικά και μακάρι να αντιδρούσε τόσο γρήγορα και σε άλλα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας γενικότερα.
Αυτά που διάβασα για Καλαφάτη και Σια συμπληρώνουν την εικόνα. Πιέζουν τον Σαββίδη με το γήπεδο, ζητώντας αόριστες εγγυήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο με στόχο να πάρουν το λιμάνι. Πιστεύω πως χέστηκαν για το Γήπεδο και τα 250 που φλεξαρε ο άλλος θα τα επενδύσει τελικά στο λιμάνι. Του Σαββίδη δεν του δίνουν το δικαίωμα να φλεξάρει απλά και αυτός τα 190 που θα βάλει στο λιμάνι, του ζητάν να τα δεσμεύσει εδώ και τώρα για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχει βγει καν η άδεια, μια άδεια την οποία η κυβέρνηση μπορεί να καθυστερήσει όσο καιρό χρειάζεται ώστε να πιέσουν τον Ιβάν (να σημειώσω εδώ ότι ο Ιβάν αυτό τον καιρό τρέχει και το προπονητικό που και αυτό απαιτεί κεφάλαια) για να μπορέσουν αυτοί να πάρουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Τώρα ποιοι στον ΑΣ είναι στο κόλπο και ποιοι απλά αφελής δεν μπορώ να ξέρω. Γήπεδο πάντως δε βλέπω να κάνει η κυβέρνηση με τον Τέλη.

Τρέμω να μπω στο τοπικ των μεταγραφών μην τυχών και δω το επιχείρημα "γιατί δεν τα σκάει να πάρει τον Ροναλτο, 250 μύρια γλιτώνει τώρα που θα χτίσει ο Τέλης".

Επειδή τον τελευταίο καιρό δεν έχω χρόνο, ξέρει κάποιος να μου πει αν ο Κωνσταντέλιας πήγε όντος αεροδρόμιο και αν υπάρχουν φωτό και ποιο μέσο έβγαλε πρώτο την είδηση;

Απλά να συμπληρώσω οτι δεν τους νοιάζει ο ΠΑΟΚ και θα τον καταστρέψουν για να πάρουν το λιμάνι χωρίς δεύτερη σκέψη.
Συμφωνώ μέχρι τελείας.
These users thanked the author Grigorios_PAOK for the post (total 4):
Unpsofable78, Ιάσονας, astral, Apil44
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ο Ιβάν όταν πει κάτι συγκεκριμένο το κάνει. Πόσο μάλλον να τηρήσει ένα μνημόνιο συνεργασίας με χρονοδιαγραμματα.

Τρόποι για έκδοση εγγυητικής που να εξασφαλίζουν την περατωση του έργου υπάρχουν πολλοί. Ξέρει αυτός.

Τα υπόλοιπα που ζητάει ο ΑΣ, είναι να χαμε να λέγαμε ως μέτρο πίεσης. Προσπαθούν να τον εκθεσουν στα μάτια του κόσμου κι αυτός είναι ο κύριος σκοπός της συνέντευξης που θα δώσουν.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
eorptol1, Apil44
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

leon2202 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 14:35
gpap5 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:58

Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.

Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας εξηγήσουν".
Έκοψα μόνο αυτές τις παραγράφους, και ρωτάω :
Αν αυτό που έγραψες αφορούσε τον Ιβάν και την ΠΑΕ ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση του καθενός μας ?

Δεν βλέπουμε εδώ και πόσο καιρο που το πάει ο Ιβάν ? Δεν είναι ξεκάθαρο ? Δεν κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ? Γιατί έτσι μας βόλευε ? Αφού δεν υπήρχε στον ορίζοντα και αντίπαλος για να ταρακουνηθει βέβαια.

Τα ερωτήματα που έθεσες καλά είναι να ισχύουν για όλους.

Εγώ περιμένω και μετά θα κρίνω
η πολιτική των "ίσων αποστάσεων" είναι πολιτική που δεν βλέπει με ίσες αποστάσεις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, αλλά προσπαθεί να υποβαθμίσει την χυδαιότητα της μίας πλευράς και να την εξισώσει με την άλλη.

Στο θέμα λοιπον που κουβεντιάζουμε, δεν θα αποδεχθώ προσέγγιση "ίσων αποστάσεων" μεταξύ ενός αποδεδειγμένα ευεργέτη του ΠΑΟΚ, και ενός φορέα που εργάζεται ξεκάθαρα ως "λαγός" της κυβέρνησης.

Πχ, αν το "δεν βλέπουμε που το πάει ο Ιβαν, τόσο καιρό", έχει να κάνει με το γηπεδικό, είναι ξεκάθαρα μια πολιτική "ίσων αποστάσεων" για να αποκρύψει σκοπίμως τα εμπόδια που βάζει η κυβέρνηση στον Ιβάν για το γήπεδο.

Όποιος δεν το βλέπει, ας μας αποδεχθεί πως κάνει πως δεν το βλέπει.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 7):
zissos, Unpsofable78, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, astral, Iznogoud4, leomatos88
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Η καινούρια (τι καινούρια 10ετία υπάρχει τώρα) φρασεολογία για το "δύο μέτρα- δύο σταθμά" είναι το "ίσες αποστάσεις"
These users thanked the author zissos for the post (total 4):
Unpsofable78, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, astral, navigator11
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Παντως ο ΑΣ στην ανακοινωση του στο FB για αναβολη, τρωει τρελο κραξιμο και μπινελικι.Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου βλεπει και καταλαβαινει τι γινεται...
These users thanked the author Azrael for the post (total 4):
Unpsofable78, eorptol1, astral, Iznogoud4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”