Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Guitarman »

Equalizer έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:03
fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσης;

Άντε παγαινε από δω ρε που προκαλείς τη νοημοσύνη μας

Εκτός φόρουμ μέχρι τον Οκτώβριο για προσβολή πρώτον της νοημοσύνης όλων και δεύτερον της υπερανθρωπης προσπάθειας της ΚΑΕ να μηδενίσει τα χρεη για να υπερασπιστείς την ανικανότητα του ΑΣ που τα φόρτωσε όλα επί σειρά δεκαετιών σε αλλους

Τη μια ο ένας ειναι υπάλληλος, την άλλη ο άλλος είναι οφειλέτης, την τρίτη "αχ ας κρατήσουμε ίσες αποστάσεις". Ρε σε ηλίθιους νομίζετε ότι απευθυνεστε; Άμα δεν σέβεστε εσείς τον εαυτό σας και κατ επέκταση ούτε βεβαίως και όλους τους υπόλοιπους με αυτές τις ξεπλυμενες θεωρίες πως περικενετε να σεβαστούμε εμείς τη μόνιμη επωδό "α τη σκέψη μου λεω δεν έχετε δικαίωμα να με κατηγορείτε"
Και λίγο του έριξες. Δια βίου έπρεπε να είναι.
These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
nikvasil, Apil44
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εντάξει παιδιά, το θέμα είναι λεπτό όπως και οι ισορροπιίες.

Καλύτερα να μήν επεκτεινόμαστε πρίν την συνεντευξη τύπου του ΑΣ.

Είναι ψυχοφθόρο για όλους, ακόμα και γι αυτούς που δεν έχουν πάρει θέση και παρακολουθούν προβληματισμένοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
Magpies4, Unpsofable78, stazath4, Apil44, Guitarman
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Μόλις χτιστεί το γήπεδο θα έχουν ξεχαστεί όλα. Ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα. Σταματάω τα οφ τόπικ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

paokkerkir έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36 Εγώ ξέρω αγαπητό ΔΣ του ΑΣ, ότι θα με κάνετε να κουβαληθώ από την Κέρκυρα την Πέμπτη για να φωνάξω Ιβαν Σαββίδης.

Η ιδέα του ΠΑΟΚ, το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, μάλλον δεν συμβαδίζει με το τι σημαίνει ΠΑΟΚ για τους θεματοφύλακες του συλλόγου.

Μπορεί να είμαι εγώ λάθος, δε βαρίεσαι.
Εγώ Πέμπτη κατεβαίνω Κέρκυρα κ κατεβάζω ρολά
These users thanked the author Patron for the post (total 2):
nikvasil, paokkerkir
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Μπαν Μπαν και ξανά μανα Μπαν. Επιτέλους άρχισε το μαγαζί να διώχνει κόσμο. ΥΣ Ποιον Οκτώβρη,του 26? Δεν το διευκρίνισες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Guitarman έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:11
Equalizer έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:03
fidel έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:20 Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?
Εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσης;

Άντε παγαινε από δω ρε που προκαλείς τη νοημοσύνη μας

Εκτός φόρουμ μέχρι τον Οκτώβριο για προσβολή πρώτον της νοημοσύνης όλων και δεύτερον της υπερανθρωπης προσπάθειας της ΚΑΕ να μηδενίσει τα χρεη για να υπερασπιστείς την ανικανότητα του ΑΣ που τα φόρτωσε όλα επί σειρά δεκαετιών σε αλλους

Τη μια ο ένας ειναι υπάλληλος, την άλλη ο άλλος είναι οφειλέτης, την τρίτη "αχ ας κρατήσουμε ίσες αποστάσεις". Ρε σε ηλίθιους νομίζετε ότι απευθυνεστε; Άμα δεν σέβεστε εσείς τον εαυτό σας και κατ επέκταση ούτε βεβαίως και όλους τους υπόλοιπους με αυτές τις ξεπλυμενες θεωρίες πως περικενετε να σεβαστούμε εμείς τη μόνιμη επωδό "α τη σκέψη μου λεω δεν έχετε δικαίωμα να με κατηγορείτε"
Και λίγο του έριξες. Δια βίου έπρεπε να είναι.
Δηλαδή θα κάνει παρέλαση,;;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:14 πιστευεις οτι θα μας διαφωτισει η συνεντευξη του ΑΣ εγω ειμαι σιγουρος οπως και οι αλλες θα μας εκνευρισουν περισσοτερο,και φυσικα δεν θα πουν τι υπογραψανε με τον μυστακιδη.....
Απ όσα κυκλοφορούν από κάποιους στα sm, μάλλον ετοιμάζουν ευθεία προσπάθεια αποδομησης του Ιβάν.
Δεν ξέρω τι θα πουν αλλά για μένα είναι οριστικά αναξιόπιστοι. Είναι ικανοί μετά την επίθεση σε Χατζόπουλο και Τσαλοπουλο, να βγάλουν ψεύτη και τον Άγγελο Αναστασιαδη.

Εάν τυχόν ζητήσουν οικονομικές εγγυήσεις ( proof of funds), μια και εγγυητική δεν μπορεί να παρουσιαστεί πριν την οικοδομική άδεια, είναι σαφές ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτουν την χρονοβόρα μεταφορά κεφαλαίων από Ρωσικές τράπεζες λόγω των γνωστών κυρώσεων. Έτσι θα εκθεσουν και το Ιβάν στα μάτια του κόσμου, θα δικαιολογησουν την επιλογή τους για αυτό που κατά δήλωση τους υπέγραψαν και θα φανούν και ηθικοί...μια και παραχώρησαν δήθεν προτεραιότητα στον ευεργέτη σύμφωνα με την ανακοίνωση τους.

Κι εγώ ρωτάω ο αφελής. Από την ώρα που το μνημόνιο έχει χρονοδιαγραμματα που είναι δημοσιευμένα, ρήτρες και υπόσχεση εγγυητικής, γιατί δε αφήνετε τον "μπατιρη" να εκτεθεί σε ένα με ενάμιση χρόνο από τώρα.

Που εξυπηρετεί η καθυστέρηση υπογραφής του μνημονίου για άλλους 5 μήνες, καθυστερωντας τις διαδικασίες ωρίμανσης μελετών και έκδοσης οικοδομικής άδειας; Στο να λήξει το ΠΔ και η παραχώρηση επιπλέον στρεμμάτων;

Αφήστε τον να εκτεθεί.Ολοι εδώ θα είμαστε να τον κρίνουμε οριστικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 7):
vasgias, eorptol1, astral, Apil44, Λεμεσος4, Guitarman, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ξερει κανενας αν η περιβοητη συνεντευξη θα εχει αρδ? θα μπορουν να γινουν ερωτησεις ή θα ειναι ενας μονολογος θεοποιησης του Τελη κ αποδομησης του Ιβαν??
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
eorptol1
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Καλά ας γίνει κ βλέπουμε τι θα έχει
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:35 Ξερει κανενας αν η περιβοητη συνεντευξη θα εχει αρδ? θα μπορουν να γινουν ερωτησεις ή θα ειναι ενας μονολογος θεοποιησης του Τελη κ αποδομησης του Ιβαν??
Από τους Αυγενάκηδες μέχρι και την Μαρούπα να περιμένεις να δεις.
These users thanked the author Josey Wales for the post (total 5):
Parolos, astral, Nassos, ABOLEYTOI, phlegyas
Ele24

Δημοσίευση από Ele24 »

Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.

Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας πήρε από το χέρι και μας έβγαλε από τον βούρκο, τις εποχές που κάθε λογής τυχάρπαστος μας ειρωνευόταν στα μέσα ενημέρωσης. Μας γιγάντωσε, μας έκανε σύγχρονη ομάδα. Πήρε τους περισσότερους τίτλους της ιστορίας μας — μαζί και με το κλεμμένο. Έριξε τη σάπια ΕΠΟ. Τα έβαλε με ναρκέμπορους, μαφιόζους πλοιοκτήτες και συστήματα μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Επιβίωσε όταν τον μαχαίρωσαν πισώπλατα με την υπόθεση της υποτιθέμενης οπλοκατοχής στο στημένο σκηνικό μέσα στον ναό μας. Όταν μας έκλεψαν οι «Πόντιοι συγγενείς» εξ Αθηνών. Επιβίωσε ενός πολέμου που διαρκεί αρκετά χρόνια — και όπως φαίνεται, θα διαρκέσει ακόμη περισσότερα. Ενός πολέμου που έχει ζημιώσει, πάνω απ’ όλα, το έθνος μας οικονομικά.

Όμως αυτός είναι εδώ. Αντέχει.
Και δεν θα δεχτώ να τον «φάνε» συνοπαδοί μας. Όχι νεογαύροι και κάθε λογής δεξιά φυντάνια.

Ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών εκπροσωπεί την ξενιτιά, τον ποντιακό ελληνισμό, την αντίσταση στο κατεστημένο.

Δεν ξεχνώ τον άνθρωπο Ιβάν. Και καλώ τους συνοπαδούς που έχουν τις ίδιες αρχές και αξίες να κάνουν το ίδιο.

Δεν θα σχολιάσω σε άλλα post. Απλώς, μου είναι αδιανόητο να υπάρχουν νεοπαοκτσήδες με τόσο απαράδεκτες ιδέες και πεποιθήσεις.

Μια ερώτηση και με συγχωρείτε για το μωσαϊκό. Πότε και πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ ; Σας ευχαριστώ :pano:
These users thanked the author Ele24 for the post (total 12):
leomatos88, eorptol1, trouman, stazath4, paok apo epilogi, Apil44, Disharmonic, Unpsofable78, SCIFO, Λεμεσος4 and 2 more users
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Είμαι μόλις δύο μήνες μέσα.Στο δεύτερο σχόλιο μου έφαγα ένα δικαιότατο Μπαν γιατί εκραξα την μεταγραφική πολιτική Σαββίδη ή μάλλον καλύτερα αυτό ήθελα να πω και αλλιώς βγήκε προς τα έξω.
Πολλές φορές ο γραπτός λόγος αν δεν τον χειριστείς καλά δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Εφαγα και χέσιμο από αρκετά παιδιά και καλώς έγινε γιατί οι καιροί είναι πονηροί και δύσκολοι.
ΠΑΟΚ είμαστε και ξεχωρίζουμε από όλους τους άλλους γιατί από παλιά μέχρι και τα τωρινά έχουμε πολυφωνία ούτε σούπερ ούτε ορίτζιναλ ούτε 7
Ποτέ δεν έκανε κουμάντο η 4 ούτε η Μακεδόνες ούτε η Νεάπολη ούτε η Τούμπα ούτε ούτε ούτε (γι' αυτό ακριβώς είχαμε και έχουμε τόσους συνδέσμους)
Συνδεσμιτης από τα 15 πρώτα κορδελιο και μετά όταν κάναμε τον lemmy. Πολλές δυσκολίες περασαμε μεταξύ μας.
Πενηνταρισαμε και πέρασε πια η μπογιά μας.Στο δια ταύτα το συγκεκριμένο τοπικ από ένα σημείο και μετά συγκαλυμμένο μπινελικι ειρωνεία και εμείς και εσείς.Μπορεις να μου πεις μην μπαίνεις αφού σε χαλάει.οκ γίνεται κι αυτό.
Αδερφέ με όλον το σεβασμό και το εννοώ χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με Μπαν δύο μηνών
Επειδή και αλλόθρησκοι μπαίνουν και περίεργοι μπαίνουν μην ρίχνεις νερό στο μύλο τους
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν γιατί μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του και συ το δικαίωμα να τον σβήσεις ότι είναι προκλητικό ασεβες πες το όπως θες
Όχι δύο μήνες αδερφέ Παοκτσακι είσαι παοκτσακι είναι και το παλικάρι.
Άποψη μου δεν σε ψέγω ούτε σε κρίνω άλλωστε τα περισσότερα παιδιά αν όχι όλα έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους μέσα από τα γραπτά τους.
Δύο μήνες αδερφέ βγάζει έναν απολυταρχισμο και συγνώμη αν σε προσβάλλω
Δεν σε χαρακτηρίζω αλλά λέω πως βγαίνει προς τα έξω στα δικά μου μάτια τουλάχιστον
Συγνώμη αν κούρασα
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Χωρικός έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51 Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς!
Ποια είναι η μία και ποιά είναι η άλλη πλευρά ρε;
Η ιστορία αυτή φυσικά δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες. Εχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Με πολυιδιοκτησίες, με λιμάνια κ.λ.π
Ούτε ο Ιβαν με νοιάζει, ούτε πόντιος είμαι , ούτε ξερω από τεμετερα και τραντελληνες.
Αλλα αν αυτό είναι ΠΑΟΚ αν εσείς είστε ΠΑΟΚ, τότε εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση.Σε κανένα γήπεδο δεν θέλω να σας έχω δίπλα μου , ούτε καν στο καφενείο απ'τη νόβα.
Γκολφ θα βλέπω ρε , αλλά σαν εσάς δεν θα γίνω ποτε.
υ.γ : και αν κάποιοι παρεξηγηθείτε απ'το ποστ θεωρωντας που δεν αφορά εσάς, τότε δεν αφορά εσάς.

Μπαν ξεμπαν δεν έχει σημασία, μπαναρομαι μόνος μου όχι μονο από το paokmania, αλλά από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Καληνύχτα
++++1926 ΠΑΟΚ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ!

Φίλε Χωρικός, πίστεψε με σε νιώθω.
Προφανώς από όσα διαβάζω δεν είσαι
πιτσιρικάς, και εγώ είμαι 52.
Πολλές φορές αποσυρθηκα από το paokmania, για χρόνια ολόκληρα πιο νέος δεν πήγαινα στο γήπεδο γιατί ένιωθα ότι ο λαός του ΠΑΟΚ από το 1990 ακόμα και μετά αλλάζει.
Και δυστυχώς προς το χειρότερο.

Μετά το 2000 η αλλαγή έγινε ακόμη
πιο φανερή. Και μετά την έλευση του
Σαββίδη νομίζω ότι απευθύνομαι σε θεατές και όχι οπαδούς.

Ωστόσο όπως έγραψα όταν ξαναγύρισα με αιτια την πιθανή απομάκρυνση του Ραζβαν για να φτάσουμε σε αυτό το
πρωτάκουστο θέμα του καλοκαιριού,
θα γράφω όσο αντέχω για όσους ακούνε και για τους λίγους που καταλαβαίνουνε.

Καταλαβαίνω την οργή σου, την πίκρα σου, το θυμό σου και τη στεναχώρια σου. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν προς το καλό γενικά.

Νιώθω πολύ συγκινημένος από αυτά που έγραψες γιατί νιώθω και εγώ τα ίδια. Θέλω πολλές φορές να τα εγκαταλείψω, αλλά η μικρή ελπίδα
ότι ένας μικρός σπόρος από ΠΑΟΚ
μπορεί και στο τέλος θα φυτευθεί
μου δίνει την οποία δύναμη για συνέχεια.

Αυτό και ένα "χτύπημα στην πλάτη από κάποιους συμφορουμιτες" ότι αξίζει
να συνεχίσω να προσπαθώ.....

Σου "κτυπαω και εγώ την πλάτη" τώρα
και σου ζητάω με όση δύναμη έχεις
να δώσουμε και αυτόν τον αγώνα, με όσες παρεμβάσεις αντέχουμε. Έστω λίγες όταν βλέπουμε το τρένο να εκτροχιάζεται.....

Καταλαβαίνω ότι έχεις ζήσει πολλά
και για αυτό είναι τόσο απαραίτητη
έστω μια λέξη από εσένα σε όλους μας
όταν χρειάζεται.

Παρόλα αυτά και αν δε το κάνεις
να ξέρεις ότι έχεις τιμήσει με την παρουσία σου τον ΠΑΟΚτσηδικο λαό.
Το λαό που όσο χρόνων και αν φτάσει
θα συγκινείται ακόμη και με το άκουσμα
της λέξης Τούμπα, ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται.

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

ΜΠΙΤΖΙΜ ΠΑΟΚ!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 8):
eorptol1, keep_paokizein, Unpsofable78, paok apo epilogi, Apil44, Grimson4, SCIFO, phlegyas
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

χωρικε θα ηθελα παρα πολυ να ειμαστε διπλα στους αγωνες του ΠΑΟΚ ..... :pano: :pano:
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 6):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, paok apo epilogi, Apil44, SCIFO, phlegyas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”