Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
απαντώντας στον φίλο alexgarcia6, αρχικώς εδώ καταθτω την προσωπική μου άποψη, οπότε σε αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε.
Το ότι όμως δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ΑΣ και πως περιμένουμε την συνέντευξη για να μας ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός.
Εκτός αν ο φίλος δεν παρακολουθεί τα όσα έχουν γίνει, οπότε το δέχομαι ως μη γνώση.
Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.
Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας εξηγήσουν".
Ή καταλαβαίνεις τι στοχεύουν και είσαι υπέρ του ΠΑΟΚ ή καταλαβαίνεις τι στοχεύουν και είσαι υπέρ της κυβέρνησης.
Ότι έγραψα παραπάνω για τον μέσο οπαδό, ισχύει και για τους συνδέσμους.
Το ότι όμως δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ΑΣ και πως περιμένουμε την συνέντευξη για να μας ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός.
Εκτός αν ο φίλος δεν παρακολουθεί τα όσα έχουν γίνει, οπότε το δέχομαι ως μη γνώση.
Αλλά, να παρακολουθείς εδώ και τόσο καιρό τι συμβαίνει και να θεωρείς πως δεν είναι ξεκάθαροι οι στόχοι του ΑΣ, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός, αν όχι προπαγάνδα.
Μυαλό έχουμε, να διαβάζουμε γνωρίζουμε, δεν υπάρχει "δεν το καταλαβαίνω", "ίσως εννοούν κάτι άλλο", "ας περιμένουμε να μας εξηγήσουν".
Ή καταλαβαίνεις τι στοχεύουν και είσαι υπέρ του ΠΑΟΚ ή καταλαβαίνεις τι στοχεύουν και είσαι υπέρ της κυβέρνησης.
Ότι έγραψα παραπάνω για τον μέσο οπαδό, ισχύει και για τους συνδέσμους.
- Unpsofable78
Κάποιοι στα sm γράφουν ότι ουσιαστικά η συνέντευξη τύπου θα είναι ευθεία προσπάθεια αποδομησης της ΠΑΕ και κυρίως του Ιβάν. Μιλάνε και για αποκάλυψη ακραίων πληροφοριών που θα συγκλονισουν την κοινή γνώμη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Ισχύει;Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:52Δεν υπερασπίζομαι κάποιον απλά έχουν και αυτοί το δίκιο τους αν δεν κοιτάξουμε το θέμα εντελώς συναισθηματικά γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε την ευκαιρία να κάνουμε γήπεδο. Δεν θα βγουν πολλοί μπροστά για να χρηματοδοτήσουν γήπεδο.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:42Είναι σοβαρές; Εσένα προσωπικά σε έπεισαν να φανταστώ για να τους υπερασπιζεσαιNotorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:39
Ξέρω κάποιες πληροφορίες αλλά δεν έχω και την εμπιστοσύνη στους εμπλεκόμενους ότι μπορούν να τις επικοινωνήσουν σωστά.
Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι άνθρωποι απλά ενός ΑΣ που δεν έχουν ούτε την εμπειρία ούτε την τεχνογνωσία να χειριστούν τέτοια θέματα.
Για μένα η ΠΑΕ την πάτησε. Πίστευε ότι δεν θα υπάρξει άλλος παίχτης για το γήπεδο. Φέρθηκε αλαζονικά και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.
Αν δεν έχουν τι να πουν, θα αναμασησουν ό,τι προκάλεσε κουβέντες στο παρελθόν, πχ Κουγιες μούγιες, γαύροι με σάλτσα κλπ κλπ.
- TylerDurden
Καλά η συνεργασία με Κούγια ήταν κηλίδα, δεν ήταν παίξε γέλασε.
Προφανώς και δεν έχει σχέση και δεν δικαιολογεί τα του ΑΣ, απλά επειδή είδα το όνομα του το λέω.
Προφανώς και δεν έχει σχέση και δεν δικαιολογεί τα του ΑΣ, απλά επειδή είδα το όνομα του το λέω.
- Notorious4
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 14:00Κάποιοι στα sm γράφουν ότι ουσιαστικά η συνέντευξη τύπου θα είναι ευθεία προσπάθεια αποδομησης της ΠΑΕ και κυρίως του Ιβάν. Μιλάνε και για αποκάλυψη ακραίων πληροφοριών που θα συγκλονισουν την κοινή γνώμη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Ισχύει;Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:52Δεν υπερασπίζομαι κάποιον απλά έχουν και αυτοί το δίκιο τους αν δεν κοιτάξουμε το θέμα εντελώς συναισθηματικά γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε την ευκαιρία να κάνουμε γήπεδο. Δεν θα βγουν πολλοί μπροστά για να χρηματοδοτήσουν γήπεδο.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:42
Είναι σοβαρές; Εσένα προσωπικά σε έπεισαν να φανταστώ για να τους υπερασπιζεσαι
Προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη γιατί είναι άνθρωποι απλά ενός ΑΣ που δεν έχουν ούτε την εμπειρία ούτε την τεχνογνωσία να χειριστούν τέτοια θέματα.
Για μένα η ΠΑΕ την πάτησε. Πίστευε ότι δεν θα υπάρξει άλλος παίχτης για το γήπεδο. Φέρθηκε αλαζονικά και τώρα τρέχει και δεν φτάνει.
Δεν ξέρω τι ύφος θα έχει η ανακοίνωση. Αν ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα πιστεύω θα επικρατήσει η λογική και απλά θα αναφέρουν όλα τα δεδομένα και δεν θα πάμε σε επιθετικές θέσεις.
Όπως είπα δεν τους έχω εμπιστοσύνη και μεγαλύτερος φόβος μου είναι στο τέλος από τους δύο ( Σαββίδης / Μυστακίδης) να πάρουμε το μακρύτερο

- john4serres
ΈΝΑ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ
- Unpsofable78
Αυτό θα το πει η μαμά του συλλόγου. Ότι διατάξει.

Έκοψα μόνο αυτές τις παραγράφους, και ρωτάω :gpap5 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:58
Αν αυτό που έγραψες αφορούσε τον Ιβάν και την ΠΑΕ ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση του καθενός μας ?
Δεν βλέπουμε εδώ και πόσο καιρο που το πάει ο Ιβάν ? Δεν είναι ξεκάθαρο ? Δεν κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε ? Γιατί έτσι μας βόλευε ? Αφού δεν υπήρχε στον ορίζοντα και αντίπαλος για να ταρακουνηθει βέβαια.
Τα ερωτήματα που έθεσες καλά είναι να ισχύουν για όλους.
Εγώ περιμένω και μετά θα κρίνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leon2202 την Δευ 04 Αύγ 2025, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αχταρμας ξανά
Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.
Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν
Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ΞΑΝΑ μπλεκουμε άσχετα θέματα.
1. Δεν πέφτει κανένας λόγος στον ΑΣ να κρίνει τη διοικητική απόδοση μια εταιρείας όπως η ΠΑΕ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει οτι επί Σαββίδη εσκεμμένα "πουλήθηκε" ο ΠΑΟΚ ή "πούλησε" τις αρχές του. Κηλίδες εδώ κι εκεί βρίσκεις σε οποιονδήποτε έχει διοικήσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μας τώρα
2. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν αποκαλύψει ο ΑΣ την Παρασκευή, ακόμα και το προπατορικό αμάρτημα να έκανε ο Σαββίδης, ΤΊΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί το τρύπημα εις βάρος του ΚΟΣ ΜΟΥ του ΠΑΟΚ.
Όσοι "καταλάθος" το ξεχνάνε αυτό, εξίσου "καταλάθος" συγχέουν άσχετα επιχειρήματα και "κριτικές" για να βγάλουν κακό τον Σαββίδη και να δικαιολογήσουν όσα κάνει ο ΑΣ τώρα τα οποία είναι αναισχυντα
Και για όσους δυσκολεύονται στα μεγάλα κείμενα, το ξανά ματα γράφω με λίγες λέξεις:
Στο. Παπαρι. Μας . Ο. Σαββίδης.
Το έγκλημα εις βάρος του ΠΑΟΚ, του κόσμου, των ιδεών, των λόγων που στηρίζουμε ΠΑΟΚ και όχι τους "κάντε τα παιδιά σας γαύρο για να χαίρονται συχνά" ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΕΙΛΟΣ
Κατά αρχάς τα όσα γράφει ο φίλος Νοτοριους είναι γενικώς ας πούμε αποδεκτά. Δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως σωστά ή λάθος αλλά δείχνουν οκ.
Η φράση "το παίζετε μάγκες" προκλητική, αλλά όλοι μας έχουμε γράψει πολλά τόσες μέρες οπότε κλαιν Μάιν
Ο αχταρμας προκύπτει όμως από το ότι ΞΑΝΑ μπλεκουμε άσχετα θέματα.
1. Δεν πέφτει κανένας λόγος στον ΑΣ να κρίνει τη διοικητική απόδοση μια εταιρείας όπως η ΠΑΕ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει οτι επί Σαββίδη εσκεμμένα "πουλήθηκε" ο ΠΑΟΚ ή "πούλησε" τις αρχές του. Κηλίδες εδώ κι εκεί βρίσκεις σε οποιονδήποτε έχει διοικήσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχει σχέση με το θέμα μας τώρα
2. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν αποκαλύψει ο ΑΣ την Παρασκευή, ακόμα και το προπατορικό αμάρτημα να έκανε ο Σαββίδης, ΤΊΠΟΤΑ δεν δικαιολογεί το τρύπημα εις βάρος του ΚΟΣ ΜΟΥ του ΠΑΟΚ.
Όσοι "καταλάθος" το ξεχνάνε αυτό, εξίσου "καταλάθος" συγχέουν άσχετα επιχειρήματα και "κριτικές" για να βγάλουν κακό τον Σαββίδη και να δικαιολογήσουν όσα κάνει ο ΑΣ τώρα τα οποία είναι αναισχυντα
Και για όσους δυσκολεύονται στα μεγάλα κείμενα, το ξανά ματα γράφω με λίγες λέξεις:
Στο. Παπαρι. Μας . Ο. Σαββίδης.
Το έγκλημα εις βάρος του ΠΑΟΚ, του κόσμου, των ιδεών, των λόγων που στηρίζουμε ΠΑΟΚ και όχι τους "κάντε τα παιδιά σας γαύρο για να χαίρονται συχνά" ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΕΙΛΟΣ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
- Unpsofable78, Χωρικός, Taseos, Ιάσονας, Мир, WeWillRockYou
- Notorious4
Το παίζετε μάγκες δεν θεωρώ πως είναι προκλητικό. Στο φόρουμ όπως και γενικά στα social media ο περισσότερος κόσμος φέρεται με τελείως διαφορετικό τρόπο απ'ότι στην πραγματικότητα. Εδώ ολημερίς το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου κράζει την εκάστοτε κυβέρνηση και μετά πάει και την ψηφίζει για το μικρό συμφέρον του. Και εδώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει όταν υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε λες και θα κάνουν λαϊκή επανάσταση.
Μπορείς να μου διευκρινίσεις που είναι το τρύπημα και η προδοσία αυτή τι στιγμή ;
Μπορείς να μου διευκρινίσεις που είναι το τρύπημα και η προδοσία αυτή τι στιγμή ;
Ε όχι ρε φίλε όχι δεν μπορώ
Εκτός του ότι θα έπρεπε να το βλέπεις και μόνος σου, το έχω γράψει κανένα δις φορές εδώ μέσα
Ακομα κι αν δεν το διάβασες είναι αδιανόητο έστω και να ζητάει κάποιος να δείξουμε το προφανες
Ελεος
Κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε όλα μου τα ποστ σε αυτό το τοπικ
Εκτός του ότι θα έπρεπε να το βλέπεις και μόνος σου, το έχω γράψει κανένα δις φορές εδώ μέσα
Ακομα κι αν δεν το διάβασες είναι αδιανόητο έστω και να ζητάει κάποιος να δείξουμε το προφανες
Ελεος
Κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε όλα μου τα ποστ σε αυτό το τοπικ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Χωρικός, Unpsofable78
αν στο κανει καποιος στην ζωη σου ,στην ζωη μας θα το δεις φυσιολογικο ? τρυπημα τεραστιο στον Ιβαν χρεωνω μονο αφελη εμπιστοσυνη που εδειξε σε αυτους τους τυπους .....εμπιστοσυνη σε κανεναν ....και θα επρεπε να το ξερειNotorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 14:44 Το παίζετε μάγκες δεν θεωρώ πως είναι προκλητικό. Στο φόρουμ όπως και γενικά στα social media ο περισσότερος κόσμος φέρεται με τελείως διαφορετικό τρόπο απ'ότι στην πραγματικότητα. Εδώ ολημερίς το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου κράζει την εκάστοτε κυβέρνηση και μετά πάει και την ψηφίζει για το μικρό συμφέρον του. Και εδώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει όταν υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε λες και θα κάνουν λαϊκή επανάσταση.
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- Unpsofable78
Θα συμφωνήσω με την πρόταση του Equalizer. Έχει ήδη κάνει ανάλογη ο Ιάσονας. Έχω αναφερθεί εγώ πολλές φορές, και προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η τοποθέτηση Χατζοπούλου, Τσαλοπούλου.Equalizer έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:57 Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.
Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε, σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές και μια πηγή χρηματοδότησης.
Εφόσον αυτό δεν ισχύει τότε οι βεβιασμένες σε βαθμό προκλητικό κινήσεις είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ όχι απλά ύποπτες αλλά ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντα του συλλόγου ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα για βιασύνη και περιορισμό μαζικών φωνών / ψήφων
Όλα τα επιχειρήματα που ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ με τρόπο γελοίο και προσβλητικό από τον ΑΣ και τους συν αυτώ από την πρώτη μέρα είναι για μωρά παιδιά. "Είπε ο Κυριάκος" , "άμα πέσει το γήπεδο εσείς θα φταίτε", "λήγει το ΠΔ του χρόνου".
Ντροπή και ξεφτίλα κάθε μέρα θα το γράφω
Και μη μου πει κανείς ότι δεν τα διέρρευσε ο ΑΣ. Τη σχέση τους με τα ΜΜΕ που διέρρεαν εσκεμμένα αυτές τις πίπες την επισημοποίησαν μόνοι τους τόσο με την αποκλειστικότητα ειδήσεων και αποφάσεων... Δέκα μέρες πριν αποφασιστούν, οσο και με τη συνεργασία με συγκεκριμένα προσωπα. Με αυτές τις κινήσεις ανέλαβαν και την ευθύνη.
Η πρόταση μου λοιπόν είναι απλή
Άμεση παραίτηση όλων
Υπηρεσιακό προεδρείο με αποκλειστικό αντικείμενο το αμεσο κάψιμο κάθε εγγράφου που έχει υπογραφεί (τη νομική ευθύνη να την ψάξουν στα δικαστήρια οι υπεύθυνοι που τα υπέγραψαν) και εφόσον υπάρχουν στο τραπέζι δύο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ προτάσεις για το γήπεδο, τότε να οριστεί ημερομηνία σε νομικά αποδεκτό χρονικό ορίζοντα που θα επιτρέπει τη μαζική υπογραφή μελων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου
Μετά τη μαζική εγγραφή κόσμου, ΕΚΛΟΓΕΣ
Και να ψηφίσουν επι συγκεκριμένων όρων, δικλείδων, ρητρων, προϋποθέσεων, προτάσεων που θα καλύπτουν ένα εύρος όλων των θεμάτων που αφορούν το γήπεδο και τα έργα, για οποιονδήποτε επενδυτή.
Υγ. Η πικρή πραγματικότητα βέβαια είναι ότι άσχετα με Μυστακίδη, Σαββίδη, ΑΣ, είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ΓΣ. Γιατί άλλοι είναι πουλημένα τομάρια, πολλοί είναι απλά κομπλεξαρες και γενικά η Θεσσαλονίκη πολύ φτηνή και κατώτερη του ρόλου της. Όλοι παριστάνουν τους στραβοστομηδες κιμπαρηδες αυτόνομους επαναστάτες αλλά όταν έρχεται η ώρα για ευθύνες και αποφάσεις είναι ανύπαρκτοι. Ούτε τα βασικά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε, ότι φήμη πετάξει κάθε παπάρας απευθείας 40% την πιστεύει
Νομίζω μια ΕΝΩΤΙΚΗ πρόταση χωρίς
κραυγες που καλύπτει σχεδόν όλους μας.
Α) Παραίτηση του ΔΣ γιατί όλοι συμφωνούμε (ο καθένας με τον τρόπο του) ότι ΑΠΕΤΥΧΕ.
Β) Εγγραφή στον ΑΣ χιλιάδων μελών ΑΜΕΣΑ.
Γ) Προσωρινή Διοίκηση κοινής αποδοχής.
Δ) Ψηφοφορία μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (ίσως και χρόνο ανάλογα το καταστατικό)
για το ποιος, που, πως, εγγυήσεις, συμμετοχή κόσμου, για το ΓΗΠΕΔΟ, κλπ. με προτάσεις που θα κατατεθούν σε μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και οι απαραίτητες συνεδριάσεις της ΓΣ για τις τελικές αποφάσεις. Όλα αυτά από ένα σώμα χιλιάδων ανθρώπων μελών του νέου ΑΣ.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Unpsofable78
Τα πράγματα είναι απλά βαζουν υπογραφή στο μνημόνιο Σαββίδη και σε τέσσερα χρόνια έχεις ένα γήπεδο στολίδι στην Τούμπα !!! 

- These users thanked the author Eagle1980 for the post:
- Unpsofable78